Sveikos,
anksciau senamiesti pries bernelius buvo toks Vestuviniu proginiu sukneliu salonas "Prie boksto" idomu jie kazkur kitur issikele ir persivadino, ar ju jau nebera?
QUOTE(Alanija @ 2012 07 02, 18:17)
Savo vestuvems kaip tik "Snobeje" radau svajoniu suknele Pritariu, kad aptarnavimas, o ypatingai savininke, taip sakyciau savotiskai idomus Bet suknia buvo super , o ir seimininke issinesant suknele isbuciavo glebyje, prilinkejo visokiu geru dalyku
Aš irgi buvau šiame salone. Savininkė išties įdomi moteris, tiek išvaizda, tiek bendravimu. Nesimatavau ten nė vienos suknelės, nes neturėjo tokios, kokios norėčiau, be to sakė, kad tokiai aukštai (esu beveik 180cm) neturėtų. Tačiau beveik visas kabėjusias galėjau apčiupinėti, apžiūrėti, maloniai papasakojo apie siuvimo galimybes. Šiaip ten galima rasti tikrai įdomių suknelių, tačiau mano skoniui, dauguma pernelyg apkrautos, blizgios. Klausiau, kodėl taip prikrauna, tai savininkė pasakė, kad kaunietės mėgsta blizgučius
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 02, 18:59)
Man irgi AR vienas geriausiu pasirode.. Aptarnavimas geras, sukneles naujos, grazios, nenusiure, priziuretos, idomios...
Mokescio neime... Nors matavaus nemazai ir tikrai nebutu gaila 20 lt...
Mokescio neime... Nors matavaus nemazai ir tikrai nebutu gaila 20 lt...
Man irgi mokesčio neėmė, bet gal dėl to, kad pasimatavau tik porą suknelių. Nelabai turėjo man ką pasiūlyti, tačiau aptarnavimas patiko. Mergina maloniai patarė, kokią suknelę vertėtų rinktis, kas man tiktų, o kas ne
Žeigoje kol kas matavausi daugiausiai suknelių. Tai buvo pirmas salonas, kurį aplankiau, ir dar net nelabai žinojau, ko noriu, tad privilko įvairiausių Maloniai aptarnavo. Apie kiekvieną užvilktą suknelę klausė mano nuomonės, kas patiko, kas ne. Ir kainos ten nelabai kandžiojasi. Tik gaila, kad savo suknelės ten neradau.
Dar gerą įspūdį paliko MJ. Ten kol kas dvi mano favoritės suknelės išsirinktos Aptarnavo maloniai, klausė mano nuomonės, ir taip davė pasimatuoti įvairaus stiliaus sukneles - nors ieškojau graikiškos, atnešė pasimatuoti net pūstą princesišką suknelę su pasijoniu, kad žinočiau, kaip su ja atrodau ir jaučiuosi (supratau, kad tikrai ne man). Smagu buvo, kad ten užsivilkus suknelę leidžia bent kelias minutes ramiai pasistaipyti, pabūti, nevelka iškart kitos
Kaip tik ten dar matavosi viena moteris vakarinę suknelę - paburnojo ant "Tik tau" salono ir jo "gero" aptarnavimo, tai nusprendžiau, kad ten tikrai neisiu
Iš pradžių buvau išsirinkusi suknelę salone "Tik tau", bet nuolat kirbėjo mintis, kad kažkas ne taip, kad tai ne toji vienintelė... 3 kartus ėjau pasimatuoti, bet nuo to geriau nepasidarė. Be to, nerimą kėlė dar ir tai, kad nei vieną kartą nedavė pasimatuoti jokio normalaus nuometo. Argumentai buvo tokie, kad jau kai ateisi atsiimti pataisytos suknelės, tada bus daug nuometų visokių ir išsirinksi, bet juk nesinori to palikti paskutinei dienai Taip pat dvejojau, ar dėtis nuometą ir nuimti petnešą (pasirinkta suknelė buvo su viena petneša) ar ją palikti, bet neimti nuometo, tai iš ten dirbančios moters nesulaukiau jokio patarimo. Atsakymas buvo, kad dabar viską dedasi kitos ir gerai. Nu atsiprašau... Ir dar, papuošalai ten ne tai kad baisūs, bet tragiški.
Galiausiai nusprendžiau, kad tai ne mano suknelė ir išsirinkau savąją "Birutės salone". Nepaprastai džiaugiausi pagaliau radusi tai, ko man reikėjo. Salone dirbanti moteris, o ir pati savininkė Birutė labai malonios, paslaugios ir svarbiausia- žmogiškos. Paaiškinau situaciją, kad kitame salone jau esu palikusi užstatą, tai man padarė tikrai didelę nuolaidą. Pritaikė nuometą, papuošalus.
Kreipiausi į "Tik tau" saloną, tikėdamasi atgauti dalį užstato arba, kad už tuos pinigėlius išnuomotų suknelę liudininkei, nors ir tokios suknelės nuoma perpus mažesnė, nei tas užstatas. Ten dirbusi moteris su manim nesileido į jokias kalbas ir dar iškalbėjo, kokį nuostolį per mane patyrė, nors pati, kai anksčiau lankiausi, pasakė, kad suknelė bus nuomojama dar prieš mano vestuves, o atsisakiau aš tikrai ne paskutinę dieną.
Žinoma, jie pasidarę labai gudrią sutartį, kurioje aiškiai parašyta, kad užstatas negražinamas ir suknelė keičiama tik į kitokią vestuvinę, bet juk yra žmogiškumas...Tiek to, aš nuo to nenubiednėjau, o jeigu jie praturėjo labai tai sveikinu užtat aš jaučiaus tą dieną nuostabiai su kita suknele ir nė akimirkos nesigailėjau padariusi tokį sprendimą
Ir dar, prieš atsiimant suknelę "Tik tau" salone reikia palikti paso kopiją bei tam tikrą pinigų sumą, kurios tau gali ir negrąžinti paskui, jei nuspręs, kad suknelė netinkama.
Birutės salone nereikėjo nei jokių asmens dokumentų, nei papildomų pinigų. Grąžinau suknelę gerokai pajuodusiais galais, iš pasijonio buvo išlindęs lankas ir neišgirdau nei vieno priekaišto.
Galiausiai nusprendžiau, kad tai ne mano suknelė ir išsirinkau savąją "Birutės salone". Nepaprastai džiaugiausi pagaliau radusi tai, ko man reikėjo. Salone dirbanti moteris, o ir pati savininkė Birutė labai malonios, paslaugios ir svarbiausia- žmogiškos. Paaiškinau situaciją, kad kitame salone jau esu palikusi užstatą, tai man padarė tikrai didelę nuolaidą. Pritaikė nuometą, papuošalus.
Kreipiausi į "Tik tau" saloną, tikėdamasi atgauti dalį užstato arba, kad už tuos pinigėlius išnuomotų suknelę liudininkei, nors ir tokios suknelės nuoma perpus mažesnė, nei tas užstatas. Ten dirbusi moteris su manim nesileido į jokias kalbas ir dar iškalbėjo, kokį nuostolį per mane patyrė, nors pati, kai anksčiau lankiausi, pasakė, kad suknelė bus nuomojama dar prieš mano vestuves, o atsisakiau aš tikrai ne paskutinę dieną.
Žinoma, jie pasidarę labai gudrią sutartį, kurioje aiškiai parašyta, kad užstatas negražinamas ir suknelė keičiama tik į kitokią vestuvinę, bet juk yra žmogiškumas...Tiek to, aš nuo to nenubiednėjau, o jeigu jie praturėjo labai tai sveikinu užtat aš jaučiaus tą dieną nuostabiai su kita suknele ir nė akimirkos nesigailėjau padariusi tokį sprendimą
Ir dar, prieš atsiimant suknelę "Tik tau" salone reikia palikti paso kopiją bei tam tikrą pinigų sumą, kurios tau gali ir negrąžinti paskui, jei nuspręs, kad suknelė netinkama.
Birutės salone nereikėjo nei jokių asmens dokumentų, nei papildomų pinigų. Grąžinau suknelę gerokai pajuodusiais galais, iš pasijonio buvo išlindęs lankas ir neišgirdau nei vieno priekaišto.
Perskaičiau Jūsų komentarus, merginos, ir kai jau pati apvaiksciojau beveik visus kauno vestuviniu sukneliu salonus, galiu pasakyti, kad geriausia aptarnavima gavau ne AR, o "REGNUM" salone (prie stoties) , labai maloni moteris aptarnavo mane, kiek zinau ji pati ir yra savininkė, ir galiu pasakyti, kad uzsisakiau ten suknele is naujos kolekcijos (dabar bijau sumeluot firma) taciau sukneles is naujos kolekcijos, prabangios, geru dizaineriu ir uz labai gera kaina, esu labai patenkinta ir tikrai Jums rekomenduoju ten apsilankyt, liksit patenkintos. .. Na bent masn tai patiko kas svarbiausia gera kaina už svajonių suknelę. )
mano pamergele nuomojosi is Eva salono . Sutartu laiku atejus pasiimti sukneles radom ja nesvaria. Salono darbuotoja sako ateik rytoj, o rytoj juk svente!!! Tada susitare kad po keliu valandu pamergyte atvyks ja pasiimti, taciau suknele nebuvo visiskai svari, kelios mazos demeles vis tiek buvo
QUOTE(Blanchet @ 2012 08 13, 21:24)
mano pamergele nuomojosi is Eva salono . Sutartu laiku atejus pasiimti sukneles radom ja nesvaria. Salono darbuotoja sako ateik rytoj, o rytoj juk svente!!! Tada susitare kad po keliu valandu pamergyte atvyks ja pasiimti, taciau suknele nebuvo visiskai svari, kelios mazos demeles vis tiek buvo
o as EVA salone siunuosi suknele... mergina maloni... bus matyt kaip bus...jau treciadini turiu atsiimti suknele...seip priekaistu neturiu jokiu...
Sveikos Mano ispudziai aplankius keleta Kauno salonu.
AR salonas be konkurencijos- Kaune geriausias, aplinka, aptarnavimas, sukneles...
Baisiausia ispudi paliko "Sarlote" esantis prie Aleksoto tilto netoli, aplinka baisi, sukneles nesvarios, kvapas nekoks... manau salonas orientuotas i tam tikra publika.
TIK tau - tik praverus duris ir parodziu keleta foto, ko mazdaug noreciau, pasake kad nieko panasaus neturi ir daugiau nera ka kalbet na buvau pasibaisejus.. kiek spejau apzvelgti sukneles visos kicines, priblizgintos neskoningai pigiai, taigi matyt tikrai nebutu buve ka ir pamatuot.
Salia TIK tau randasi mazytis salonelis, pavadinimo nepamenu, bet ten aptarnavimas siltas, sukneliu irgi turi ivairesniu, tik deja, savosios neteko rasti.
BIRUTES salonas Barsausko g. jaukus, moteriske miela, siltai bendrauja, sukneliu irgi turi idomesniu.
Apibendrinus viska, dar kol kas savosios sukneles neradau, salonuose dominuoja priblizgintos kicines suknytes, viena tik kita idomesnes..
Paziurejus i sukneles vamp.lt seiles tysta... gaila Vilniuje..
AR salonas be konkurencijos- Kaune geriausias, aplinka, aptarnavimas, sukneles...
Baisiausia ispudi paliko "Sarlote" esantis prie Aleksoto tilto netoli, aplinka baisi, sukneles nesvarios, kvapas nekoks... manau salonas orientuotas i tam tikra publika.
TIK tau - tik praverus duris ir parodziu keleta foto, ko mazdaug noreciau, pasake kad nieko panasaus neturi ir daugiau nera ka kalbet na buvau pasibaisejus.. kiek spejau apzvelgti sukneles visos kicines, priblizgintos neskoningai pigiai, taigi matyt tikrai nebutu buve ka ir pamatuot.
Salia TIK tau randasi mazytis salonelis, pavadinimo nepamenu, bet ten aptarnavimas siltas, sukneliu irgi turi ivairesniu, tik deja, savosios neteko rasti.
BIRUTES salonas Barsausko g. jaukus, moteriske miela, siltai bendrauja, sukneliu irgi turi idomesniu.
Apibendrinus viska, dar kol kas savosios sukneles neradau, salonuose dominuoja priblizgintos kicines suknytes, viena tik kita idomesnes..
Paziurejus i sukneles vamp.lt seiles tysta... gaila Vilniuje..
Gal kas girdejo apie Daivos salona?
Visada supermama naudojausi tik informacijos paieškai, pasiskaitymui . Tad ir prieš savo svajonių suknelės paieškas perskaičiau visus su tuo susijusius forumus ir per pora savaičių apėjau šiuos Kauno salonus bei nusprendžiau savo patirtimi pasidalinti su Jumis:
AR salonas http://www.ar-salonas.lt/
Pirma vieta Kaune kur visos nuotakos važiuoja yra taip vadinama aklųjų sankryža t.y. Savanorių/Taiko per. Kampas . Kaip ir visas šiame salone pavaišino kava, suknelės gražios, savosios deja neradau, na ir kainos šiek tiek kandžiojasi. Net ir praeito sezono suknelės nuoma prasideda nuo 2000 Lt. Mano biudžetas suknelei tarp 1000 ir 1500, kadangi šiame salone buvau pirmame judėjau toliau .
Žeiga http://www.zeiga.lt/
Perėjusi per gatvę užsukau ir į šį plačiai išreklamuotą saloną. Buvau nesusitarusi, tad pirmiausia gavau keletą katalogų išsirinkite Jums patinkančius modelius ir tada pabendrausime, rinkausi, rinkausi, o kai paprašiau pasimatuoti pasirodė, kad nei vienos iš mano išsirinktų suknelių neturi, tad teko matuotis panašias. Kainos truputį mažesnės nei AR salone, tačiau suknelių modelių pasirinkimas ne ypač didelis... nusižiūrėjau keletą variantų ir pažadėjau sugrįžti.
MJ salonas http://www.mjsalonas.com/
Sekantis, tiesa jau kitą dieną buvo šis salonas. Salonas taip pat kaip ir prieš tai buvę įsikuręs Savanorių pr. Suknelės gražios kaip ir visur, tačiau kainos laaabai kandžiojosi, mažiau 2000 Lt naujos neturėjo, o dėvėta, net ir vieną kartą man kažkaip nelipo
Salonas Margo http://www.salonasma...uvines-sukneles
Saloną radau pirmiausiai naršydama internete (tiesa dar mačiau jų sukneles parodos Moters pasaulis metu), važiavau iš anksto susitarusi dėl laiko (po darbų paprastą dieną). Salonas Vilijampolėje netoli Varnių tilto. Aptarnavo kaip supratau pati savininkė. Suknelės gražios, nemažai naujų (dar su etiketėmis) ir naujos suknelės kainos mano biudžeto (tarp 1000 ir 1500), kadangi dėl suknelės stiliaus buvau neapsisprendusi matavausi ir krentančių ir pūstesnių ir žuvytės stiliaus suknučių. Iš anksto pasakysiu jog čia ir radau savąją suknelę.
Regnum http://regnumsalonas.lt/
Salonas įsikūręs netoli autobusų stoties Vytauto pr. Keistas salonas, pirmiausia klausinėjo koks stilius man tinka, kada vestuvės (tikriausiai nustatinėjo kainą ) tada pradėjo nešti suknutes, pačiai pačiupinėti apžiūrėti nedavė, o pagal savo nuožiūrą nešė vieną po kitos ... kadangi jau buvau apėjusi 4 salonus ir turėjau išsirinkusi savo kandidates tai šiame salone užtrukau trumpiausiai.
LAURA http://www.launega.lt
Į šį saloną jau nebenorėjau visai važiuoti, tačiau prisiverčiau nes buvau iš anksto susitarusi bei tai, kad šalia gyvenu (priešais Savą). Gal dėl to, kad jau kaip ir buvau apsisprendusi nei aptarnavimas nei suknutės visiškai nepatiko, kainos ~1500 Lt pasirinkimas neblogas.
AR salonas http://www.ar-salonas.lt/
Pirma vieta Kaune kur visos nuotakos važiuoja yra taip vadinama aklųjų sankryža t.y. Savanorių/Taiko per. Kampas . Kaip ir visas šiame salone pavaišino kava, suknelės gražios, savosios deja neradau, na ir kainos šiek tiek kandžiojasi. Net ir praeito sezono suknelės nuoma prasideda nuo 2000 Lt. Mano biudžetas suknelei tarp 1000 ir 1500, kadangi šiame salone buvau pirmame judėjau toliau .
Žeiga http://www.zeiga.lt/
Perėjusi per gatvę užsukau ir į šį plačiai išreklamuotą saloną. Buvau nesusitarusi, tad pirmiausia gavau keletą katalogų išsirinkite Jums patinkančius modelius ir tada pabendrausime, rinkausi, rinkausi, o kai paprašiau pasimatuoti pasirodė, kad nei vienos iš mano išsirinktų suknelių neturi, tad teko matuotis panašias. Kainos truputį mažesnės nei AR salone, tačiau suknelių modelių pasirinkimas ne ypač didelis... nusižiūrėjau keletą variantų ir pažadėjau sugrįžti.
MJ salonas http://www.mjsalonas.com/
Sekantis, tiesa jau kitą dieną buvo šis salonas. Salonas taip pat kaip ir prieš tai buvę įsikuręs Savanorių pr. Suknelės gražios kaip ir visur, tačiau kainos laaabai kandžiojosi, mažiau 2000 Lt naujos neturėjo, o dėvėta, net ir vieną kartą man kažkaip nelipo
Salonas Margo http://www.salonasma...uvines-sukneles
Saloną radau pirmiausiai naršydama internete (tiesa dar mačiau jų sukneles parodos Moters pasaulis metu), važiavau iš anksto susitarusi dėl laiko (po darbų paprastą dieną). Salonas Vilijampolėje netoli Varnių tilto. Aptarnavo kaip supratau pati savininkė. Suknelės gražios, nemažai naujų (dar su etiketėmis) ir naujos suknelės kainos mano biudžeto (tarp 1000 ir 1500), kadangi dėl suknelės stiliaus buvau neapsisprendusi matavausi ir krentančių ir pūstesnių ir žuvytės stiliaus suknučių. Iš anksto pasakysiu jog čia ir radau savąją suknelę.
Regnum http://regnumsalonas.lt/
Salonas įsikūręs netoli autobusų stoties Vytauto pr. Keistas salonas, pirmiausia klausinėjo koks stilius man tinka, kada vestuvės (tikriausiai nustatinėjo kainą ) tada pradėjo nešti suknutes, pačiai pačiupinėti apžiūrėti nedavė, o pagal savo nuožiūrą nešė vieną po kitos ... kadangi jau buvau apėjusi 4 salonus ir turėjau išsirinkusi savo kandidates tai šiame salone užtrukau trumpiausiai.
LAURA http://www.launega.lt
Į šį saloną jau nebenorėjau visai važiuoti, tačiau prisiverčiau nes buvau iš anksto susitarusi bei tai, kad šalia gyvenu (priešais Savą). Gal dėl to, kad jau kaip ir buvau apsisprendusi nei aptarnavimas nei suknutės visiškai nepatiko, kainos ~1500 Lt pasirinkimas neblogas.
Akviliukass dekui už tokia išsamią info!
Niekad nežinai gal noresis atnaujinti vestuves su savuoju vyru vėl
Niekad nežinai gal noresis atnaujinti vestuves su savuoju vyru vėl
Sveikos merginos norejau paklausti jusu nuomones. Ar vaziuotumete pirkti sukneles, pas kazka i namus.? pvz randate internete vestuviniu sukneliu reklama, sukneliu kataloga ir pan. ir ten parasyta adresas kuriuo galetumete atvaziuoti sukneles pasimatuoti. ar susidometumete? sukneliu kainos butu apie 1000 lt. bet ne nuoma o pardavimas. dabar kiek ziuriu interneta mirga sukneliu nuomos ar pardavimai, bet ju negalima pasimatuoti, turi pirkti internetu, manau daugelis prisibijo taip rizikuoti. na o nuomos punktuose kainos baisu...