Mano suknelė mane surado antrame aplankytame salone, labai daug nesvarsčiau, prilipo ir viskas, net į išgirtąjį A&R nebenuėjau, teko rezervaciją atšaukti

Čia Birutės salonas Kaune, Baršausko g., prieš leidžiantis nuo kalno prie šviesoforo. Atėjom neužsiregistravusios, šeštadienį į darbo pabaigą, bet jokių surauktų veidų nebuvo, pažadėjo kad tikrai aptarnaus, tik teks palaukti. Dirbo pati Birutė ir dar viena maloni moteris. Tai teko nemažai pasėdėti ir pastebėti kaip kitas aptarnauja, koks asortimentas.
Pastebėjau, kad pas jas proginių suknelių labai įdomių galima rasti, ir vardinių, ir spalvos madingos, medžiagos kokybiškos. Prieš mus kelios tipiškos kaunietės (labai prisižiūrėjusios, dailių figūrų, vidury žiemos įdegusios ir t.t.) matavosi progines sukneles, išleistuvėms, į pamerges tai tikrai wow. Užskaičiau.
Vestuvinių suknelių nemažai, bet stebėjau tik kaip vieną nuotaką matuoja, o ji akivaizdžiai į vieną stilių taikė, tai nelabai ką ir pamačiau.
Kai atėjo mano eilė, jų darbo laikas jau buvo pasibaigęs, bet jokių problemų. Mane nužiūrėjo, įvertino, trumpai paklausinėjo ko noriu, ir ištraukė suknelę. Pataikė kaip pirštu į akį. Pirma mintis man buvo "kad tik tiktų" (nesu smulki, krūtinė didelė), bet jau kai raišiojo korseto raištelius nugaroje žinojau kad tikrai daugiau nieko neieškosiu.
Aišku iš karto prasidėjo liaupsės kaip man tinka, kaip gražiai atrodo ir kad vos ne kaip Statkevičiaus kūrinys ta suknelė. Balselis abiejų saldus, tai negali žinoti ar komplimentai nuoširdūs, ar čia buvo tik eilinis liežuvio smailinimas, bet aš jau nieko nebegirdėjau. Akmuo nuo širdies tuo metu ridenosi

Birutė pati stilingai apsirengus. Jaučiasi kad turi ką pasiūlyti tokioms pačioms stileivoms, čia kaip su kirpėja, jei pati įdomiai apsikirpusi, tai gal ne tik galiukus pakirpti moka

Pagrindinis salono trūkumas - matavimasis viešai. Tave aprengia tokioj mažoj kabinoj, o paskui išeini į erdvę su veidrodžiais, bet joje tave mato visi (praeiviai, sėdintys laukiantys savo eilės ir pan.). Gerai kad aš buvau paskutinė, tai bent laukiančiųjų nebuvo, nes tokią akimirką tikrai norėtųsi privatumo..
O šiaip tai manau salonas tikrai vertas dėmesio, bet jau nueiti pasimatuoti galima drąsiai.