Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 27, 19:27)
GERAS  doh.gif Na gaila, kad as su savo suknele gal ir paskubejau ir rankpinigius palikau, nes mano taip pat Maggie Sattero kolekcijos.  doh.gif tiesa sakant internete as jos ilgai ieskojau kol radau, nes ji pasirodo 2010m unsure.gif  kazi ar kituose ne Kauno salonuose buciau radus. na bet kokiu atveju suknele man labai patiko ir jei jau prasoviau su pinigu suma, ta klaida nurasysim i vestuviu jauduliui  mirksiukas.gif o beje, kaip radot ta suknele Marijampoleje?? 4u.gif  gal jei rasciau savo suknele per pus pigesne, kituose salonose, tai man dar litku ir su rankpinigiais mazesne suma  lotuliukas.gif

radau sioje temoje, nes dar viena nare tokios pacios ieskojo . Mano suknele Maggie Sottero Chantelle. Paskambinau i Marijampoles salona ir paklausiau ar tokia turi- atsake taip. nuvaziavau ir uzsisakiau smile.gif

o kokia Jus issirinkote ir is kurio salono ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blanchet: 27 kovo 2012 - 20:43
QUOTE(arinaza @ 2012 03 10, 10:19)
O aš dar niekur nebuvau, ieškau internetu kol kas.
Kaip Jūs renkatės patinkančią suknelę?

O taip, internete labai daug gražių suknelių - kol nepradedi jų matuotis biggrin.gif Todėl pirmiausiai siūlyčiau apsilankyti bent viename salone ir pasižiūrėti bent jau kuris modelis jums tinka.

QUOTE(arinaza @ 2012 03 25, 13:38)
ir laimingos tos, kurios neužsiciklina ant tos "svajoniu sukneles"...

nesitikėkit fejerverkų biggrin.gif juk svarbiausia, kad suknelė jums patiktų ir tiktų smile.gif fejerverkus vestuvėms pasilikite smile.gif

QUOTE(Blanchet @ 2012 03 27, 09:17)
-Prabangusis  A & R salonas, zinoma kaip ir visom siule kavos
--Garsusis TIK TAU salonas. Kaip ir daugeliui ko gero aptarnavimas buvo baisus

Kadangi įspūdžiai jau nusistovėjo, galiu ir šiek tiek plačiau smile.gif
- Ar salonas man labiausiai patiko. Bet kavos negavau nė karto, nors buvau ten jau tris kartus biggrin.gif Beje, galiu pasakyti, kad aptarnavimas, patarimai ir visa kita labai priklauso nuo to, kuri moteris jus aptarnauja smile.gif
-- Vos tik įėjus supratau kaip mane aptarnaus biggrin.gif Vien jau tas dalykas, kad kabina yra nukreipta tiesiai į didelę sankryžą, o kabinos užuolaidų neužtraukė man besirengiant smile.gif Kitas dalykas, pagal mano pageidavimus, pasiūlyt turėjo labai mažai ką, bet paklausus, ar turi ką nors su mažiau blizgučių, veido išraišką buvo tokia fool.gif biggrin.gif

Griežtesni komentarai bus vėliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 27 kovo 2012 - 23:21
QUOTE(Blanchet @ 2012 03 27, 20:42)
radau sioje temoje, nes dar viena nare tokios pacios ieskojo . Mano suknele Maggie Sottero Chantelle. Paskambinau i Marijampoles salona ir paklausiau ar tokia turi- atsake taip. nuvaziavau ir uzsisakiau smile.gif

o kokia Jus issirinkote ir is kurio salono ?

ne jau mes issirinkom tas pacias sukneles????? ax.gif as Jums i AZ parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 28 kovo 2012 - 09:25
Labuka as nuomavaus Lauros salone:) esu labai patenkinta:) mano suknele sioje nuorodoje tik dar negalinis rezultatas nes dar siaurins apacia ir des platesni pasijoni:)plius cia be aukstakulniu dar:)

http://public.fotki....e/dsc-0031.html

Salone patiko man kad prieme labai siltai,maloniai:) beja kainos tikrai nesikandzioja:)
Atsakyti
QUOTE(iewutte11 @ 2012 04 03, 14:14)
Labuka as nuomavaus Lauros salone:) esu labai patenkinta:) mano suknele sioje nuorodoje tik dar negalinis rezultatas nes dar siaurins apacia ir des platesni pasijoni:)plius cia be aukstakulniu dar:)

http://public.fotki....e/dsc-0031.html

Salone patiko man kad prieme labai siltai,maloniai:) beja kainos tikrai nesikandzioja:)

Sveika, labai graziai atrodo suknele ant jusu:) O kokia kaina,jei ne paslaptis sukneliu tam salone? g.gif
Atsakyti
Seip tikrai nebrangios ten sukneles:)galima susirast iki 2000 tikrai grazia:)sita net pusantro 1000 nekainavo nuomot:)ir dar nauja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewutte11: 03 balandžio 2012 - 19:46
Merginos, o kaip kainos tam MJ? Kaip supratau uz 1000 lt nelabai yra ka rinktis g.gif bet daugiau kaip 1500 negaleciau sau leisti verysad.gif
is esanciu salonu lankiausiTik Tau, Zeigoj, Ingridos, Birutes, Linos, Elegancija salonuose, dar dviejuose ant Taikos sankryzos. Labiausiai aptarnavimas patiko Zeigoj, bei didziausias pasirinkimas. Linos salone (Kreves pradzioj) net neturejau ka matuotis, tokias klaikumas nese ir dar bambejo, kad nezinau, ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 05 10, 21:39)
Merginos, o kaip kainos tam MJ? Kaip supratau uz 1000 lt nelabai yra ka rinktis g.gif bet daugiau kaip 1500 negaleciau sau leisti  verysad.gif
is esanciu salonu lankiausiTik Tau, Zeigoj, Ingridos, Birutes, Linos, Elegancija salonuose, dar dviejuose ant Taikos sankryzos. Labiausiai aptarnavimas patiko Zeigoj, bei didziausias pasirinkimas. Linos salone (Kreves pradzioj) net neturejau ka matuotis, tokias klaikumas nese ir dar bambejo, kad nezinau, ko noriu biggrin.gif

MJ yra ir po 1000, bet man bent jau kurios bent kažkiek patiko, buvo daugiau negu 1500, bet ir aptarnavimas labai prastas man ten pasirodė jau nekalbant apie tai, kad reikia apsimauti pirštines, kad neišteptum suknelių ir moteriškė per savo grubumą su etikete sudraskė man nugarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 03 05, 18:41)

Cia siuo skelbimu moteris  nuomoja sukneles, tai pat yra jos svetaine faceboke ("Daivos sukneles"). Jeigu nerodys foto, tiesiog pakvieskit i draugus. Pas sia moteriske yra neblogu sukneliu, o svarbiausia kad kainos LABAI prieinamos.

gal galeciau gauti kontaktus tos daivos sukneles?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As ieskojau kuklios nebrangios sukneles tinkancios nestukei smile.gif

Nr1 Linos salonas - aptarnavimas tikrai labai malonus, sukneles ispudzio nepadare schmoll.gif

Nr2 Ingridos salonas - paliko baisu ispudi, kazkoks keistas senienos ir dregmes kvapas, aptarnavusi moteriske, neatrode labai tvarkinga. Nepatiko tiesiog man ten

Nr3 Sukneles arciau molo - labai maloniai aptarnavo turi sukneliu pasirinkima, bet sau tinkamos neradau

Nr4 Pries mola, leidziantis nuo kalno - irgi labai maloni panele, sukneliu negausus pasirinkimas, bet rasti kazka galima

Nr5 Žeiga - Aptarnavimas puikus, visos labai malonios, pirma atnesta suknute nepatiko, o antra wub.gif wub.gif wub.gif Is maggie sottero kolekcijos, tiesiog svajojau apie tokia. Rekomenduociau zeigos salona, tikrai kainos nesikandzioje ir mergaites ismano savo darba 4u.gif
Atsakyti
Labai gera temelė, jau galima beveik išsirinkti iš komentarų, į kuriuos salonus tikrai verta eiti biggrin.gif

Beje, ar susidūrėte kuri su mokesčiu už matavimąsi? (visos temelės neperskaičiau dar, tai nemačiau, gal kur ir buvo paminėta) Nes mano bendradarbė sakė viename vestuvinių rūbų salone mačiusi užrašą, kad kiekvienas pasimatavimas kainuoja 20lt, nebent suknelę įsigysi iš jų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Era_Tėja @ 2012 06 02, 21:23)
Labai gera temelė, jau galima beveik išsirinkti iš komentarų, į kuriuos salonus tikrai verta eiti  biggrin.gif

Beje, ar susidūrėte kuri su mokesčiu už matavimąsi? (visos temelės neperskaičiau dar, tai nemačiau, gal kur ir buvo paminėta) Nes mano bendradarbė sakė viename vestuvinių rūbų salone mačiusi užrašą, kad kiekvienas pasimatavimas kainuoja 20lt, nebent suknelę įsigysi iš jų.    g.gif

Taip, susiduriau ir as su tuo, bet tik tada, kai ten ejau antra karta ir vis tiek nesirinkau is ju.
Tai labai normalus mokestis. Juk jom reikia sukneles priziureti, merginas aprengti, nurengti ir .t.t
Atsakyti