QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 01 27, 00:10)
Na,idomu pasidarė...Aš ėjau į šį salona prieš pusantros savaitės ir nieko nemokėjau už matavimasi.Be to moteris ten dirbanti tikrai patare ir padejo pasirinkti tai kas man tiko ir patiko,net labai patiko.Taciau del kainu sutinku,kas ir atbaide nuo pirkimo.
O vat apie salona esanti priešais "Tik Tau" (perėjus gatve) nieko gero pasakyti negaliu...Ten dirbančiai merginai sutrukdėm bendrauti su kažkokiu vaikinu,tai visa persikreipus rodė visai net ne tokias sukneles apie kurias as jai sakiau...Po kokių 5 suknelių atrėžė kad neturi daugiau nieko...hm...Keista,net kainos neklausė,o teparodė 5...
Aš buvau šią savaitę, tai matyt, jau pradėjo rinkti rinkliava. Šiaip nustebus buvau, kai pasakė, kad už matavimąsi reik duot 20lt, nu aišku, jei išsinuomočiau, tai atiduotų tuos litus, bet aš ten nenuomosiu, nes kainos kosminės. Aš ir buvau priešais tą saloną, nes tipo ta moteris su vyru iš tik tau sako ten užeikit, tai net nustebau, kad konkurentus siūlė. Nors užėjus, pagalvojau, kad gal ta pati firma, nes sietynai tie patys kaip ir tam tik tau salone. Tai man ta moteris labai patiko, parodė katalogus, sako matuokitės, pamatysit kas jums tinka ir t.t. Tai tokią pat suknelė, kaip ir salone tik tau, ten kainavo 1000lt, tai 300lt mažiau nei tam tik tau...