QUOTE(Chardonnay @ 2010 04 12, 16:50)
Sveikos, kol kas buvau tik A&R salone, tai viena suknytė krito į akį. Atsispausdinau iš interneto foto, tai kam parodžiau visom patiko, tik mano mamai - ne
Išpeikė, sako kaip skudurėlis atrodo
O aptarnavimas ten - puikus. Labai malonios mergaitės ten, ir aplinka graži.
Rytojui užsirašiau į MJ saloną, sakė, kad ten yra graikiško stiliaus suknyčių. Gal ir ten kas kris į akį
O suknytė va tokia: (aišku ant manęs kiek kitaip atrodo, realiai ji man nebuvo nusmukusi nuo krūtinės, tvirtai laikėsi ant mano D dydžio
)
Na matai, net nežinau, manau, kartais reikia ir kitų nuomonės galbūt paklausyti, ypač tų, kurie mato tave apsirengusią ta suknelę.
Buvau ir aš apsirengusi šią tavo išsirinktą suknutę. Tai kai apsirengiau, tai visa mano 4 žmonių komisija, susidedanti iš jaunų ir vidutinio amžiaus, sakė greičiau tu ją nusivilk, o tai atrodai kaip su perkeliniais močiutės naktiniais
Nors ant pakabos man ji visai normali pasirodė, aš sau apsirengusi irgi visai puse velnio atrodžiau (gal jau buvo akys susisukusios nuo tos gausybės suknelių?). Krūtinė aišku nedidelė, B dydis, tačiau ji tikrai nekrito lauk kaip šioje nuotraukoje. Bet visgi aš su ja atrodžiau tragiškai
Tad visgi, manau, reikia kartais paklausyti ir kitų nuomonės, ne tik vadovautis savo akimis (kartais jos apgauna:) )