Iš pradžių buvau išsirinkusi suknelę salone "Tik tau", bet nuolat kirbėjo mintis, kad kažkas ne taip, kad tai ne toji vienintelė...

3 kartus ėjau pasimatuoti, bet nuo to geriau nepasidarė. Be to, nerimą kėlė dar ir tai, kad nei vieną kartą nedavė pasimatuoti jokio normalaus nuometo. Argumentai buvo tokie, kad jau kai ateisi atsiimti pataisytos suknelės, tada bus daug nuometų visokių ir išsirinksi, bet juk nesinori to palikti paskutinei dienai

Taip pat dvejojau, ar dėtis nuometą ir nuimti petnešą (pasirinkta suknelė buvo su viena petneša) ar ją palikti, bet neimti nuometo, tai iš ten dirbančios moters nesulaukiau jokio patarimo. Atsakymas buvo, kad dabar viską dedasi kitos ir gerai. Nu atsiprašau...

Ir dar, papuošalai ten ne tai kad baisūs, bet tragiški.
Galiausiai nusprendžiau, kad tai ne mano suknelė ir išsirinkau savąją

"Birutės salone". Nepaprastai džiaugiausi pagaliau radusi tai, ko man reikėjo. Salone dirbanti moteris, o ir pati savininkė Birutė labai malonios, paslaugios ir svarbiausia- žmogiškos. Paaiškinau situaciją, kad kitame salone jau esu palikusi užstatą, tai man padarė tikrai didelę nuolaidą. Pritaikė nuometą, papuošalus.
Kreipiausi į "Tik tau" saloną, tikėdamasi atgauti dalį užstato arba, kad už tuos pinigėlius išnuomotų suknelę liudininkei, nors ir tokios suknelės nuoma perpus mažesnė, nei tas užstatas. Ten dirbusi moteris su manim nesileido į jokias kalbas ir dar iškalbėjo, kokį nuostolį per mane patyrė, nors pati, kai anksčiau lankiausi, pasakė, kad suknelė bus nuomojama dar prieš mano vestuves, o atsisakiau aš tikrai ne paskutinę dieną.
Žinoma, jie pasidarę labai gudrią sutartį, kurioje aiškiai parašyta, kad užstatas negražinamas ir suknelė keičiama tik į kitokią vestuvinę, bet juk yra žmogiškumas...Tiek to, aš nuo to nenubiednėjau, o jeigu jie praturėjo labai tai sveikinu

užtat aš jaučiaus tą dieną nuostabiai su kita suknele ir nė akimirkos nesigailėjau padariusi tokį sprendimą

Ir dar, prieš atsiimant suknelę "Tik tau" salone reikia palikti paso kopiją bei tam tikrą pinigų sumą, kurios tau gali ir negrąžinti paskui, jei nuspręs, kad suknelė netinkama.
Birutės salone nereikėjo nei jokių asmens dokumentų, nei papildomų pinigų. Grąžinau suknelę gerokai pajuodusiais galais, iš pasijonio buvo išlindęs lankas ir neišgirdau nei vieno priekaišto.