Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Aš ir neseniai apsilankiau salone TIK TAU. Ten išsirinkau vestuvinę suknelę, vyro kostiumą ir pamergėms sukneles. Viskam pritaikė nuolaidas, kadangi sakiausi viename salone. Visų pirma suknelės visos buvo švarios, salone jauku, dvelkė smilkalais, aptarnaujanti moteris irgi buvo gana maloni, leido ir fotografuoti.

Pasimatavau maždaug 8 - 10 suknelių. Iš pradžių nei viena neprilipo. Galiausiai atnešė suknutę, kuri patiko man, pasakė, kad ji dar nė karto nenuomota, jos nuomos kaina 1500 lt, nors paskui pasakė, kad iki mano vestuvių (liepos mėn) ji bus dar nuomojama... Nusiderėjau iki 800 lt. Beje, visas sukneles man liepė rengtis su lanku. Abejojau, dėl lanko, tačiau man užginčino, kad taip suknelė gražiau atrodo ir kad kitaip bus negražu... Taigi, taip išsinuomavau.

Praėjus kokiam mėnesiui, grįžau į saloną ir paprašiau, kad leistų dar kartą pasimatuoti suknelę ir pareikalavau, su kitokiu pasijoniu, be lanko. Šį kartą jau buvo kita moteris, matėsi, kad nepatenkinta, tačiau stengėsi elgtis maloniai. Ji man tvirtino, kad prie tos suknelės lanko ir nereikia, kad čia lankas ir netinka. Žodžiu, šį kartą išgirdau visai kitą "dainelę". Taip pat dar man priekaištavo, kad ta suknelė jokiu būdų negali kainuoti 800 lt, kad mažiausiai 2 tūkst. Ir kad aną kartą buvusi moteris ją tik pavadavo ir kad ji nieko neišmano ir nežino kainų. Pridūrė, kad čia man pasisekė, gavus taip pigiai.

Esmė ta, kad jos ten kainas reguliuoja kaip nori. Prieš nuomojantis pasakiau, kad galiu sau leisti iki 1000 lt, tai ir rodė sukneles už tūkstantį. Tuo pat metu buvo atėjusi kita mergina, pasakė, kad iki 4000 tūkst. gali leisti, tai tos pačios suknelės staiga pabrangsta. Patarimas, nesakykit sumos, kurią ketinate palikti salone. Gražią suknelę galite išsinuomoti ir pigiau, nes ten jų kainos gerokai išpūstos.

Taigi dabar labai tikiuosi, kad neteks nusivilti tuo salonu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 09, 15:03)
Aš užsisakiau suknelę Žeigoj, nors man paklausus kiek kartų iki manęs ji bus išnuomota (nes vestuvės tik rugpjūčio gale) neaiškiai buvo atsakyta, bet konsultantė pati pasakė "jums jokio skirtumo, kiek kartu ta suknelė bus užsivilkta iki jūsų, jūs gausite ją tvarkingą ir švarią kaip priklauso". Bet vistiek neramu... gal toks salonas nedaro bajerių?

imano klausima buvo atsakyta taip pat smile.gif bet savo vestuviu diena buvau su idealiai sutvarkyta suknele, tad tikrai nebijokite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 03 09, 20:23)
imano klausima buvo atsakyta taip pat smile.gif  bet savo vestuviu diena buvau su idealiai sutvarkyta suknele, tad tikrai nebijokite mirksiukas.gif

ačiū, nuraminai smile.gif
Atsakyti
tai aisku nuomoja ir kitom, jus ka galvojat kad esat vieninteles nuotakos ? jeigu ateinat nuomotis kivo men rugpjuciui ar liepai, jie tikrai nelauks ar neleis kitoms nuomotis vien del to kad jums paliktu... pagalvokit pacios ar jus budamos savininkes laikytumete smile.gif
Atsakyti
Na pirmąjį saloną nepaskaičius komentarų išsirinkau TIK TAU. Atidariusi duris moteris pasitiko frazę " Ar jau rimtai apsisprendėt nuomotis ar tik šeip?" . Aš sakau tai kaip galima nuomotis kai nežinai kokių suknelių turit ir ar tinka jos. Nu žodžiu beveik neišvarė. Aptarnauja tik po vieną, nors dirba dviese o norinčių matuotis nemažai. nu žodžiu likau "sužavėta" jų paslaugumu ir bendravimu su klientėmis.
Atsakyti
QUOTE(ispanee @ 2011 03 12, 23:56)
Na pirmąjį saloną nepaskaičius komentarų išsirinkau TIK TAU. Atidariusi duris moteris pasitiko frazę " Ar jau rimtai apsisprendėt nuomotis ar tik šeip?" . Aš sakau tai kaip galima nuomotis kai nežinai kokių suknelių turit ir ar tinka jos. Nu žodžiu beveik neišvarė. Aptarnauja tik po vieną, nors dirba dviese o norinčių matuotis nemažai. nu žodžiu likau "sužavėta" jų paslaugumu ir bendravimu su klientėmis.

Taip taip ir as ta fraze isgirdau smile.gif)Bet dar nepradejus matuotis supratau, kad is ten nesinuomosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2011 03 09, 17:57)
Aš ir neseniai apsilankiau salone TIK TAU. Ten išsirinkau vestuvinę suknelę, vyro kostiumą ir pamergėms sukneles. Viskam pritaikė nuolaidas, kadangi sakiausi viename salone. Visų pirma suknelės visos buvo švarios, salone jauku, dvelkė smilkalais, aptarnaujanti moteris irgi buvo gana maloni, leido ir fotografuoti.

Pasimatavau maždaug 8 - 10 suknelių. Iš pradžių nei viena neprilipo. Galiausiai atnešė suknutę, kuri patiko man, pasakė, kad ji dar nė karto nenuomota, jos nuomos kaina 1500 lt, nors paskui pasakė, kad iki mano vestuvių (liepos mėn) ji bus dar nuomojama... Nusiderėjau iki 800 lt. Beje, visas sukneles man liepė rengtis su lanku. Abejojau, dėl lanko, tačiau man užginčino, kad taip suknelė gražiau atrodo ir kad kitaip bus negražu... Taigi, taip išsinuomavau.

Praėjus kokiam mėnesiui, grįžau į saloną ir paprašiau, kad leistų dar kartą pasimatuoti suknelę ir pareikalavau, su kitokiu pasijoniu, be lanko. Šį kartą jau buvo kita moteris, matėsi, kad nepatenkinta, tačiau stengėsi elgtis maloniai. Ji man tvirtino, kad prie tos suknelės lanko ir nereikia, kad čia lankas ir netinka. Žodžiu, šį kartą išgirdau visai kitą "dainelę". Taip pat dar man priekaištavo, kad ta suknelė jokiu būdų negali kainuoti 800 lt, kad mažiausiai 2 tūkst. Ir kad aną kartą buvusi moteris ją tik pavadavo ir kad ji nieko neišmano ir nežino kainų. Pridūrė, kad čia man pasisekė, gavus taip pigiai.

Esmė ta, kad jos ten kainas reguliuoja kaip nori. Prieš nuomojantis pasakiau, kad galiu sau leisti iki 1000 lt, tai ir rodė sukneles už tūkstantį. Tuo pat metu buvo atėjusi kita mergina, pasakė, kad iki 4000 tūkst. gali leisti, tai tos pačios suknelės staiga pabrangsta. Patarimas, nesakykit sumos, kurią ketinate palikti salone. Gražią suknelę galite išsinuomoti ir pigiau, nes ten jų kainos gerokai išpūstos.

Taigi dabar labai tikiuosi, kad neteks nusivilti tuo salonu.

o as nuomavausi viska is ten ir likau labai patenkinta viskuo.pasiuvo pagal uzsakyma pamergem sukneles .pirslienei irgi.mano suknele liko islaikyta naujut naujutele ir apsirengiau as ja pirmoji.vyro kostiumas ir buvo idealiai sutvarkytas,atvaziavau pasiimti veliumo jis man negraziai krito tai greit be problemu buvo sukirptas ir padarytas kitas.kai pirma kart ten buvau maciau pakabintas sukniu kainas patikekit jei leistu po 10k matuotis is ju nieko neliktu o pinigai tai oho kokie ...
Papildyta:
cia tikiuosi jus apie ta pati salona su dideliais vitrininiais langais?nes kazkaip sunku patiket kad cia apie ta pati snekama.kai as buvau viskos suknes buvo baltut baltuteles .ir tikrai ne is lenkijos ar kinieciu siutos...na gal pusmetis praejo pasikeite ir politika
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 03 16, 10:53)
Taip taip ir as ta fraze isgirdau smile.gif)Bet dar nepradejus matuotis supratau, kad is ten nesinuomosiu smile.gif

Aš irgi net nesimatavau ir žinau kad negrįšiu ten. Tikrai pasidarė blogą reklamą, nes kol laukiau eilės ne vienai taip buvo pasakyti nekokiu tonu...

Atsakyti
galbut tiesiog uztaikete, nes as kai nuomavausi vasario pradzioj viskas buvo labai graziai bendraujama, suknytes nuostabios, o matavausi tiek, kad tikrai turetu uz ka bumbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 17, 12:16)
galbut tiesiog uztaikete, nes as kai nuomavausi vasario pradzioj viskas buvo labai graziai bendraujama, suknytes nuostabios, o matavausi tiek, kad tikrai turetu uz ka bumbeti  smile.gif

Vasari ir a sten buvau nuomotis, bet galiu ta pati pasakyti - pats prasciausias salonas. Netgi nesimatavau ten sukneles, nes kai parode pacia pirmaja nuo skalbimo parudavusia - apsisukau ir isejau. schmoll.gif
Atsakyti
Na tai gal sukneles atitiko kaina... Nes as ziurejau tikrai is brangesniu sukniu, ir jos buvo nuostabios smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 17, 22:45)
Na tai gal sukneles atitiko kaina... Nes as ziurejau tikrai is brangesniu sukniu, ir jos buvo nuostabios  smile.gif  4u.gif

Apie kaina ne vienam salone nebuvo kalbos blush2.gif
Jei salonas Tik Tau butu pasiules suknele verta 5000 , buciau net nesuabejojus 4u.gif deja ten mano akimis tik pigus kicinis slamstas... nekalbu jau apie aptarnavima...
na bet kiek merginu, tiek nuomoniu apie sukneliu grozi ir kokybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 17 kovo 2011 - 20:59