Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Soterra @ 2012 02 01, 14:01)
Mes buvon Kedainiuose, nuomavomes pamergiu sukneles, drauge ieskojo vestuvines. Tai paziureti yra i ka, o kainos nei pvz. Kaune, mazesnes, tarkim, ziurejom suknele, kuri Kaune nuomotis kainavo 800lt, o ten buvo 500. Galiausiai drauge vestuvines nerado, bet issinuomavom pamergiu suknutes, nuoma buvo po 90lt, Kaune identisku - 220 (Nuotaku namuose savanoriu pr.) ir jaunikiui kostiuma radom, baltas, tvarkingas - 150lt. Nuomavomes tam salone Chemijos ar Chemiku gatveje, dar yra neblogas toj centrinej aikstej, ten vestuviniu maciau daugiau yra.

Ačiū Soterai už informacija 4u.gif vaziuosim su pamergem ir mes paziureti i Kedainius kas ten gero smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina89 @ 2012 02 01, 20:52)
O aš Kėdainiuose buvau senamiesti -tai labai nepatiko, suknelių labai daug, bet toks įspūdis, kad jos iš praeito amžiaus ten atkeliavo, aciu, braske20 už palaikymą smile.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2012 02 02, 19:34)
Is kur tokios kainos Nuotaku namuose? Buvome praejusi sestadieni, tai pamergiu 100-180 lt. O ND ir Tik Tau tai virs 200 lt. Visur kur buvome pagrinde pamergiu nuo 100 lt iki 200 lt priklausomai nuo sukneliu, kiekio, nuotaka nuomojasi savo suknele ar ne ir pan.

Na nzn, mes pernai geguzes men. buvome, ir nuotaku namuose, ir tuose kur jau link "Juzes" arciau, tai pamergiu sukneles, kur mums patiko, buvo nuo 180-250, dar tame salone kur kazkuri nuotaka minejo, kad tik baltu yra, ant savanoriu kampo, priesais swedbanka, salia nuotaku namu kur yra, tai isvis, nuo 220 kainos tik prasideda doh.gif
O del Kedainiu nuotaku sukneliu senamiestyje - sakau, maciau, kad daug yra, negaliu pasakyt, ar senoviskos, nesirinkom mes ten smile.gif
Kaiapsilankysit Kedainiuose, parasykit atsiliepimu, siemet jau man paciai aktuali si tema 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, norėjau jūsų paklausti, gal kuriai teko pirkti ar nuomotis suknelę Žeigoj? Kaip ten su suknelių kainom? smile.gif
Atsakyti
Kainos nemažos, man patinkančios sukneles kainavo nuo 1600 lt
Atsakyti
Buvau neseniai Žeigoje, tai sakiau, kad ieškau suknelės iki 1000lt, tai rodė tikrai gražias sukneles. Tikrai pigesnės nei salone "Tik Tau". Ir šiaip labai maloni moteris, savininkė, žiauriai fainai aptarnavo, dave matuotis 5 sukneles ir po to ten primygtinai nesakė, kad dbr nuomokis, sako pagalvok ir t.t. labai patiko aptarnavimas..
Atsakyti
aptarnavimas man irgi patiko, bet va kainos, už kuria noriu išnuomoti suknelė, aš nesakiau
Atsakyti
QUOTE(Kristina89 @ 2012 02 09, 04:08)
aptarnavimas man irgi patiko, bet va kainos, už kuria noriu išnuomoti suknelė, aš nesakiau

Kaip supratau, besilankydama salonose, pasakai kokia kainą, tada vistiek mažina tas kainas, kad tik išnuomoti... Aišku jei sakai, kad tinka bet kokia kaina, tada tas kainas padidina.
Atsakyti
Aš bandysiu eiti ten kitą savaitę smile.gif labai idomu kaip ten su tom kainom bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 02 09, 12:31)
Buvau neseniai Žeigoje, tai sakiau, kad ieškau suknelės iki 1000lt, tai rodė tikrai gražias sukneles. Tikrai pigesnės nei salone "Tik Tau". Ir šiaip labai maloni moteris, savininkė, žiauriai fainai aptarnavo, dave matuotis 5 sukneles ir po to ten primygtinai nesakė, kad dbr nuomokis, sako pagalvok  ir t.t. labai patiko aptarnavimas..

buvau ir aš Žeigoj 4u.gif labai šauniai aptarnavo, labai maloni mergina dirba ir savininkė labai labai thumbup.gif patarimu negailėjo, ir kažkodėl manau, kad aš ten grįšiu blush2.gif
Atsakyti
Buvau ir aš Žeigoj neperseniausiai rinktis suknikes ax.gif Aptarnavimas tikrai labai GERAS thumbup.gif O beto ir nuomos kainos labai prieinamos.

O gal kas galite pasakyti kanors apie proginių suknelių nuoma "Margo'? Ji randasi Mastaciuose.
Atsakyti
Buvau neseniai ieškoti vestuvinės suknelės,tai man labiausiai patiko Birutės salonas ir A&R, Birutės salone yra labai gražių suknelių,tokių stilingų,panašu į A&R stilių. Aišku kainos visur kandžiojasi, tai domėjausi siuvėjomis,eitų pasisiūti suknelę už 800-1500 lt drąsiai pagal savo norus.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioraa89 @ 2012 02 14, 21:17)
Buvau neseniai ieškoti vestuvinės suknelės,tai man labiausiai patiko Birutės salonas ir A&R, Birutės salone yra labai gražių suknelių,tokių stilingų,panašu į A&R stilių. Aišku kainos visur kandžiojasi, tai domėjausi siuvėjomis,eitų pasisiūti suknelę už 800-1500 lt drąsiai pagal savo norus.smile.gif

Dioraa89, minėjai kad domėjaisi siuvėjos paslaugomis, gal gali pasidalinti informacija, gal kur jau lankeisi Kaune? blush2.gif 4u.gif As buvau netoli autobusu stoties Birutes salone, tai mano suknute gana paprasta pagal norus, bet pasiuvimas ten kainuotu nuo 1500lt iki... taip pat buvau priesais Griunvaldo sustojima antram aukste proginiu sukneliu nuomos salone. Bet ten siuvimo kainos dar didesnes... verysad.gif Dar skaiciau internete, kad Danguoles salone siuna, bet kokios kainos neaisku...
Atsakyti