Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 14:14)
tad šito palinkėkim ir kitom merginom, tebeieškančioms savo suknučių  4u.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš tikriausiai pagal kitas tai visai nenormali atrodysiu, nes savo suknelę išsirinkau iš viso apsirengusi tris sukneles nuomos punkte, nes man pasirodė beprasmiška dar kažkur eiti ir kažko ieškoti 4u.gif Tiesiog apsivilkau ir kaip sakoma "prilipo" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 06, 18:04)
O aš tikriausiai pagal kitas tai visai nenormali atrodysiu, nes savo suknelę išsirinkau iš viso apsirengusi tris sukneles nuomos punkte, nes man pasirodė beprasmiška dar kažkur eiti ir kažko ieškoti  4u.gif Tiesiog apsivilkau ir kaip sakoma "prilipo"  tongue.gif

viskas normalu 4u.gif ne visom patinka blaškytis po tuos salonus, aš irgi iš tų-jei patinka imi ir nebesuki galvos smile.gif aš savo suknutę išsirinkau pirmam salone, bet nuėjau ir į kitą, nes buvau užsiregsitravus, tik dėl to ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kol kas buvau tik A&R salone, tai viena suknytė krito į akį. Atsispausdinau iš interneto foto, tai kam parodžiau visom patiko, tik mano mamai - ne unsure.gif Išpeikė, sako kaip skudurėlis atrodo verysad.gif
O aptarnavimas ten - puikus. Labai malonios mergaitės ten, ir aplinka graži.
Rytojui užsirašiau į MJ saloną, sakė, kad ten yra graikiško stiliaus suknyčių. Gal ir ten kas kris į akį g.gif
O suknytė va tokia: (aišku ant manęs kiek kitaip atrodo, realiai ji man nebuvo nusmukusi nuo krūtinės, tvirtai laikėsi ant mano D dydžio blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 12 balandžio 2010 - 15:50
QUOTE(Chardonnay @ 2010 04 12, 16:50)
Sveikos, kol kas buvau tik A&R salone, tai viena suknytė krito į akį. Atsispausdinau iš interneto foto, tai kam parodžiau visom patiko, tik mano mamai - ne unsure.gif Išpeikė, sako kaip skudurėlis atrodo verysad.gif
Rytojui užsirašiau į MJ saloną, sakė, kad ten yra graikiško stiliaus suknyčių. Gal ir ten kas kris į akį g.gif
O suknytė va tokia: (aišku ant manęs kiek kitaip atrodo, realiai ji man nebuvo nusmukusi nuo krūtinės, tvirtai laikėsi ant mano D dydžio blush2.gif )

Chardonnay vestuves liepos 3d.??? Ziuriu labai daug poru mainys ziedus ta ilgaji savautgali lotuliukas.gif As einu i poras ta diena, tai irgi ieskau sukneliu pamergei g.gif Buvau A&R tai jau tokia maloni savininke bigsmile.gif Sakiau kai as tekesiu pirmiausia ten eisiu vien del malonaus bendravimo, o ir sukneliu superiniu pasiule, tik va kad kainos jau nemazos ten doh.gif
Tiesa suknele labai miela, tik va visa vaizda gadina veidas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 12 balandžio 2010 - 17:28
Sutinku, kad A&R aptarnavimas superinis, as ten savaja suknute išsirinkau, vėliau lėksiu su pamergytėm jom suknelių ieškot thumbup.gif kainos gal ir didokos, bet aptarnavimas, aplinka daro savo ax.gif
Chardonnay, svarbu kad tau suknutė tinka ir patinka, visada atsiras tokių, kuriems kažkas netiks, kaip mano mama sakė, niekam nerodyk suknutės, nes prisiklausysi tokių dalykų, kad tik pačiai nuo to blogiau bus, svarbu pačiai tinka, smagiai jautiesi, ko daugiau reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 12, 18:27)
Chardonnay vestuves liepos 3d.??? Ziuriu labai daug poru mainys ziedus ta ilgaji savautgali lotuliukas.gif As einu i poras ta diena, tai irgi ieskau sukneliu pamergei g.gif Buvau A&R tai jau tokia maloni savininke bigsmile.gif Sakiau kai as tekesiu pirmiausia ten eisiu vien del malonaus bendravimo, o ir sukneliu superiniu pasiule, tik va kad kainos jau nemazos ten doh.gif
Tiesa suknele labai miela, tik va visa vaizda gadina veidas unsure.gif

Aha, liepos 3d. biggrin.gif Bet norėjom liepos 10, norima sodyba pakoregavo datą, ir tik prieš keletą mėnesių draugė man pasakė, kad gaunasi ilgasis savaitgalis biggrin.gif
Ir aš ten ėjau žinodama, kad dirba šaunios moterys, užtai patį pirmą jį ir aplankiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 12, 18:55)
Chardonnay, svarbu kad tau suknutė tinka ir patinka, visada atsiras tokių, kuriems kažkas netiks, kaip mano mama sakė, niekam nerodyk suknutės, nes prisiklausysi tokių dalykų, kad tik pačiai nuo to blogiau bus, svarbu pačiai tinka, smagiai jautiesi, ko daugiau reikia  4u.gif

Vaje, gryną tiesą pasakei smile.gif Tuom ir vadovausiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 04 12, 16:50)

Na matai, net nežinau, manau, kartais reikia ir kitų nuomonės galbūt paklausyti, ypač tų, kurie mato tave apsirengusią ta suknelę.
Buvau ir aš apsirengusi šią tavo išsirinktą suknutę. Tai kai apsirengiau, tai visa mano 4 žmonių komisija, susidedanti iš jaunų ir vidutinio amžiaus, sakė greičiau tu ją nusivilk, o tai atrodai kaip su perkeliniais močiutės naktiniais smile.gif Nors ant pakabos man ji visai normali pasirodė, aš sau apsirengusi irgi visai puse velnio atrodžiau (gal jau buvo akys susisukusios nuo tos gausybės suknelių?). Krūtinė aišku nedidelė, B dydis, tačiau ji tikrai nekrito lauk kaip šioje nuotraukoje. Bet visgi aš su ja atrodžiau tragiškai smile.gif

Tad visgi, manau, reikia kartais paklausyti ir kitų nuomonės, ne tik vadovautis savo akimis (kartais jos apgauna:) )
Atsakyti
sveikutes. as ir savaitgali aplankiau kelis salonus, tai labiausiai nepatiko ingridos salonas, jau tokia atzagari dirba, kad net truksta zodziu....vos iejus i salona mete replika kad esu labai mazo ugio ir mazai ka turi pasiulyti( ugis 1.60), bet manau kad tai ne problema, bent jau kituose salonuose problemos nebuvo. na o uzsidejus suknele net neleido pasisukiot, paziuret kaip atrodo is nugaros ir is sono, sako visas grozis priekyje, ir pacios La sposa sukneles atrodo jau gerokai pagyvenusios, karoliukai ant siulu nukare kabo, siuliukai issipesioje, nu kazkaip visai nera vazido schmoll.gif
labai maloniai aptarnavo Birutes salone thumbup.gif
na dar ruosiuos aplankyti A&R ir Zeiga, nes savaitgali jie jau uzimti buvo biggrin.gif
Atsakyti
sutinku, reikia ir kitų žmonių nuomonės, bet kad eit ir klausinėt visų kaip tau mano išsirinkta suknelė, nematau reikalo, nes vistiek atsiras tokių, kuriems bus negražu tai, kas tau gražu.. ax.gif vistiek rinksies suknelę pagal tai kaip tu jautiesi, o ne pagal tai, ką sako kiti.. čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip man baisu fear.gif nes savo suknele isirinkau Ingridos salone...man aptarnavimas nepatiko, nelabai malonios tos moteriskes bet suknele kitos tokios nemaciau niekur. Tai dabar iki paskutines dienos bijosiu kad suknele bus nesutvarkyta ar dar kas baisaus neatsitiks tai mano svajoniu suknelei....... Gal kas zinote kur rasti svelnios rozines spalvos pamergiu sukneles? niekur nemaciau sad.gif
Atsakyti
nenusimink agne, gal bus nuostabi suknyte, gal tiesiog vestuviu dienai suknyte visapusiskai paruosia, nes besimatuojant sukneles kazkiek issipurvina ( nuo visokiu pudru biggrin.gif ) ir t.t...
Atsakyti