Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

As buvau netoli autobusu stoties Birutes salone, tai mano suknute gana paprasta pagal norus, bet pasiuvimas ten kainuotu nuo 1500lt iki... taip pat buvau priesais Griunvaldo sustojima antram aukste proginiu sukneliu nuomos salone. Bet ten siuvimo kainos dar didesnes... verysad.gif Dar skaiciau internete, kad Danguoles salone siuna, bet kokios kainos neaisku...

aš manau suknelę jeigu siutis, tai reiktu ieskoti siuvejos kuri siuva individualiai ir uzsiema tokiais dalykais smile.gif nes salonuose pasiuvimas ženkliai daugiau kainuoja kiek teko domėtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyske: 23 vasario 2012 - 11:45
Taip is tiesu salonuose brangiau kainuoja... verysad.gif Bet kur rasti ta gera siuveja?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 02 23, 15:43)
Taip is tiesu salonuose brangiau kainuoja...  verysad.gif  Bet kur rasti ta gera siuveja?... g.gif

man iskilus ta pati problema, bet gal per kokius pazistamus, per atsiliepimus imanoma surasti g.gif dar vis neapsisprendziu, gal teks nuomotis ax.gif
Atsakyti
As jau apsisprendziau - nuomosiuos... Radau nebloga suknute nebrange... ax.gif Nes is tiesu jau pabodo lakstyt po kauna ir ieskot norimo varianto doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Buvau Zeigoj- labai nepatiko! Moteriskes gal ir nieko, bet sukneles...labai nepatiko. Kiek benese, nors labai nedaug, bet nei viena nei patiko, nei tiko. Uzdejo pasijoni, kurio sakaiau kategoriskai nenoriu, nesuprato ir bande irodyt, kad jis butinas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 23, 21:38)
Buvau Zeigoj- labai nepatiko! Moteriskes gal ir nieko, bet sukneles...labai nepatiko. Kiek benese, nors labai nedaug, bet nei viena nei patiko, nei tiko. Uzdejo pasijoni, kurio sakaiau kategoriskai nenoriu, nesuprato ir bande irodyt, kad jis butinas...  schmoll.gif

Šiandien buvau Žeigoj ir išsirinkau sau suknytę, visos kurias man rodė buvo labai gražios, tvarkingos, o moteris tai iš vis superinė, daug patarimų davė ir dėl šukuosenos ir šiaip nuolaidą nemažą padarė thumbup.gif vakar buvau A&R, nors nešė daug suknyčių ir aptarnavimas liuks, bet neradau savo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2012 02 23, 20:58)
Šiandien buvau Žeigoj ir išsirinkau sau suknytę, visos kurias man rodė buvo labai gražios, tvarkingos, o moteris tai iš vis superinė, daug patarimų davė ir dėl šukuosenos ir šiaip nuolaidą nemažą padarė  thumbup.gif vakar buvau A&R, nors nešė daug suknyčių ir aptarnavimas liuks, bet neradau savo  schmoll.gif

Juk kiekvienos skoniai skiriasi smile.gif Man ten tikrai niekas nebuvo grazu ir niekas netiko, nors moteriskes malonios. Nors tokios savotiskos, atrodo gudri lape mirksiukas.gif smile.gif Cia nieko blogo, tiesiog smile.gif As keliausiu i AR neuzilgo, matysiu kaip ten kas g.gif smile.gif
Labai dziugu, kad issirinkai savaja, gal gali parodyti, linka imesti kaip ji atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 23, 22:06)
Juk kiekvienos skoniai skiriasi  smile.gif Man ten tikrai niekas nebuvo grazu ir niekas netiko, nors moteriskes malonios. Nors tokios savotiskos, atrodo gudri lape  mirksiukas.gif  smile.gif  Cia nieko blogo, tiesiog  smile.gif As keliausiu i AR neuzilgo, matysiu kaip ten kas  g.gif  smile.gif
Labai dziugu, kad issirinkai savaja, gal gali parodyti, linka imesti kaip ji atrodo?  blush2.gif

Žinoma skoniai skiriasi mirksiukas.gif Linkiu rasti savo suknytę 4u.gif O aš išsirinkau St. Patrick "Birmania" smile.gif
Atsakyti
Aš buvau "Nuotakų namai" Savanorių 192. Ten ir išsirinkau suknutę sau, ir pamegėms pasius sakė. Labai šaunus aptarnavimas. Na bet kiekviena ieško suknelės pagal save, aš norėjau laisvos, lengvai krentančios, tokią ir radau wub.gif
Atsakyti
sveikos as ir pasipasakosiu savos sukneles paieskas po salonus smile.gif teko pabuvoti tik Zeigoj ir A&R. Pirma buvau uzsirasius Zeigoj ir ka jus manot ten ir radau savo svajoniu suknele..dejo man ju daug, visos is 2012metu kolekcijos, nes as tik tokiu prasiau, visos begalo grazios, irvairiu stiliu ir modeliu kol radau savaja wub.gif aptarnavimas ten superinis, kol as matavausi, mama gurksnojo arbatele, nuotaika, atmosfera puiki.
A&R salonas. Ten ejau, nes buvau prisiskaiciusi labai geru atsiliepimu is jusu smile.gif bet pagal mano prasyta sukneles silueta parode gal tik 5 sukneles..ir tai visos jau milijona kartu devetos, negaliu sakyt kad negrazios, bet tokios visiskai eilines, matytos. As nezinau gal as kazkokia kreiva lotuliukas.gif ar paprasiau neimanomu dalyku, taciau pasiulyt kazko grazaus neturejo.Aptarnavimas neblogas. Taigi as tik uz Zeiga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 02 23, 21:16)
As jau apsisprendziau - nuomosiuos... Radau nebloga suknute nebrange...  ax.gif Nes is tiesu jau pabodo lakstyt po kauna ir ieskot norimo varianto doh.gif  verysad.gif

na va, saunu ! man irgi jau galvos skausmas tampa sukneles ieskojimas, nors pradzioj atrode, kad bus labai smagu ieskoti, bet jau noretusi po tiek ieskojimo ir RASTI smile.gif lotuliukas.gif
kokiam salone radai suknyte ? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyske @ 2012 02 24, 13:16)
na va, saunu ! man irgi jau galvos skausmas tampa sukneles ieskojimas, nors pradzioj atrode, kad bus labai smagu ieskoti, bet jau noretusi po tiek ieskojimo ir RASTI smile.gif  lotuliukas.gif
kokiam salone radai suknyte ?  4u.gif  rolleyes.gif

Ir as taip m aniau kad bus labai smagu. Tiesa ir buvo smagu kol lankiausi pirmuose trijuose salonuose biggrin.gif o paskui jau tas pats per tapati.. Tos sukneles kaip ir panasios. bet kartu lyg ir skirtingo.. O nuo tos gausos jau paskui ir nebezinai ko ir nori... doh.gif smile.gif O suknele radau salone Margo.
Atsakyti