tai vienintelis kriterijus kuris atitiko-balta spalva, nes apie nėriniuotą suknutę negalvojau, nemaniau kad man tokia tiks, norėjau su gorsetuku, kad "apspaustų tą ką reikia" bet ir tokios neblogai "apspaudžia "
tai ka liečia temą, salone "A&R" nėriniuotų suknelių tikrai pasirinkimas didelis ir šiaip kiek mačiau įvairių turėjo
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 18:32)
tai ka liečia temą, salone "A&R" nėriniuotų suknelių tikrai pasirinkimas didelis ir šiaip kiek mačiau įvairių turėjo
Girdėjau, kad jame psirinkimas geras Mano grupiokė ten suknelę sau nuomojas, tikrai tokią neeilinę O sakė yra ko tik nori, tiek kainos diapazone, tiek asortimento įvairovėje
o kokią suknutę išsirinko?
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 18:17)
Mūsų vestuvės rugpjūčio 14. suknutė mano iš šito psl http://www.whiteone.es/index_real.html (coleciones novias 2010, 6psl. nr. 427) (nes turbūt man foto dar neduos įkelt )
Papildyta:
o šiaip net nesvajojau apie nėriniuotą suknutę, bet apsivilkau ir supratau, kad čia mano suknutė nors bijau kad iki reikiamo momento neaplankytų abejonės, nes tikrai gražių suknučių yra todėl radusi tinkamą ir nebesiblaškiau po kitus salonus
Papildyta:
o šiaip net nesvajojau apie nėriniuotą suknutę, bet apsivilkau ir supratau, kad čia mano suknutė nors bijau kad iki reikiamo momento neaplankytų abejonės, nes tikrai gražių suknučių yra todėl radusi tinkamą ir nebesiblaškiau po kitus salonus
Modeliukas tai bet medziagyte, tai man nelb nemegstu uzuolaidines medziagos
nu kam užuolaidinė kam tiesiog nėriniuota medžiagytė kai nenori graikiško stiliaus ir pūstos, tai nėriniai manau idealiausias varianatas
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 22:04)
nu kam užuolaidinė kam tiesiog nėriniuota medžiagytė kai nenori graikiško stiliaus ir pūstos, tai nėriniai manau idealiausias varianatas
Na yra ir atlasas, kuris nerealus, bent jau man
http://www.maggiesot...amp;style=A3337
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 19:59)
o kokią suknutę išsirinko?
Kiek žinau tokią, kurios niekam nerodys iki jos vestuviu Kažkokia visiškai nauja, atvira nugara, ivory spalvos.
QUOTE(mmmune @ 2010 04 05, 22:16)
Kiek žinau tokią, kurios niekam nerodys iki jos vestuviu Kažkokia visiškai nauja, atvira nugara, ivory spalvos.
Kokia paslaptinga
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 05, 21:19)
Kokia paslaptinga
na taip, ji net mums draugėms jos nerodė, tik maždaug nupasakojo, sakė tegul būna staigmena šiaip tai visiškai ją suprantu ir pateisinu Turi būti kažkie paslaptingumo
QUOTE(mmmune @ 2010 04 05, 22:21)
na taip, ji net mums draugėms jos nerodė, tik maždaug nupasakojo, sakė tegul būna staigmena šiaip tai visiškai ją suprantu ir pateisinu Turi būti kažkie paslaptingumo
Na suknele dzniausiai slepia nuo jaunikio, o ne nuo draugiu Na bet cia jau kaip kas nori
kiek žmonių - tiek nuomonių, juk negali visiems tas pats daiktas tikti ir patikti, tam ir kuriama daiktų įvairovė
gerai kad draugė iškenčia niekam neparodžius
gerai kad draugė iškenčia niekam neparodžius