Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(solo @ 2011 06 25, 00:17)
Panos, ar galit man paaiškint Žeigos tvarką? Suknelę išsinuomojau dar kovą, tuomet nieko nežinojau dėl nuometo - norėsiu ar ne, tai net nežiūrėjau. Dabar paskambinau į saloną, sakau ar galėčau atvažiuot pasimatuot savo suknelę ir nuometą, papuošalus tuo pačiu pasižiūrėt, tai pasakė, kad kadangi dabar sezonas, neturės man ką parodyt, tad viską galėsiu pasižiūrėt per primatavimą paskutinę savaitę. O kiek primatavimų būna? Aš tai važiuosiu į Kauną iš Klp vidury kokį 3dienį prieš vestuves, tai kaip, per dieną man viską patvarkys, duos tinkamą nuometą? o jei man netiks/nepatiks? laiko keist nebus. kiek kartų važiavot matuot, žiūrėt? nejau tik vienas primatavimas ir tas - paskutinę savaitę?

na as irgi nzn ar noresiu nuometa, tai man buvo tas pats atsakymas, kad savaite pries vestuves bus primatavimas ir tuomet viska suderins, kazkaip del to nuometo ir as dvejoju.... jei nebus like jokio grazaus, bet kokio nesinori... nors prie mano sukneles jo isvis nereiktu, bet bent baznycioje norisi to nuometo... g.gif kadangi as kauniete tai man kazkaip problemu nekyla.. be to man dar sake jei jau labai noreciau galeciau pasiskambinti ir susitarti su dar vienu matavimusi, bet kas is to jei tuomet nesiaurins man jos ir nuometo issirinkt negalesiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lordita @ 2011 02 14, 23:32)
A&R salone nuo 2011 02 01 uz sukneliu pasimatavima ir konsultavima ima 20 Lt.

Aš manau, konsultacija AR'e verta dar ne tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 29, 10:15)
Aš manau, konsultacija AR'e verta dar ne tiek drinks_cheers.gif

Galiu gincytis del to 20lt mokescio.As kovo menesi matavausi ten vestuvines sukneles,praleidau gera valanda ir nieko nemokejau...gal del to,kad sakiau jog pries metus is juo nuomavausi suknele savo gimtadieniui.
Nes dar iseidama paklausiau ar reikia moketi, nusijuoke ir pasake,kad ne.
Atsakyti
Nu aš jau nieko nebesuprantu.... išsinuomojau suknelę "Žeigoj", bet sutartį pasirašiau salono "Tik tau" blink.gif Bėda ta, kad esu ne kaunietė ir nuvažiavom "Žeigos" adresu Savanorių g. 243. Bet ir salonas "Tik tau" tuo pačiu adresu... blink.gif
Atsakyti
vadinasi nuejot i "tik tau", o galvojot kad esat "zeigoje". siaip ant duru turejo buti uzrasas su imones pavadinimu. dabar jau turbut per velu anuliuoti sutarti ir atsiimti avansa 4u.gif
Atsakyti
apie TIK TAU salona galiu atsiliepti tik blogai, pries pora menesiu matavausi suknele ir kadangi grizus esu is uzsienio, aisku kainu uzsideti nepatingejo, issirinkau grazia suknele, kaina ziauriai didele kaip uz nuomos, 2500lt, nenuleid, nes gi zadejo kad suknele bus nauja, ogi liepos men grizusi skambinau i salona vis nukelinejo matavimosi laika, ir galiausiai ketvirtadieni ( dvi dienos pries vestuves) po pietu tik gavau suknele ateiti matuotis, buvau soke nes suknele buvo sudrozta, o i klausimus kodel ne nauja tesugeba atsakyti kad naujos niekad nezadejo, nors butent tikrai tikrai buvo zadeta nauja suknele, paneles kurios su manimi vaziavo sukneliu padeti rinktis visos ta pati patikino- turejau gauti nauja suknele. na dar butu nieko bet sukneles modelis ne standartinis, ji issipashiusi, netgi su demelemis ir skylutemis!!!!! sutvarkyti kad atrodytu padoriau bande siuveja, bet ji patikino kad neiseis kanors pakeisti, pardavejos man pradejo aiskinti kad suknele taip ir turi atrodyti, juk tafta, lygi jinai nebus ir pan, blizguciai irgi nubyreje, zadejo prisiuti- nu betgi dvi dienos iki vestuviu o svajoniu suknele kaip shudas. buciau tekejus aisku ir su tokia nes kur jau dingsi- zinot gi koks itemptas laiskas buna kelios dienos pries vestuves, kiekviena minute suplanuota- bet ta pat diena vakare perbegau i A&R salona, issirinkau ten superine suknele, dargi pigiau negu ta sudrozta is tiktau, man ja idealiai paruose ir buvau labai laiminga, nes vestuves buvo tikrai tokios apie kokias visados ir tesvajojau- my perfect wedding.
o apie salona A&R - matavausi as sukneles ten anksciau, maciau uzrasa kad 20 litu matavimasis, bet kad nieko neprase. Saziningi ten zmones dirba, savininke labai faina, sukneles originalios, is katalogu, siuveja irgi labai maloni, o jau ju papuosalai kokie nerealus- turbut vienetiniai, taip sunku buvo issirinkti vieni uz kitus grazesni. Tik Tau salone zadejo man irgi duoti vestuvem papuoslaus, bet jie tokio lygio kaip is kiosko uz 5 litus.
Atsakyti
Mano ispudziai apie "Tik tau" taip pat labai ne kokie. drinks_cheers.gif Aptarnaujanti mergina pasirode labai atsaini ir pilna kazkokios pagiezos, vien ko vertas jos kreipinys "tu" i nepazistama ir galbut vyresni nei ji pati zmogu. Panasi atmosfera jautesi ir prie autobusu stoties esanciame salone "Okeanide". Beje, radau ten visai nebloga suknele, taciau papuosalus pasiule tokius kaip pries gerus 20 metu tarybiniais laikais visos puosdavosi, Taip vadinamus kolje is akuciu. biggrin.gif
Pakui labai nekokius atsiminimus paliko Jaunavedziu salonas Kovo 11-osios g. netoli ziedo tarp Redos ir Turgavietes. Prie sukneliu arciau prieti imanoma tik einant kilimu tai ji mane iskart perspejo, "ant kilimo neikit, nes cia sukneles matuojamos", liepe is toli izabalint kas mane domina, ji atnes is arciau apziuret. Atnese, bandziau paciupinet medziaga "Nelieskit nes ispurvinsit, mums paskui reikes valyt" Kazkuria patikusia galvojau pasimatuot "Matuotis duodam nebent jeigu nusprendet kad tikrai noresit nes paskui nuotakos jas sutepa reikia nest valyt" nu zodziu nieko nelieciau, nieko nemaciau, ir net dorai neuzejau biggrin.gif
Salone "Prie boksto" esanciame Valanciaus g. Sukneliu neleido matuotis nei su savais zemais bateliais nei basomis, Liepe basa koja stotis i kazkokias senas klumpes su platforma, atseit, jums paskui sukneles tepasi nes zeme valkiojasi. Gaila kad tuo momentu nesusviete mintis pasakyt jog man tai pedu grybelis negresia i kazkieno devetas klumpes basom isistojus. doh.gif biggrin.gif
Priesingoj gatves pusej nei "Tik Tau", tik jau Taikos prospekte verta eiti nuotakoms noricioms baltos sukneles, nes jie tik grynai baltas sukneles vezasi, jokiu ivory, perlo, pieno, sampano, kreminiu ir kitokiu. Bet mergina pasirode taktiska ir maloni.
Ai tiesa, "Linos salone" labai nepatiko dar, smile.gif visu pirma del to kad aptarnaujanti moteris ziauriai ikyriai savo nuomone pirso o as to nepernesu doh.gif blush2.gif Kai pasakiau kad noriu ivory spalvos suknutes tai ji man ilgiausia pamoksla atskaite kokia nesamone tie atspalviai, juk nuotakos suknele turi buti tik visiskai balta nes tokia yra tradicija, o tie atspalviai tai cia issigalvojimas, mada ir pan. Ir kuria be apsirengciau visos jai ant mane graziai atrode, kiekviena liaupsino ir mazdaug ko tu cia nori? thumbup.gif Nu zodziu tipiska turgaus boba ir tiek. biggrin.gif
O va kur patiko tai salone "A&R" rolleyes.gif Kaip cia kazkas sake, tikrai negaila butu sumoket uz prisimatavima ten, vien del savininkes demesingumo ir nuostabiu patarimu. wub.gif Tarsi pamaciau save is salies, jauciausi tarsi su kokia stiliste pabendravus, ir tiesa sakant man net gaila kad ten neradau man prilipusios suknytes, unsure.gif nuosirdziai norejosi nuomotis butent is ju. 4u.gif
Paskui dar patiko salone "Elegancija", esanciame jau uz posukio, Savanoriu pr. 237, radau ten ir neblogu suknyciu ir papuosalu ir aptarnavimas buvo malonus. 4u.gif
"Zeiga" - visai nieko, sukneliu turi daug nors aptarnaujanti moteryte gal kiek nenaturaliai saldoka, bet maloni ir jau simta kartu geriau taip nei "Tik tau". Tik va su vieta, ir ypac primatavimo vieta pas juos ne kas - nera erdves ir normalaus apsvietimo deramai ivertint suknele. Na, bet ne tai svarbiausia. 4u.gif
"Birutes salone" irgi panasiai kaip Zeigoj, aptarnauja maloniai, turi graziu sukneliu, papuosalu ir kitu aksesuaru, taciau bukit demesingos ir sutarkit viska iki smulkmenu dar pries pasirasydamos sutarti netgi iki tokio lygio ar suknele jums trumpinant kirps, ar palenks, nes gali buti kad suknele, kuri is tam tikros medziagos butu grazi tik ja nukerpant, galite gauti palenkta nes savininke gali noreti ja "pataupyti kitoms, aukstesnems", nuotakoms. Man butent taip ir nutiko, nors savo akimis kitur maciau kaip kitoms nuotakoms per paskutini primatavima suknytes apacia nukirpdavo, tai kilo mintis kad greiciausiai taip yra daroma visur. Zodziu, bukit budrios su siuo salonu. cool.gif
"MJ salonas" - buvau jame du kartus ir abu kartus susidariau skirtinga ispudi - viena karta visai nepatiko, antra karta buvau demesingai, rupestingai aptarnauta. Moteris juodais plaukais, nezinau koks jos vardas, manau jaucia ir turi supratima kas tau tiktu. Patiko tai kad kai pasakydavau kokio stiliaus sukneles noriu tokias ir nesdavo, kazkaip pajausdavo matyt.
I "Ingridos salona" ejau labai bijodama biggrin.gif nes buvau prisiskaiciusi labai nekokiu komentaru apie ji (apie Birutes beje taip pat) bet kadangi neradau nieko man patikusio pas juos tai ir matuotis tik kazka simboliskai teko. Siaip jos pasirode gan saltokos, bet taktiskos. Tik sukneles ten buvo visai ne mano stiliaus. smile.gif
Salone "Laura" dominuoja slavisko stiliaus ir skonio Oksana Mukha sukneles, ten irgi neradau to kas mane sudomintu, aptarnavimas atsainokas bet gana malonus, tik be sansu pakliut neuzsiregistravus, ir kiek ateidavau niekad nebudavo nei besimatuojanciu, nei laukianciu, priesingai nei Zeigoj. ax.gif
Atsakyti
Tai va, ne kaunietės, kai važiuosit į Žeigą ar Tik Tau susižinokit tiksliai, kur einat. Nes aš buvau užsirašius į Žeigą, atėjau matuotis, mane priėmė, atrodo, viskas ok. Tik kai prieš kelias dienas pasiskambinau į Žeigą pasiklaust dėl suknelės kai ko, man sako "kad jūsų nėra sąraše". Ką tai reiškia? Kad aš nuėjau į "Tik Tau" saloną, o ne Žeigą. Atvažiavau nurodytu adresu ir tiek, ne vietinė aš. Ir mane priėmė "Tik tau", jiems nekilo klausimų, kad jokio vizito pas juos nebuvo užrašyta. O dabar skaitau apie "Tik tau" ir vien blogi atsiliepimai, nors tada žadėjo, kad suknelę atiduos švarią, išvalytą, kaip priklauso. Na, belieka tikėti sėkme....
Atsakyti
Pagaliau ir as issirinkau savo svajoniu suknele ir ja radau "Zeigoj",kur aptarnavimas malonus,patarimu gauni ir nekisa savo nuomones.
Tarp kitko tai buvo pirmas salonas i kuri nueja ir pirma suknele,kuria uzsidejau.Pasimatavau-prilipo man ta suknele,bet dar galutiniam isitikinimui,kad tai tikrai mano suknele,pakeliavau per keleta kitu salonu.
A&R tai kaip visada super ir aptarnavimas ir,kaip minejo ne viena mergina,patarimais ir tikrai nereikejo moketi 20lt.
Birutes salonas-neblogai, tik labai jau viena moteris saldi, o kita salta.Net keista, juk tu ateini, atnesi joms pinigus, tai bent jau sypsenos negailekit.Radau ir ten viena suknele, kuri kaip ir tiko man(bet ja buciau pasiemusi tik tuo atveju jeigu nebebuciau gavusi Zeigoj).
Tik Tau nejau is principo, nors lange maciau viena sudominusia suknele.Nejau is principo, nes pries metus gimtadieniui kai ieskojau sukneles labai labai labai nepatiko aptarnavimas.As net pagalvoju kaip jie nepakeicia tos aptarnaujancios moters-biznis geriau eitusi...
Linkiu merginos, jums visoms surasti savo svajoniu suknele paciai graziausiai ir laimingiausiai dienai gyvenime!Nesvarbu kuriam salona ar uz kokia kaina, svarbu, kad ji jums priliptu, su ja jaustumetes gerai,o tada ir visa diena bus nuostabi!!!!
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 19, 15:08)

Salone "Prie boksto" esanciame Valanciaus g. Sukneliu neleido matuotis nei su savais zemais bateliais nei basomis, Liepe basa koja stotis i kazkokias senas klumpes su platforma, atseit, jums paskui sukneles tepasi nes zeme valkiojasi. Gaila kad tuo momentu nesusviete mintis pasakyt jog man tai pedu grybelis negresia i kazkieno devetas klumpes basom isistojus. doh.gif  biggrin.gif 

jo man ten prieš metus irgi buvo tas pats lotuliukas.gif davė tas pačia rudas klumpes su platforma doh.gif apmovė pirštines, kad suknelių nesutepčiau ir pastoviai siūlė tai kas joms gražu ir atseit man tinkamiausia ir gražiausia būtų, o ne ką aš rodžiau, kad noriu pasimatuoti doh.gif
Atsakyti
db jau ir as noriu pasisakyti apie Linos salona.
Jis randasi cia:
http://www.linossalonas.lt/?pid=9

man labai isgyre ji viena pazistama. Nuejau balandzio menesi sukneles rezervuotis, nes vestuves liepos pabaigoj. Nuejus matuotis pasitiko savininke Lina. Dave man kataloga pavartyti, kokios sukneles noreciau. Issirinkau. Pradejome matuotis. Na as nesu modelis, as tokia pilnesne moteris bet nei nutukus nei ka. O ta Lina man sako, kad juosmens pas tave nera, reikia daryti kazkokias isvadas, reikia sukti lanka, kaip cia tokia jauna o ant pilvo lasinukai. Kai pasakiau koks jai skirtumas tada uzsiciaupe. Issirinkau suknele kuri man tiko ir patiko. uz ja norejo 1000Lt, sakau as jai as negaliu sau tiek leisti, tai nuleido iki 800. Parasem sutarti, sumokejau 400 Lt uzstata ir viskas.
Liepos pradzioje as pasimatavau suknele, atitaike ilgi, viskas ok. Tik kai jau reikia pasiimti suknele tai sumokejau 400Lt, ji man sako dar reikia 150 Lt, cia uzstatas jei suknele bus sugadinta, suplesyta ir pan. Jei viskas gerai bus su suknele tai grazins visus pinigelius. Atsokau vestuves, nuvezu suknele sutarta diena, priima ta suknele kita moteris nes mat savininke atostogauja. Apziuri visa suknele, sako viskas gerai, tik apacia zemeta (nes lijo per vestuves).Sako nieko, isvalys ir viskas. As jau ziuriu kad man atiduotu ta uzstata nes suknele nesugadinta, ta moteris sako kad savininke nepaliko pinigu isvaziuodama, atvziuokit po savaites kai ji bus tada ir pasnekesit. Nuvaziuoju po savaites ir man jau akis isvertus sako kad suknele yra suplesyta, as jai sakau kaip gali buti suplesyta jei jusu kolege apziurejus sake kad viskas gerai. Ji sako as nzn ka ji sake, db atostogauja, tipo as meluoju kad ne viskas gerai buvo. Sakau tada parodykit kur tas suplesymas, sako tai suknele db priduota valyti. paklausiau tai kada bus ji parvezta, irmadieni. Nuvaziuoju antradieni paziuret tos sukneles o tos sukneles mat niekas nepaeme is valyklos, dar jos neturi. Sutariam kad kai ji bus parvezta is valyklos man ji paskambins. Praejo visa savaite ir ne skambucio, nieko. Nuvaziuoju i salona, skambinu i duris tai net neatidare tik kai is trecio karto uzgriuvus ant skambucio buvau tada atidare duris ir net neileido i vidu ir vel sako kad suknele valykloj. Praejo visos trys savaites nuo vestuviu o sukneles kaip nera taip nera. Man jau atsibodo, del 150 Lt vazineti ir nervus gadintis.
Kas dar man nepatiko tai kad ji uzsirase mano asmens koda kai reikejo vardo ir pavardes sutarciai parasyti, kad niekur nedingciau su jos suknele. Kai vyra buvau pasiuntus tai jis nuziurejo, nors as jai aiskiai paskaiu kad asmens kodo negali rasyti. Kazin uz tai istatymai baudzia? smile.gif))
Atsakyti
Skaitau aš LaurackaJ pasisakymą ir neatsidžiaugiu,kad likus mėnesiui iki vestuvių palikau užsakytą suknelę TIK TAU salone ir perbėgau ,net visus užstatus palikus,į žeigą. Nu niekada niekada nesigailėsiu biggrin.gif Neapgavo nuojauta.
Viskas yra būtent taip,kaip Lauračka ir aprašė smile.gif aptarnavimas toks "iš reikalo" perkreiptas veidas (jei ką nors jai nepatinkančio išgirsta). Manieros tokios,lyg ne su klientu kalbėtų,o su savo sena draugele iš gimtojo kaimo biggrin.gif
Man irgi pradžioje pasakė,kad mano suknelės iki manęs jau niekas nenešios smile.gif dar klausiamai nustebau ,tai sako- "nu taip,taip,mes juk pačios stengiamės,kad kuo įvairesnes sukneles nuomotų,o ne tas pačias vis..... "
Bet kai po savaitės užsukau nusifotkinti,užsiminiau,kad norėčiau pataisyti,tai norom nenorom leptelėjo,kad ji užsakyta dar yra savaitę ar tai dvi prieš mane doh.gif
Vat būtų ir man taip pasibaigę,kaip LaurackaiJ,jei laiku apsigalvojus nebūčiau schmoll.gif
Atsakyti