Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(amber123 @ 2010 08 03, 19:05)
As rekomenduoju Nuotaku namaus Savanoriu sankryzoj 4u.gif nuomavau ten savo vestuvine suknele, pamergem.. dabar pati nuomuosiu is ten pamerges.. labai patenkinta sukneliu pasirinkimu, aptarnavimas superinis, ir kainytes super 4u.gif  4u.gif

Man irgi ten teko pamerges suknele nuomotis. Aptarnavimas liuks, mergina labai maloni, bet... atidave suknele be primatavimo galutinio, sake kad nereikia, o gal laiko neturejo. Tai gerai, kad grizusi norejau pasirodyti draugui. Suknele per daug susiaurino, verze, nebuvo kuom kvepuoti. Dvi dienas skambinau, nekele telefono. Paskutine diena teko taisytis pas kita siuveja ir moketi papildomai. Juk mobilus telefonas, kad butu bent perskambine, bet nieko. Manau, kad dirbant toki darba reikia tureti didesni atsakomybes jausma.
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 04, 11:50)
Man irgi ten teko pamerges suknele nuomotis. Aptarnavimas liuks, mergina labai maloni, bet... atidave suknele be primatavimo galutinio, sake kad nereikia, o gal laiko neturejo. Tai gerai, kad grizusi norejau pasirodyti draugui. Suknele per daug susiaurino, verze, nebuvo kuom kvepuoti. Dvi dienas skambinau, nekele telefono. Paskutine diena teko taisytis pas kita siuveja ir moketi papildomai. Juk mobilus telefonas, kad butu bent perskambine, bet nieko. Manau, kad dirbant toki darba reikia tureti didesni atsakomybes jausma.

nelb smagi situacija.. bet galima buvo nuvykti i ta salona, as tai buciau nepalikusi sitaip, nes paskui dar galejo atiduodant suknele sakyti, kad sugadinot ja ir pan.. siek tiek rizikavot nesdama ja taisyti pas kita siuveja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 04, 18:38)
nelb smagi situacija.. bet galima buvo nuvykti i ta salona, as tai buciau nepalikusi sitaip, nes paskui dar galejo atiduodant suknele sakyti, kad sugadinot ja ir pan.. siek tiek rizikavot nesdama ja taisyti pas kita siuveja 4u.gif

zinau 4u.gif todel ir laukiau dvi dienas, skambinau - nekele, durys ten rakinamos ir su skambuciu taip pat, neatidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 04, 18:45)
zinau  4u.gif  todel ir laukiau dvi dienas, skambinau - nekele, durys ten rakinamos ir su skambuciu taip pat, neatidare  ax.gif

net gi sitaip blink.gif na tada tas salonas vertas antireklamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 04, 18:47)
net gi sitaip blink.gif  na tada tas salonas vertas antireklamos g.gif

Na, antireklamos niekam nenoriu, tik va man situacija tokia buvo 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Hestina salona, pries mola. Labai platus pasirinkimas, labai pataria, malonus aptarnavimas, kainos superines o ir siuva nebrangiai. Pamergems suknelias kokiu jos tik nori sius uz 170lt, tad labai geras variantas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolytee @ 2010 08 07, 19:39)
Rekomenduoju Hestina salona, pries mola. Labai platus pasirinkimas, labai pataria, malonus aptarnavimas, kainos superines o ir siuva nebrangiai. Pamergems suknelias kokiu jos tik nori sius uz 170lt, tad labai geras variantas! smile.gif

yra kas pigiau siuva, mano pamergytei tokia kokios ji norejo pasiuvo uz 110lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolytee @ 2010 08 07, 20:39)

as manau, kad 170lt tai gana nepigu g.gif
Atsakyti
as tik prisideciau prie geru atsiliepimu apie "zeigos" salona. nuomavausi pati vestuvine suknele bei vyras kostiuma. jokiu nesklandumu neturejom smile.gif
Atsakyti
As savaja suknute nuomavausi MJ salone, Taikos pr. Likau labai patenkinta ir aptarnavimu, ir visais primatavimais. Ir kainyte paderino, nuolaidele padare. Tik per pirmaji primatavima fotografuoti neleido smile.gif na o jau kai uzsakymas buvo priimtas ir primatavimai padaryti, pleskink kiek nori smile.gif
Atsakyti
As tai issirinkau suknyte is demetrios kolekciju, pasiuvo jos kopija italijoje, atveze i Lietuva, tai jos nuoma man atsies tik 850, o i kaina ieina ir veliumas smile.gif O suknyte tai idealiai pasiuta smile.gif

Issirinkau pirmaja, nors dvejojau, bet kai gavau tai supratau,kad gerai padariau:)

http://www.demetrios...p...ection&s=10

http://www.morelle-m...55.html?image=0

Cia zinoma toms , kas nori princesisku sukneliu:)

O nuomavausi , pas tokia moteri, kuri gyvena laisves alejoje 98-7 smile.gif zodziu issirenki kokia nori ir pasiuva ner 6 savaites mazdaug, dar pagal tave pataiso smile.gif esu be galo paetenkinta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KarolinaL: 10 rugsėjo 2010 - 15:46
gal kuri nuomavotės ar nuomuositės TIK tau salone, savanoriuose? labai būtų smagu išgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 17 rugsėjo 2010 - 11:10