Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Vakar buvau salone TIk tau. prieme graziai ir pagal mano pageidavimus parode visas turimas sukneles. matavausi gal kokias 5, nu bet nei viena "nelipo" .
pati paskutine pasirode viena is geriausiai atrodanciu, bet sake , kad salone yra tik balta, o ivory spalvyte reikia uzsakyti ir tai uztruktu apie 3menesius. kaina butu 2000lt doh.gif
kas man nepatiko, tai kad rode kataloginius pavyzdzius ir Sottero Midgley katalogo, o nese matuotis kinieciu gamybos sukneles. doh.gif aisku kokybe sukneliu ir atitinka kinieciu gamyba, taigi man pasirode geroookai uzkeltos kainos kaip uz kinietiskas sukneles, kurias galima uzsisakyti uz 200 dol.
Beje man besimatuojant atejo dar kelios merginos, kurioms pasakiau, kad yra gryzusios is uzsienio sukneliu kainos buvo po 2500tukst, o jei nores visiskai naujos tokio pavyzdzio, tai + 1000lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 03 02, 11:47)
Vakar buvau salone TIk tau. prieme graziai ir pagal mano pageidavimus parode visas turimas sukneles. matavausi gal kokias 5, nu bet nei viena "nelipo" .

Ar TIK TAU tai tas pats "Žeiga" salonas? Nes važiavau į Žeigą, Savanorių g., o sutartis žiūriu TIK TAU salono. Bet išsirinkau nuostabią suknelę, už 1500lt, nes tiek tegalėjau leisti. Prašė 2000lt. Bet ir tai, iki manęs ji jau but nešiota, bet vistiek labai džiaugiuos wub.gif
Atsakyti
Buvau ir as didziajam sukneliu paieskos zigy smile.gif) Visai netycia apsilankiau salonuose prie stoties, ejau pro sali ir pakeliui nusprendziau uzsukti, tiesa pasakius nieko gero nesitikejau ir mano nuojauta manes neapvyle.
1. Salone Eva sukneles senu modeliu visos nupilkejusios, o rinktis nera is ko.
2. Kitam salone Regnum sukneliu dauguma yra siuvamos, ten pritaiko pagal pageidavimus, bet manes kazkaip irgi neuzkabino.
3. Salone Okeanide priesais autobusu stoti, irgi man pasirode seni modeliai, nieko ypatingo, bet sukneles normalios, kokybiskos, ne mano skonio.
4. Salone Tik Tau sukneles visos papilkejusios, apacios purvinos, kazkaip visiskai nesuzavejo. Pacios sukneles taip grubiai pasiutos, tikrai neoriginalios, jauciasi tik uzsivilkus is karto, nepatogios. Priekyje ant sijono garbaneles sudurtos. Kainos palyginus labai aukstos 2000 - 2500, nors sukneles tiek tikrai nevertos. Sukneles is lenku arba is kinu.

5. Nuejus i zeiga tai akys atsigavo smile.gif Sukneles visos naujos, baltos, grazios, kiek matavausi beveik visos tiko. Visos patogios, graziai krenta. Siaip netaip issirinkau dvi kandidates:)
Tikrai yra didziulis skirtumas tarp origanalios ir neorigialios sukneles.

Dar laukia MJ salonas.

Tai va tokie mano ispudziai.
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 03 02, 19:44)
Buvau ir as didziajam sukneliu paieskos zigy smile.gif) Visai netycia apsilankiau salonuose prie stoties, ejau pro sali ir pakeliui nusprendziau uzsukti, tiesa pasakius nieko gero nesitikejau ir mano nuojauta manes neapvyle.
1. Salone Eva sukneles senu modeliu visos nupilkejusios, o rinktis nera is ko.
2. Kitam salone Regnum sukneliu dauguma yra siuvamos, ten pritaiko pagal pageidavimus, bet manes kazkaip irgi neuzkabino.
3. Salone Okeanide priesais autobusu stoti, irgi man pasirode seni modeliai, nieko ypatingo, bet sukneles normalios, kokybiskos, ne mano skonio.
4. Salone Tik Tau sukneles visos papilkejusios, apacios purvinos, kazkaip visiskai nesuzavejo. Pacios sukneles taip grubiai pasiutos, tikrai neoriginalios, jauciasi tik uzsivilkus is karto, nepatogios. Priekyje ant sijono garbaneles sudurtos. Kainos palyginus labai aukstos 2000 -  2500, nors sukneles tiek tikrai nevertos. Sukneles is lenku arba is kinu.

5. Nuejus i zeiga tai akys atsigavo smile.gif Sukneles visos naujos, baltos, grazios, kiek matavausi beveik visos tiko. Visos patogios, graziai krenta. Siaip netaip issirinkau dvi kandidates:)
Tikrai yra didziulis skirtumas tarp origanalios ir neorigialios sukneles.
Dar laukia MJ salonas.

Tai va tokie mano ispudziai.

Žeiga ir Tik tau iš ten pat sukneles vežasi, nes ta pati firma, tik salonų pavadinimai kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 02, 21:27)
Žeiga ir Tik tau iš ten pat sukneles vežasi, nes ta pati firma, tik salonų pavadinimai kitokie smile.gif

Girdejau as tokiu gandu irgi, bet sukneles visiskai kitokios, besimatuojant jauciasi. Sunkeliu firmos kitokios, Tik Tau salone itariu lenkiskos. IR kainos zenkliai skiriasi. Tik tau salone kainos didesnes nors sunkios zymiai prastesnes.
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 03 03, 10:41)
Girdejau as tokiu gandu irgi, bet sukneles visiskai kitokios, besimatuojant jauciasi. Sunkeliu firmos kitokios, Tik Tau salone itariu lenkiskos. IR kainos zenkliai skiriasi. Tik tau salone kainos didesnes nors sunkios zymiai prastesnes.

bent jau kurias man sukneles buvo atnestos, tai kelios is ju tikrai buvo kinietiskos. maciau etikete nenuimta dar buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi pries pora savaiciu issinuomavau salone TIK TAU, man ten labai patiko sukneliu matavausi gal 12, visos labai grazios, sunku buvo issirinkti smile.gif na o kainos tikrai nemazos smile.gif
Papildyta:
Zeiga nera tu paciu savininku smile.gif tik tau ir okeanide yra tie patys filialai, pries salona tik tau yra salonas ND tai irgi tu paciu, patiket savininkus pazistu asmeniskai smile.gif na man tikrai nebuvo taip kaip pries tai rasiusiai panelei, nepasirode man nei galai purvini, nutrinti nei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 03 03, 11:58)
bent jau kurias man sukneles buvo atnestos, tai kelios is ju tikrai buvo kinietiskos. maciau etikete nenuimta dar buvo  doh.gif

Na jusu ziniai, netgi tokios firmos kaip Maggie Sottero vienas is fabriku yra Kinijoje. Tad Made in China dar neirodo, kad suknele ne originali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2011 03 06, 20:08)
Na jusu ziniai, netgi tokios firmos kaip Maggie Sottero vienas is fabriku yra Kinijoje. Tad Made in China dar neirodo, kad suknele ne originali smile.gif

Ir ne tik Magie Sotero, viska mes zinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2011 03 06, 21:08)

tai aisku, kad dabar net brangus prekiniai zenklai turi savo fabrikus Kinijoj, bet tai buna juk visos etiketes ir visa kita. o cia tai nebuvo jokiu etikeciu nugaroj. Mano drauge anais metai nuomavosi suknele is Maggie Sottero, tai ir ant sleikuciu buvo firmos uzrasas ir etiketes buvo nugaroje.
nu as nezinau, gal yra ir originaliu sukneliu tame salone, bet bent jau kur man nese, tai matesi, kad sukneliu kopijos.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 03 07, 09:56)
tai aisku, kad dabar net brangus prekiniai zenklai turi savo fabrikus Kinijoj, bet tai buna juk visos etiketes ir visa kita. o cia tai nebuvo jokiu etikeciu nugaroj. Mano drauge anais metai nuomavosi suknele is Maggie Sottero, tai ir ant sleikuciu buvo firmos uzrasas ir etiketes buvo nugaroje.
nu as nezinau, gal yra ir originaliu sukneliu tame salone, bet bent jau kur man nese, tai matesi, kad sukneliu kopijos.

Aisku,kad kopijos, arba siutos salono siuveju, arba pirktos is kinieciu, ar lenku. ZEIGA salonas Kaune yra vienintelis dirbantis su tikromis Maggie Sottero suknelemis,nes jie yra atstovai sios firmos,o visi kiti salonai jei ir turi kelias sukneles originalias sios firmos,tai perpirke is kitu ar pan.
Cia net nera ka ir kalbet apie siutas ir originalias sukneles, iskart matosi kokybe,medziagu gerumas ir t.t.
Atsakyti
Aš užsisakiau suknelę Žeigoj, nors man paklausus kiek kartų iki manęs ji bus išnuomota (nes vestuvės tik rugpjūčio gale) neaiškiai buvo atsakyta, bet konsultantė pati pasakė "jums jokio skirtumo, kiek kartu ta suknelė bus užsivilkta iki jūsų, jūs gausite ją tvarkingą ir švarią kaip priklauso". Bet vistiek neramu... gal toks salonas nedaro bajerių?
Atsakyti