Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(mmmune @ 2010 03 23, 21:01)
Nors as esu kueniete, perejusi keleta salonu supratau, kad uz tai ko noriu reikes pakloti apie 4000 Lt.  schmoll.gif Tuomet gerai prasukavau interneta ir radau, kad is mano pageidaujamu katalogu suknules nuomoja Marijampoleje  mirksiukas.gif Kadangi tai mano buves gimtas miestas, sunkumu nuvykti ir susirasti saliona tikrai nebuvo biggrin.gif Taigi uz savo suknele is naujausios Maggie Sottero katalogo kolekcijos tame salone sumokejau tik 1700 Lt.  thumbup.gif Suknute jau buvo iki mano vestuviu viena karta deveta, esme tokia, kad mergina buvo siek tiek aukstesne uz mane ir stambesne, bet kai suknele man susiaurino, tai net ilgio koreguoti nereikejo  tongue.gif o suknele atrode tikrai kaip nauja  lotuliukas.gif ir aptarnavo labai maloniai tongue.gif taip kad jei nevengiate vaziuoti i kokiu gariunus del atstumo, tai galite apsilankyti ir Marijampoleje  4u.gif  ax.gif Na bent jau as rekomenduoju

Ikeliu nuoroda, kokia suknele as nuomavau, kad suprastumete, jog ir ne didziuosiuose miestuose yra kataloginiu sukneliu, beje jie gali ir uzsakyti pagal pageidavimus Jusu mirksiukas.gif
http://www.premierdi...ogue-royale.jpg
http://www.pizazzwed...le-A3112LTb.jpg

Suknyte tai lb grazi, bet dar graziau ziuretusi, jei ji butu balta wub.gif o kad mazesniuose mistuose pigesnes sukneles, tai tuo esu isitikinuai ir as pati smile.gif bet gaila, kad ten nieko gero sau neradau. nes jau akyse stovejo Kaune pasimatuota suknele, o kazko panasaus niekur daugiau neradau smile.gif
Atsakyti
As devejau visiskai balta suknele, salonas kaip tik tokia ir buvo atsisiuntes tongue.gif
Siai as kitokios ir neketinau rinktis, tiktai skaisciai balta, juk man kita spalva ir nebutu derejusi su melynais priedais ax.gif
Tas ir yra blogiausia, jei kur nors ka nors pamatei grazau ir jei iskart tai patiko, tai kitur gali kad ir grazesni daikta rodyti, jis vis vien jau toks nebebus bigsmile.gif Tokios jau mes moterys esame tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 23, 22:40)
As devejau visiskai balta suknele, salonas kaip tik tokia ir buvo atsisiuntes  tongue.gif
Siai as kitokios ir neketinau rinktis, tiktai skaisciai balta, juk man kita spalva ir nebutu derejusi su melynais priedais  ax.gif
Tas ir yra blogiausia, jei kur nors ka nors pamatei grazau ir jei iskart tai patiko, tai kitur gali kad ir grazesni daikta rodyti, jis vis vien jau toks nebebus  bigsmile.gif Tokios jau mes moterys esame  tongue.gif  4u.gif

na tai saunu, nes man battutes suknytes graziausiai ziurisi wub.gif nebent buna, kad paciai nuotakai netinka balta spalva ax.gif su melynais priedais suknute dar didesnio baltumo igavo wub.gif
tai, kad as grazesnes net ir neradau uz savaja, nors salonu gausybe aplankiau skirtinguose miestuose, ir sukneliu daug issimatavau, bet va ta buvo matyt toji isrinktoji wub.gif
Atsakyti
Dėl Ingridos salono visiškai sutinku su Laiminga Saule, nes pati lygiai tokioj pat situacijoj buvau prieš porą savaičių. O pati vis dar tęsiu savo paieškas...
Atsakyti
Tada taip, vadinasi ji buvo Jums ir skirta tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 23, 23:29)
Tada taip, vadinasi ji buvo Jums ir skirta  tongue.gif  4u.gif

tai jau tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 03 22, 22:56)
aha snekam apie ta pati smile.gif man ten sukneles tikrai  thumbup.gif  brangokos bet vertos to,kur as rinkausi tai ji buvo ir dar su kaina ir tik ka atvesta

na tai sakyk kokia sunkele issirinkai?nes as irgi ten pat issirimkau tik va gaila nuotraukyte sneturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 03 25, 10:26)
na tai sakyk kokia sunkele issirinkai?nes as irgi ten pat issirimkau tik va gaila nuotraukyte sneturiu 4u.gif

as ir ne biggrin.gif taip slepiau ja nuo savo mb kad pamirsau drauges paprasytu kad nufotkintu smile.gif is 2010m kolekcijos pusta ji dvieju daliu su gorsetu ..svarofskiais siuvineta. pusta visiskai balta .kiek uz savaja mokesi?
Atsakyti
Labas vakaras nuotakos 4u.gif gal kuri nuomavot ar pirkot suknele pagal si skelbima

"S U P E R K A I N O S TOKIŲ KAINŲ DAR NEBUVO SUKNELIŲ PARDAVIMAS UŽ
MAŽESNĘ NEI NUOMOS KAINĄ LABAI PLATUS ASORTIMENTAS

VESTUVINIŲ SUKNELIŲ P A R D A V I M A S NUO 100LT. IKI 1500LT.
,nuoma nuo 80Lt. iki 850Lt. nuometai pardavimas nuo 20Lt.iki 200lt., kita
vestuvinė atributika- vardinės bla, bla, bla ......

maloniai kviečiame KAUNE, LAISVĖS AL. 98-7 (prie Vytauto paminklo)"
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 03 25, 20:25)
as ir ne biggrin.gif taip slepiau ja nuo savo mb kad pamirsau drauges paprasytu kad nufotkintu smile.gif is 2010m kolekcijos pusta ji dvieju daliu su gorsetu ..svarofskiais siuvineta. pusta visiskai balta .kiek uz savaja mokesi?

pas mane irgi is 2010 kolekcijos bet ji graikisko stiliaus ir lengvai krintanti, prase 1800lt bet kadangi ta pacia diena issirinkau kaip ir matavausi tai 1500lt
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2010 03 25, 21:51)
Labas vakaras nuotakos 4u.gif  gal kuri nuomavot ar pirkot suknele pagal si skelbima

"S U P E R K A I N O S TOKIŲ KAINŲ DAR NEBUVO SUKNELIŲ PARDAVIMAS UŽ
MAŽESNĘ NEI NUOMOS KAINĄ LABAI PLATUS ASORTIMENTAS

VESTUVINIŲ SUKNELIŲ P A R D A V I M A S NUO 100LT. IKI 1500LT.
,nuoma nuo 80Lt. iki 850Lt. nuometai pardavimas nuo 20Lt.iki 200lt., kita
vestuvinė atributika- vardinės  bla, bla, bla ......
maloniai kviečiame KAUNE, LAISVĖS AL. 98-7 (prie Vytauto paminklo)"

aš buvau nuėjusi ten...
visas, kur man rodė schmoll.gif suknelės kažkaip pilkai baltos man ten doh.gif atrodė, kaip iš skuduryno ax.gif padėvėtos...

bet man sakė, kad čia dar senos, lyg laukia naujų suknelių... o buvau aš vasario pabaigoj blush2.gif

na, pabandyt galima, gi skoniai visų gali ir nesutapti 4u.gif

bet man tai schmoll.gif
Atsakyti
Aciu, iena 4u.gif zinosiu ko tiketis
Atsakyti