Sveikutes išradingosios svočiutės
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, piršliausiu už savaitelės
Nežinau ką būčiau dariusi be šios temos, visoms dėkui
Gal kas gali padėti su saldainių popieriukais, kaip darėte? Gal turite maketuka?
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(valdonė @ 2010 03 19, 14:14)
Sveikutes išradingosios svočiutės
Gal kas gali padėti su saldainių popieriukais, kaip darėte? Gal turite maketuka?
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
abandyk nueiti i si puslapi,ten yra pavyzdeliu
http://simsidesign.b...saldainiai.html
Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2010 03 18, 21:50)
panos, kartoju klausimą - argi nieks tokių duonų neužsakinės???
As kadangi negavau duonos su mazais kepaliukais,tai nupirkau apvalu nedideli kepaliuka,ji jaunuoji po mano perskaitytu zodziu padejo pas tevu ant stalo. Su tuo paciu kepaliuku sutiko jaunuosius prie sventimo vietos.
Papildyta:
Dar vienas adresiukas visokiu darbeliu
http://public.fotki.com/zavinga1/
QUOTE(memori @ 2010 03 19, 15:39)
gal kam prireiks dalinuos
kaip fainai ,kad dalinames kas ka turim. Graziu paveiksleliu saldainiams yra.
O as galiu pasigyrti, mano dukra pati padare teciui gimtadienio proga saldainius, kadangi jis zvejys nemirtingas, tai su zuvytem sukure, taip patiko visiems, teciui dvigubai, ir popieriukai ir ,kad gavo daug saldainiu, jis pas mus saldumynu miegejas:0
QUOTE(leliuga @ 2010 03 19, 09:37)
Laba diena.
Prisistatau,svočia būsiu Rugpjūčio 14
Man teko anais metais čia pasibendraut,kažkas mane gal prisimins,tik vestuvės tą kart kaip buvo numatyta neįvyko,bet tie patys tuokiasi dabar.
''Alytaus duona'' kepa kažkokias progines duonas,vieną esu mačius didelis kepalas pilnas apvalių mažų duonučių. Ar skanu nežinau,bet kad gražu tai taip.
Prisistatau,svočia būsiu Rugpjūčio 14
Man teko anais metais čia pasibendraut,kažkas mane gal prisimins,tik vestuvės tą kart kaip buvo numatyta neįvyko,bet tie patys tuokiasi dabar.
''Alytaus duona'' kepa kažkokias progines duonas,vieną esu mačius didelis kepalas pilnas apvalių mažų duonučių. Ar skanu nežinau,bet kad gražu tai taip.
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 19, 13:53)
As kadangi negavau duonos su mazais kepaliukais,tai nupirkau apvalu nedideli kepaliuka,ji jaunuoji po mano perskaitytu zodziu padejo pas tevu ant stalo. Su tuo paciu kepaliuku sutiko jaunuosius prie sventimo vietos.
ačiū panos, ieškau vis ieškau.....
jau šiandien sapnavau kad vedu kažkokį renginį ir scenarijuje parašyta tik "labas vakaras"...ir daugiau nieko....
vot prasideda sapneliai.....
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 19, 18:37)
* kaip fainai ,kad dalinames kas ka turim. Graziu paveiksleliu saldainiams yra.
**O as galiu pasigyrti, mano dukra pati padare teciui gimtadienio proga saldainius, kadangi jis zvejys nemirtingas, tai su zuvytem sukure, taip patiko visiems, teciui dvigubai, ir popieriukai ir ,kad gavo daug saldainiu, jis pas mus saldumynu miegejas:0
**O as galiu pasigyrti, mano dukra pati padare teciui gimtadienio proga saldainius, kadangi jis zvejys nemirtingas, tai su zuvytem sukure, taip patiko visiems, teciui dvigubai, ir popieriukai ir ,kad gavo daug saldainiu, jis pas mus saldumynu miegejas:0
*tam cia ir renkames
**jetaus, kap miela manoji tai dar mazyte tokiem darbam. bet va gavau jos "pasirasyta" atvirute ir susilydziau
QUOTE(drakosa @ 2010 03 19, 19:27)
ačiū panos, ieškau vis ieškau.....
jau šiandien sapnavau kad vedu kažkokį renginį ir scenarijuje parašyta tik "labas vakaras"...ir daugiau nieko....
jauciu slapia atsibudai is po tokio kosmaro
QUOTE(memori @ 2010 03 18, 18:47)
KLausykit, pas ms tokia situacija, kad gali buti, jog jaunojo tevai nedalyvaus... Del ko - as ne pati nzn. Tik sesuo parase, jog ju gali ir nebuti. Tai mastau, kaip dabar ta sutikima paruost ir seimos zidinio perdavima... Kazkaip man ie visi zodziai atrodo labiau skirti kai yra abieju tevaeliai... Gal kas turit ka nors neutralaus? Kazko paciai nesimasto isvis. Dingo visas kuribingumas
Mano teveliu jau nebera,taigi buvo tik vyro teveliai vestuvese,tai vedeja pasake,kad vyro teveliai perduos ilgai savo seimos kurstyta zidini ir perduos savo vaikams.kazka tokio.
Sveikos svociutes,
Galiu ir as prisistatyti.Esam pakviesti birzelio men. liudininkais,bet reikes visa diena pravesti ir kazkokia dali vakare.Noriu padaryti ispudinga ir nepamirstama svente jauniesiems tad renku idejas is jusu.Esat nuostabios,kad tiek dalinates informacija.Po truputi delioju scenariju.sia savaite suzinojau kad bus ir stalo uzsedimas simbolinis oi kaip man jisai nepatinka ,bet ka padarysi.gi ne mano vestuves
gal ka patartumet del kalbos ir ispirkimo prie stalo gryztant,nes toki dalyka esu macius,bet labai senai.
Aciu visoms
QUOTE(drakosa @ 2010 03 19, 20:27)
prisiminiau save, kaip as sapnuodavau visokias nesamones. O paskutine naktis is vis bemiege buvo, nes 4 ryto kelemes ir turejau buti pas kirpeja ir po jos pas makijazas, o musu buvo 3 panikes. Sunkiausia buvo patys pirmieji zodziai o veliau jau nebaisu. Taip kad nebijokit, nes po visos sventes bus linksma ir juokinga, kad taip pergyvenom.
QUOTE(memori @ 2010 03 19, 19:46)
jauciu slapia atsibudai is po tokio kosmaro
nu atsibust tai žiauriai nemalonu buvo, o paskui visą dieną prieš akis tą vaizdelį mačiau....
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 20, 15:50)
prisiminiau save, kaip as sapnuodavau visokias nesamones. O paskutine naktis is vis bemiege buvo, nes 4 ryto kelemes ir turejau buti pas kirpeja ir po jos pas makijazas, o musu buvo 3 panikes. Sunkiausia buvo patys pirmieji zodziai o veliau jau nebaisu. Taip kad nebijokit, nes po visos sventes bus linksma ir juokinga, kad taip pergyvenom.
aš manau, kad čia tie sapnai nuo to, kad visą dieną praleidi prie kompo ieškodamas idėjų ir galvodamas tikapie tai....
o dėl baimės, tai aš jos visai neturiu. Esu pravedus labai daug įvairių renginių ir man tai labai patinka...bet tikriausiai kai saviems darai, tai šiek tiek kitaip nei svetimiems...norisi padaryti viską idealiai....nors neabejoju kad taip ir bus...
IR VIS DĖLTO GALVOJU, KAD GERA SVOČIA (AR LIUDININKĖ), KURI RUOŠIASI VAKARUI YRA DIDELĖ DOVANA JAUNIESIEMS (NORS NEVISUOMET JIE TĄ ĮVETINA..)
QUOTE(Minosa @ 2010 03 21, 00:28)
ir dar vienas klausimas... kazkur skaiciau apie jaunosios mergautines pavardes uzkonservavima tiklainelyje.....buvau, issisaugojusi, bet dabar neberandu....
gal galetun kas priminti, kas ten ir kaip....buciau labai dekinga...
gal galetun kas priminti, kas ten ir kaip....buciau labai dekinga...
Va ką aš esu apie pavardės koncervavimą nusikopinus iš kažkurios temos:
"Reikia atsispauzdinti didelėm raidėm jaunosios mergautinę pavardę ir suvynioti i ritinėlį perrištą kaspinuku. Sakiau tokius maždaug žodžius: " Gavau nurodymą iš tavo tėvelio, kad grąžintum jam tą turtą, kurį jis tau davė nuo pat gimimo ir kurį tu lig šiol sėkmingai naudojai bei didžiavaisi,o šiandien savo noru išsižadėjai" Tada daviau perskaityti. Ir tą ritinėlį su pavarde įdėjome į puslitrinį stiklainiuką, kuriame buvo kriauklyčiu, gražių karoliukų dar ten dekorui visokių kaip spalvotų druskyčių ir jaunasis užsuko dangtelį ant jo uždėjau kiaurėtą lininę skepetaitę ir perrišau tokiu kaip šiaudiniu šniūriuku. Tada, pasakiau, kad tėtis vistik pagalvojęs neliepė jam parvežti tos pavardėso liepė atiduoti jauniasiajam jo sūnui tikėdamasis kad jis ilgai tos pavardės ten nelaikys. Tai tiek."