Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Ankara @ 2010 05 28, 10:52)

Sukneles sukelia juoka,ar jos nuomuojamos karnavalui?
Atsakyti
QUOTE(iruna @ 2010 05 31, 23:51)
Sukneles sukelia juoka,ar jos nuomuojamos karnavalui?

O siaube, tikrai... is kokiu laiku cia jos istrauktos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 05 28, 11:52)
Labas mergytės,
Įtraukite prašau
"AMELIA" www.amelia.lt

sis salonas, mano nuomone, tikrai nevertas demesio doh.gif
Atsakyti
toks vaizdas kad is spintos istrauktos uskneles toks sunestinis padarytas biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
nu jo, idomus variantas tasd amelia . keistos sukneles
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 01, 13:28)
nu jo, idomus variantas tasd amelia . keistos sukneles

Na, bet jei toks salonas yra, tai greiciausiai yra merginu kurios iesko kazko panasaus biggrin.gif pvz.: gal kokias visiskai retro stiliaus vestuves organizuoja.
Atsakyti
[FONT=Impact]
Sveikutes,
Norejau pasidalinti skaudzia patirtimi, kad kitos neikliutu i tuos pacius spastus. Vestuvine suknele buvau susiplanavus siutis. Kovo menesio viduryje nuejau i seniai nuziureta salona ir uzsakiau siuvima. Siuveja prizadejo suknele pasiuti iki balandzio pabaigos- wow, apsidziaugiau, kad taip greitai, kad galesiu iki liepos menesio susitvarkyti smulkmenas, derincias prie sukneles (bateliai, rankine, papuosalai ir pan.). Taigi su ramia dusia laukiau balandzio pradzios- matavimu (nes logiska butu, jei jie ruosesi atiduoti balandzio pb- ar ne taip? smile.gif ). Oj, laukiam, laukiam- nesulaukiam. Balandzio viduryje skambinu, ir suprantu, kad mano uzsakymas nezinia kur nukistas, ir kad nieko nedaroma- tiek to, galvoju, visiem visko buna. Prizadejo man, kad geguzes pradzioje pasikvies MATAVIMUISI.
Pasikviete- geguzes antra savaite. As jau stojausi i poza, kad man iki geguzes pabaigos suknele PRIVALO buti pasiuta, nes man reikia derinti detales. jie- PRIZADEJO, kad iki geguzes pabaigos- sukenel turesiu.
Dabar Jums, mielosios, rasau 06.02 diena. Per visa ta laikotarpi- nuo kovo vidurio iki dabar, suknele buvau matuotis tik viena karta- ir ji buvo pasiuta tik pirmu sluoksniu.
Pasiutau ir spjoviau i sita uzsakyma- nusipirkau kita suknele. Salonui nieko nesakiau- tegul dirba, o paskui ne mano bedos, kur ta suknele des.
Bjauru, kad taip meluojama, tempiamas laikas- tenka del tokio s.... nervus gadintis pries vestuves...
Taigi, mielosios, NIEKADA neuzsakinekite jokiu siuvimo salone, esanciame Sv. Gertrudos g.5 , Kaune (pirmam aukste dideli vitrininiai langai- netoli Femina Bona).
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 11:42)
[FONT=Impact]
Sveikutes,
Norejau pasidalinti skaudzia patirtimi, kad kitos neikliutu i tuos pacius spastus. Vestuvine suknele buvau susiplanavus siutis. Kovo menesio viduryje nuejau i seniai nuziureta salona ir uzsakiau siuvima. Siuveja prizadejo suknele pasiuti iki balandzio pabaigos- wow, apsidziaugiau, kad taip greitai, kad galesiu iki liepos menesio susitvarkyti smulkmenas, derincias prie sukneles (bateliai, rankine, papuosalai ir pan.). Taigi su ramia dusia laukiau balandzio pradzios- matavimu (nes logiska butu, jei jie ruosesi atiduoti balandzio pb- ar ne taip? smile.gif ). Oj, laukiam, laukiam- nesulaukiam. Balandzio viduryje skambinu, ir suprantu, kad mano uzsakymas nezinia kur nukistas, ir kad nieko nedaroma- tiek to, galvoju, visiem visko buna. Prizadejo man, kad geguzes pradzioje pasikvies  MATAVIMUISI.
Pasikviete- geguzes antra savaite. As jau stojausi i poza, kad man iki geguzes pabaigos suknele PRIVALO buti pasiuta, nes man reikia derinti detales. jie- PRIZADEJO, kad iki geguzes pabaigos- sukenel turesiu.
Dabar Jums, mielosios, rasau 06.02 diena. Per visa ta laikotarpi- nuo kovo vidurio iki dabar, suknele buvau matuotis tik viena karta- ir ji buvo pasiuta tik pirmu sluoksniu.
Pasiutau ir spjoviau i sita uzsakyma- nusipirkau kita suknele. Salonui nieko nesakiau- tegul dirba, o paskui ne mano bedos, kur ta suknele des.
Bjauru, kad taip meluojama, tempiamas laikas- tenka del tokio s.... nervus gadintis pries vestuves...
Taigi, mielosios, NIEKADA neuzsakinekite jokiu siuvimo salone, esanciame Sv. Gertrudos g.5 , Kaune (pirmam aukste dideli vitrininiai langai- netoli Femina Bona).

Jei tai ikra uzjauciu, bet man daugiau panasu i Antireklama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mini Magic @ 2010 06 02, 11:49)
Jei tai ikra uzjauciu, bet man daugiau panasu i Antireklama g.gif

Butu gerai, jei butu antireklama smile.gif bet, deja, tai gyvenimiska, ir is to labai gerai pasimokiau smile.gif (+ jei butu antireklama, tureciau kazkoki kita salona reklamuot, bet to-nedarau tongue.gif naujaja suknele pirkau ne lietuvoje)

p.s. busimas nuotakas galiu pakonsultuoti del sutarties pasirasymo, nes is sios situacijos ir teisines puses pasimokiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basttet: 02 birželio 2010 - 10:57
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 12:42)

na uzjauciu, kad jum taip apgavo.. o jus koki tai avansa sumokejusi buvot?
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 02, 12:04)
na uzjauciu, kad jum taip apgavo.. o jus koki tai avansa sumokejusi buvot?

Taip, Gucci, buvau sumokejusi, todel dabar zinau, ka padariau blogai (sutartyje) smile.gif Per daug del avanso nepergyvenu (pries vestuves nervus saugau smile.gif ) , nes vis tiek bendroje sumoje man suknele atsiejo pigiau, nei butu kainavusi nuoma (nauja suknele + prarastas avansas).
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 06 02, 13:12)
Taip, Gucci, buvau sumokejusi, todel dabar zinau, ka padariau blogai (sutartyje) smile.gif Per daug del avanso nepergyvenu (pries vestuves nervus saugau smile.gif ) , nes vis tiek bendroje sumoje man suknele atsiejo pigiau, nei butu kainavusi nuoma (nauja suknele + prarastas avansas).

baisu kai sitaip nesiskaito ir visai nesaugo klientu doh.gif tai gerai, kad jusu laiko rezervas buvo nemazas, tai spejote kita isigyti, nes kitaip tai butu buve dar blogiau doh.gif
Atsakyti