labukas.. as ir jau issirinkau savo dienelei suknele
lankiaus tik viename salone EVA

tikrai nenusivyliau... issirinkau suknele is 4 man atnestu variantu,buvo ju ir daugiau,bet kai esu auksta,tai is viso tik kelios tiko,bet tai jau manau gan neblogai.. pasakiau kokio stiliaus noriu,ir gavau tai ko norejau,nekiso nieko tokio ko as nenoriu,paklause ar esu apsisprendus ir nk daugiau kito net nerodyt? as pasakiau,kad taip,noriu tik sio stiliaus sukneles ir nieko kito net nerode ir nesiule,kas man aptarnavime ir patiko...

labai maloniai aptarnavo.. ta pacia suknyte du kart matavaus,jau kai pasakiau,kad sita ir viskas,ji pasiule uzsidet dar karta,kad issitikinciau,kad tikrai tos noriu

na zodziu,pritaike papuosaliukus,svarkeli,tik kailinuku neturejo(buvo isnuomoti).. na bet db vaziuosiu pasirasinet sutartele ir bus ir kailinukai
bet suknele tai man vis akyse stovi,as jos niekaip pamirst negaliu,zodziu lb patenkinta

o ir kaina nera lb diele... na istikruju tikros kainos net nezinau,nes padare nuolaidele,nes per pazystama ejau...

na bet man mano suknyte,su papuosaliukais,svarkeliu ir kailinukais atsieis 500lt... o uz trejas sukneles(vestuvine,progine(mamai) ir geliu mergaites suknyte(sesei)) atsiseis 550lt