Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(snekutealio @ 2012 01 27, 13:28)
Aš buvau šią savaitę, tai matyt, jau pradėjo rinkti rinkliava. Šiaip nustebus buvau, kai pasakė, kad už matavimąsi reik duot 20lt, nu aišku, jei išsinuomočiau, tai atiduotų tuos litus, bet aš ten nenuomosiu, nes kainos kosminės. Aš ir buvau priešais tą saloną, nes tipo ta moteris su vyru iš tik tau sako ten užeikit, tai net nustebau, kad konkurentus siūlė. Nors užėjus, pagalvojau, kad gal ta pati firma, nes sietynai tie patys kaip ir tam tik tau salone. Tai man ta moteris labai patiko, parodė katalogus, sako matuokitės, pamatysit kas jums tinka ir t.t. Tai tokią pat suknelė, kaip ir salone tik tau, ten kainavo 1000lt, tai 300lt mažiau nei tam tik tau...

priesais yra to salono filialas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2012 01 27, 05:18)
priesais yra to salono filialas 4u.gif

Tai jei filialas, kainos vadinas iš oro, vienur 1300lt, kitur 1000lt...
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 01 27, 17:12)
Tai jei filialas, kainos vadinas iš oro, vienur 1300lt, kitur 1000lt...

visuose salonuose kainos is oro nusakomos, pagal zmogu, pagal tai kiek jis pasiruoses isleist ir t.t. Moki deretis - nusideri, nemoki - moki kiek praso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 01 27, 01:43)
Pasisakysiu ir aš apie saloną "Tik Tau". Man jis žiauriai nepatiko, visų pirma, kad vertina žmones, kaip jie apsirengę ir t.t. Paklausė iki kiek galiu suknelę nuomotis, tai sakau iki 1500lt, tai nešė jau nudrengtas ir aš jai aiškinau, ko aš noriu, bet matyt neturėjo tokio stiliaus, tai siūlė belekokias ir tipo to, ko aš noriu, tai man netiks.Ir kaip supratau, tos kainos yra besikaitaliojančios, vienoms vieną pasako kainelę, kitoms kitą (pažįstama nuomavosi tokią, kokią aš matavausi, tai jai 300lt brangiau pasakė, kaip išsiaiškinau) ir labai jau nuolaidas pvž. man taikė, bet čia dėl akių manau. Ir už matavimąsi reikėjo sumokėt 20lt, bet prieš tai nieko nesakė, sako matuokis matuokis, tai reik gal perspėti, kad tarkim kainuos už matavimą ir nesvarbu, kad ten tik vieną suknelę pasimatavai. Ir beje, man davė matuotis tokią suknelę, kurią nuomuosis po manes, tai jei ta mergina nuomuojasi tokią suknelę, kaip naują, o jei aš bučiau išsinuomavus, tai jai jau padėvėta liktų.. Nu žodžiu, ėjau nežinodama į kokį saloną ėjau...

as ir buvau salone kaune Tik Tau, tai nieko gero nepasiule, baisios tos sukneles ir aptarnavimas nelabai kos, bet uz matavimasi neprase. Salone AR ar kaip jis ten, tai net parasyta internete, kad uz matavinasi bus 20 lt prasoma.
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 01 27, 20:44)
as ir buvau salone kaune Tik Tau, tai nieko gero nepasiule, baisios tos sukneles ir aptarnavimas nelabai kos, bet uz matavimasi neprase. Salone AR ar kaip jis ten, tai net parasyta internete, kad uz matavinasi bus 20 lt prasoma.

pries metus matavausi gal kokias 5 sukneles ir nereikejo moketi nei Tik Tau, nei Ar nei bet kuriam kitam salone. Kazkaip aptarnavimu nesiskundziau nei vienam salone, visur buvau priimta su sypsena, matavaus kiek norejau ir niekas netrukde, bet kol kas ispudi labiausiai paliko Birutes salono pasirinkimas 4u.gif o siaip maloniai buvau priimta AR, Zeigoj, Tik tau, ir kitoj pusej tam salone, Birutes salona, dar Ingridos salone ax.gif
Atsakyti
Dabar net įdomu man pasidarė ar tik iš manęs vienos ėmė mokestį ar dabar jau iš visų, jei kas bus kitą savaitę tam salone "Tik tau" ir matavuosis, galėtų pranešt ar mokėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina89 @ 2012 01 29, 11:28)
Sveikos visos būsimosios nuotakos, daug skaičiau šiame ir kituose forumuose bei nusprendžiau ir aš pasisakyt (net prisiverčiau užsiregistruot) smile.gif.
Visų pirma dėl salonų kainų iš "lempos", savo paieškas pradėjau internete ir radau, kad kai kurie salonai iš kart skelbia savo kainas. Paskui padariau vizitą į "aklųjų sankryžą" t.y. Kauno salonų meka smile.gif na kaip ir visos Jūs pamačiau jog kainos laabai jau skiriasi ir priklauso nuo oro, lankytojų kiekio, mano aprangos smile.gif.
Dabar esu apsisprendimo kryžkelėje vestuvinės suknelės pasirinkime. Kaip jau rašiau atradau saloną, kuriame jau internete yra skelbiamos suknelių kainos ir dabar renkuosi tarp:
1. http://www.salonasma...nauja-kolekcija suknelės pavadinimu Berkli
2. http://www.salonasma...uvines-sukneles suknelės pavadinimu Tajra

Panelės padėkite apsispręst nes vestuvės birželio 16, o suknelės dar neturiu  doh.gif

4u.gif

Man grazesne Berkli 4u.gif (1)
Papildyta:
QUOTE(braske20. @ 2012 01 30, 18:42)
Man grazesne Berkli  4u.gif  (1)

Beje teko ir man lankytis salone "Tik tau". Seip aptrnavo maloniai. Sukneliu kainos tikrai beproto dideles ir nera ten uzka tiek moketi.. Aplamai nebuvo nei vienos sukneles kuri taip patiktu jog galeciau nomuotis. O mokesciio jokio neime uz matavimasi. Po sio salono lankiausi kitame salone, salono pavadinimo nepamenu bet jis yra savanoriuose einant nuo SWEdbanko (priesais "TIk TAU'") link utenos gatves. Ten buvo graziu sukneliu ir kainos gerokai mazesnes.
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 01 27, 00:43)
Pasisakysiu ir aš apie saloną "Tik Tau". Man jis žiauriai nepatiko, visų pirma, kad vertina žmones, kaip jie apsirengę ir t.t.

Šiam salone man irgi labai nepatiko. Tiek aptarnavimas, tiek suknelės. Beje, pinigų už matavimąsi neprašė.

Iš viso aplankiau 6 salonus - Ingridos, Birutės, Tik tau, MJ, AR ir dar vieną netoli Molo (Prie pat žiedo).

Vienareikšmiškai, geriausi atsiliepimai apie AR saloną. Jaučiausi esanti vienintelė ir labai laukiama klientė smile.gif Aptarnavimas labai malonus, suknelės gražios, kainas irgi galima paderint.
Birutės salone matavausi tik vieną suknelę, bet mačiau ir daugiau. Aptarnavimas patiko, tik kainos aukštokos.
MJ salonas neutralus toks. Suknelės gražios, tik gaila, kad trumpą suknelę turėjo tik vieną. Ta proga pasimatavau ir kelias ilgas smile.gif Kainos padorios, aptarnavimas oficialiai mandagus be didelių nukrypimų smile.gif
Ingridos salonas kaip ir viskas vietoj, bet suknelės ne mano skonio (nors ir tvarkingos). Kitas dalykas, nepatiko tai, kad turėjau pusnuogė stovėt vidury kambario ir laukt kol atneš sukneles biggrin.gif O gal čia tik mano vidiniai kompleksai biggrin.gif
Tik Tau. Aukštos kainos, o pažiūrėt nėra į ką smile.gif Aptarnavimas - jaučiausi nejaukiai. Suknelės - kiek mačiau, labai jau blizgios i ne mano skonio.
Pačios baisiausios suknelės - salone netoli Molo prie pat žiedo. Suknelių apačios nudriskę, pačios suknelės papilkėję, o kainos kaip už gerą biggrin.gif Gerai, kad nešiausi savo batelius, nes pažiūrėjus į jų siūlomus net nupurtė biggrin.gif

Tai tiek mano subjektyvios nuomonės smile.gif
Atsakyti
Pasiskaicius komentarus, apie kitus salonus kuriuose dar nebuvau , nebekyla noras i juos ir eiti, ir gaisti laiko... schmoll.gif
Esu girdejusi atsiliepimu apie Kedainiuose esancias proginiu sukneliu nuomos salonus. Ten yra trys jei neklystu salonai ir kiek girdejau atsiliepimu viuose juose yra i ka paziureti, ir beto kainos girdejau lb prieinamos g.gif Gal kam teko ten nuvykti? Planuoju kita savitgali skamabinti tartis, nuvaziuoti paziureti .Bet truputuka baisu daros kad nebutu vaziavimas veltui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 02 01, 11:50)
Pasiskaicius komentarus, apie kitus salonus kuriuose dar nebuvau , nebekyla noras i juos ir eiti, ir gaisti laiko...  schmoll.gif
Esu girdejusi atsiliepimu apie Kedainiuose esancias proginiu sukneliu nuomos salonus. Ten yra trys jei neklystu salonai ir kiek girdejau atsiliepimu  viuose juose yra i ka paziureti, ir beto kainos girdejau lb prieinamos  g.gif  Gal kam teko ten nuvykti? Planuoju kita savitgali skamabinti tartis, nuvaziuoti paziureti .Bet truputuka baisu daros kad nebutu vaziavimas veltui...  ax.gif

Mes buvon Kedainiuose, nuomavomes pamergiu sukneles, drauge ieskojo vestuvines. Tai paziureti yra i ka, o kainos nei pvz. Kaune, mazesnes, tarkim, ziurejom suknele, kuri Kaune nuomotis kainavo 800lt, o ten buvo 500. Galiausiai drauge vestuvines nerado, bet issinuomavom pamergiu suknutes, nuoma buvo po 90lt, Kaune identisku - 220 (Nuotaku namuose savanoriu pr.) ir jaunikiui kostiuma radom, baltas, tvarkingas - 150lt. Nuomavomes tam salone Chemijos ar Chemiku gatveje, dar yra neblogas toj centrinej aikstej, ten vestuviniu maciau daugiau yra.
Atsakyti
O aš Kėdainiuose buvau senamiesti -tai labai nepatiko, suknelių labai daug, bet toks įspūdis, kad jos iš praeito amžiaus ten atkeliavo, aciu, braske20 už palaikymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 02 01, 14:01)
Mes buvon Kedainiuose, nuomavomes pamergiu sukneles, drauge ieskojo vestuvines. Tai paziureti yra i ka, o kainos nei pvz. Kaune, mazesnes, tarkim, ziurejom suknele, kuri Kaune nuomotis kainavo 800lt, o ten buvo 500. Galiausiai drauge vestuvines nerado, bet issinuomavom pamergiu suknutes, nuoma buvo po 90lt, Kaune identisku - 220 (Nuotaku namuose savanoriu pr.) ir jaunikiui kostiuma radom, baltas, tvarkingas - 150lt. Nuomavomes tam salone Chemijos ar Chemiku gatveje, dar yra neblogas toj centrinej aikstej, ten vestuviniu maciau daugiau yra.

Is kur tokios kainos Nuotaku namuose? Buvome praejusi sestadieni, tai pamergiu 100-180 lt. O ND ir Tik Tau tai virs 200 lt. Visur kur buvome pagrinde pamergiu nuo 100 lt iki 200 lt priklausomai nuo sukneliu, kiekio, nuotaka nuomojasi savo suknele ar ne ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tampa: 02 vasario 2012 - 18:35