QUOTE(jusku @ 2010 03 18, 17:47)
jusku, 18 Kov 2010 - 17:47, parašė:
jusku, 18 Kov 2010 - 17:47, parašė:
o man asmeniskai "Žeiga" salonas labai super, sukneles tikrai vertos demesio, o kas svarbiausia randu tokiu kurios yra tikrai mano skonio (nes esu labai reikli tokiem dalykam), ir siaip kiek ziurejau tai gan nemazai stiliu yra. nors dar kazkur ateityje planuojamos vestuves, bet zinau kad ten eisiu pirmu taikiniu tikrai 
Papildyta:
www.ingridossalonas.lt taip pat labai graziu sukneliu yra, o pasirinkimas tai platusss

o man asmeniskai "Žeiga" salonas labai super, sukneles tikrai vertos demesio, o kas svarbiausia randu tokiu kurios yra tikrai mano skonio (nes esu labai reikli tokiem dalykam), ir siaip kiek ziurejau tai gan nemazai stiliu yra. nors dar kazkur ateityje planuojamos vestuves, bet zinau kad ten eisiu pirmu taikiniu tikrai
Papildyta:
www.ingridossalonas.lt taip pat labai graziu sukneliu yra, o pasirinkimas tai platusss
Na del Zeigos nieko nzn, nes nebuvau, bet ingridos salonas visiskai nepatiko....
Buvau as tam ingridos salone pasimatuoti sukneliu, tai aptarnavimas pribloske... visu pirma turejau prasyti, kad leistu pasimatuoti norima suknele, nes aceit pagal darbuotojas ner ko matuotis taip anksti, gal dar persigalvosiu, nauja kolekcija atves ir pan. ir toks ten ir pasimatavimas buvo, sako tik bliuskute nusirenk, pamatuosim ant dzinsu, cia nieko tokio...

nu nesamone, gi visai kitaip suknele krenta ir pan. Zodziu, buvo ten dvi tos darbuotojos, abi susirauke, jei ko paklausdavau tai su tokiu piktumu atkirsdavo.. daugiau ten nenorejau nei kojos kelti... nors sukneliu gal ir graziu turi, bet jei taip elgiasi, ttai ir noras nuomotis kazka pradingta.