[quote=cikey,2010 03 21, 01:26]
[quote=Gytute_,2010 03 21, 01:06]
o as issinuomavau salia zeigos kur atsidare naujas salonas kur ankciau buvo sporto klubas.esu ne pirma karta is ten kazka nuomavusis ,anksciau sis salonas buvo senamiestyje..100% esu tik uz ji moteriske ten dirbandi labai maloni ir draugiska,padare nuolaidas ir suknios visos dar su etiketem naujos .o ir gausybe kokia ju . galva apsisuka besirenkant
Jei kalbam apie ta pati, kur dideles vitrinosm, salona, tai man lb nepatiko
Kai pasakiau, kad planuoju apie 1500 isleist, tai paziurejo kaip i kokia nepasiturincia. Istrauke tik tris sukneles (atseit pigesniom jie neprekiauja, o ten juk gausybe sukneliu) O kai pradejom su drauge sneket kad viena grazi, kad verta demesio, tai ji iskart sutarti pradejo rasyt. Mano nuomone kad suknute reikia issirinkt jau aplankius dauguma salonu ir issirinkt pati geriausia varianta, kad paskui netektu nusivilt.. Tai taip man ten gavos kaip sukneles ikisimas, kad jau butinai turiu nuomotis, kas labai atgraso...., nes kitur tai visada pasako:"lauksim", "pagalvokit" ir pan.
[/quote]
na taip jos ten brangios as uz savaja ten 2500lt sumokejau su nuolaida.. matai kaip kazkas sako kad nesamone kad man ar nepatiko ,cia jau kaip kam susiklosto aplinkybes
del to kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
reikia visur paciai apsilankyti ir issitikinti kaip is tikruju yra