Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

o as galiu irgi pagirti salona "zeiga", atsokom savo vestuves wub.gif kainos ten tikrai padorios, o as savaja gavau naujutele thumbup.gif per paskutini primatavima truputi petnesele verze, tai viska patvarke, ilgi paliko toki kuri norejau, tik paprase pasaugoti truputeli smile.gif zodziu likau labai patenkinta, o grazinusi ja ant rytojaus, manes pasiteiravo ar viskas gerai, nes jau labai anksti grazinau biggrin.gif
Atsakyti
Tos, kurios vis dar ieško, pamėginkite Margo saloną (http://salonasmargo.lt/). Jis, tiesa, yra Mastaičiuose (kokie 3 km už Garliavos), bet man tai ten ir aptarnavimas patiko, ir kainos bei kokybės santykis smile.gif. Neapgavo, laiku viską gavau, pataisė, kiek reikėjo. Na, žodžiu, savo darbą atliko puikiai smile.gif.

Labai nepatiko aptarnavimas ir suknelės (kainos nemažos, suknelės papilkę) "Danguolės salone". Tik atėjus paklausiau, ar turi suknelių ilgų, bet nesunkių ir nepūstų. Tai aišku, kad "turėjo", tik prieš matuojantis sukneles uždėjo tokį pasijonį su lanku, kuris tikrai pakankamai svėrė... Dar kartą pakartojau, kad nenoriu pūstos ir sunkios, nelabai mane suprato, nes alia be to pasijonio negražiai suknelės atrodo. Na, žodžiu salone ilgai neužtrukau, man ten nieks prie dūšios nelipo, padėkojau už sugaištą laiką, mandagiai pasakiau, kad čia mano pirmas aplankytas salonas ir noriu pažiūrėti, kas kituose yra. Tai moteriškė užsiraukė, apibumbėjo, kad visos taip sako ir, kad kitur geriau nerasiu. Žodžiu čia antrą kartą negrįžčiau.
Atsakyti
Zinau, kad Zeiga daug kam patinka, bet mano atsiminimai neigiami. Manau geriausias Kaune "MJ salonas" smile.gif
Atsakyti
Sveikites 4u.gif
Gal kuri zinote,kokios mazdaug proginiu/vakariniu sukniu kainos A&R salone ?
Va cia http://www.ar-salonas.lt/ Busiu svocia..
Labai man ten grazios suknios,bet jauciu ir kainos atitinkamos..Taip paprastai nenueisi ir nepasiziuresi,raso kad uzsiregistruot pas juos reikia.. Idomu,gal kuri ka zinote rolleyes.gif Buciau labai dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 14, 01:58)
Zinau, kad Zeiga daug kam patinka, bet mano atsiminimai neigiami. Manau geriausias Kaune "MJ salonas" smile.gif

o ka padare ne taip?

Papildyta:

Labai nepatiko aptarnavimas ir suknelės (kainos nemažos, suknelės papilkę) "Danguolės salone". Tik atėjus paklausiau, ar turi suknelių ilgų, bet nesunkių ir nepūstų. Tai aišku, kad "turėjo", tik prieš matuojantis sukneles uždėjo tokį pasijonį su lanku, kuris tikrai pakankamai svėrė... Dar kartą pakartojau, kad nenoriu pūstos ir sunkios, nelabai mane suprato, nes alia be to pasijonio negražiai suknelės atrodo. Na, žodžiu salone ilgai neužtrukau, man ten nieks prie dūšios nelipo, padėkojau už sugaištą laiką, mandagiai pasakiau, kad čia mano pirmas aplankytas salonas ir noriu pažiūrėti, kas kituose yra. Tai moteriškė užsiraukė, apibumbėjo, kad visos taip sako ir, kad kitur geriau nerasiu. Žodžiu čia antrą kartą negrįžčiau.
[/quote]
man pasijoni beje ir kiso manajam salone, bet pasakiau, kad nereikia ir vsio, kaip bus taip ax.gif ir buvo puikiai biggrin.gif aisku, yra modeliu, kurie be pasijonio nesiziuri....
Atsakyti
[quote=padruzhke,2011 08 15, 20:19]
o ka padare ne taip?

susidare prasto aptarnavimo ispudis... pasiulymai aksesuarams ir pan. buvo visiskai neprofesionalus, nes panasu, kad tikslas visas tik blizguciais nukarstyt, kelios pamergines sukneles buvo blogai pasiutos (iki vestuviu taip ir nesutvarke). labai prasta papuosalu, rankinuku, nuometu nuomos pasiula... kiek esu susidurusi su rubu nuoma, dar nebuvo tiek nesklandumu.
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 08 15, 17:22)
Sveikites 4u.gif
Gal kuri zinote,kokios mazdaug proginiu/vakariniu sukniu kainos  A&R salone ?
Va cia http://www.ar-salonas.lt/ Busiu svocia..
Labai man ten grazios suknios,bet jauciu ir kainos atitinkamos..Taip paprastai nenueisi ir nepasiziuresi,raso kad uzsiregistruot pas juos reikia.. Idomu,gal kuri ka zinote rolleyes.gif  Buciau labai dekinga wub.gif

Buvau pernai tame salone, ieskojau sukneles vestuvems, buvau pamerge, tai pasiulytos sukneles kaina buvo 470, kita 520, sakyciau brangokos 4u.gif tada siuvausi suknele TIK TAU salone, pasiuvo idealiai pagal pavyzdi, mokejau 450. Siemet reikia sukneles vestuvems, busiu svecias bet pasipuost norisi, tai skaitau apie salonus ir nezinau i kuri eit, kazkaip nenoreciau isleist daugiau nei 300 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2011 08 20, 14:54)
Buvau pernai tame salone, ieskojau sukneles vestuvems, buvau pamerge, tai pasiulytos sukneles kaina buvo 470, kita 520, sakyciau brangokos 4u.gif  tada siuvausi suknele TIK TAU salone, pasiuvo idealiai pagal pavyzdi, mokejau 450. Siemet reikia sukneles vestuvems, busiu svecias bet pasipuost norisi, tai skaitau apie salonus ir nezinau i kuri eit, kazkaip nenoreciau isleist daugiau nei 300 lt blush2.gif

bet tai cia baisiai brangu ir kaip uz pamergine, ir kaip uz svecio unsure.gif pernai pamergems kai ieskojau siuvimo, tai apie 150-200 siule daugumoje salonu
Atsakyti
[quote=razinka999,2011 08 15, 21:43]
[quote=padruzhke,2011 08 15, 20:19]
o ka padare ne taip?
susidare prasto aptarnavimo ispudis... pasiulymai aksesuarams ir pan. buvo visiskai neprofesionalus, nes panasu, kad tikslas visas tik blizguciais nukarstyt, kelios pamergines sukneles buvo blogai pasiutos (iki vestuviu taip ir nesutvarke). labai prasta papuosalu, rankinuku, nuometu nuomos pasiula... kiek esu susidurusi su rubu nuoma, dar nebuvo tiek nesklandumu.
[/quote]
aisku, as tai net neziurejau ju siulomu papuosalu biggrin.gif buvau nusprendusi darytis pati, bet kaip visada pristigo laiko ax.gif biggrin.gif biggrin.gif tai pirkausi, bet likau patenkinta pirktaisiais... paklausus apie sketi atsama gavau, kad tuo turi pasirupinti jaunasis, na ir is skubejimo nepasiemiau skraistes, bet man jos ir neprireike biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif finale suknele likau labai patenkinta, o aptarnavime buvo kuriozu, nes mane aptarnavo tik is 3 karto nuvykus doh.gif bet buvo verta nepasididziuoti ir 3 kartus belstis i ju duris wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man buvo ir pamergines suknutes blogai pasiuve ir siaip kuriozu dar blink.gif dabar aisku kai prisimenu tai tik pagalvoju, kad turetu daug ka tobulint, drabuziu paciu pasiula nera bloga. bet pries vestuves ju klaidos tai ir laika, ir nervus rijo doh.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti kokios proginiu sukneliu kainos MJ salone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2011 08 23, 09:47)
Gal kas galetu pasakyti kokios proginiu sukneliu kainos MJ salone 4u.gif

pries metus gal uz 170 ar 160 siule pamergines nuomot. bet yra ir uz 200 ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti