Sveiki
Sukūriau naują temą, nes neradau kitos temos, kurioje būčiau galėjusi to paklausti Jeigu ši tema nereikalinga, tai prašau ištrinti Bet jeigu ši tema liks, tai, manau, galėtų būti skirta visiems greitiems klausimams, kad nereikėtų kurti vis naujos ir naujos temos...
Bet iš pradžių turiu klausimą, gal šiek tiek kvailoką, na bet vis tiek klausiu, nes nežinau
Šiandien vakare man darys pilvo echoskopiją, bet prasidėjo mėnesinės, ar gali man tą echoskopiją atlikti? Ar pamatys gydytojas ką nors? Ta prasme, echoskopija yra ne gimdos, o viso pilvo
Labai labai ačiū už atsakymą!
QUOTE(Mumuke @ 2010 03 16, 10:49)
Sveiki
Sukūriau naują temą, nes neradau kitos temos, kurioje būčiau galėjusi to paklausti Jeigu ši tema nereikalinga, tai prašau ištrinti Bet jeigu ši tema liks, tai, manau, galėtų būti skirta visiems greitiems klausimams, kad nereikėtų kurti vis naujos ir naujos temos...
Bet iš pradžių turiu klausimą, gal šiek tiek kvailoką, na bet vis tiek klausiu, nes nežinau
Šiandien vakare man darys pilvo echoskopiją, bet prasidėjo mėnesinės, ar gali man tą echoskopiją atlikti? Ar pamatys gydytojas ką nors? Ta prasme, echoskopija yra ne gimdos, o viso pilvo
man snd dare echoskopija, irgi prasideje buvo menesines.. net pasiteiravau, sake tas nekenkia.. matysim viska
as irgi paklausiu..gal kam nuskambes ir kvailai, ar gali per menesines kraujuoti ir is iseinamosiso angos... ar ieskoti kitur priezasciu kraujavimo..nes kraujuoja ir man labai neramu...
QUOTE(buliuke @ 2010 03 16, 16:13)
as irgi paklausiu..gal kam nuskambes ir kvailai, ar gali per menesines kraujuoti ir is iseinamosiso angos... ar ieskoti kitur priezasciu kraujavimo..nes kraujuoja ir man labai neramu...
is ten tikrai neturetu kraujuot, taciau kraujo ten gali nubegt is maksties, ypac gulint ir tokiu budu atrodyt, kad ten kraujuoja
Gal cia uzsuks kas kremta medicina... Gal galit man isversti sita medicininiu terminu kratini i normalia zmoniu kalba? Jei taip, is anksto dekoju.
Subchondral bone edema and mild subchondral cystic change at the base of the second metacarpal which raises the possibility of an unhealed, undisplaced fracture.
Subchondral bone edema and mild subchondral cystic change at the base of the second metacarpal which raises the possibility of an unhealed, undisplaced fracture.
QUOTE(zhilius @ 2010 05 19, 14:55)
antro metakarpalinio kaulo bazės pokremzlinė edema (patinimas) ir nedideli pokremzliniai cistiniai pakitimai, kurie nurodo nesugijusio nedislokuoto lūžimo galimybę.
Gal kas žino ką daryti su ciurnelės oda, kuri yra orandzine ir suskeldėjusi? Vaikystėj buvo plokščiapadystė, dabar nebėra, bet neturėtų būti kažkokių sąsajų, nes ši problema yra tik su viena koja. Vien losijonu tepimas kelis kart per dieną nepadeda. Ar yra kažkokie specialūs tepaliukai tam, ar tieiosg eit pas daktarus?
gal kas zinot mano vyrui labai sausos pedos gal koki kremuka ar ka?
Sveikos
Gal kas susidūrėt su problema, kai einant su atvirom basutėm, pirštai linkę lįsti pro priekį? Batų dydis tinkamas, nepasakysi, kad maži, todėl neturi kur dėtis ir lenda.
Kas čia kalti? Kojos struktūra? Žema keltis? Visokie lipdukai mažinantys slydimą nepadeda Ar tiesiog nemoku vaikščiot ir reikia mokytis?
Gal kas susidūrėt su problema, kai einant su atvirom basutėm, pirštai linkę lįsti pro priekį? Batų dydis tinkamas, nepasakysi, kad maži, todėl neturi kur dėtis ir lenda.
Kas čia kalti? Kojos struktūra? Žema keltis? Visokie lipdukai mažinantys slydimą nepadeda Ar tiesiog nemoku vaikščiot ir reikia mokytis?
Greiciausiai infekcija isinese,o tos baltos virsuneles ko gero ir bus pulinukai.Pamegink patepti spiritu ir po to kokiu nors antibakteriniu tepalu,bent jau pakenkti neturetu.