Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Dita555 @ 2010 04 25, 19:16)
o po kiek laiko galima jau i darba normaliai eiti, po nosytes operacijos?

Na kaip kam, manau po dvieju savaiciu galima smile.gif Kitom gal ir menesio reikia
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 04 25, 20:44)
Na kaip kam, manau po dvieju savaiciu galima smile.gif Kitom gal ir menesio reikia

aciu uz informacija smile.gif kazkaip labai mane jau kirbina ta mintis, kad noriu pasikoreguoti nosyte.
Atsakyti
sveikos merginos. istiko tokia beda. buvo daryta operacija pries 8 menesius. ir tik neseniai ant nosies galo pasidare toks kaip idubimas. ypac matosi kai sypsaisi. ir siaip kai su pirstu vaziuoji nuo nosies virsaus i apacia ties ta vieta lyg i duobute vos vos ikrenta pirstas. tai idomu ar kam is jusu teko susidurti su tokiu dalyku? cia jau kaip suprantu komplikacija skaitos? aciu
Atsakyti
Panos, po tokios nuoodos i Rusija reiks lekti biggrin.gif
kaip ta panele pasikeite jau po menesio wub.gif nerealu, nei galiukas patines, tiesiog super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 04 22, 22:05)
As papildysiu dar klausima - ar skauda kai po op istraukia tamponus tuos is nosytes? jie nebuna prilipe??  unsure.gif  unsure.gif

man asmeniskai nepatiko tamponu traukimas, nors ir istraukus akyse prasviesejo ir kvepuoti galejau per nosi, bet kai istrauke ir dar poto atgal merlius kazkokius sukiso ir vel trauke lauk juos, tai mane net pagulde kad nenukrisciau, nes silpna pasidare.o siulu traukimas buvo neskausmingas, tik keli siuliukai skaudziau gal buvo, bet cia niekis pries tamponu traukimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 04 26, 17:49)
man asmeniskai nepatiko tamponu traukimas, nors ir istraukus akyse prasviesejo ir kvepuoti galejau per nosi, bet kai istrauke ir dar poto atgal merlius kazkokius sukiso ir vel trauke lauk juos, tai mane net pagulde kad nenukrisciau, nes silpna pasidare.o siulu traukimas buvo neskausmingas, tik keli siuliukai skaudziau gal buvo, bet cia niekis pries tamponu traukimas unsure.gif

O kraujo nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 04 26, 20:32)
O kraujo nebuvo?

taip kad begtu upeliais tai nebuvo, isviso ne laselis neisbego, manau per dvi paras tas kraujukas jau sukreseja, tamponas ji sutraukia visa ir nebebega g.gif as taip galvoju.tos visos proceduros po op man skausmingesnes buvo negu pati op biggrin.gif slapia sededavau atsimenu kai valydavo nosytes vidu. nes tik vienas gyd. lor sugebejo svelniai padaryti viska ir nuraminti mane.tas reples kai isplesdavo man taip skaudedavo atrodo kad siulai suplys kur susiuta buvo schmoll.gif isvis jokio svelnumo. unsure.gif netgi paskui Jankunui pasipasakojau kad man ten labai skraudzia ir skaudziai daro. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 26 balandžio 2010 - 19:38
QUOTE(kraisle @ 2010 04 26, 19:37)
taip kad begtu upeliais tai nebuvo, isviso ne laselis neisbego, manau per dvi paras tas kraujukas jau sukreseja, tamponas ji sutraukia visa ir nebebega g.gif as taip galvoju.tos visos proceduros po op man skausmingesnes buvo negu pati op biggrin.gif slapia sededavau atsimenu kai valydavo nosytes vidu. nes tik vienas gyd. lor sugebejo svelniai padaryti viska ir nuraminti mane.tas reples kai isplesdavo man taip skaudedavo atrodo kad siulai suplys kur susiuta buvo schmoll.gif isvis jokio svelnumo. unsure.gif netgi paskui Jankunui pasipasakojau kad man ten labai skraudzia ir skaudziai daro. cool.gif

O valydavo dažnai? Kaip jums visoms, kurios po op, gerai smile.gif visos baisybės praėjo jau, dabar tik kantrybės reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 04 26, 20:44)
O valydavo dažnai? Kaip jums visoms, kurios po op, gerai  smile.gif visos baisybės praėjo jau, dabar tik kantrybės reikia  smile.gif

viskas labai greitai ateina ir greitai praeina mirksiukas.gif vale tris kartus ketvirta atrodo tik apziurejo, nebepamenu rolleyes.gif
Atsakyti
Senei pastebejau...kad LT tinklalapiuose labai mazai informacijos...sad.gif( ir forumu mazai, o cia forume dalinasi info apie savo nosytes...bet labai sunku kazka rasti apie pacia konsultacija, operacija, rebelitacija, patinimus ir t.t tai vat susiradus gera saltini metu ji jums aisku gal kam prireiks, nes labai idomu http://www.plastikanosa.ru/ ...cia rusiskai, kas mokate skaityti..pasiskaitikyte... deja mes visos norincios negalim mamyciu klubo nuotrauku pamatyti...nes jos ne visoms prieinamos smile.gif bet sitam tinklalapi kur imeciau galima ir foto paziureti smile.gif Ir beja man konsultacija Geguzes 6 diena... atvaziuoja G.Papeckys... paziuresi as jis toks blogas kaip prisiskaiciau..jei nepatiks ieskosiu kito... bet kolkas uzsirasyti konsultacijei buvo lb malonu smile.gif
Atsakyti
Visu pirma ten specialus plastikos forumas, o cia tik SM subforumas, puikiai visi zinom kas tai per reiskinys (butent SM), atsekti, atrasti zmogu labai lengva LT, o ypac jai atvirauji cia unsure.gif
Pvz jai as ausu ar lupu plastika nesidomiu, man tai neaktualu, as neieskau spec.forumu, neskaitau, o vdrug rasiu kokia pazistama biggrin.gif Bet jai ikelsi viesai i SM'a savo nuotrauka su melynem, butinai atsiras alia gerbeju-smalsiuoliu ir matysiu paskui ta uodega kabanti apacioje i kuria tema benueitum mad.gif
Kodel nedalinam slaptazodzio visiems iskarto: nes buvo akivaizdus info nutekejimas, jai jau paste tokie klausymai "o kur jus visos bendraujate?" blink.gif atsiprasau, o tai kaip tada jus cia musu nuotraukas ziurinejate??
ANIA, gausi slaptazodi, ikelsi savo nuotrauku, tada suprasi mus mirksiukas.gif
O saitas tavo ikeltas labai geras, superinis, tik nevisos skaito rusiskai, galima aisku su verteju pazaisti, bet daznai vejus isvercia ax.gif
Del GP... neturiu zodziu... dar yra noras konsultuotis? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 04 27, 07:28)
Senei pastebejau...kad LT tinklalapiuose labai mazai informacijos...sad.gif( ir forumu mazai, o cia forume dalinasi info apie savo nosytes...bet labai sunku kazka rasti apie pacia konsultacija, operacija, rebelitacija, patinimus ir t.t tai vat susiradus gera saltini metu ji jums aisku gal kam prireiks, nes labai idomu http://www.plastikanosa.ru/ ...cia rusiskai, kas mokate skaityti..pasiskaitikyte... deja mes visos norincios negalim mamyciu klubo nuotrauku pamatyti...nes jos ne visoms prieinamos smile.gif bet sitam tinklalapi kur imeciau galima ir foto paziureti smile.gif Ir beja man konsultacija Geguzes 6 diena... atvaziuoja G.Papeckys... paziuresi as jis toks blogas kaip prisiskaiciau..jei nepatiks ieskosiu kito... bet kolkas uzsirasyti konsultacijei buvo lb malonu smile.gif

manau nemazai yra kalbeta apie konsultacijas, operacijas, patininimus ir t.t. o jeigu kazkas dar domina, manau tikrai atsiras kas gales ir nores i tavo klausimus atsakyti smile.gif tik reikia pasiklausti, kas domina, kas neaisku ir pan. o as asmeniskai del foto nenoriu, kad tai butu viesas dalykas ir matytu kas tik nori. unsure.gif
Atsakyti