Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(Minosa @ 2010 03 20, 23:28)
ir dar vienas klausimas... kazkur skaiciau apie jaunosios mergautines pavardes uzkonservavima tiklainelyje.....buvau, issisaugojusi, bet dabar neberandu....
gal galetun kas priminti, kas ten ir kaip....buciau labai dekinga...

Na as darysiu labai paprastai. Eigoj visu ziaidimu, kai busim gamtoj, paklausiu jaunosios kokia jos pavarde. Jei ji susimetys ir paklaus kuri pavarde, tai sakysiu nu va, nezinai savo pavardes, tai kad nebesimaisytom, uzkoncervukim mergautine ir atiduokim anytai tarp uogieniu saugot. O jei pasakys tikraja pavarde, tiesiog pasakysiu, jog mergautine uzkoncervuokim, kad nekiltu pagunda ja naudotis mirksiukas.gif

QUOTE(drakosa @ 2010 03 21, 10:08)
IR VIS DĖLTO GALVOJU, KAD GERA SVOČIA (AR LIUDININKĖ), KURI RUOŠIASI VAKARUI YRA DIDELĖ DOVANA JAUNIESIEMS (NORS NEVISUOMET JIE TĄ ĮVETINA..)  cool.gif  4u.gif

Va va... Atlygio nenoriu ir aciu nereikia. Bet bent jau siltu zvilgsniu sulaukti ir nuosirdziu sypsenu...
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 03 21, 15:54)
O jei pasakys tikraja pavarde, tiesiog pasakysiu, jog mergautine uzkoncervuokim, kad nekiltu pagunda ja naudotis mirksiukas.gif
Va va... Atlygio nenoriu ir aciu nereikia. Bet bent jau siltu zvilgsniu sulaukti ir nuosirdziu sypsenu...

O ka daryti kai jaunoji pasilieka abi pavardes?
O musu jaunieji(mano kryksto dukra) tai labai buvo patenkinti, nors pradzioje nesutikom buti,bet meile jiems nugalejo:) ir visi sveciai atsistoje plojo,dekojo uz svente. Tai taip per sirdi perejo, kad net apsiverkiau. O taip pat dar ir dovanu gavom nuo jaunuju smile.gif.
Atsakyti
SVEIKOS, SVOCIUTES.nORĖJAU PAKLAUSTI GAL KAS TURIT BŪSIMO VAIKELIO LAIŠKĄ APIE ANGELĄ?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 22, 10:11)
O ka daryti kai jaunoji pasilieka abi pavardes?

Tai aš manau jau tektų apsieiti be pavardės konservavimo ax.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 03 22, 10:11)
O musu jaunieji(mano kryksto dukra) tai labai buvo patenkinti, nors pradzioje nesutikom buti,bet meile jiems nugalejo:) ir visi sveciai atsistoje plojo,dekojo uz svente. Tai taip per sirdi perejo, kad net apsiverkiau. O taip pat dar ir dovanu gavom nuo jaunuju smile.gif.

Kaip smagu, kai svečiai taip įvertina thumbup.gif
O aš turiu vieną klausimą, gal ir kvailai paklausiu, bet kažkaip neduoda tai ramybės, kaip jūs išrenkat šauniausius, na tuos kuriems medalius teikiat doh.gif A taip jau visą vakarą stebit, kas pirmas nulūžo, kas ilgiausiai šoko ir taip toliau? Kažkaip neįsivaizduoju kaip ten būna ir kaip reik išrinkt, gal muzikantai padeda ar jūs jau savo nuožiūra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulka: 22 kovo 2010 - 20:24
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 22, 21:23)
Tai aš manau jau tektų apsieiti be pavardės konservavimo ax.gif
Kaip smagu, kai svečiai taip įvertina thumbup.gif
O aš turiu vieną klausimą, gal ir kvailai paklausiu, bet kažkaip neduoda tai ramybės, kaip jūs išrenkat šauniausius, na tuos kuriems medalius teikiat doh.gif A taip jau visą vakarą stebit, kas pirmas nulūžo, kas ilgiausiai šoko ir taip toliau? Kažkaip neįsivaizduoju kaip ten būna ir kaip reik išrinkt, gal muzikantai padeda ar jūs jau savo nuožiūra g.gif

Sveikos 4u.gif
aš tai manau kad rinksiu ir apdovanosiu savo nuožiūra.. nestebėsiu ten labai, bet tiesiog kas užklius už akių vakaro metu kad labai tarkim šoko, tą ir apdovanosim mirksiukas.gif dar žinau kad daro tokį kaip pasitarimą visų svečių.. klausia garsiai visų, kas jūsų nuomone labiausiai nusipelnęs apdovanojimo už šokimą ar pan. smile.gif biškelį gal toks bardakas gaunasi, kai visi šūkauja kas kam atrodo, bet irgi išeitis, būna visai linksma ax.gif

o aš žinokit tinginiauju ir nieko nedarau.. blush2.gif kaip tas studentas, laukiu paskutinės nakties doh.gif vis renku-kaupiu naudingą info bet kol kas nieko nesiimu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 23, 10:50)

o aš žinokit tinginiauju ir nieko nedarau..  blush2.gif kaip tas studentas, laukiu paskutinės nakties  doh.gif vis renku-kaupiu naudingą info bet kol kas nieko nesiimu..  doh.gif

Ir aš taip pat lotuliukas.gif Prisitraukiau informacijos, tik vis tos meilės darbui nėr susisteminti ir ką nors jau pasidaryti doh.gif O dar vis įlendu į forumą, tai ką nors naują sužinau ir vel kopinu, kaip reiks viską sutalpint, nemažai reiks atsisakyt g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

noriu pasiteirauti. Kaip suprantu daugiausia siurprizų jauniesiems ruošia svočiutės. O ar patys jaunieji kaip nors vienas kitą nustebina? Mano jaunoji pati daug ką planuoja, organizuoja, tai aš pagalvojau, kad būtų gražu, jei jaunikis kažką romantiško padarytu, manau, jai būtų daug malonesnis romantiškas jaunikio poelgis, negu vien tik svočiutės siurprizai... Ką manot? Gal galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 23, 13:26)
Sveikutes,

noriu pasiteirauti. Kaip suprantu daugiausia siurprizų jauniesiems ruošia svočiutės. O ar patys jaunieji kaip nors vienas kitą nustebina? Mano jaunoji pati daug ką planuoja, organizuoja, tai aš pagalvojau, kad būtų gražu, jei jaunikis kažką romantiško padarytu, manau, jai būtų daug malonesnis romantiškas jaunikio poelgis, negu vien tik svočiutės siurprizai... Ką manot? Gal galit pasidalinti patirtimi?

Labai įdomu bigsmile.gif net nepagalvojau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 03 23, 13:56)
Labai įdomu bigsmile.gif net nepagalvojau. ax.gif

O aš pamaniau, kad nuotakai būtų malonu sulaukti kažko netikėto , bandžiau užsiminti jaunajam, bet jis neturi jokių idėjų, tai nusprendžiau padėti, pasufleruoti...
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 23, 14:33)
O aš pamaniau, kad nuotakai būtų malonu sulaukti kažko netikėto , bandžiau užsiminti jaunajam, bet jis neturi jokių idėjų, tai nusprendžiau padėti, pasufleruoti...

Visai įdomi mintis thumbup.gif , nepamirškit ir mums papasakot ką sugalvojot biggrin.gif

O dėl ruošimosi tai ir man tas pats doh.gif iš pradžių buvo labai daug entuziazmo, tai jo apimta bent jau laikraštuką pasidariau, o dabar visai nieko nedarau, nors laikas pamažu tirpsta doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos busimos svociukes smile.gif noreciau i Jusu buri ir as. pirsliausim didelese vestuvese - per 60 zmoniu. Geguzes menesi. Mums su vyru cia pirmas kartas blush2.gif Esam visiskai nepatyre, o vestuviu nori tradicisku, linksmu, nepamirstamu ax.gif Labai noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi. Jeigu kas turit kokiu graziu zodeliu, idomiu zaidimeliu-pasidalinkite, buciau labai dekinga! wub.gif Skolinga neliksiu, savo mintimis tai pat dalinsiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 23, 14:33)

man MB per vestuves padare labai didele staigmena ir labai didele dovana wub.gif , padovanoja maza katyte,as labai noreja kates, buvo pati diziausia svajone mano ir ja gavau, buvo supakuota i krepseli su dideliu kaspinu, katyte paprasta neveisline, bet labai grazi, dabar kasdien man primena musu svente.
Na manau jaunkis galetu savo zmonai padaryti kazkokia dovana, kai kurie uzsako kad meskute ateitu pasveikinti, na tik sis malonumas nepigus, gali uzsakyti ugnies sou, sou su balandziais, ar kazka panasaus. Sunku pasiulyti kai nepazisti zmogaus ir nezinai kas jam patinka.
Atsakyti