Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Aš nuomojausi suknelę Ingidos salone
http://www.buyer100....a...;vote=&js=n
Tik mano buvo apačia nuimta,man taip daug gražiau blush2.gif Suknelė su ilgu nėriniuotu nuometu ir švarkeliu kainavo tik 650.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 09 18, 12:40)
Aš nuomojausi suknelę  Ingidos salone
http://www.buyer100....a...;vote=&js=n
Tik mano buvo apačia nuimta,man taip daug gražiau  blush2.gif  Suknelė su ilgu nėriniuotu nuometu ir švarkeliu kainavo tik 650.

oho kaip pigiai bigsmile.gif ir visai nesenos kolekcijos bigsmile.gif pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
sveikos busimos nuotakos smile.gif
mano ta diena buvo pries du metus, ir apvaziavau beveik visus kauno nuomos salonus, bet patiko tik viename, todel, kad tik jame pamaciau daug skirtingu ir isskirtiniu nei kituose salonuose sukneliu. siam sakiniui nerandu nei tinkamu apibudinimu! rolleyes.gif reikia pacioms apsilankyti. ten tikrai yra ypatingu sukneliu...
o dabar arteja ta diena mano draugei. ji mane pasikviete padeti issirinkti... isvazinejom daugiau nei puse salonu mieste ir kaip manote? i ta salona nuvykome paskutini, norejau palikti desertui tongue.gif ir jai labiausiai patiko sio salono sukneles ir ju ivairove, jame ir issirinko sau tinkama
tad jeigu susidomejote,nuvaziuokite... jis randasi, adreso tixliai nezinau, ozeskienes gatvej ir vadinasi "liudmila" (atrodo) doh.gif
Atsakyti
labukas.. as ir jau issirinkau savo dienelei suknele wub.gif
lankiaus tik viename salone EVA thumbup.gif tikrai nenusivyliau... issirinkau suknele is 4 man atnestu variantu,buvo ju ir daugiau,bet kai esu auksta,tai is viso tik kelios tiko,bet tai jau manau gan neblogai.. pasakiau kokio stiliaus noriu,ir gavau tai ko norejau,nekiso nieko tokio ko as nenoriu,paklause ar esu apsisprendus ir nk daugiau kito net nerodyt? as pasakiau,kad taip,noriu tik sio stiliaus sukneles ir nieko kito net nerode ir nesiule,kas man aptarnavime ir patiko... bigsmile.gif labai maloniai aptarnavo.. ta pacia suknyte du kart matavaus,jau kai pasakiau,kad sita ir viskas,ji pasiule uzsidet dar karta,kad issitikinciau,kad tikrai tos noriu thumbup.gif na zodziu,pritaike papuosaliukus,svarkeli,tik kailinuku neturejo(buvo isnuomoti).. na bet db vaziuosiu pasirasinet sutartele ir bus ir kailinukai wub.gif
bet suknele tai man vis akyse stovi,as jos niekaip pamirst negaliu,zodziu lb patenkinta brunette.gif o ir kaina nera lb diele... na istikruju tikros kainos net nezinau,nes padare nuolaidele,nes per pazystama ejau... blush2.gif na bet man mano suknyte,su papuosaliukais,svarkeliu ir kailinukais atsieis 500lt... o uz trejas sukneles(vestuvine,progine(mamai) ir geliu mergaites suknyte(sesei)) atsiseis 550lt yess.gif ploja.gif
Atsakyti
o as dideli aciu tariu salonui TIK TAU esanti savanoriu gatveje. mano suknele,jaunikio kostiumas ,pamergiu sukneles, pirslienes suknia viskas buvo tobula,tikrai esant reikalui sugrisiu ten dar ne karta !
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 10 04, 22:57)
o as dideli aciu tariu salonui TIK TAU esanti savanoriu gatveje. mano suknele,jaunikio kostiumas ,pamergiu sukneles, pirslienes suknia viskas buvo tobula,tikrai esant reikalui sugrisiu ten dar ne karta !

aš irgi galiu prisidėti prie padėkos, nes mano suknytė irgi buvo iš šio salono smile.gif visi išgyrė, kad buvau nuostabi nuotaka ir suknytė man buvau be galo graži wub.gif jei kada reikės kažką nuomotis-grįšiu tik tai ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 05, 18:05)
aš irgi galiu prisidėti prie padėkos, nes mano suknytė irgi buvo iš šio salono smile.gif  visi išgyrė, kad buvau nuostabi nuotaka ir suknytė man buvau be galo graži wub.gif  jei kada reikės kažką nuomotis-grįšiu tik tai ten smile.gif

thumbup.gif na vestuviu diena ir as zvilgsniu marios sulaukiau ir graziu zodziu ,kazkaip ir negaila tu sumoketu pinigeliu uz tokia suknia smile.gif o ir veliuma man pasiuvo specialiai nes nenorejau su apsiuta juostele. zodzu musu norai ten istatymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 10 05, 21:10)
thumbup.gif  na vestuviu diena ir as zvilgsniu marios sulaukiau ir graziu zodziu ,kazkaip ir negaila tu sumoketu pinigeliu uz tokia suknia smile.gif o ir veliuma man pasiuvo specialiai nes nenorejau su apsiuta juostele. zodzu musu norai ten istatymai smile.gif

aš irgi visškai nesigailiu tų išleitų pinigėlių ir džiaugiuosi savo sprendimu, nes tą dieną tikrai buvau pati gražiausia wub.gif
Atsakyti
o kaip jums sitas salonas?
http://www.apievestu...i/salonas-laura
esu cia nusiziurejus suknyte. ar nebuna su juo problemu?smile.gif ar neitrauktas i juoda sarasa?
Atsakyti
sveikos merginos, gal zinote ar imanoma kauno rajone kur ras PRONOVIAS sukneliu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(izolke @ 2010 11 15, 22:10)
sveikos merginos, gal zinote ar imanoma kauno rajone kur ras PRONOVIAS sukneliu? wub.gif

Pronovias sukneliu yra tik Vilniuj,daugiau ju niekas neturi. Yra Pronovias firmos mazesnes firmos La Sposa, San Patric, siu sukneliu yra Kaune,Vilniuj, Klaipedoj, Marijampolej,Siauliuose,Panevezy.
Atsakyti
As rekomenduociau is savos patirties salona pries molo parduotuve "Hestina". Yra didelis pasirinkimas, daznai vyksta ispardavimai ir atnaujinamos kolekcijos, siuva nuomai pagal uzsakyma panasiom kainom kaip nuomotis pasiuta jau, nebrangus salonas, labai rupinasi, tikrai paruosia kaip priklauso nuotaka bei pamerges, mano pamerges nuomai visos siuvosi, kaina po 80lt is kokios tik nori medziagos, koki tik nori modeli, as vestuvine suknele nuomavausi, tikrai visos likome patenkintos biggrin.gif
Atsakyti