Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 02, 12:22)
baisu kai sitaip nesiskaito ir visai nesaugo klientu doh.gif  tai gerai, kad jusu laiko rezervas buvo nemazas, tai spejote kita isigyti, nes kitaip tai butu buve dar blogiau doh.gif

Gucci,
Tikiu, kad salonas man butu atidaves pasiuta suknele- bet man tokia rizika "kada gausiu" - nepriimtina sioje situacijoje smile.gif Istekejusios drauges man pasakojo, kad uzsakyta salone (kituose salonuose) suknele gaudavo savaite pries vestuves- man tokia perspektyva nepriimtina, nes noriu, kad visos detales deretu tarpusavyje. O beto- gavus savaite pries vestuves tu jau kitos iseities neturi, kaip rengtis tuom, ka ir kaip jos tau pasiuvo smile.gif
p.s. siuvejos dirbancios "ant saves" dirba daug efektyviau- drauge uzsakyta kovo men suknele gavo balandzio men (jos vestuves- birzelio men)- taigi, dar viena isvada norincioms siutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 13:32)
Gucci,
Tikiu, kad salonas man butu atidaves pasiuta suknele- bet man tokia rizika "kada gausiu" - nepriimtina sioje situacijoje smile.gif Istekejusios drauges man pasakojo, kad uzsakyta salone (kituose salonuose) suknele gaudavo savaite pries vestuves- man tokia perspektyva nepriimtina, nes noriu, kad visos detales deretu tarpusavyje. O beto- gavus savaite pries vestuves tu jau kitos iseities neturi, kaip rengtis tuom, ka ir kaip jos tau pasiuvo smile.gif
p.s. siuvejos dirbancios "ant saves" dirba daug efektyviau- drauge uzsakyta kovo men suknele gavo balandzio men (jos vestuves- birzelio men)- taigi, dar viena isvada norincioms siutis wink.gif

na as nuomavausi suknele, tai ja gavau iki vestuviu likus 1 dienai lotuliukas.gif ir as nepergyvenau, nes zn, kad tuo salonu galima pasitiketi ir gausiu tobula suknele, o del detaliu, tai as juk atsiminiau kaip ji tarodo, nete nuotrauku prisiieskojau ir pirkausi ka man reikejo. bej, pirkau tik batelius, nes visa kita dave slonas smile.gif
apie siuvimasi kazkaip net nebuvau pagalvojusi, nes man baiok siutis kai nzn ar tau tiks ji prie tavo figuros ar ne, ar pasius tokia, kokia tu nori ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 02, 12:43)
na as nuomavausi suknele, tai ja gavau iki vestuviu likus 1 dienai lotuliukas.gif ir as nepergyvenau, nes zn, kad tuo salonu galima pasitiketi ir gausiu tobula suknele, o del detaliu, tai as juk atsiminiau kaip ji tarodo, nete nuotrauku prisiieskojau ir pirkausi ka man reikejo. bej, pirkau tik batelius, nes visa kita dave slonas smile.gif
apie siuvimasi kazkaip net nebuvau pagalvojusi, nes man baiok siutis kai nzn ar tau tiks ji prie tavo figuros ar ne, ar pasius tokia, kokia tu nori ir pan smile.gif

As pries siuvima praejau salonus, ir matavausi toki stiliu, koki ruosiausi siutis. Aisku, kitas klausimas- kaip tau ja pasius smile.gif Ai, jau pasibaiges reikalas man su tuo siuvimu smile.gif
dabar ir suknele yra, ir mano stiliste gali kitas dalis kurti jos papildymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 13:58)
As pries siuvima praejau salonus, ir matavausi toki stiliu, koki ruosiausi siutis. Aisku, kitas klausimas- kaip tau ja pasius smile.gif Ai, jau pasibaiges reikalas man su tuo siuvimu smile.gif
dabar ir suknele yra, ir mano stiliste gali kitas dalis kurti jos papildymui smile.gif

na ir saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 21, 19:08)
O kodel visose savo zinutese per skirtingas temas giriate ta paukste? Klientu truksta? g.gif

buvom toj paukstej, tai mamyte isgyre savo dukryte kokia ji protinga, kaip ji graziai siuva ir modeliuoja, parode vienos sukneles siules (tipo kokybe) bet daugiau nieko neparode. Isejom nieko nesupratusios unsure.gif Gali buti, kad viskas ten tvarkoj, bet mes negavom ko norejom...
Atsakyti

QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 06 01, 09:05)
O siaube, tikrai... is kokiu laiku cia jos istrauktos?  blink.gif

Įvairių, nuo 1940 iki šių dienų, užsienyje tai populiaru, bet mes dar matyt nedabrendom g.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 01, 13:28)
nu jo, idomus variantas tasd amelia . keistos sukneles

Dauguma vintage, gal užtat ir keistos rolleyes.gif

QUOTE(audree @ 2010 06 02, 10:44)
Na, bet jei toks salonas yra, tai greiciausiai yra merginu kurios iesko kazko panasaus  biggrin.gif  pvz.: gal kokias visiskai retro stiliaus vestuves organizuoja.

Tikiuosi, kad merginų kurios nenorės masinės gamybos suknyčių tik daugės, na bet skoniai visų skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 03 birželio 2010 - 12:39
Papasakosiu savo lankymosi po salonus vakar, šiandien patirtį:

1. Žeiga. Pardavėja greitai parodė, kad vartyčiau žurnalus ir išsirinkčiau kas patinka, kur yra lipdukai-tas sukneles turi, tų lipdukų radau mažokai, o kai jau išsirinkau, ir norėjau ją prisišaukt-kažkur dingo, paskui apsireiškė biggrin.gif Flegmatiška motėrėlė smile.gif Suknelės neblogos, bet kai kurių blizgučiai lb jau prasti, plastmasiniai, nors kai paklausiau kokie čia akmenuka- ji tyliai sau po nosim pasakė, kad svarovskiai. Atsiprašau, bet svarovskius dauguma matėm, man ten geriausiu atveju ne plastmasė o stikliukai. Paskui jau įsibendravo biškį motėrėlė.
2. Šalia salonas TIK TAU (buvus geležinė ledi). Suknelės kiek matavausi-visos kvepėjo gaiva, milteliais, garantavo, kad šifonus visus pakeičia po vestuvių ir pan. Viena suknelė įstrigo į širdutę, tik bijau, kad per paprasta, bet man kaip deivės.. Mama ten išsirinko sau suknelę baliui, tai man sako padarytų nuolaidą 500lt jei imčiau (šnd reik apsispręst-man panika).
3. O šiandien buvau Birutės salone- parodė 2 labai ekstravagantiškas, naujas, gražias sukneles, vienos nugara-nerealiai seksuali.. Galvos skausmas dbr rinktis iš daugiau patinkančių.
4. Ingridos salone - naujų suknelių nlb buvo, praeitų metų dauguma, po 700lt kainuoja ir pan. Aptarnavo gerai, bet sau kažko neradau.
5. Senamiestyje Prie bokšto salone - aptarnavimas pats mieliausias, dvi moterys šokinėjo aplink mane kiek galėjo, viena suknia labai krito į akį, bet panašią jau dėvėjo tokia viena draugė, tad nežinau ar verta, bet mama baisiai išgyrė, kad lb nuostabi.
Taiva, dabar toks galvos skausmas išsirinkt iš seksualios, puošnios su blizgučiais, ar paprastesnės besiplaikstančios kaip deivės, kuri man labiausiai prie širdies ir dar padarytų nuolaida jei šnd apsispręsčiau :S
Atsakyti
Taiva, dabar toks galvos skausmas išsirinkt iš seksualios, puošnios su blizgučiais, ar paprastesnės besiplaikstančios kaip deivės, kuri man labiausiai prie širdies ir dar padarytų nuolaida jei šnd apsispręsčiau :S

mano nuomone tai rinkciausi ta kuri arciausiai sirdies, nes turi jaustis smagiai su suknyte smile.gif o jei seksuali ir tau nelabai patinka tai tas sukneles seksualumas ir dingsta g.gif na as taip galvoju....
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2010 06 03, 14:57)
mano nuomone tai rinkciausi ta kuri arciausiai sirdies, nes turi jaustis smagiai su suknyte smile.gif o jei seksuali ir tau nelabai patinka tai tas sukneles seksualumas ir dingsta  g.gif na as taip galvoju....

Nuvažiavau ir užsakiau savąją suknelę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jeeee biggrin.gif drinks_cheers.gif
Kaip bus gražu, kad tik oras geras būtų ir nenugriūčiau per šleifą 4u.gif
netikėjau kad rasiu sau tokiai išrankuolei suknelę per 2d, nors tos antros dienos nė nereikėjo, savąją radau jau pirmą dieną antram salone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 03 birželio 2010 - 17:33
Mergaitės gal kurios ieškodamos vakarinių suknelių Kauno salonuose matėt šitokį grožį wub.gif
http://shop.nordstro...-Product-_-Auto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 16 birželio 2010 - 07:42
QUOTE(Alinutia @ 2010 06 03, 19:31)
Nuvažiavau ir užsakiau savąją suknelę  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jeeee  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Kaip bus gražu, kad tik oras  geras būtų ir nenugriūčiau per šleifą  4u.gif
netikėjau kad rasiu sau tokiai išrankuolei suknelę per 2d, nors tos antros dienos nė nereikėjo, savąją radau jau pirmą dieną antram salone  ax.gif

o kokiam salone radot savo svajoniu suknyte? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar teko apziureti sukneles is sios merginos http://www.vestuvesp...oma-101649.html Ieskojom sesei sukneles mano vestuvem, tai turi nerealiai graziu proginiu sukneliu, apziurejau is vestuvines, tikrai yra i ka akis paganyti...(bet as jau savaja turiu wub.gif ). o ir kainos labai geros smile.gif Jei neklystu tai turi ir la sposa modeliuku. Labiausiai suzavejo sukneliu kokybe, visos labai tvarkingos, priziuretos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audree: 17 birželio 2010 - 12:12