Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(seem @ 2013 01 16, 17:28)
Sveikos merginos smile.gif norejau paklausti jusu nuomones. Ar vaziuotumete pirkti sukneles, pas kazka i namus.? pvz randate internete vestuviniu sukneliu reklama, sukneliu kataloga ir pan. ir ten parasyta adresas kuriuo galetumete atvaziuoti sukneles pasimatuoti. ar susidometumete?

Aš tai važiuočiau mirksiukas.gif Dar pasiimčiau draugę ir lėkčiau pasimatuoti ax.gif
Svarbu pasiskambinti iš anksto ir susitarti. taip,kad problemos nematau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, labai noriu jusu pagalbos... blush2.gif Rekomenduokite prasau salone Vilniuje. Kaune tiek daug komentaru, o Vilniuje nelabai. Girdejau, kad ir Vilnietes vaziuoja i Kauna nuomotis, kadangi kainos zemesnes. As ieskau savo vestuvems progines sukneles, kadangi isteku 2 karta. blush2.gif

is anksto dekoju
Atsakyti
Na ka.... ir as apturejau keleta savaiciu smagaus malonumo, kuris patapo didziuliu darbo, kuris tikrai issekino.... taigi....
Daivos sukneles. Labai maloni moteris, turi sukneliu, patare kas tinka kas ne. Kainos nuomos 850, pirkti 1500. padejo ir su kitomis suknelemis, tad tikrai esu patenkinta aptarnavimu.
kiek buvau skaiciusi, kainos mazesnes kedainiuose, tad nulekiau ten.
Kedainiai. Audrones salonas. maloniai aptarnavo, turejo ivairiu sukneliu, turejau is ko rinktis. kainos, bent jau tu sukneliu kur rinkausi 800-1500.
kedainiai. kristina. aptarnavimas nelabai patiko, pasimatavau tik 2 sukneles, kainos irgi nedideles.
lauros salonas. sukneliu pasirinkimas neblogas. buvo patinkanciu sukneliu. ziuretu sukneliu kainos 1000 su trupuciuku....
birutes salonas. sukneles daugiausia sampano, perlo spalvos. taciau tokia spalva lyginant su baltomis, atrodo gerokai prabangiau. yra be galo graziu sukneliu, ten radau savaja.... taciau kainos kaip bebutu - gana dideles - apie 2000.
mj salonas. maloni aplinka, grazios sukneles. kainos nuo 2000.
zeiga. salonas prabangus, taciau aptarnavimas nepatiko, buvo pasakyta, arba nori arba ne - nera cia galvoti ko. kadangi pasakiau, kad galiu leisti sau sukneles iki 2000, tai kaip tycia visos ziuretos tiek ir kainavo.....
margo. sukneles nebrangios - iki 1200 kiek as ziurejau, taciau nepasirode naujos visos, tad kai kurios ir daug pigesnes. pasirinkimas nedidelis. aplinka labai paprasta, todel kainos pigesnes gerokai.
dar buvau apziureti vienos sukneles, kuria radau internetu. parduoda mergina uz 1000, taciau tikrai geros kokybes.... bet.... tiesiog istrigusi be galo kita suknute.... issirinktoji.... tada manau paieskojus, galima rasti ir nebrangiu, taciau tik karta devetu ir isigyti tiesiog sau suknele.

taigi, sekmes merginos siame sunkiame darbelyje smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos. Gal esate girdėjusios apie Danguolės salną? žadu iš ten pasiimti suknelę, nes ir modelis tiko patiko ir kaina gera, bet kai prisiskaičiau kaip apgaudinėja merginas kituose salonuose tai labai jau baisu blush2.gif
Šiaip aptarnavimas geras, moteris maloni ir suknelės graižios ir nebrangios dar... pati imu naują suknelę, sakė neseniai gauta ir tik viena mergaitė buvo ją pasimatavusi, nespėjo jos niekam išnuomoti ar atiduoti..bet kartais ko tik nepasakysi kad tik paimtų būtent iš jų. Tad jei ką girdėjot prašau atsiliepti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Artejant didžiajai dienai,visų pirma išsamiai perskaičiusi jūsų komentarus . Taigi...
Aplankiau turbūt visus- bent jau labiausiai komentuojamus Vestuvinių ir proginių suknelių salonus. Iš anksto buvau susidariusi ganėtinai neigiamą ,ir griežtą nuomonę.. Buvau pasirengusi ir nemaloniems aptarnavimams ir didelėms kainoms.
Tačiau, skubu visas "būsimas " nuotakas nuraminti- Nėra taip!
Iš ties išskirčiau tris salonus, visuose radau man patinkančių suknelių :
A&R- Įėjus į šį saloną iškart pati pasitempi -salono aplinka labai prabangi .Konsultantės- ganėtinai malonios. Sukneles- asmeniškai man gražios- tačiau čia skonio reikalas. Vienintelis mažytis trūkumas- ganėtinai didelės kainos. Bet radau ir labai gražių iki 2000lt.
MJ- Salonas -gan prabangus, tvarkingas. Aptarnavimas malonus. Suknelės - daug įvairių -gan gražių-bet daugiau klasikinių vestuvinių suknėlių. Kainos taip pat įvairios 1500-3500 už nuomą. Sulaukiau daug malonaus -nevarginančio dėmesio.
ŽEIGA- Dėl šio salono esu nustebusi..paskutiniai merginų komentarai- ganėtinai neigiami..Mano nuomone priešinga. Nors pačio salono patalpos mažos -bet aplinka labai jauki. Ir dirbančios merginos- ypač malonios. Aš pati- esu ganėtinai komunikabili- taigi labai greitai radau bendrą kalbą. Kainos tikrai labai įvairios... matavausi sukneles ir už 1000lt ir tas kurios kainavo virš dviejų tūkstančių -skirtumai tarp jų- nebent pagaminimo metai.. Šio salono sukneles- mano favoritės- subtilu ,gražu ir prabangu. Ir kas įdomiausia - tik šiame salone nepajutau spaudimo (kadangi esu ganetinai nepatikli- ir iš pirmų kartų nesu linkusi užsisakyti) pasakiusi- kad dar pagalvosiu, tikėjausi nemalonios tylos ir nepatenkintų veidų ..tačiau merginos nusišypsojo ir palinkėjo surasti savo "svajonių" suknelę.

Šiuo metu esu giliuose apmastymuose . Visuose trijuose salonuose išsirinkau po kelias sukneles. Visos labai graižios. Tačiau širdelė linksta link Žeigos...

P.s. Teko apsilankyti ir kituose Kauno salonuose , negalėčiau nei apie vieną pasakyti kažką labai baisaus... Visi salonai stengiasi- vienaip ar kitaip. Taigi nusiteikim merginos teigiamai- tikrai išsirinksit wink.gif tik eikite geros nuotaikos ir su šypsena..tuomet ir jus priims graziai wub.gif

Kuo nuoširdžiausiai linkiu gero ieškojimo ir radimo džiaugsmo! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartą, aš jau po suknelės paieškų biggrin.gif Kadandi suknelę radau Danguoles salone, tai galiu tik apie jį ir papasakoti. Ten nėra labai jau didelis pasirinkimas, bet sukneutės visos labai skirtngos, aš pati pasiėmiau visiškai naują, ir tikrai orginalią suknelę, su visom etiketėm ir įsiūtais logotipais. o kainos beja ir nesikandžioja, jei už visiškai naują suknutę leistumėte sau iki 2000 LT. Devėtos nuo 200 iki kokio 1000 ar 800 LT jei gerai pamenu 4u.gif
Taigi sėkmės jums paieškose, ir kantybės renkantis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 21, 16:31)
Mergaites, labai noriu jusu pagalbos... blush2.gif  Rekomenduokite prasau salone Vilniuje. Kaune tiek daug komentaru, o Vilniuje nelabai. Girdejau, kad ir Vilnietes vaziuoja i Kauna nuomotis, kadangi kainos zemesnes. As ieskau savo vestuvems progines sukneles, kadangi isteku 2 karta. blush2.gif
is anksto dekoju

O nebandėt Lentvaryje? teko girdėti kad ten nebrangių yra.. ax.gif
Atsakyti

Skaitau skaitau ir negaliu nepasiulyti biggrin.gif as pati tai dairausi progines sukneles liudininkei, tai mano vairantas biski kitoks. Bet nuotakoms ypac is Kauno tai tikrai labai rekomenduoju pasvarstyti sita mano pasiulyta varianta. Kaune yra moteris nuomuojanti sukneles. Vestuviniu sukneliu nuomos kaina su etiketem devint pirma karta 850 litu. Tai yra nuomos "lubos". Visas sukneles jai siuva italijoje pagal ivairiausius dizainerius tokius kaip san patric ir panasius. Dar dalykas superinis kad jus galite pas ja pasimatuoti suknele ir ji jums asmensiaki jusu dydzio, pagal jusu pageidavimus atsius suknele tik uz 1500 litu! Tai yra lubos pardavimo kainos! As buvau progines matuotis, tai ant manakeno toooookia grazuole pamaciau doh.gif kad galvoju gal verta susigalvoti kokias vestuves ir sau lotuliukas.gif na kokias medines ar panasiai blush2.gif Tikrai Kaunietems tiesiog siulau uzsukti. Jei as pries 5 metus buciau zinojus kad pas ja uz nuoma buciau suplojus tik 800 litu (vietoje 1800) tai dar ir dabar nagus norisi nusigrauzti doh.gif Gerumas tame kad galite matuotis, galite rinktis kataloge, galite derinti siuvinejimo detales, spalvos atspalvius, nuometo modelius ir kitas detales indivudualiai ir kaina atleiskite bet uz nuosava suknele nuostabiausio grozio tik 1500 yra juokas. Gavosi kaip reklama, bet cia todel kad as pati buvau nerealiai suzaveta to ka maciau biggrin.gif O man ta viecike uzrode pati nuotaka mirksiukas.gif Gaila bet ant mano kubaturos neturejo A tipo sukneliu blush2.gif pazadejo kad atsisius tikrai ax.gif tai palauksiu ax.gif Iveskite internete "Daivos sukneles" ir rasite FB paskui maciau skelbimuose meta, bet ji nededa visu sukniu foto i FB bent jau tos grazuoles ant monekeno nesu macius, tai nepatingekite uzsukt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 02 15, 22:55)
Skaitau skaitau ir negaliu nepasiulyti  biggrin.gif as pati tai dairausi progines sukneles liudininkei, tai mano vairantas biski kitoks. Bet nuotakoms ypac is Kauno tai tikrai labai rekomenduoju pasvarstyti sita mano pasiulyta varianta. Kaune yra moteris nuomuojanti sukneles. Vestuviniu sukneliu nuomos kaina su etiketem devint pirma karta 850 litu. Tai yra nuomos "lubos". Visas sukneles jai siuva italijoje pagal ivairiausius dizainerius tokius kaip san patric ir panasius. Dar dalykas superinis kad jus galite pas ja pasimatuoti suknele ir ji jums asmensiaki jusu dydzio, pagal jusu pageidavimus atsius suknele tik uz 1500 litu! Tai yra lubos pardavimo kainos! As buvau progines matuotis, tai ant manakeno toooookia grazuole pamaciau  doh.gif kad galvoju gal verta susigalvoti kokias vestuves ir sau  lotuliukas.gif na kokias medines ar panasiai  blush2.gif Tikrai Kaunietems tiesiog siulau uzsukti. Jei as pries 5 metus buciau zinojus kad pas ja uz nuoma buciau suplojus tik 800 litu (vietoje 1800) tai dar ir dabar nagus norisi nusigrauzti  doh.gif Gerumas tame kad galite matuotis, galite rinktis kataloge, galite derinti siuvinejimo detales, spalvos atspalvius, nuometo modelius ir kitas detales indivudualiai ir kaina atleiskite bet uz nuosava suknele nuostabiausio grozio tik 1500 yra juokas. Gavosi kaip reklama, bet cia todel kad as pati buvau nerealiai suzaveta to ka maciau  biggrin.gif O man ta viecike uzrode pati nuotaka  mirksiukas.gif Gaila bet ant mano kubaturos neturejo A tipo sukneliu  blush2.gif pazadejo kad atsisius tikrai  ax.gif tai palauksiu  ax.gif Iveskite internete "Daivos sukneles" ir rasite FB paskui maciau skelbimuose meta, bet ji nededa visu sukniu foto i FB bent jau tos grazuoles ant monekeno nesu macius, tai nepatingekite uzsukt  4u.gif

Labai Jums pritariu del Daivos salono, tikrai buvau nustebusi sukneliu groziu ir kainomis. Pries tai perejusi visus Kaune esancius salonus, savaja suknele radau cia. Labai maloni moteris ir aptarnavimas superinis.
Tiesa buvau ir "Zeiga" salone ir visuose kituose cia minimuose, bet nei viename neteko susidurti su nemaloniu aptarnavimu ar kazka panasaus. Visuose salonuose aptarnavo labai maloniai ir pasimatavau tikrai labai daug sukneliu. Taip kad, kaip sake pries tai mergina, kaip pats ateisi nusiteikes taip su tavim ir elgsis.
Atsakyti
Savo suknelę irgi radau pas Daivą thumbup.gif Didelis pasirinkimas ir prieinamos kainos, net nedvejojau, kad pirksiu, nors galima ir nuomotis.
Atsakyti
Nors savo vestuves jau atšokau, bet atsirado poreikis ir man ieškotis proginės suknelės, nes esame pakviesti į vestuves. Tai nuvažiavau ten, kur kažkada radau savo svajonių suknelę - į saloną "Limarija". Net užsimaniau antrą kartą tekėti (už to pačio vyro, žinoma biggrin.gif ) kai pamačiau nerealaus grožio pūstas vestuvines sukneles. Na, aš ir savo vestuvėms kai ieškojau, tai labai norėjau pūstos, princesiškos suknelės blush2.gif Ir tuo metu tik "Limarijoje" ir radau, ko noriu. O dabar irgi nerealaus grožio pūstų (tiksliau, labai pūstų) suknelių mačiau. Tokios lengvutės atrodo ir visos žėrinčios (įtariu, Svarovskiukų dėka). Kažkas nerealaus bigsmile.gif . Kadangi pati kai sau ieškojau, tai tikrai daug vago turėjau, tai vat ir pamaniau pasidalinti informacija, gal ji kam iš šių metų nuotakų pravers. Toms, kurios svajoja apie tokio tipo sukneles, tikrai verta pamatyti tą grožį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 21, 15:31)
Mergaites, labai noriu jusu pagalbos... blush2.gif  Rekomenduokite prasau salone Vilniuje. Kaune tiek daug komentaru, o Vilniuje nelabai. Girdejau, kad ir Vilnietes vaziuoja i Kauna nuomotis, kadangi kainos zemesnes. As ieskau savo vestuvems progines sukneles, kadangi isteku 2 karta. blush2.gif
is anksto dekoju

Taip, esu Vilnietė ir vykau į Kauna, nes ten tikrai pigiau. Vilniuje kainos labai brangios (na man nuomos kaina virš 2000 lt jau buvo per daug). Manau Kaune tikrai daugiau iš ko rinktis, nei Vilniuje. Šiaip Vilniuje tai nebent siūčiausi pas Tiulio fėją kokią (kaina aišku irgi didelė, bet originalu užtat) ir pan., nuomos kiek buvau tai nieko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2013 03 12, 17:24)
Nors savo vestuves jau atšokau, bet atsirado poreikis ir man ieškotis proginės suknelės, nes esame pakviesti į vestuves. Tai nuvažiavau ten, kur kažkada radau savo svajonių suknelę - į saloną "Limarija". Net užsimaniau antrą kartą tekėti (už to pačio vyro, žinoma  biggrin.gif ) kai pamačiau nerealaus grožio pūstas vestuvines sukneles. Na, aš ir savo vestuvėms kai ieškojau, tai labai norėjau pūstos, princesiškos suknelės blush2.gif Ir tuo metu tik "Limarijoje" ir radau, ko noriu. O dabar irgi nerealaus grožio pūstų (tiksliau, labai pūstų) suknelių mačiau. Tokios lengvutės atrodo ir visos žėrinčios (įtariu, Svarovskiukų dėka). Kažkas nerealaus bigsmile.gif . Kadangi pati kai sau ieškojau, tai tikrai daug vago turėjau, tai vat ir pamaniau pasidalinti informacija, gal ji kam iš šių metų nuotakų pravers. Toms, kurios svajoja apie tokio tipo sukneles, tikrai verta pamatyti tą grožį  thumbup.gif

Užėjau į puslapį, tai pamačiau vien kičą, kokio net Gariūnuose nebuvo...labai atsiprašau už komentarą, bet net nustebau kaip kažkam tai gali būti gražu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 12 kovo 2013 - 18:38
QUOTE(AfricanSun @ 2013 03 12, 18:42)
Užėjau į puslapį, tai pamačiau vien kičą, kokio net Gariūnuose nebuvo...labai atsiprašau už komentarą, bet net nustebau kaip kažkam tai gali būti gražu  blink.gif

Aš ne puslapyje, o gyvai mačiau mirksiukas.gif . Niekada nesirinkčiau suknelės pagal nuotraukas puslapyje. Jokios. Nei vestuvinės, nei proginės schmoll.gif Juk galima ir visišką nesąmonę gražiai internete pateikti, o galima ir atvirkščiai - kas gyvai atrodo super, nesugebėti perteikti internetu blush2.gif O ir šiaip gal ne viską visi savo puslapiuose talpina. Na ir skoniai visų mūsų skirtingi, tad negali visoms viskas vienodai patikti mirksiukas.gif (kitaip visos nuotakos vienodos gi būtų bigsmile.gif )
Atsakyti