Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(cipendeile @ 2010 03 26, 10:09)
pas mane irgi is 2010 kolekcijos bet ji graikisko stiliaus ir lengvai krintanti, prase 1800lt bet kadangi ta pacia diena issirinkau kaip ir matavausi tai 1500lt

aha minejo ji kad jos panasiom kainom, na maniske 4000lt kainavo bet kadangi uzsisakem ten viska tai padare nuolaida ,nes ir mb kostiuma nuomuojames is ten ir pamergiu sukneles 5 uzsakem sius ten.kitur kur ziurejom mb kostiumus ko mes norejom tai pasiule doh.gif o ir kaina daugiau nei dvigubai didesne. visur labai pirso baltus apsirenge jis juos kai matrioska atrodo o sako oj kaip grazu kaip grazu smile.gif o maniskis ne toks kad ka uzdesi pasakysi grazu ir jis sakys gerai smile.gif kiekviena kanta ir rauksle issiuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o aš per salonus į žygį žadu traukt po Velykų...Nusprendus esu siūtis, tačiau reik pažiūrėti, kas tinka, o kas ne. Gal net siūtis nebenorėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 03 27, 19:23)
Na o aš per salonus į žygį žadu traukt po Velykų...Nusprendus esu siūtis, tačiau reik pažiūrėti, kas tinka, o kas ne. Gal net siūtis nebenorėsiu mirksiukas.gif

as zadejau pirkti biggrin.gif ir nevirsyti 1500lt biggrin.gif o va kaip gavosi ,taip jau buna kai kazka pamatai ir negali susilaikyti
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 03 27, 20:11)
as zadejau pirkti biggrin.gif ir nevirsyti 1500lt biggrin.gif o va kaip gavosi ,taip jau buna kai kazka pamatai ir negali susilaikyti

buna pamatai ir jau rankos kojos dreba, kaip norisi to suknutes:)
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 03 27, 20:11)

Cia vienas is gyvenimo desniu, bet reikia dziaugtis, kad radai, ko nori, nes buna, kad niekaip nerandi ir taip liudna tada....nezinai kur detis..
Atsakyti
ir aš radau suknelę savo thumbup.gif ėjau rinktis galvodama apie visai kitokią suknelę nei išsirinkau 4u.gif esu patenka salonu "A&R" thumbup.gif man ten labai patiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 12:04)
ir aš radau suknelę savo  thumbup.gif  ėjau rinktis galvodama apie visai kitokią suknelę nei išsirinkau  4u.gif esu patenka salonu "A&R"  thumbup.gif  man ten labai patiko  cool.gif

Gal foto imestumete savo suknytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 11:04)
ir aš radau suknelę savo  thumbup.gif  ėjau rinktis galvodama apie visai kitokią suknelę nei išsirinkau  4u.gif esu patenka salonu "A&R"  thumbup.gif  man ten labai patiko  cool.gif

As ir noreciau pamatyti tavo suknyte smile.gif nes pati irgi is sio salono nuomosiuos suknyte smile.gif o kada jusu vestuves? ax.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės rugpjūčio 14. suknutė mano iš šito psl http://www.whiteone.es/index_real.html (coleciones novias 2010, 6psl. nr. 427) (nes turbūt man foto dar neduos įkelt g.gif )
Papildyta:
o šiaip net nesvajojau apie nėriniuotą suknutę, bet apsivilkau ir supratau, kad čia mano suknutė thumbup.gif nors bijau kad iki reikiamo momento neaplankytų abejonės, nes tikrai gražių suknučių yra wub.gif todėl radusi tinkamą ir nebesiblaškiau po kitus salonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 17:17)
Mūsų vestuvės rugpjūčio 14. suknutė mano iš šito psl http://www.whiteone.es/index_real.html (coleciones novias 2010, 6psl. nr. 427) (nes turbūt man foto dar neduos įkelt  g.gif )
Papildyta:
o šiaip net nesvajojau apie nėriniuotą suknutę, bet apsivilkau ir supratau, kad čia mano suknutė thumbup.gif  nors bijau kad iki reikiamo momento neaplankytų abejonės, nes tikrai gražių suknučių yra wub.gif todėl radusi tinkamą ir nebesiblaškiau po kitus salonus  biggrin.gif

oi kokia gražutė wub.gif Super atrodo perregimas šleifukas nugaroje thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, man jinai irgi gražutė, ir balta, taip kaip ir norėjau, daugumą rodė ivory spalvos, tai kai užsidėjau baltą taip ir prilipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 05, 18:07)
ačiū, man jinai irgi gražutė, ir balta, taip kaip ir norėjau, daugumą rodė ivory spalvos, tai kai užsidėjau baltą taip ir prilipo  biggrin.gif

Jeigu norėjote baltos, tai visiškai Jus suprantu kaip suknelė pakerėjo kai ją užsidėjote 4u.gif balta visuomet užburia wub.gif
Atsakyti