Kadangi mano šventė jau praėjo, galiu pasidalint patirtim, galbūt kažkuriai padėsiu
Vienareikšmiai lyderiai suknelių kokybe, aptarnavimu ir t.t A&R, tačiau kainos kandžiojasi.
MJ- mergaitė tikrai maloniai pataria, moka parinkt "tinkančias" sukneles, kainos šiektiek mažesnės:)
Tik Tau- užbėgau neužsirašius, priėmė, suknelių turi tikrai laaabai daug, nuo visiškai kičinių iki tikrai gražių, mačiau ir labai nudrožtų, ir visai naujų.
Minusai: konsultantė vidutinio amžiaus, "kvepianti česnakais" su tapkėm, ir nelabai suprantanti ko noriu
Vis nešė kas jai gražu, o ne ko noriu aš, ir vis ragino " pasimatuok dar ir šitą" tau patiks, nors tikrai aiškiai išsakiau savo norus, ir dar aiškiau nenorus
Na nesuprato moteriškė kad kas gražu jai,nebūtinai turi būt gražu man.
Buvo ankstyvas pavasaris, o patalpoj gal +13, po kokios 7 jos atneštos suknelės " ne į temą" kai jau švelniai tariant pradėjau keist spalvą į mėlyną, su drauge nusprendėm keliaut iš ten
Nenorėjo ji mūsų paleist, bet pabėgom
tikiuosi grįžt neteks.
Žeiga- savininke su dirbančia jauna mergaite labai malonios, bendraujančios, rūbelių turi daug, kainos man nepasirodė išpūstos, viena suknele stipriai susižavėjau, pažadėjau pagalvot, kadangi tai buvo vienas iš pirmų salonų kuriuose matavaus,norėjau paieškot ir kitur.
Antrą kart atvažiavau dar kart pasimatuot ir parodyt draugei, (rinkaus tarp kelių variantų) aptarnavimas malonus, iki to momento kai pasakiau kad sugrįšiu po poros dienų paduot rankpinigių (kogero šito salono politika- turi 2 vizitus, jei per juos tau sunku apsispręst, esi čia nepageidaujamas.
Ir tai labai akivaizdžiai parodo. Butent dėl tos priežasties trečią kart su rankpinigiais ir negrįžau.
Centre pas moteriškę namie (beroc Daiva) radau neblogų atsiliepimų forume.
Moteriškė maloni,bendraujanti, tačiau man patinkančios gyvai neturėjo, o rizikuot iš katalogo aš nesirįžau.
Dar buvau suknelių nuomoj (nepamenu pavadinimo o gal ir neturėjo) šalia varnių tilto yra buvusios gamyklos patalpos)ten įsikūręs salonėlis, irgi radau gerų atsiliepimų forume.
Visos suknelės gerokai pavargusios,kaina maža, bet tai atsispindi ir kokybėje.
Ir važiavau per salonus baršausko gatvėj, ten taip pat nesiregistravus, tai į ne visus priėmė, vienur visiškai nieko gero, kitur buvo verta dėmesio(kadangi ten nuomos punktų tikrai daug- bijau sumaišyt atsiliepimus)
reziumė:
žeigoj tiko ir kaina ir suknelė, tačiau nepatiko požiūris ,kad jei jau 2 kart nepasirašai sutarties, vadinasi tu mums kaip klientas nereikalingas...
Būčiau pasirašius per trečią vizitą,na bet kaip sakant jiems nuo to blogiau,ne man
NA o jei nebūčiau taupiusi būčiau tikrai rinkusis kažką iš A&R salono, tačiau nusprendžiau kad 3000 mokėt neverta, ir siuvausi pas siuvėją