Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 22:33)
kiek žmonių - tiek nuomonių, juk negali visiems tas pats daiktas tikti ir patikti, tam ir kuriama daiktų įvairovė  smile.gif
gerai kad draugė iškenčia niekam neparodžius  ax.gif

Butu katastrofa, jei viena suknele patiktu viso merginom doh.gif visos butu vienodos per savo vestuves lotuliukas.gif
Na as savo suknyte iskenciau neparodziusi iki vestuviu tik savo vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
manau ir aš iškęsiu neparodžius tik savo brangiausiajam lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja labas rytas 4u.gif kaip sekasi kitom panelytėm savo suknytės ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 09:14)
manau ir aš iškęsiu neparodžius tik savo brangiausiajam  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja labas rytas  4u.gif  kaip sekasi kitom panelytėm savo suknytės ieškot?

Labas rytas mirksiukas.gif Man buvo sunku visa ta laika neprasitarti apie suknele, bet us kitu, kas ja mate, tai tiesiog zinojo, kad ji grazi ir as su ja nuostabiai atrodau wub.gif
Atsakyti
iš tikro gal kartais ir nėra reikalo klausyti ką sako kiti, svarbu kaip pats jautiesi.. 4u.gif juk kiek žmonių-tiek nuomonių.. aš irgi kam reikėjo tam parodžiau-patiems artimiausiems, patiko, pritarė ir man užtenka to smile.gif nes paskui beklausinėjant visų gali ir nuotaiką pagadinti ir dvejonių sukelti.. nors abejonių vistiek manau bus, juk tiek grožių visokių wub.gif o aš kai svarstyklės, tai nuolat ir svarstau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 06, 10:19)
Labas rytas mirksiukas.gif Man buvo sunku visa ta laika neprasitarti apie suknele, bet us kitu, kas ja mate, tai tiesiog zinojo, kad ji grazi ir as su ja nuostabiai atrodau wub.gif

o kokia jūsų suknytė buvo?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 11:59)
iš tikro gal kartais ir nėra reikalo klausyti ką sako kiti, svarbu kaip pats jautiesi..  4u.gif juk kiek žmonių-tiek nuomonių.. aš irgi kam reikėjo tam parodžiau-patiems artimiausiems, patiko, pritarė ir man užtenka to smile.gif  nes paskui beklausinėjant visų gali ir nuotaiką pagadinti ir dvejonių sukelti.. nors abejonių vistiek manau bus, juk tiek grožių visokių  wub.gif o aš kai svarstyklės, tai nuolat ir svarstau  lotuliukas.gif
Papildyta:

o kokia jūsų suknytė buvo?

Stai mano kokia suknyte buvo, tik baltute smile.gif

http://public.fotki....es/suknele.html
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 06, 11:06)
Stai mano kokia suknyte buvo, tik baltute smile.gif

http://public.fotki....es/suknele.html

nu simpatiška suknytė smile.gif jei tektų viską pakartot, rinktumėtės tokią pačią?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 13:07)
nu simpatiška suknytė  smile.gif  jei tektų viską pakartot, rinktumėtės tokią pačią?

Na jei is naujo viska reiketu pakartoti, tai taip, likciau su ja, bet jei butu galima antra karta pakartoti ta svente, tai tikrai rinkciausi kita suknyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 06, 12:15)
Na jei is naujo viska reiketu pakartoti, tai taip, likciau su ja, bet jei butu galima antra karta pakartoti ta svente, tai tikrai rinkciausi kita suknyte smile.gif

Vadinasi šaunu rasti ta savąją suknutę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 13:37)
Vadinasi šaunu rasti ta savąją suknutę  thumbup.gif

Nei kiek nesigailiu, kad butent ja pasirinkau, nes kai man ja apvilko nuomos punkte, tai po to man jis stovejo akyse wub.gif tad linkiu visom merginom butent sitaip isirinkti savaja suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 06, 12:42)
Nei kiek nesigailiu, kad butent ja pasirinkau, nes kai man ja apvilko nuomos punkte, tai po to man jis stovejo akyse wub.gif tad linkiu visom merginom butent sitaip isirinkti savaja suknyte wub.gif

aš lygiai taip pat išsirinkau savąją thumbup.gif apsivilkau ir supratau kad tai mano suknytė wub.gif nuėjus į kitą saloną, tik apie ją galvojau ir su ja lyginau kitas, taip ir supratau kad be didelio vargo radau savąją drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 06, 14:03)
aš lygiai taip pat išsirinkau savąją  thumbup.gif  apsivilkau ir supratau kad tai mano suknytė wub.gif nuėjus į kitą saloną, tik apie ją galvojau ir su ja lyginau kitas, taip ir supratau kad be didelio vargo radau savąją  drinks_cheers.gif

Man lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif thumbup.gif Kiek po jos vilkausi sukneliu, tiek vis lyginau su ta issvajotaja ir man jau buvo viskas aisku, su kokia suknute tekesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 06, 13:04)
Man lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Kiek po jos vilkausi sukneliu, tiek vis lyginau su ta issvajotaja ir man jau buvo viskas aisku, su kokia suknute tekesiu wub.gif

tad šito palinkėkim ir kitom merginom, tebeieškančioms savo suknučių 4u.gif
Atsakyti