Ui cia ne pamergiu tema, sorry
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 13:38)
Savanorių pr. TIK TAU, buvus Geležinė ledi sporto klubas
Bet jau pas juos kainos . . . .
QUOTE(Laimuske @ 2010 08 03, 13:39)
Bet jau pas juos kainos . . . .
Na aš už 1200 LT už viską sumokėjau čia beprotiškai daug? suknelių šių metų kolekcijos, papuošalai, ilga uodega, nuometas..
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 14:39)
Na aš už 1200 LT už viską sumokėjau čia beprotiškai daug? suknelių šių metų kolekcijos, papuošalai, ilga uodega, nuometas..
1200Lt ir dar su viskuo??? Aš kai buvau matuotis tai kurią bepaimčiau, pigiausia buvo 2500Lt....
QUOTE(Laimuske @ 2010 08 03, 14:58)
1200Lt ir dar su viskuo??? Aš kai buvau matuotis tai kurią bepaimčiau, pigiausia buvo 2500Lt....
Vaje, matai, aš graikiško tipo ėmiau, be jokiu blizgučių, matyt pigesnė Vyras irgi tam salone, mama ir, tai nuolaidų padarė
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 15:00)
Vaje, matai, aš graikiško tipo ėmiau, be jokiu blizgučių, matyt pigesnė Vyras irgi tam salone, mama ir, tai nuolaidų padarė
Gal ir dėl to, nes aš kai pažiūrėjau jų sukneles, tai gražios bet kai kainas išgirdau tai....
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 14:38)
Savanorių pr. TIK TAU, buvus Geležinė ledi sporto klubas
aisku, kiek zn, tai cia Okeanides filialo tas salonas
man neteko ten pabuvoti, nes dar nebuvo atsidares
As rekomenduoju Nuotaku namaus Savanoriu sankryzoj nuomavau ten savo vestuvine suknele, pamergem.. dabar pati nuomuosiu is ten pamerges.. labai patenkinta sukneliu pasirinkimu, aptarnavimas superinis, ir kainytes super
QUOTE(amber123 @ 2010 08 03, 19:05)
As rekomenduoju Nuotaku namaus Savanoriu sankryzoj nuomavau ten savo vestuvine suknele, pamergem.. dabar pati nuomuosiu is ten pamerges.. labai patenkinta sukneliu pasirinkimu, aptarnavimas superinis, ir kainytes super
na tai pasakok, ar radai tokia, kokios ir norejai?
QUOTE(amber123 @ 2010 08 03, 18:05)
cia kur anksciau gelezine ledi buvo? jei ta pati tai mana suknele ir uzsakyta ten ir pamergiu ir mb kostiumas esu anksciau is ten nuomavusis krikstynom kai jie buvo dar senoje vietoje. bet kai pradejau ieskotis sukneles tai vienareiksmiskai pabandzius kelis salonus dar apziureti keliavau pas juos