QUOTE(hexora @ 2011 09 22, 22:21)
Tai va, vestuvės atėjo ir praėjo. Prieš vestuves susitariau dėl suknelės primatavimo. Išsirinkau papuošalus. Iš tikrųjų likau patenkinta tuo salonu, nes suknelė pasiimant buvo nepriekaištinga...
Tiek ir gražinant drabužius problemų nebuvo. TIK TAU saloną vertinčiau kaip vieną geriausių Kaune.
Aš to nepasakyčiau. Kad manoji buvo neoriginalas tai 100proc, o be to, orginalų "specialiai jums" mažesnio dydžio neužsakinės. Kaip aš rinkdamasi matavausi vieną dydį, bet supratę, kad TIEK jo susiaurint neišeis, užsakė mažesnį. Taip, užsakė, bet tikrai naivu būtų tikėtis, kad salonas siuntėsi originalią belekiek kainuojančią suknelę dėl kliento. Viena dalis suknelės buvo akivaizdžiai kitokia, nei nuotraukoj. Kodėl neatkreipiau į tai dėmesio matuodamasi? Atkreipiau, tačiau kai dėliojo šleifą, manęs neperspėjo "jums reikės mažesnio dydžio, tai toj vietoj susikels, o toj prisisiūs ir neatrodys kaip nuotraukoj". Aš gi ne siuvėja. Tiesa, siuvėja ten man kėlė įtarimų, tai aš pati jai turėjau sakyt, kaip daryt ir prisiųt geriau, nes kitu atveju būtų buvę prisiūta "bele prisiūt".. Atidavė išplautą, sutvarkytą, tik daaaaug kartų pakarttojo "tik labai saugokit labai"
Aišku, pretenzijų niekam nekeliu, atrodžiau gerai. Bet man nepasirodė, kad viskas ten daroma dėl kliento. O taip turėtų būti.