Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(lauku_gele @ 2011 08 23, 09:47)
Gal kas galetu pasakyti kokios proginiu sukneliu kainos MJ salone 4u.gif

Va pries savaite pamerges issinuomavo ten nuostabias suknytes,ju kaina 200lt Buvom nusiziureje kitas ten pat,nei karto neuzidetas tai prase 250LT 4u.gif
Kiek rode sukneliu (ilgu) kaina nuo 180Lt ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 23 rugpjūčio 2011 - 18:57
dekui uz atsakymus, reiks apsilankyt 4u.gif kiek supratau, ten irgi reikia registruotis telefonu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku_gele: 24 rugpjūčio 2011 - 14:39
QUOTE(Gytute_ @ 2011 03 17, 05:43)
o as nuomavausi  viska is ten ir  likau labai patenkinta viskuo.pasiuvo pagal uzsakyma pamergem sukneles .pirslienei irgi.mano suknele liko islaikyta naujut naujutele ir apsirengiau as ja pirmoji.vyro kostiumas ir buvo idealiai sutvarkytas,atvaziavau pasiimti veliumo jis man negraziai krito tai greit be problemu buvo sukirptas ir padarytas kitas.kai pirma kart ten buvau maciau pakabintas sukniu kainas patikekit jei leistu po 10k matuotis is ju nieko neliktu o pinigai tai oho kokie ...
Papildyta:
cia tikiuosi jus apie ta pati salona su dideliais vitrininiais langais?nes kazkaip sunku patiket kad cia apie ta pati snekama.kai as buvau viskos suknes buvo baltut baltuteles .ir tikrai ne is lenkijos ar kinieciu siutos...na gal pusmetis praejo pasikeite ir politika

Tai va, vestuvės atėjo ir praėjo. Prieš vestuves susitariau dėl suknelės primatavimo. Išsirinkau papuošalus. Iš tikrųjų likau patenkinta tuo salonu, nes suknelė pasiimant buvo nepriekaištinga... rolleyes.gif Tiek ir gražinant drabužius problemų nebuvo. TIK TAU saloną vertinčiau kaip vieną geriausių Kaune.
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2011 09 22, 22:21)
Tai va, vestuvės atėjo ir praėjo. Prieš vestuves susitariau dėl suknelės primatavimo. Išsirinkau papuošalus. Iš tikrųjų likau patenkinta tuo salonu, nes suknelė pasiimant buvo nepriekaištinga...  rolleyes.gif  Tiek ir gražinant drabužius problemų nebuvo. TIK TAU saloną vertinčiau kaip vieną geriausių Kaune.

Aš to nepasakyčiau. Kad manoji buvo neoriginalas tai 100proc, o be to, orginalų "specialiai jums" mažesnio dydžio neužsakinės. Kaip aš rinkdamasi matavausi vieną dydį, bet supratę, kad TIEK jo susiaurint neišeis, užsakė mažesnį. Taip, užsakė, bet tikrai naivu būtų tikėtis, kad salonas siuntėsi originalią belekiek kainuojančią suknelę dėl kliento. Viena dalis suknelės buvo akivaizdžiai kitokia, nei nuotraukoj. Kodėl neatkreipiau į tai dėmesio matuodamasi? Atkreipiau, tačiau kai dėliojo šleifą, manęs neperspėjo "jums reikės mažesnio dydžio, tai toj vietoj susikels, o toj prisisiūs ir neatrodys kaip nuotraukoj". Aš gi ne siuvėja. Tiesa, siuvėja ten man kėlė įtarimų, tai aš pati jai turėjau sakyt, kaip daryt ir prisiųt geriau, nes kitu atveju būtų buvę prisiūta "bele prisiūt".. Atidavė išplautą, sutvarkytą, tik daaaaug kartų pakarttojo "tik labai saugokit labai" biggrin.gif Aišku, pretenzijų niekam nekeliu, atrodžiau gerai. Bet man nepasirodė, kad viskas ten daroma dėl kliento. O taip turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 09 23, 13:54)
Aš to nepasakyčiau. Kad manoji buvo neoriginalas tai 100proc, o be to, orginalų "specialiai jums" mažesnio dydžio neužsakinės. Kaip aš rinkdamasi matavausi vieną dydį, bet supratę, kad TIEK jo susiaurint neišeis, užsakė mažesnį. Taip, užsakė, bet tikrai naivu būtų tikėtis, kad salonas siuntėsi originalią belekiek kainuojančią suknelę dėl kliento. Viena dalis suknelės buvo akivaizdžiai kitokia, nei nuotraukoj. Kodėl neatkreipiau į tai dėmesio matuodamasi? Atkreipiau, tačiau kai dėliojo šleifą, manęs neperspėjo "jums reikės mažesnio dydžio, tai toj vietoj susikels, o toj prisisiūs ir neatrodys kaip nuotraukoj". Aš gi ne siuvėja.  Tiesa, siuvėja ten man kėlė įtarimų, tai aš pati jai turėjau sakyt, kaip daryt ir prisiųt geriau, nes kitu atveju būtų buvę prisiūta "bele prisiūt".. Atidavė išplautą, sutvarkytą, tik daaaaug kartų pakarttojo "tik labai saugokit labai" biggrin.gif Aišku, pretenzijų niekam nekeliu, atrodžiau gerai. Bet man nepasirodė, kad viskas ten daroma dėl kliento. O taip turėtų būti.

Matai, man suknelė tiko, nieko taisyti nereikėjo... Tai ir problemų nebuvo. Kažin kaip ten būtų buvę, jei būtų reikėję daug taisyti... O vat kaip ir pasakojau, prieš vestuves kai išsirinkau suknelę ir po kiek laiko vėl ją norėjau pasimatuoti dėl abejonių, tai jos ten nepatenkintos labai buvo... Bumbėjo. Žodžiu, aprtarnavimas galėtų būti ir malonesnis bei profesionalesnis...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal turit kokių atsiliepimų apie Hestinos saloną, priešais Molą? Gal kuri siuvotės ten suknelę? smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa temuke, kadangi teks savaitgali dalyvauti vestuvese draugu ir einame tik sveciais, pamaniau nuomuotis suknele progine, tagi apskambinau R salona ir Zeiga pagal jusu pasisakymus ir AR nuomos kaina 200-300 Lt, Zeigoj 100-200 tad nusprendziau uzeiti i Zeiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 10 03, 13:24)
perskaiciau visa temuke, kadangi teks savaitgali dalyvauti vestuvese draugu ir einame tik sveciais, pamaniau nuomuotis suknele progine, tagi apskambinau R salona ir Zeiga pagal jusu pasisakymus ir AR nuomos kaina 200-300 Lt, Zeigoj 100-200 tad nusprendziau uzeiti i Zeiga smile.gif

IDOMIAI... pries pora savaiciu buvau vestuvese, buvau Zeigoj - nieko pasiulyt negalejo, daugiau pamergines sukneles, buvau Tik Tau - visiskai nieko neradau, tokios eilines bazines sukneles, i AR neejau, nes nuo pernai metu kainos isgasdino, geresne suknute 500-1000. Buvau dar MJ ir De (nepamenu pavadinimo - nieko, o ir kainos apie 300). Tada uzsukau i Birutyes salona - sukneliu pasirinkimas didziausiais is visu aplankytu sukneliu, del kainu galima deretis, matavaus gal 10 ir sunku buvo issirinkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2011 10 04, 08:35)
IDOMIAI... pries pora savaiciu buvau vestuvese, buvau Zeigoj - nieko pasiulyt negalejo, daugiau pamergines sukneles, buvau Tik Tau - visiskai nieko neradau, tokios eilines bazines sukneles, i AR neejau, nes nuo pernai metu kainos isgasdino, geresne suknute 500-1000. Buvau dar MJ ir De (nepamenu pavadinimo - nieko, o ir kainos apie 300). Tada uzsukau i Birutyes salona - sukneliu pasirinkimas didziausiais is visu aplankytu sukneliu, del kainu galima deretis, matavaus gal 10 ir sunku buvo issirinkt 4u.gif

o gal tada uzsukti i Birutes salona g.gif
vakat kai kalbejau telefonu, pasake kad turi nemazai suknuciu nes kadangi einu tik sveciu g.gif paminejau kad po gimdym pilvas dar likes, tai dar sake "oi nesijaudinkit tikrai rasim ka pritaikyti" smile.gif
eisiu dar i Birutes salona pasiskambinti smile.gif
P.S. skambinausi ka tik i Birues salona kainos nuo 150-200 Lt, na kolkas pigiausia Zeigoj, zdz ziuresiu savaitgali, ka as ten rasiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 04 spalio 2011 - 09:44
QUOTE(georgiana @ 2011 10 04, 10:06)
o gal tada uzsukti i Birutes salona g.gif
vakat kai kalbejau telefonu, pasake kad turi nemazai suknuciu nes kadangi einu tik sveciu g.gif paminejau kad po gimdym pilvas dar likes, tai dar sake "oi nesijaudinkit tikrai rasim ka pritaikyti" smile.gif
eisiu dar i Birutes salona pasiskambinti smile.gif
P.S. skambinausi ka tik i Birues salona kainos nuo 150-200 Lt, na kolkas pigiausia Zeigoj, zdz ziuresiu savaitgali, ka as ten rasiu g.gif

Zeigoj man dave matuotis tik viena suknele, nes visos ilgos, geletos ir pamergines, o kaip sveciui pasiule tik viena, bet tokia man nepatiko, aptempta ir t.t. Birutes salone matavaus gal 10, bet norejau juodos kokteilines, tai rengiausi visas ir visos labai grazios, kitokiu spalvu buvo dar ivairesniu - na kaip jau mionejau is mano aplankytu salonu didziausias pasirinkimas, idomiausios sukneles. Mano issirinkta suknute kainavo 350, bet dvejojau tarp dvieju, ta kita 270. Galvojau ne del kainos, nes abi labai grazios, tai savininke ir ta uz 350 nuleido iki 270. zodziu likau patenkinta ju pasiula ir suknutem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2011 10 05, 09:20)
Zeigoj man dave matuotis tik viena suknele, nes visos ilgos, geletos ir pamergines, o  kaip sveciui pasiule tik viena, bet tokia man nepatiko, aptempta ir t.t. Birutes salone matavaus gal 10, bet norejau juodos kokteilines, tai rengiausi  visas ir visos labai grazios, kitokiu spalvu buvo dar ivairesniu - na kaip jau mionejau is mano aplankytu salonu didziausias pasirinkimas, idomiausios sukneles. Mano issirinkta suknute kainavo 350, bet dvejojau tarp dvieju, ta kita 270. Galvojau ne del kainos, nes abi labai grazios, tai savininke ir ta uz 350 nuleido iki 270. zodziu likau patenkinta ju pasiula ir suknutem 4u.gif

puske salia gyvena sake speciailiai nuvaziuos paziureti, jei ne vaziuosi i Birutes salona, tuomet 4u.gif
Atsakyti
Nuomavausi svocios suknele A&R salone... Likau labai patenkinta! Sukneles iskirtines,prabangios ir skoningos! Aptarnavimas puikus.. Manau sugrisiu dar ne karta ten 4u.gif
Atsakyti