Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Merginos! 4u.gif Siandien jau buvau uzsirasius pas viksraiti konsultacijai, bet taip ir nenuvaziavau, nes vienas zmogus mane itikino operuotis pas jankuna. Zinau, jog jankunas yra klaipedoj, bet kazkur siame forume skaiciau, jog jis lyg ir kitam mieste konsultuoja. Gal galetumet, jei as nepainioju, patikstinti ta miesta. Nes jau nebe atseku, kur apie tai buvo parasyta blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 18:18)
Merginos!  4u.gif Siandien jau buvau uzsirasius pas viksraiti konsultacijai, bet taip ir nenuvaziavau, nes vienas zmogus mane itikino operuotis pas jankuna. Zinau, jog jankunas yra klaipedoj, bet kazkur siame forume skaiciau, jog jis lyg ir kitam mieste konsultuoja. Gal galetumet, jei as nepainioju, patikstinti ta miesta. Nes jau nebe atseku, kur apie tai buvo parasyta  blush2.gif .

man atrodo kaune 4u.gif bet gal jis ir i Vilniu atvaziuoja..as supratau, kad su darbo reikalais jam tenka pavazineti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 23 balandžio 2010 - 17:24
Pirmadieni jam skambinsiu, nes as siaip vilniete biggrin.gif . beje, gal galetum pasakyti- kaip manai, jei per konsultacija is karto nuspresciau pas ji operuotis, kada greiciausiai jau jis mane priimtu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 18:29)
Pirmadieni jam skambinsiu, nes as siaip vilniete biggrin.gif . beje, gal galetum pasakyti- kaip manai, jei per konsultacija is karto nuspresciau pas ji operuotis, kada greiciausiai jau jis mane priimtu? smile.gif

manau jei tik butu vietu pas ji jau ir kitai savaitei smile.gif nors as konsultavausi gruodi, bet per konsultacija uzsirasiau operuotis sausi..tai manau jis imontuotu greitai operacijai, jei apsisprestum pas ji darytis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 04 23, 19:34)
manau jei tik butu vietu pas ji jau ir kitai savaitei smile.gif nors as konsultavausi gruodi, bet per konsultacija uzsirasiau operuotis sausi..tai manau jis imontuotu greitai operacijai, jei apsisprestum pas ji darytis thumbup.gif  4u.gif

Tai manau, jog ties juo ir apsistosiu smile.gif. Nes apie operacija svajoju senai, renku info senai, buvau vasara konsultacijose pas vikraiti, ir kaip bebutu geda sakyti net pas papecki blush2.gif . O apie si chirurga girdejau daug gero, tikiu, kad jis man patiks smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 17:18)
Merginos!  4u.gif Siandien jau buvau uzsirasius pas viksraiti konsultacijai, bet taip ir nenuvaziavau, nes vienas zmogus mane itikino operuotis pas jankuna. Zinau, jog jankunas yra klaipedoj, bet kazkur siame forume skaiciau, jog jis lyg ir kitam mieste konsultuoja. Gal galetumet, jei as nepainioju, patikstinti ta miesta. Nes jau nebe atseku, kur apie tai buvo parasyta  blush2.gif .

Jis darbo reikalais buvo Kaune (Vikšraičio klinikoj) tai priėmė mane konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 23, 19:45)
Tai manau, jog ties juo ir apsistosiu smile.gif. Nes apie operacija svajoju senai, renku info senai, buvau vasara konsultacijose pas vikraiti, ir kaip bebutu geda sakyti net pas papecki blush2.gif . O apie si chirurga girdejau daug gero, tikiu, kad jis man patiks   smile.gif .

o kada noretum jau operuotis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 23 balandžio 2010 - 20:56
QUOTE(Ausrie @ 2010 04 23, 21:56)
o kada noretum jau operuotis? 4u.gif

Noreciau tai, kad ir rytoj biggrin.gif , bet mokslais apsikrovus, tai data, kuriai tikiuosi pavyks uzsirasyti butu birzelio 16-17 smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 04 24, 13:01)
Noreciau tai, kad ir rytoj  biggrin.gif , bet mokslais apsikrovus, tai data, kuriai tikiuosi pavyks uzsirasyti  butu birzelio 16-17 smile.gif .

lotuliukas.gif žinau tą jausmą "kad ir rytoj" lotuliukas.gif kai aš apsisprendžiau antrai op ir susikaupusi nuėjau pas chirurgą (o tai nebuvo paprasta) tai paskui jau galėjau bet kada operuotis ir op laukimas buvo labai sunkus smile.gif

Mačiau, kalbėjot apie tamponų traukimą - man ta procedūra tikrai buvo greita ir jokių neigiamų pojūčių nebuvo mirksiukas.gif ir dar kartą pasakysiu - tai yra nereikšminga smulkmena, palyginus su rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 04 24, 18:47)
lotuliukas.gif  žinau tą jausmą "kad ir rytoj"  lotuliukas.gif  kai aš apsisprendžiau antrai op ir susikaupusi nuėjau pas chirurgą (o tai nebuvo paprasta) tai paskui jau galėjau bet kada operuotis ir op laukimas buvo labai sunkus smile.gif

Mačiau, kalbėjot apie tamponų traukimą - man ta procedūra tikrai buvo greita ir jokių neigiamų pojūčių nebuvo  mirksiukas.gif  ir dar kartą pasakysiu - tai yra nereikšminga smulkmena, palyginus su rezultatu  mirksiukas.gif

Katka, o tu po antrines op. dabar pilnai esi patenkinta rezultatu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
geras, paskaiciau cia apie siulu traukima, dabar suprantu, kodel perspejo, kad isbegs kelios asaros doh.gif nusiteikiai, isisgandau, ir nieko nepajutau biggrin.gif tikrai, kad cia kiekvienam skirtingai...man tamponus kai trauke neskaudejo, tik buvo tikrai nemalonu, kaip viduj kazkas prie akiu landziotu, o kas del siulu per pirma op nepamenu, o dabar buvo vieni niekai.aplamai po antrines jauciuosi puikiai blush2.gif ejau procedutintis i masaza siandien ir siaip fainai laika praleidau savaitgali, dabar jau kraunuosi lagamina ax.gif net pamirsau, kad dariausi op, taip gerai dabar jauciuosi wub.gif
p.s.kaip "remonto" uztvirtinima, dar pasidariau vieno nepatikusio danties estetini plombavima, pasikeitimu metas, ne kas kita... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosytesoperacija: 24 balandžio 2010 - 20:25
QUOTE(Megann @ 2010 04 24, 20:54)
Katka, o tu po antrines op. dabar pilnai esi patenkinta rezultatu?

"pilnai patenkinta" lotuliukas.gif gera sąvoka lotuliukas.gif ne, pilnai tikrai nesu. Visaip būna - kartais galvoju, kad visai nieko, kartais neviltis apima. Nors jei bandyti objektyviai - tai dar mažai praėjo laiko (pora mėn) pažiūrėsim kaip bus po pusmečio. Tikrai galima buvo geriau, nors, kita vertus, gal ne visada gaunasi idealiai. Juk kiek yra ir visokių žvaigždžių, kurios operuojasi ne pas pigius chirurgus po kelis kartus ir vis tiek idealiai nebūna (čia aš dabar save taip guodžiu). Na o šiaip tikrai nesigailiu, nes dabar tikrai puikiai kvėpuoju (kas buvo pagrindinė problema). Dėl išvaizdos tai tikrai nėra idealu, bet kitas klausimas - kaip aš matau save ir kaip mane mato iš šono kiti žmonės?
Atsakyti