QUOTE(skgreta @ 2010 03 23, 17:39)
man MB per vestuves padare labai didele staigmena ir labai didele dovana , padovanoja maza katyte,as labai noreja kates, buvo pati diziausia svajone mano ir ja gavau, buvo supakuota i krepseli su dideliu kaspinu, katyte paprasta neveisline, bet labai grazi, dabar kasdien man primena musu svente.
Na manau jaunkis galetu savo zmonai padaryti kazkokia dovana, kai kurie uzsako kad meskute ateitu pasveikinti, na tik sis malonumas nepigus, gali uzsakyti ugnies sou, sou su balandziais, ar kazka panasaus. Sunku pasiulyti kai nepazisti zmogaus ir nezinai kas jam patinka.
Na manau jaunkis galetu savo zmonai padaryti kazkokia dovana, kai kurie uzsako kad meskute ateitu pasveikinti, na tik sis malonumas nepigus, gali uzsakyti ugnies sou, sou su balandziais, ar kazka panasaus. Sunku pasiulyti kai nepazisti zmogaus ir nezinai kas jam patinka.
Katytė - labai jautru... Būtent ir norėtusi kažko tokio asmeniško. Pavyzžiui, galima pasakyti kažką gražaus ir paleisti dainą, kuri ką nors primena jauniesiems (jų pažintį, draugystės pradžią ar pan.) Bet ne visi tokias dainas turi
Papildyta:
Žinoma, kad jaunasis geriau pažįsta savo nuotaką, bet jei jam trūksta romantikos polėkio, tai tenka svočiai pasukti galvą...