Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

tai vienintelis kriterijus kuris atitiko-balta spalva, nes apie nėriniuotą suknutę negalvojau, nemaniau kad man tokia tiks, norėjau su gorsetuku, kad "apspaustų tą ką reikia" biggrin.gif bet ir tokios neblogai "apspaudžia " lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ka liečia temą, salone "A&R" nėriniuotų suknelių tikrai pasirinkimas didelis ir šiaip kiek mačiau įvairių turėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 18:32)
tai ka liečia temą, salone "A&R" nėriniuotų suknelių tikrai pasirinkimas didelis ir šiaip kiek mačiau įvairių turėjo  ax.gif

Girdėjau, kad jame psirinkimas geras tongue.gif Mano grupiokė ten suknelę sau nuomojas, tikrai tokią neeilinę smile.gif O sakė yra ko tik nori, tiek kainos diapazone, tiek asortimento įvairovėje tongue.gif
Atsakyti
o kokią suknutę išsirinko?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 18:17)
Mūsų vestuvės rugpjūčio 14. suknutė mano iš šito psl http://www.whiteone.es/index_real.html (coleciones novias 2010, 6psl. nr. 427) (nes turbūt man foto dar neduos įkelt  g.gif )
Papildyta:
o šiaip net nesvajojau apie nėriniuotą suknutę, bet apsivilkau ir supratau, kad čia mano suknutė thumbup.gif  nors bijau kad iki reikiamo momento neaplankytų abejonės, nes tikrai gražių suknučių yra wub.gif todėl radusi tinkamą ir nebesiblaškiau po kitus salonus  biggrin.gif

Modeliukas tai thumbup.gif bet medziagyte, tai man nelb schmoll.gif nemegstu uzuolaidines medziagos ax.gif
Atsakyti
nu kam užuolaidinė kam tiesiog nėriniuota medžiagytė cool.gif kai nenori graikiško stiliaus ir pūstos, tai nėriniai manau idealiausias varianatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 22:04)
nu kam užuolaidinė kam tiesiog nėriniuota medžiagytė  cool.gif kai nenori graikiško stiliaus ir pūstos, tai nėriniai manau idealiausias varianatas  4u.gif

Na yra ir atlasas, kuris nerealus, bent jau man wub.gif

http://www.maggiesot...amp;style=A3337
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 19:59)
o kokią suknutę išsirinko?

Kiek žinau tokią, kurios niekam nerodys iki jos vestuviu 4u.gif Kažkokia visiškai nauja, atvira nugara, ivory spalvos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 05, 22:16)
Kiek žinau tokią, kurios niekam nerodys iki jos vestuviu  4u.gif Kažkokia visiškai nauja, atvira nugara, ivory spalvos.  mirksiukas.gif

Kokia paslaptinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 05, 21:19)
Kokia paslaptinga smile.gif

na taip, ji net mums draugėms jos nerodė, tik maždaug nupasakojo, sakė tegul būna staigmena mirksiukas.gif šiaip tai visiškai ją suprantu ir pateisinu 4u.gif Turi būti kažkie paslaptingumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 05, 22:21)
na taip, ji net mums draugėms jos nerodė, tik maždaug nupasakojo, sakė tegul būna staigmena  mirksiukas.gif  šiaip tai visiškai ją suprantu ir pateisinu  4u.gif Turi būti kažkie paslaptingumo  tongue.gif

Na suknele dzniausiai slepia nuo jaunikio, o ne nuo draugiu 4u.gif Na bet cia jau kaip kas nori smile.gif
Atsakyti
kiek žmonių - tiek nuomonių, juk negali visiems tas pats daiktas tikti ir patikti, tam ir kuriama daiktų įvairovė smile.gif
gerai kad draugė iškenčia niekam neparodžius ax.gif
Atsakyti