Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(braske20. @ 2012 02 18, 15:17)
Dioraa89, minėjai kad domėjaisi siuvėjos paslaugomis, gal gali pasidalinti informacija, gal kur jau lankeisi Kaune?  blush2.gif  4u.gif  As buvau netoli autobusu stoties Birutes salone, tai mano suknute gana paprasta pagal norus, bet pasiuvimas ten kainuotu nuo 1500lt iki... taip pat buvau priesais Griunvaldo sustojima antram aukste proginiu sukneliu nuomos salone. Bet ten siuvimo kainos dar didesnes...  verysad.gif  Dar skaiciau internete, kad Danguoles salone siuna, bet kokios kainos neaisku...

Na aš klausiau privačių siuvėjų, pas vieną siuvėją prieš porą metų siuvomės pamergių sukneles,tai mums jos gavosi po 150 Lt., o paskui pardavėm už 100 Lt.,šiaip tikrai labai grazios ilgos suknelės buvo:) Tai va, ji yra pasiuvusi daug ir vestuviniu suknelių,tai aš jos klausiau kainos.
Atsakyti
Ir kokios kainos jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnica @ 2012 02 24, 11:47)
sveikos as ir pasipasakosiu savos sukneles paieskas po salonus smile.gif  teko pabuvoti tik Zeigoj ir A&R. Pirma buvau uzsirasius Zeigoj ir ka jus manot ten ir radau savo svajoniu suknele..dejo man ju daug, visos is 2012metu kolekcijos, nes as tik tokiu prasiau, visos begalo grazios, irvairiu stiliu ir modeliu kol radau savaja wub.gif  aptarnavimas ten superinis, kol as matavausi, mama gurksnojo arbatele, nuotaika, atmosfera puiki.
A&R salonas. Ten ejau, nes buvau prisiskaiciusi labai geru atsiliepimu is jusu smile.gif  bet pagal mano prasyta sukneles silueta parode gal tik 5 sukneles..ir tai visos jau milijona kartu devetos, negaliu sakyt kad negrazios, bet tokios visiskai eilines, matytos. As nezinau gal as kazkokia kreiva lotuliukas.gif  ar paprasiau neimanomu dalyku, taciau pasiulyt kazko grazaus neturejo.Aptarnavimas neblogas. Taigi as tik uz Zeiga blush2.gif

Hmm kaip idomu, butu idomu pamatyti kokia suknele jau issirinkote? Kadangi ir pati lankiausi ir Zeigoj ir AR, bet Zeiga, man paliko labai nemalonu ispudi, vien del to, kad ta savininke bande irodyti, kad pasijonis yra butinas ir kad man viskas labai tinka, nors nei tiko nei patiko, ir atnese tik 5 sukneles... O AR salone nese visas naujai pasiutas, svarias ir ju buvo tiek daug, kad pavargau matuotis.

Idomu koks Jusu skonis ir stilius?
Atsakyti
nu kaip skirtingai g.gif nzn as ten susidariau toki ivaizdi, kad ten galbut labiau vyresnio amziaus nuotakoms smile.gif nzn nemoku ikelt paveiksliuko, bet suknele maggie sottero-Bernadine :)kazka panasaus ir ieskojau, kad pabreztu figura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 02 26, 14:13)
Ir kokios kainos jei nepaslaptis?  smile.gif

Aš klausiau nelabai įmantrios suknelės, ta prasme ten be jokių svaroskių,blizgučių.Ją buvau nusižiūrėjus AR salone,nuoma kainavo tikrai daug 2000 lt., tai jos pasiuvimas man kainuotų 800 lt-1000lt. su viskuo.Viskas sakė priklauso nuo medžiagos kainos,jei gipiūrinė,tai apie 2000 lt. gautųsi,tai vistiek labiau apsimoka nei nuomuot.bet aš pati nesiryžtu siųtis:) g.gif
Atsakyti
as dar savo sukneles nepradejau ieskoti, ir kai paskaiciau jusu komentarus pradejo plaukai piestu stotis doh.gif teks ir man pradet lakstyt smile.gif tik va mergaites, gal galit atskleisti dar nepradejusiai paieskom, nuo kiek sukneles nuomos kainos svyruoja, kokia vidutinska kaina 4u.gif
Atsakyti
Nuomuojuos suknelę Birutės salone, bet aptarnavimas, tai aukščiausio lygio. Seniai kas nors ir kur nors taip maloniai bendravo, ir savininkė, ir darbuotoja, ir siuvėja, superinės moterys thumbup.gif Labai smagu, kad taip šauniai aptarnauja thumbup.gif
Tik galėtų būti kainos žemesnės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 02 27, 19:58)
Nuomuojuos suknelę Birutės salone, bet aptarnavimas, tai aukščiausio lygio. Seniai kas nors ir kur nors taip maloniai bendravo, ir savininkė, ir darbuotoja, ir siuvėja, superinės moterys thumbup.gif Labai smagu, kad taip šauniai aptarnauja thumbup.gif
Tik galėtų būti kainos žemesnės  rolleyes.gif

Prasides ir mano maratonas po salonus, eisiu ir i sita smile.gif Ar deretis imanoma? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 02 28, 12:42)
Prasides ir mano maratonas po salonus, eisiu ir i sita  smile.gif Ar deretis imanoma?  rolleyes.gif

taip, 400lt. lengvai nuderejom smile.gif

Atsakyti
Laikas ir man pradėti sukneles paieškos, neturiu didelio entuziazmo, patarkite kiek salonų reikia aplankyti, kad nesusisuktu galvą?kažkur skaičiau, kad jei per daug matuosis - sunku išsirinkti paskui.
Atsakyti
QUOTE(Kisa87 @ 2012 03 04, 21:47)
Laikas ir man pradėti sukneles paieškos, neturiu didelio entuziazmo, patarkite kiek salonų reikia aplankyti, kad nesusisuktu galvą?kažkur skaičiau, kad jei per daug matuosis - sunku išsirinkti paskui.

Cia labai individualu. Gali i pati pirma uzeiti ir jau issirinkti, o gali aplankyti n- taji salona ir nerasti nieko grazaus, kas tau tiktu...
Atsakyti
QUOTE(Kisa87 @ 2012 03 04, 22:47)

galiu pritarti su sia nuomone, kad jeigu perdaug matuojies sunku issirinkti... ax.gif Pati savo kailiu gali patvirtinti si teigini... jau ne viena salona aplekiau, bet tos vienintele staip ri neradau... verysad.gif
Atsakyti