Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(skgreta @ 2010 03 23, 17:39)
man MB per vestuves padare labai didele staigmena ir labai didele dovana  wub.gif ,  padovanoja maza katyte,as labai noreja kates, buvo pati diziausia svajone mano ir ja gavau, buvo supakuota i krepseli su dideliu kaspinu, katyte paprasta neveisline, bet  labai grazi, dabar kasdien man primena musu svente.
Na manau jaunkis galetu savo zmonai padaryti kazkokia dovana, kai kurie uzsako kad meskute ateitu pasveikinti, na tik sis malonumas nepigus, gali uzsakyti ugnies sou, sou su balandziais, ar kazka panasaus. Sunku pasiulyti kai nepazisti zmogaus ir nezinai kas jam patinka.

Katytė - labai jautru... smile.gif Būtent ir norėtusi kažko tokio asmeniško. Pavyzžiui, galima pasakyti kažką gražaus ir paleisti dainą, kuri ką nors primena jauniesiems (jų pažintį, draugystės pradžią ar pan.) Bet ne visi tokias dainas turi g.gif
Papildyta:
Žinoma, kad jaunasis geriau pažįsta savo nuotaką, bet jei jam trūksta romantikos polėkio, tai tenka svočiai pasukti galvą...
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 23, 18:39)

Papildyta:
Žinoma, kad jaunasis geriau pažįsta savo nuotaką, bet jei jam trūksta romantikos polėkio, tai tenka svočiai pasukti galvą...

tongue.gif kaip pirštu į akį, Daluze! Ir aš jaunąjį pasisodinsiu, ale su juo pasitarsiu... jį pamokysiu mirksiukas.gif , kaip nuotaką šventinę dieną pradžiuginti.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 23, 10:50)
o aš žinokit tinginiauju ir nieko nedarau..  blush2.gif kaip tas studentas, laukiu paskutinės nakties  doh.gif vis renku-kaupiu naudingą info bet kol kas nieko nesiimu..  doh.gif

As ir apstojau blush2.gif Reik vel susiimti... Tik kad nelengva ruostis, kai esi uz juru mariu ir dar su padukele namuose hihihi.gif
Mielosios, kokius pasizadejimus i svociutes torta desit (jei toki darot)?

Del dovanos jaunajai nuo jaunikio - nu pasaka butu wub.gif Nebutinai turi buti materialus dalykas. Kad ir jai vienai sudainuota daina, paskirtas sokis, pasakytas eilerastis... Svarbu kad tai butu skirta tik JAI ir tik nuo JO wub.gif
Atsakyti
Sveikos,aš pagal save pav. ko norėčiau... Gal kokio porcelianinio mažo puodelio kavai,su palinkėjimu,kad sekmadieniais man kavą į lovą neš ax.gif ar mažą foto iš draugystės laikų,su kokiu suoliuku ar vieta kur būdavom,tik kad dažnai vyrai to nepamena biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, daznai svociutes iesko zaidimu, radau nebloga nuoroda, nors dauguma zaidimu galbut ir kartojasi ax.gif

http://www.smagiosve...tuviu-zaidimai/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(memori @ 2010 03 24, 10:36)
As ir apstojau blush2.gif  Reik vel susiimti...  Tik kad nelengva ruostis, kai esi uz juru mariu ir dar su padukele namuose hihihi.gif
Mielosios, kokius pasizadejimus i svociutes torta desit (jei toki darot)?

Parašyk Į AŽ savo paštą įmesiu ką turiu. Daug kam išsiuntinėjau, kas prašė, jei ką pamiršau atsiprašau, pakartokite prašymą į AŽ, atsiūsiu, negaila gi 4u.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 03 24, 11:17)
Labas rytas, daznai svociutes iesko zaidimu, radau nebloga nuoroda, nors dauguma zaidimu galbut ir kartojasi ax.gif

http://www.smagiosve...tuviu-zaidimai/

geras thumbup.gif puikus puslapėlis, aš daug kurių žaidimukų negirdėjus, būtinai pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 24, 11:24)
Sveikos  4u.gif
Parašyk Į AŽ savo paštą įmesiu ką turiu. Daug kam išsiuntinėjau, kas prašė, jei ką pamiršau atsiprašau, pakartokite prašymą į AŽ, atsiūsiu, negaila gi  4u.gif

ACIU!!!
Atsakyti
dar truputuka 4u.gif

http://ligoniukai.8....is_post510.html
Atsakyti
Rokinuka - notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 03 24, 15:50)
Rokinuka -  notworthy.gif

sunglasses2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip labai tylu sitoje temukeje g.gif ar yra intensyviai besiruosianciu svociauti? pas mane galvoj labai didelis klaustukas, ka daryt, jei ta diena lis???? i ka keisti pasibuvima ir fotosesija gamtoje? be to, galvojame padovanoti labai neiprasta dovana jauniesiems skrydi oro balionu. kaip jums tokia mintis??
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 24, 15:10)

thumbup.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 03 24, 17:55)
kazkaip labai tylu sitoje temukeje g.gif  ar yra intensyviai besiruosianciu svociauti? pas mane galvoj labai didelis klaustukas, ka daryt, jei ta diena lis???? i ka keisti pasibuvima ir fotosesija gamtoje? be to, galvojame padovanoti labai neiprasta dovana jauniesiems skrydi oro balionu. kaip jums tokia mintis??

aha, tylu čia.. ax.gif aš vis įlendu bet nieko besišnekučiuojančio neužtinku ax.gif manau dar mėnesiukas ir prasidės sujudimas čia rimtesnis rolleyes.gif
dėl dovanos, tai manau puiki mintis, jei jaunieji mėgsta tokias atrakcijas thumbup.gif o kada planuoji tą dovaną įteikti?? šiaip kada paskraidys, ar kažkada vestuvės dieną??
Atsakyti