QUOTE(snekutealio @ 2012 01 27, 00:43)
Pasisakysiu ir aš apie saloną "Tik Tau". Man jis žiauriai nepatiko, visų pirma, kad vertina žmones, kaip jie apsirengę ir t.t.
Šiam salone man irgi labai nepatiko. Tiek aptarnavimas, tiek suknelės. Beje, pinigų už matavimąsi neprašė.
Iš viso aplankiau 6 salonus - Ingridos, Birutės, Tik tau, MJ, AR ir dar vieną netoli Molo (Prie pat žiedo).
Vienareikšmiškai, geriausi atsiliepimai apie AR saloną. Jaučiausi esanti vienintelė ir labai laukiama klientė
Aptarnavimas labai malonus, suknelės gražios, kainas irgi galima paderint.
Birutės salone matavausi tik vieną suknelę, bet mačiau ir daugiau. Aptarnavimas patiko, tik kainos aukštokos.
MJ salonas neutralus toks. Suknelės gražios, tik gaila, kad trumpą suknelę turėjo tik vieną. Ta proga pasimatavau ir kelias ilgas
Kainos padorios, aptarnavimas oficialiai mandagus be didelių nukrypimų
Ingridos salonas kaip ir viskas vietoj, bet suknelės ne mano skonio (nors ir tvarkingos). Kitas dalykas, nepatiko tai, kad turėjau pusnuogė stovėt vidury kambario ir laukt kol atneš sukneles
O gal čia tik mano vidiniai kompleksai
Tik Tau. Aukštos kainos, o pažiūrėt nėra į ką
Aptarnavimas - jaučiausi nejaukiai. Suknelės - kiek mačiau, labai jau blizgios i ne mano skonio.
Pačios baisiausios suknelės - salone netoli Molo prie pat žiedo. Suknelių apačios nudriskę, pačios suknelės papilkėję, o kainos kaip už gerą
Gerai, kad nešiausi savo batelius, nes pažiūrėjus į jų siūlomus net nupurtė
Tai tiek mano subjektyvios nuomonės