Sveikos merginos

trumpai ir aš papasakosiu apie savo suknelės (iki 2000 lt) paieškas keliuose salonuose. Pirmiausia važiavome į
MJ saloną. Mergina, kuri siūlė suknutes, nebuvo itin kalbi. Sukneles gana gražios, bet labiausiai man nepatiko to salono apšvietimas. Tuo metu kai ten buvome, langai buvo užtraukti ir įjungta keistai baltai melsva šviesa...

tad buvo šiek tiek sunku įsivaizduoti save su tom suknutėm normaliame apšvietime ar dienos šviesoje (tai buvo pirmasis kartas, kai matavausi suknutes

). Toliau apsilankėme išgirtoje
Žeigoje. Dvi ten dirbusios panelės buvo gana malonios, siūlė įvairiausių modelių suknutes, bet kažkaip savosios suknutės ten neatradau

nieko blogo apie šį saloną negaliu pasakyti

Na ir galiausiai nuvažiavome į
Birutės saloną. Čia man patiko tai, jog nebuvo įjuntų jokių keistų šviesų ir viskas buvo matoma normaliame dienos apšvietime. Nepaisant to, jog patalpa, kurioje matuojiesi suknutes, yra bendra ir visi gali matyti kaip tu atrodai su ta suknute (tuo metu buvo atėjusios kelios panelės ir laukė, kol baigsiu matuotis), man jos kažkaip nelabai trukdė

pati šeimininkė tikrai kalbi, patarianti ir pan. Be abejo toks jų darbas

Sau patinkančią suknutę išsirinkau šitame salone ir daugiau nusprendžiau į kitus nebevažiuoti

Tikiuosi gal kam pravers mano patirtis