[FONT=Impact]
Sveikutes,
Norejau pasidalinti skaudzia patirtimi, kad kitos neikliutu i tuos pacius spastus. Vestuvine suknele buvau susiplanavus siutis. Kovo menesio viduryje nuejau i seniai nuziureta salona ir uzsakiau siuvima. Siuveja prizadejo suknele pasiuti iki balandzio pabaigos- wow, apsidziaugiau, kad taip greitai, kad galesiu iki liepos menesio susitvarkyti smulkmenas, derincias prie sukneles (bateliai, rankine, papuosalai ir pan.). Taigi su ramia dusia laukiau balandzio pradzios- matavimu (nes logiska butu, jei jie ruosesi atiduoti balandzio pb- ar ne taip?
). Oj, laukiam, laukiam- nesulaukiam. Balandzio viduryje skambinu, ir suprantu, kad mano uzsakymas nezinia kur nukistas, ir kad nieko nedaroma- tiek to, galvoju, visiem visko buna. Prizadejo man, kad geguzes pradzioje pasikvies MATAVIMUISI.
Pasikviete- geguzes antra savaite. As jau stojausi i poza, kad man iki geguzes pabaigos suknele PRIVALO buti pasiuta, nes man reikia derinti detales. jie- PRIZADEJO, kad iki geguzes pabaigos- sukenel turesiu.
Dabar Jums, mielosios, rasau 06.02 diena. Per visa ta laikotarpi- nuo kovo vidurio iki dabar, suknele buvau matuotis tik viena karta- ir ji buvo pasiuta tik pirmu sluoksniu.
Pasiutau ir spjoviau i sita uzsakyma- nusipirkau kita suknele. Salonui nieko nesakiau- tegul dirba, o paskui ne mano bedos, kur ta suknele des.
Bjauru, kad taip meluojama, tempiamas laikas- tenka del tokio s.... nervus gadintis pries vestuves...
Taigi, mielosios, NIEKADA neuzsakinekite jokiu siuvimo salone, esanciame Sv. Gertrudos g.5 , Kaune (pirmam aukste dideli vitrininiai langai- netoli Femina Bona).