Papasakosiu savo lankymosi po salonus vakar, šiandien patirtį:
1. Žeiga. Pardavėja greitai parodė, kad vartyčiau žurnalus ir išsirinkčiau kas patinka, kur yra lipdukai-tas sukneles turi, tų lipdukų radau mažokai, o kai jau išsirinkau, ir norėjau ją prisišaukt-kažkur dingo, paskui apsireiškė
Flegmatiška motėrėlė
Suknelės neblogos, bet kai kurių blizgučiai lb jau prasti, plastmasiniai, nors kai paklausiau kokie čia akmenuka- ji tyliai sau po nosim pasakė, kad svarovskiai. Atsiprašau, bet svarovskius dauguma matėm, man ten geriausiu atveju ne plastmasė o stikliukai. Paskui jau įsibendravo biškį motėrėlė.
2. Šalia salonas TIK TAU (buvus geležinė ledi). Suknelės kiek matavausi-visos kvepėjo gaiva, milteliais, garantavo, kad šifonus visus pakeičia po vestuvių ir pan. Viena suknelė įstrigo į širdutę, tik bijau, kad per paprasta, bet man kaip deivės.. Mama ten išsirinko sau suknelę baliui, tai man sako padarytų nuolaidą 500lt jei imčiau (šnd reik apsispręst-man panika).
3. O šiandien buvau Birutės salone- parodė 2 labai ekstravagantiškas, naujas, gražias sukneles, vienos nugara-nerealiai seksuali.. Galvos skausmas dbr rinktis iš daugiau patinkančių.
4. Ingridos salone - naujų suknelių nlb buvo, praeitų metų dauguma, po 700lt kainuoja ir pan. Aptarnavo gerai, bet sau kažko neradau.
5. Senamiestyje Prie bokšto salone - aptarnavimas pats mieliausias, dvi moterys šokinėjo aplink mane kiek galėjo, viena suknia labai krito į akį, bet panašią jau dėvėjo tokia viena draugė, tad nežinau ar verta, bet mama baisiai išgyrė, kad lb nuostabi.
Taiva, dabar toks galvos skausmas išsirinkt iš seksualios, puošnios su blizgučiais, ar paprastesnės besiplaikstančios kaip deivės, kuri man labiausiai prie širdies ir dar padarytų nuolaida jei šnd apsispręsčiau :S