Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(solo @ 2011 04 18, 13:35)
Gal žinot, ar leistų man "Žeigoj" nusifotografuoti su savo suknele? Jau užstatą esu davus, vestuvės rugjūčio gale.

pasiskambink ir pasiklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal galit pasidalinti ispudziai apie Ingridos salona:)

Papildyta:
ir dar... kokia tvarka viskas vyksta... kiek reikia uzstato palikti, kada pasimatuoti dar kart, del taisymo, pries kelias dienas atiduoda, kada reikia grazinti... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, gal kuri netyčia matėte, kuris salonas turi nuomoti skrybėlaites? Labai norėčiau senovinio tipo suknelės, tokios karališkos ir su skrybėlaite wub.gif
Ir dar savo svočiai irgi reikia skrybėlaitę surasti... gal kuri matėte kas turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,atsiprasau kad neatrasiau,buvau islekusi.
Mano suknyte ..LAUROS ..salone kainavo 800 lt,
Gifiurine zuvyte labai kokybiska ,firmos neatsimenu,bet man tai nesvarbiausia.
O aptarnavimas labai puikus viska priderino sutvarke,likau labai patenkinta... thumbup.gif
Atsakyti
Na o svarbiausia,visos iesko skirtingu variantu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ispanee @ 2011 03 13, 00:56)
Na pirmąjį saloną nepaskaičius komentarų išsirinkau TIK TAU. Atidariusi duris moteris pasitiko frazę " Ar jau rimtai apsisprendėt nuomotis ar tik šeip?" . Aš sakau tai kaip galima nuomotis kai nežinai kokių suknelių turit ir ar tinka jos. Nu žodžiu beveik neišvarė. Aptarnauja tik po vieną, nors dirba dviese o norinčių matuotis nemažai. nu žodžiu likau "sužavėta" jų paslaugumu ir bendravimu su klientėmis.

taip ir aš tą patį išgirdau blush2.gif o kai suprato, kad aš ten nesinuomosiu, nes kainos nesamoningai sokineja ir aptarnavimas baisus, o besimatuojant sušalau belekaip tai dar "apvarė" visus aplinkui esancius salonus, ypac "Žeigą". Tarp kitko "Žeigoj" ir radau sau pagal kainą ir modelį tinkančią suknelę. ax.gif tikiuosi tą dieną gauti ją gražią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 05 13, 13:54)
taip ir aš tą patį išgirdau  blush2.gif  o kai suprato, kad aš ten nesinuomosiu, nes kainos nesamoningai sokineja ir aptarnavimas baisus, o besimatuojant sušalau belekaip tai dar "apvarė" visus aplinkui esancius salonus, ypac "Žeigą". Tarp kitko "Žeigoj" ir radau sau pagal kainą ir modelį tinkančią suknelę.  ax.gif  tikiuosi tą dieną gauti ją gražią  4u.gif

Apvarė,nes gi konkurentai ir dar tiesiai už kampo biggrin.gif
Aš irgi nuo jų perbėgau pas "Žeigą" visus užstatus palikus smile.gif
Ir negaliu atsidžiaugti šiuo savo sprendimu smile.gif
Atsakyti
na as ir greitu metu planuoju kelione po salonus, taciau paskaicius komentarus nebezinau nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti
taip, sunku apsispręsti, bet viskas bus gerai, be sukneles neliksi smile.gif
Atsakyti
sveikos,

pradejau pries savaite ieskojima sukneles pirmai komunijai mergaitei savo,uzejau i "TIK TAU" pakraupau nuo aptarnavimo blink.gif siaubingas salonas zodziu sudu sudas,uzejus uz kampo i ta tolimesni aptarnavo su sypsena ir radom ko norejom plius kaina tenkino,pati ta panele sake ,kad is "TIK TAU" salono nuotakos atbega pas juos ir kitus salonus doh.gif
Atsakyti
As ieskojau sukneles sau savaite pries vestuves, nes mano siuvejai, turejusiai pasiuti SVAJONIU SUKNELE, WWW.SVAJONIUSUKNELE.LT, LAIMA JANUSAUSKAITE, sirgo depresija ar dar kuo ir nesimate darbu progreso.
tad teko apsilankyti kone visuose kauno salonuose, juolab kad as esu 190cm ir reikia pavargti, kad rasciau originalia sukne tokio ilgio.
iskirtinis aptarnavimas sakyciau AR salone, savininke - labai sauni, suknes labai grazios ir iskirtines, jei leidzia pinigine.
MJ - taip pat labai geras salonas sakyciau, kai aptarnauja savininke, isrode visas suknes ir norejo padet kuo galejo.
ZEIGA - aptarnavimas labai geras, malonus, mano dydzio sukneliu neturejo, bet emem pamergiu is ten, laiku atidave ir pan....

tik patarciau visom nuotakom vengti siuvejos-dizaineres Laimos Janusauskaites paslaugu, nes ji jusu pasiruosima vestuvem pavers didziausiu jusu kosmaru,
Uzsisakiau vestuvine suknele Sausio menesi, vestuves - geguzes men. Zadejo atiduot sav pries, plius 7 pamergiu suknes.
REZULTATAS - atiduota velai vestuviu isvakarese, visiskai nekokybiskai pasiuta nuotakos suknele, su kuria per kancias isbuvau savo svajoniu diena ir tik 2 is 7 pamergiu suknes, o ka kitom daryti, kai supranti, kad pamergem sukniu nebus diena pries vestuves?
Dizainere be abejo buvo labai optimiste kad sugebes pasiut 7 suknes per nakti, bet is tu svajoniu VOS SUGEBEJO PABAIGTI 2 PAMERGIU SUKNELES, labai nekokybiskai, jokio ismanymo ir patirties!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvijaciute: 24 birželio 2011 - 22:36
Panos, ar galit man paaiškint Žeigos tvarką? Suknelę išsinuomojau dar kovą, tuomet nieko nežinojau dėl nuometo - norėsiu ar ne, tai net nežiūrėjau. Dabar paskambinau į saloną, sakau ar galėčau atvažiuot pasimatuot savo suknelę ir nuometą, papuošalus tuo pačiu pasižiūrėt, tai pasakė, kad kadangi dabar sezonas, neturės man ką parodyt, tad viską galėsiu pasižiūrėt per primatavimą paskutinę savaitę. O kiek primatavimų būna? Aš tai važiuosiu į Kauną iš Klp vidury kokį 3dienį prieš vestuves, tai kaip, per dieną man viską patvarkys, duos tinkamą nuometą? o jei man netiks/nepatiks? laiko keist nebus. kiek kartų važiavot matuot, žiūrėt? nejau tik vienas primatavimas ir tas - paskutinę savaitę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 24 birželio 2011 - 23:17