Na ka.... ir as apturejau keleta savaiciu smagaus malonumo, kuris patapo didziuliu darbo, kuris tikrai issekino.... taigi....
Daivos sukneles. Labai maloni moteris, turi sukneliu, patare kas tinka kas ne. Kainos nuomos 850, pirkti 1500. padejo ir su kitomis suknelemis, tad tikrai esu patenkinta aptarnavimu.
kiek buvau skaiciusi, kainos mazesnes kedainiuose, tad nulekiau ten.
Kedainiai. Audrones salonas. maloniai aptarnavo, turejo ivairiu sukneliu, turejau is ko rinktis. kainos, bent jau tu sukneliu kur rinkausi 800-1500.
kedainiai. kristina. aptarnavimas nelabai patiko, pasimatavau tik 2 sukneles, kainos irgi nedideles.
lauros salonas. sukneliu pasirinkimas neblogas. buvo patinkanciu sukneliu. ziuretu sukneliu kainos 1000 su trupuciuku....
birutes salonas. sukneles daugiausia sampano, perlo spalvos. taciau tokia spalva lyginant su baltomis, atrodo gerokai prabangiau. yra be galo graziu sukneliu, ten radau savaja.... taciau kainos kaip bebutu - gana dideles - apie 2000.
mj salonas. maloni aplinka, grazios sukneles. kainos nuo 2000.
zeiga. salonas prabangus, taciau aptarnavimas nepatiko, buvo pasakyta, arba nori arba ne - nera cia galvoti ko. kadangi pasakiau, kad galiu leisti sau sukneles iki 2000, tai kaip tycia visos ziuretos tiek ir kainavo.....
margo. sukneles nebrangios - iki 1200 kiek as ziurejau, taciau nepasirode naujos visos, tad kai kurios ir daug pigesnes. pasirinkimas nedidelis. aplinka labai paprasta, todel kainos pigesnes gerokai.
dar buvau apziureti vienos sukneles, kuria radau internetu. parduoda mergina uz 1000, taciau tikrai geros kokybes.... bet.... tiesiog istrigusi be galo kita suknute.... issirinktoji.... tada manau paieskojus, galima rasti ir nebrangiu, taciau tik karta devetu ir isigyti tiesiog sau suknele.
taigi, sekmes merginos siame sunkiame darbelyje