Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

pries Zeiga tai A&R salonas yra smile.gif na bet kas del aptarnavimo, tai lb skirtingai kiekvienai.. vienas lb maloniai aptarnauja, o kitas belekaip.. cia jau kaip pataikai , jei gera nuotaika, tai aptarnavimas superinis, bet jei ne, tai leidzia pasijausti mazdaug taip: "ko cia atejai" blink.gif
[/quote]

a&r salono aptarnavinas 100% geras o sunkeles irgi super wub.gif
Atsakyti
[quote=cipendeile,2010 03 23, 11:12]
pries Zeiga tai A&R salonas yra smile.gif na bet kas del aptarnavimo, tai lb skirtingai kiekvienai.. vienas lb maloniai aptarnauja, o kitas belekaip.. cia jau kaip pataikai , jei gera nuotaika, tai aptarnavimas superinis, bet jei ne, tai leidzia pasijausti mazdaug taip: "ko cia atejai" blink.gif
[/quote]
[/quote]

As buvau sian salone, bet kazko ipatingo ten neradau. nors dauguma merginu si salona ipatingai giria. o del aptarnavimo, tai buvo gana viskas gerai. nors as savo suknytes ten naradau ir nesimatavau, bet uztat mano mama matavosi sau suknute.. tai tikrai gana maloniai aptarnavo ir leido matuotis, parode viska ka turejo ant mano mamos thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*GUCCI*,2010 03 23, 13:21]
[/quote]

As buvau sian salone, bet kazko ipatingo ten neradau. nors dauguma merginu si salona ipatingai giria. o del aptarnavimo, tai buvo gana viskas gerai. nors as savo suknytes ten naradau ir nesimatavau, bet uztat mano mama matavosi sau suknute.. tai tikrai gana maloniai aptarnavo ir leido matuotis, parode viska ka turejo ant mano mamos thumbup.gif
[/quote]

o kaip suprasti 'leido matotis', o tai ka yra kur neleidzia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 03 23, 16:22)
o kaip suprasti 'leido matotis', o tai ka yra kur neleidzia?  blink.gif

Tai buna, kad va pvz, Ingridos salone, burnoja, kad jei atejai tik pasizvalgyti, nera ko matuotis.. ta prasme neleidzia. as su tuo nesusiduriau, bet va kitos merginos tai patyrusios ir paemiau kaip pavyzdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 23, 14:43)
Tai buna, kad va pvz, Ingridos salone, burnoja, kad jei atejai tik pasizvalgyti, nera ko matuotis.. ta prasme neleidzia. as su tuo nesusiduriau, bet va kitos merginos tai patyrusios ir paemiau kaip pavyzdi smile.gif

nu kosmaras doh.gif bet tai jei nerandi sau tinkamos tai ka butinai turi kazka issinuomuoti, kad leistu pasimatuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 03 23, 16:51)
nu kosmaras  doh.gif  bet tai jei nerandi sau tinkamos tai ka butinai turi kazka issinuomuoti, kad leistu pasimatuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo buna verysad.gif bet kai as nejau i ta slona, tai su nesusuduriau doh.gif na bet realiai, tai tiek tu sukneliu prisimatuoji skirtinguose salonuose, kad net galva sukasi. gerai, jei iskart randi sau tinkanti varianta, ir po to besimatuodama kitas tik apie ta suknele galvoji, bet kai buna merginos kelias isirenka ir negali apsispresti, va tada tai beda buna doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 23, 15:12)
Pasirodo buna verysad.gif bet kai as nejau i ta slona, tai su nesusuduriau doh.gif na bet realiai, tai tiek tu sukneliu prisimatuoji skirtinguose salonuose, kad net galva sukasi. gerai, jei iskart randi sau tinkanti varianta, ir po to besimatuodama kitas tik apie ta suknele galvoji, bet kai buna merginos kelias isirenka ir negali apsispresti, va tada tai beda buna doh.gif  smile.gif

as tai ieskau paprasto varianto nenoriu jokios pustos schmoll.gif lygios lengvos sukneles noriu bigsmile.gif
Atsakyti
as pasiskaiciau cia pas jus ir jau ishsigandau, bijau eit matuotis..
Atsakyti
Nors as esu kueniete, perejusi keleta salonu supratau, kad uz tai ko noriu reikes pakloti apie 4000 Lt. schmoll.gif Tuomet gerai prasukavau interneta ir radau, kad is mano pageidaujamu katalogu suknules nuomoja Marijampoleje mirksiukas.gif Kadangi tai mano buves gimtas miestas, sunkumu nuvykti ir susirasti saliona tikrai nebuvo biggrin.gif Taigi uz savo suknele is naujausios Maggie Sottero katalogo kolekcijos tame salone sumokejau tik 1700 Lt. thumbup.gif Suknute jau buvo iki mano vestuviu viena karta deveta, esme tokia, kad mergina buvo siek tiek aukstesne uz mane ir stambesne, bet kai suknele man susiaurino, tai net ilgio koreguoti nereikejo tongue.gif o suknele atrode tikrai kaip nauja lotuliukas.gif ir aptarnavo labai maloniai tongue.gif taip kad jei nevengiate vaziuoti i kokiu gariunus del atstumo, tai galite apsilankyti ir Marijampoleje 4u.gif ax.gif Na bent jau as rekomenduoju

Ikeliu nuoroda, kokia suknele as nuomavau, kad suprastumete, jog ir ne didziuosiuose miestuose yra kataloginiu sukneliu, beje jie gali ir uzsakyti pagal pageidavimus Jusu mirksiukas.gif
http://www.premierdi...ogue-royale.jpg
http://www.pizazzwed...le-A3112LTb.jpg
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2010 03 23, 18:58)
as pasiskaiciau cia pas jus ir jau ishsigandau, bijau eit matuotis..

as is viso bijau...nes nesu is kuduju, o laikytis dietos dabar jokios negaliu, nes maitinu mazyle savo pienuku.. bijau kad paziures salone kaip i begemota baleto sukneles ieskancio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Vasarė~: 23 kovo 2010 - 19:10
Jei salonas tikrai normalus ir aptarnaujantis personalas ne staciokes moterys ar paneles, tai manau nieko jos keisto nematys jumyse tongue.gif Juk esate maitinanti mama, normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 23, 19:30)
Jei salonas tikrai normalus ir aptarnaujantis personalas ne staciokes moterys ar paneles, tai manau nieko jos keisto nematys jumyse  tongue.gif Juk esate maitinanti mama, normalu  4u.gif

lb to tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti