Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Vitalma @ 2010 06 16, 08:41)
Mergaitės gal kurios ieškodamos vakarinių suknelių Kauno salonuose matėt šitokį grožį wub.gif
http://shop.nordstro...-Product-_-Auto

nerodo jokios sukneles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 18, 15:41)
nerodo jokios sukneles  schmoll.gif

man tai rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audree @ 2010 06 17, 13:11)
Sveikos, vakar teko apziureti sukneles is sios merginos http://www.vestuvesp...oma-101649.html Ieskojom sesei sukneles mano vestuvem, tai turi nerealiai graziu proginiu sukneliu, apziurejau is vestuvines, tikrai yra i ka akis paganyti...(bet as jau savaja turiu  wub.gif ). o ir kainos labai geros smile.gif Jei neklystu tai turi ir la sposa modeliuku. Labiausiai suzavejo sukneliu kokybe, visos labai tvarkingos, priziuretos  thumbup.gif

gal galetum mazdaug nusviesti kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 18, 14:53)
gal galetum mazdaug nusviesti kokios kainos? 4u.gif

Vestuvines 600-1800Lt bet kiek zinau, tai sukneliu nenomuoja daugiau nei du kartus, 1800lt uz prabangia, nauja suknele. Progines tai per pus pigiau nei AR salone, sesuo visiskai nauja, ilga suknele, tokia subtili, skoninga... wub.gif issinuomavo uz 250Lt. Visu kainu tiksliai nezinau, bet man pasirode pigiau nei salonuose paciame mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audree @ 2010 06 18, 21:51)
Vestuvines 600-1800Lt bet kiek zinau, tai sukneliu nenomuoja daugiau nei du kartus, 1800lt uz prabangia, nauja suknele. Progines tai per pus pigiau nei AR salone, sesuo visiskai nauja, ilga suknele, tokia subtili, skoninga... wub.gif issinuomavo uz 250Lt. Visu kainu tiksliai nezinau, bet man pasirode pigiau nei salonuose paciame mieste  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,esu naujokė,čia pirmoji mano rašliava šiame forume,tad iš karto atsiprašau,jei ne ten parašiau smile.gif
Išteku rugpjūčio gale. Vestuvinę suknelę jau kaip ir išsirinkau salone "TIK TAU" Kaune,savanoriuose (ten,kur anksčiau buvo sporto klubas "geležinė ledi").
Niekur neradau jų internetinio puslapio..gal tokio ir nėra..
Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį saloną..gal kam teko susidurti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 20, 08:17)
Sveikos merginos,esu naujokė,čia pirmoji mano rašliava šiame forume,tad iš karto atsiprašau,jei ne ten parašiau smile.gif
Išteku rugpjūčio gale. Vestuvinę suknelę jau kaip ir išsirinkau salone "TIK TAU" Kaune,savanoriuose (ten,kur anksčiau buvo sporto klubas "geležinė ledi").
Niekur neradau jų internetinio puslapio..gal tokio ir nėra..
Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį saloną..gal kam teko susidurti? smile.gif

Nu as kiek zinau tai cia yra Okeanides filialas... savininkas tas pats.. tik pavadinimas kitas.. smile.gif
Atsakyti
Aišku smile.gifDėkui. Bandysiu paieškoti smile.gif
O kaip atsiliepimai apie jį? Neteko girdėti?
Atsakyti
Papildymas: salono pavadinimas Manon
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 11:42)
[FONT=Impact]
Sveikutes,
Norejau pasidalinti skaudzia patirtimi, kad kitos neikliutu i tuos pacius spastus. Vestuvine suknele buvau susiplanavus siutis. Kovo menesio viduryje nuejau i seniai nuziureta salona ir uzsakiau siuvima. Siuveja prizadejo suknele pasiuti iki balandzio pabaigos- wow, apsidziaugiau, kad taip greitai, kad galesiu iki liepos menesio susitvarkyti smulkmenas, derincias prie sukneles (bateliai, rankine, papuosalai ir pan.). Taigi su ramia dusia laukiau balandzio pradzios- matavimu (nes logiska butu, jei jie ruosesi atiduoti balandzio pb- ar ne taip? smile.gif ). Oj, laukiam, laukiam- nesulaukiam. Balandzio viduryje skambinu, ir suprantu, kad mano uzsakymas nezinia kur nukistas, ir kad nieko nedaroma- tiek to, galvoju, visiem visko buna. Prizadejo man, kad geguzes pradzioje pasikvies  MATAVIMUISI.
Pasikviete- geguzes antra savaite. As jau stojausi i poza, kad man iki geguzes pabaigos suknele PRIVALO buti pasiuta, nes man reikia derinti detales. jie- PRIZADEJO, kad iki geguzes pabaigos- sukenel turesiu.
Dabar Jums, mielosios, rasau 06.02 diena. Per visa ta laikotarpi- nuo kovo vidurio iki dabar, suknele buvau matuotis tik viena karta- ir ji buvo pasiuta tik pirmu sluoksniu.
Pasiutau ir spjoviau i sita uzsakyma- nusipirkau kita suknele. Salonui nieko nesakiau- tegul dirba, o paskui ne mano bedos, kur ta suknele des.
Bjauru, kad taip meluojama, tempiamas laikas- tenka del tokio s.... nervus gadintis pries vestuves...
Taigi, mielosios, NIEKADA neuzsakinekite jokiu siuvimo salone, esanciame Sv. Gertrudos g.5 , Kaune (pirmam aukste dideli vitrininiai langai- netoli Femina Bona).

Atsakyti
norėčiau sužinoti ar einant į salonus reikia iš anksto registruotis? ir gal kur nors leidžia fotografuoti? g.gif
Atsakyti
Šiaip reikia registruotis,bet mes ėjome per keturis salonus ir visur priėmė nesiregistravus.. O dėl fotografavimosi ,tai nuo salono politikos priklauso-viename leidžia,kitame leidžia tik tuo atveju,jei suknelė užrezervuota jau tau. Nors šiaip tai dar ir nuo nuotaikos pardavėjų labai daug priklauso wink.gif Jei randat bendrą kalbą,galima ir susišnekėti kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 07 04, 19:16)
Papildymas: salono pavadinimas Manon

buvau sitame salone, tai man jame ziauriai nepatiko doh.gif sukneles visos papilkejusios, seni modeliai, parinde visos atskiru daliu, pati aplinka tokio nemaloni. tik pliusas, kad salono darbuotoja buvo maloni smile.gif
Atsakyti