QUOTE(~VEGA~ @ 2010 04 28, 22:53)
kai savo papuosaliukus vestuvinius turesi - liks prisiminimimas is vestuviu,,,juk dauguma nuotaku suknytes, veliumus nuomojasi...
Oi zinokit, man prisiminimui liko bateliai, aisku as pirkau tokius, su kuriais galeciau eiti ir i gatve
bet realiai kas perka suknytes, tai perka ne del to, kad jos spintoj kabetu visa gyvenima ir uzimtu vieta, o del to, kad nori ja vilketi pirmoji ir iki vestuviu tureti ja ne likus 1 dienai, o likus 1men ir buti visiskai ramiai, kad jos niekas nesugadins ir pan. ir po tos dienos ja isvalo ir duoda skelbimuka, kad kas nors nupirktu ja
Papuosalus, tai as kartu su suknele gavau ir nesukau galvos kur ir kokius pirkti, nes nemaciau prasmes tam islaidauti. man vyras pries kokius 3 metus yra padovanojes grazu verini, bet as jo nei karto neuzsidejau, nes tiesiog tam nebuvo jokios progos ir vestuvem man jis visai netiko. jis guli dezutej supakuotas ir tiek. tad nzn ar verta leisti pinigus ten, kur to visiai nereikia
Nes kiek zn, tai nuomojantis suknyte, gauni papuosalus, rankine, nuometa ir svarkeli. as viska gavau, man viskas patiko ir tiko.
Nebent mergina perka arba siuvasi suknyte, tokiu atveju, tada privalu pirkti papuosalus.