Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Gal kas lankėsi Kaune, ,,Žeigos'' salone? Kokios ten maždaug suknyčių kainos?
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 11, 21:16)
Gal kas lankėsi Kaune, ,,Žeigos'' salone? Kokios ten maždaug suknyčių kainos?

Mano suknelė iš žeigos. Mokėsiu 1550 lt, bet ji žinojo, kad aš ne Lietuvoj būnu. Kai ėjau matuotis vasarą ir sakiau, kad vestuvės rugsėjį, kainos svyravo apie 900 lt. Taigi, kainos ten iš oro, tikrai galima derėtis. Aptarnavimas patiko.
Atsakyti
QUOTE(dolytee @ 2011 01 11, 00:37)
As rekomenduociau is savos patirties salona pries molo parduotuve "Hestina". Yra didelis pasirinkimas, daznai vyksta ispardavimai ir atnaujinamos kolekcijos, siuva nuomai pagal uzsakyma panasiom kainom kaip nuomotis pasiuta jau, nebrangus salonas, labai rupinasi, tikrai paruosia kaip priklauso nuotaka bei pamerges, mano pamerges nuomai visos siuvosi, kaina po 80lt is kokios tik nori medziagos, koki tik nori modeli, as vestuvine suknele nuomavausi, tikrai visos likome patenkintos biggrin.gif

Hestina jau parduota.Subankrutavo.
Atsakyti
Aš norėjau paklausti. Esu tik 1.60 smulki mergina. Dauguma mano gražių suknelių skirta aukštoms arba vidutinio ūgio merginoms. Tai norėjau paklaust ar kada matėte vestuvinę suknelę tokių išmatavimų merginoms? Vieną karta esu bandžius nuomotis, bet atsisakė, teigdami jog labai sudėtinga vėl išnuomoti tokio sudėjimo merginai t.y žemaūgei ir smulkiai. Tai svarstau ar vienintelė išeitis tik siuvimas ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 02 05, 19:53)
Aš norėjau paklausti. Esu tik 1.60 smulki mergina. Dauguma mano gražių suknelių skirta aukštoms arba vidutinio ūgio merginoms. Tai norėjau paklaust ar kada matėte vestuvinę suknelę tokių išmatavimų merginoms? Vieną karta esu bandžius nuomotis, bet atsisakė, teigdami jog labai sudėtinga vėl išnuomoti tokio sudėjimo merginai t.y žemaūgei ir smulkiai. Tai svarstau ar vienintelė išeitis tik siuvimas ar klystu?

O kodėl jūs nenorite siūtis? Kainos panašios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 02 05, 20:53)

klystat mirksiukas.gif as esu dar mazesne, 157cm ugis ir tuo metu sveriau apie 45kg, tai man nei vienas salonas neatsisake nuomot sukneles. Tad gal ne i tuos salonus einat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 02 05, 19:53)

Aš taip pat prisidedu prie merginų, sakančių, kad klystat blush2.gif
Aš taip pat ne iš aukštųjų - 162 cm. smile.gif Suknutę išsirinkau Kaune, MJ iš visiškai naujos kolekcijos wub.gif Pataikiau atvažiuoti pas juos kitą dieną po suknučių atvežimo, dar net išpakuoti buvo nespėjusios.. Sako jeigu jums tinka galim parodyti - traukė iš dėžių ir davė matuotis visas iš eilės smile.gif sako ir mes kartu pažiūrėsim smile.gif ir aišku radau tarp jų savąją wub.gif aišku ir ilga ir dydis didesnis nei reikia - bet viską sutvarkys (žadėjo bent jau ax.gif ) pagal mano figūrą smile.gif
Atsakyti
A&R salone nuo 2011 02 01 uz sukneliu pasimatavima ir konsultavima ima 20 Lt.
Atsakyti
QUOTE(lordita @ 2011 02 15, 00:32)

cia rimtai?

man kox salonas labiausiai nepatiko tai linos salonas,labai nemandagiai snekejo, pasakem kad suknele pilka tai isvadino nieko nezinanciomis,ir nieko nesuprantanciomis,ir dar pakomentavo figura,kad esu tiesi bet pilva turiu doh.gif nors savo figura tikrai neisskundziu ir krutine turiu ir uzpakali biggrin.gif daugiau i ta slaona kojos nebekelsiu : doh.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 02 15, 09:11)
cia rimtai?
man kox salonas labiausiai nepatiko tai linos salonas,labai nemandagiai snekejo, pasakem kad suknele pilka tai isvadino nieko nezinanciomis,ir nieko nesuprantanciomis,ir dar pakomentavo figura,kad esu tiesi bet pilva turiu  doh.gif nors savo figura tikrai neisskundziu ir krutine turiu ir uzpakali biggrin.gif daugiau i ta slaona kojos nebekelsiu : doh.gif

na į Linos saloną ir aš daugiau kojos nekelsiu, nors ten nuomojausi ne vestuvinę suknelę o pamergės, bet sumokėjus 250lt tikrai nelikau patenkinta tuo ką gavau doh.gif O dėl figūros komentavimo, tai tikrai negražiai pasielgė, nekultūringai visai blink.gif Tiesa, draugė nuomavosi ten vestuvinę suknutę, tai pasiėmus ją dar gavo kai ką pati susitvarkyt, nes nesutvarkė visko iki galo ir nepritaikė prie jos figūros schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lordita @ 2011 02 14, 23:32)

O čia tai tikra nesamonė blush2.gif Nors ir 20lt, bet vistiek kažkoks nesamoningas mokestis mano manymu..
Atsakyti
Taip, tikrai 20 lt uz sukneliu matavimasi ima A&R salonas. As buvau anksciau jame, matavausi kelias sukneles, bet nei viena neistrigo. Buvau praeita savaite jame, galvojau paziuresiu, ka naujo gavo. Ir ant stalo pamaciau ireminta lapa, kad tas mokestis doh.gif Tai kazkaip perverciau tik katalogus ir viskas. Girdejau, kad Vilniui vienas salonas irgi mokesti turi uz sukneliu matavimasi, bet, kad kaune taip, man buvo naujiena. Kas butu jeigu visi salonai toki mokesti uzsidetu... Na man atrodo, kad irgi neteisingas sitas mokestis, juk pripazinkim, kad uz sukneles mes oi kiek permokam, nors ir gaunam 3 ar daugiau kartu jau nuomuotas...
Atsakyti
As suknele nuomojausi Danguoles salone Kaune, is naujos kolekcijos. Sola Cafaso rodos vadinasi. Labai patenkinta kokybe, matavausi bent 4 sukneles, visos ne kokios skudurines, o graziai pasiutos is geru medziagu. Issinuomojau uz 1450 LT, dar pritaikys nuolaida vyro kostiumui. Eisim sestadieni matuotis thumbup.gif

Dar pamirsau pamineti, kad ten besimatuojant mane nufotografavo, nieko ypatingo, paprasta kamera, ir atsiunte nuotraukas emailu. Taip nepasimirsta kas matuotasi, vis atsidarau, pasigroziu... wub.gif Girdejau ir Vilniuj kazkas taip daro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temper: 28 vasario 2011 - 10:43