Pritariu, Limarija sukneles tikrai ne mano skoniui
Kas megsta subtiluma nieko ten tikrai neras... sukneles visos tortines, na bet kiekvienam savo... del skonio nesigincijama
Merginos, ar teko kokiam salone matyt kazka panasaus i Norkkutes vestuvine suknele?
aciu
bet neee...sita man neee
bet neee...sita man neee
QUOTE(zannaja @ 2013 03 16, 13:30)
Aš tai nei vienos panašios ten nemačiau.Salono reklama
Kaune graziausios idomiausios suknytes AR salone, bet kazko panasaus kaip foto jokiame salone nemaciau, nebent siutis...
Sveikos, būsimos nuotakos Atžymėjome ir savo vestuves.. Suknutę galutinai išsirinkau Margo salone. Kadangi sustreikavo sveikatėlė, tai jaunikis ją man parvežė net nesimatavus ir nemačius O pasimatuot ją galėjau paskutinį vakarą prieš vestuves Ir... viskas tiko puikiai! Dar buvau užsisakius du veliumus (vieną fotosesijai, kitą ceremonijai) - abu buvo pasiūti puikiai, viskas atitiko taip, kaip ir turėjo būti. Beje, dar pagamino papuošaliukus - labai gražius ir tinkančius. Gavau priedo ir du švarkelius bei suknytę mažai mergytei. Žodžiu - suknelė tiko ir patiko visu 100%, gavau daug priedų ir aptarnavimas/bendravimas itin lankstus - esu pati ne iš Kauno, tai priėmė ir sekmadienį, paskui ir nedarbo dieną, suknelę paėmėm likus kelioms dienoms iki vestuvių, o grąžinti sutarėme neskubant Super
Sveikos kas pasakys kur randasi salionas pas Daivą, gal kas adresiuką parasys ar tel. nr.
Sveikos būsimos nuotakos. Reikia kažkaip prisiversti ir nueiti pasimatuoti, bet prieš eidama norėčiau žinoti ko galiu tikėtis. Peržiūrėjau beveik visų salonų internetines svetaines ir vis gi labiausiai dėmesį patraukusios suknelės yra Birutės salone. Kokių nuomos kainų galiu ten tikėtis iš naujos kolekcijos? gal net neverta eiti? Negaliu sau leisti "beprotiškos" sumos
Nusižiūrėjau suknelę iš šios kolekcijos http://www.birutessa...sa-lasposa.html pavadinimu Mimosa (su rankovėlėm)
Nusižiūrėjau suknelę iš šios kolekcijos http://www.birutessa...sa-lasposa.html pavadinimu Mimosa (su rankovėlėm)
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2013 04 09, 21:16)
Sveikos būsimos nuotakos. Reikia kažkaip prisiversti ir nueiti pasimatuoti, bet prieš eidama norėčiau žinoti ko galiu tikėtis. Peržiūrėjau beveik visų salonų internetines svetaines ir vis gi labiausiai dėmesį patraukusios suknelės yra Birutės salone. Kokių nuomos kainų galiu ten tikėtis iš naujos kolekcijos? gal net neverta eiti? Negaliu sau leisti "beprotiškos" sumos
ne i ta birutes salona papuolei cia kur nuoroda idejai tai jis is siauliu, Kauno birutes salono psl yra birutesstilius.lt
QUOTE(mendi_el @ 2013 04 10, 13:53)
ne i ta birutes salona papuolei cia kur nuoroda idejai tai jis is siauliu, Kauno birutes salono psl yra birutesstilius.lt
jau šiandien išsiaiškinau. Susimoviau..
Sveikos merginos trumpai ir aš papasakosiu apie savo suknelės (iki 2000 lt) paieškas keliuose salonuose. Pirmiausia važiavome į MJ saloną. Mergina, kuri siūlė suknutes, nebuvo itin kalbi. Sukneles gana gražios, bet labiausiai man nepatiko to salono apšvietimas. Tuo metu kai ten buvome, langai buvo užtraukti ir įjungta keistai baltai melsva šviesa... tad buvo šiek tiek sunku įsivaizduoti save su tom suknutėm normaliame apšvietime ar dienos šviesoje (tai buvo pirmasis kartas, kai matavausi suknutes ). Toliau apsilankėme išgirtoje Žeigoje. Dvi ten dirbusios panelės buvo gana malonios, siūlė įvairiausių modelių suknutes, bet kažkaip savosios suknutės ten neatradau nieko blogo apie šį saloną negaliu pasakyti Na ir galiausiai nuvažiavome į Birutės saloną. Čia man patiko tai, jog nebuvo įjuntų jokių keistų šviesų ir viskas buvo matoma normaliame dienos apšvietime. Nepaisant to, jog patalpa, kurioje matuojiesi suknutes, yra bendra ir visi gali matyti kaip tu atrodai su ta suknute (tuo metu buvo atėjusios kelios panelės ir laukė, kol baigsiu matuotis), man jos kažkaip nelabai trukdė pati šeimininkė tikrai kalbi, patarianti ir pan. Be abejo toks jų darbas Sau patinkančią suknutę išsirinkau šitame salone ir daugiau nusprendžiau į kitus nebevažiuoti Tikiuosi gal kam pravers mano patirtis
Sveikos, jau klausiau kitoje temoje, bet gal cia lankosi kitos merginos, kaip manote ar imanoma liepos pradzioje gryzus issinuomuoti grazia suknele iki liepos 20?