Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(memori @ 2010 03 18, 18:47)
KLausykit, pas ms tokia situacija, kad gali buti, jog jaunojo tevai nedalyvaus... Del ko - as ne pati nzn. Tik sesuo parase, jog ju gali ir nebuti. Tai mastau, kaip dabar ta sutikima paruost ir seimos zidinio perdavima... Kazkaip man ie visi  zodziai atrodo labiau skirti kai yra abieju tevaeliai... Gal kas turit ka nors neutralaus? Kazko paciai nesimasto isvis. Dingo visas kuribingumas verysad.gif

Gal tiks: Gera liaudies patarlė sako: "Kas galvoja metais į priekį, tegul augina duoną, kas galvoja dešimtmečiais į priekį, tegul augina sodą, kas galvoja šimtmečius į priekį, tegul augina vaikus". Sukurta jauna šeima. Belieka palinkėti laimės prie jaukaus šeimos židinio. Šios dienos aukuras sukurtas ne tam, kad garbintume, bet tam, kad liepsnos šildytų dviejų žmonių širdis. Tegul ši liepsna neatvėsta pučiant smarkiems vėjams, tegul šildo Jus, kuriant šeimos laimę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulka: 18 kovo 2010 - 20:47
QUOTE(drakosa @ 2010 03 15, 17:48)
Sveikos gerbiamosios - idėjų generatorės... 4u.gif
jau ir man galva sprogsta nuo idėjų, o vestuvės tik liepos 2d.  doh.gif
susidūriau su tokia problem - niekur nerandu vestuvinės duonos kepėjų kontaktų. Tas pats ir su sūriu.
Maniau, nuvarysiu į firmines pardes ir pasiklausiu, bet internete nu užsimušk nieko nėr.....
Gal kuri turi kokius kontaktus.... tongue.gif

panos, kartoju klausimą - argi nieks tokių duonų neužsakinės???

P.S. Skgreta - žaviuosi tavimi, kiekviena jaunoji norėtų tokią svočią turėt....aš irgi bandysiu pasiekt tavo lygį...taip norisi nepkartojamos šventės....
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 18, 20:43)
Gal tiks: Gera liaudies patarlė sako: "Kas galvoja metais į priekį, tegul augina duoną, kas galvoja dešimtmečiais į priekį, tegul augina sodą, kas galvoja šimtmečius į priekį, tegul augina vaikus". Sukurta jauna šeima. Belieka palinkėti laimės prie jaukaus šeimos židinio. Šios dienos aukuras sukurtas ne tam, kad garbintume, bet tam, kad liepsnos šildytų dviejų žmonių širdis. Tegul ši liepsna neatvėsta pučiant smarkiems vėjams, tegul šildo Jus, kuriant šeimos laimę. mirksiukas.gif

aciu 4u.gif

skgreta, labai faina pasaka su 4 zvakem. Tik ar ji nesidublioja su seimos zidiniu? Ar seimos zidinio perdavimas nenublanksta pries sitokia pasaka? Ir tas zvakes dovanojote jus ar kartu su teveliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 03 18, 21:50)

P.S. Skgreta - žaviuosi tavimi, kiekviena jaunoji norėtų tokią svočią turėt....aš irgi bandysiu pasiekt tavo lygį...taip norisi nepkartojamos šventės....

dekui uz grazius zodzius, na tikiu kad tiek tau tiek kiekvienai cia esanciai svociutei pavyks sukurti nepakartojama ir grazia svente, mirksiukas.gif cia tiek graziu ideju, as net visu nesuspejau panaudoti ka buvau sugalvojusi kai planavau, nebutu tilpe i mano scenariju, ir nebutu viskas tilpe i vienas vestuves.
norejau as tokios duones, bet kaip ir tu nezinojau kur ja gauti, tai nusprendziau nedaryti biggrin.gif

QUOTE(memori @ 2010 03 18, 23:17)
aciu 4u.gif

skgreta, labai faina pasaka su 4 zvakem. Tik ar ji nesidublioja su seimos zidiniu? Ar seimos zidinio perdavimas nenublanksta pries sitokia pasaka? Ir tas zvakes dovanojote jus ar kartu su teveliais? 4u.gif

Na nemanau kad dubliuojasi, cia aisku mano manymu. Kai jaunieji uzdege zidini, sudainavom lgiausiu metu, ir as padariau tokia izangele, kad papasakosiu istorija, kaip kurstyi namu zidinio ugnele ir neleisti jai uzgesti (aisku tik graziau pasakiau rolleyes.gif ) ir tada perskaiciau ta istorija. Tai tarsi buvo antra dalis. O zvakide su keturiom zvakem dovanojom tik mes, kai skaiciau ta pasaka zvakide buvo pastatyta ant stalo ir buvo uzdegtos visos zvakes, ir skaiant tkrai bvo tyla ir atrode kap toj istorejoj, visi klause kaip snabzdasi zvakes biggrin.gif .
Atsakyti
skgreta, na ir nuostabios Jusu idejos! Pagarba hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 19 kovo 2010 - 09:18
Laba diena.

Prisistatau,svočia būsiu Rugpjūčio 14 ax.gif
Man teko anais metais čia pasibendraut,kažkas mane gal prisimins,tik vestuvės tą kart kaip buvo numatyta neįvyko,bet tie patys tuokiasi dabar.

''Alytaus duona'' kepa kažkokias progines duonas,vieną esu mačius didelis kepalas pilnas apvalių mažų duonučių. Ar skanu nežinau,bet kad gražu tai taip. biggrin.gif

Dar noriu padėkot Skgretai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 18, 21:43)
Gal tiks: Gera liaudies patarlė sako: "Kas galvoja metais į priekį, tegul augina duoną, kas galvoja dešimtmečiais į priekį, tegul augina sodą, kas galvoja

Tobula wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 19 kovo 2010 - 09:37
QUOTE(skgreta @ 2010 03 19, 09:13)
Na nemanau kad dubliuojasi, cia aisku mano manymu. Kai jaunieji uzdege zidini, sudainavom lgiausiu metu, ir as padariau tokia izangele, kad papasakosiu istorija, kaip kurstyi namu zidinio ugnele ir neleisti jai uzgesti (aisku tik graziau pasakiau rolleyes.gif ) ir tada perskaiciau ta istorija. Tai tarsi buvo antra dalis. O zvakide su keturiom zvakem dovanojom tik mes, kai skaiciau ta pasaka zvakide buvo pastatyta ant stalo ir buvo uzdegtos visos zvakes, ir skaiant tkrai bvo tyla ir atrode kap toj istorejoj, visi klause kaip snabzdasi zvakes  biggrin.gif .

As vakar uzmigt negalejau, vis masciau, kaip cia padarius su tuo zidiniu ir ta pasaka g.gif Kolka spasilieku prie minties, kad pries zidinio uzdegima skaitysiu sia pasaka ir tada paprasysiu tevu inesti ju seimos vilti ir perduoti ja jaunavedziams. Tik dar reikia graziai sumastyt kaip ka pasakyt. Kai tevai perduos zidini, pasakyt, jog tai jusu namu zidinys, kuriame tikimes, jog visos zvakes niekad neuzges... Na kazka panasaus...

Oi, tiesa, labas rytas user posted image
Atsakyti

Labas rytelis 4u.gif
aš tokių neužsisakinėjai ir turbūt neužsakinėsiu, bet kiek skaičiau senose temose tai merginos užsisakinėja miesto kepyklose.. Girdėjau ir apie Alytų ir apie Kauną ir apie Marijampolę šnekos buvo.. 4u.gif kažkokių tikslesnių kordinačių man regis čia ir nebuvo skelbta..

LELIUGA sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms biggrin.gif
skgreta ačiū kad dalinies aciuks.gif Labai graži pasaka apie žvakes thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, radau gerą mįslę. Žinojau ją ,bet čia ji kiek patobulinta ir geriau skamba

Klausimas: Ką A.Švarcnegeris turi ilgą, M.Ali - trumpą, Madona neturi iš
viso, o Popiežius turi, bet nenaudoja ir niekam neduoda. Kas?
Atsakymas: Pavardė

4u.gif

Dar va ant plakatų galima užrašyti, jei puošit patalpas
POTENCIALIAI PAVOJINGŲ MEDŽIAGŲ TYRIMO INFORMACINIS BIULETENIS
MEDŽIAGOS TYRIMO ATASKAITA
Elementas: Moteris
Simbolis: M (GOST-cool.gif
Atradėjas: Adomas
Atominė masė: Priimtiniausia 53, 6 kg, bet gali kisti nuo 40 kg iki 200 kg.
Paplitimas: Dideliais kiekiais sutinkama visose urbanizuotose vietovėse.
FIZINĖS SAVYBĖS
1. Paviršius paprastai padengtas dažų plevėle.
2. Užverda dėl nieko, atšąla be jokios suvokiamos priežasties.
3. Tirpsta tinkamai elgiantis.
4. Netaisyklingai vartojant apkarsta.
5. Aptinkama įvairiose būsenose, nuo nepaliesto metalo iki įprastines rudos.
CHEMINĖS SAVYBĖS
1. Gerai reaguoja su auksu, sidabru ir daugeliu brangiųjų akmenų.
2. Absorbuoja didelius kiekius brangių substancijų.
3. Gali sprogti be jokio išankstinio įspėjimo.
4. Skysčiuose įžūli, bet aktyvumas smarkiai padidėja prisotinus alkoholio.
5. Stipriausias žmonijai žinomas pinigus naikinantis reagentas.
PRITAIKYMAS
1. Puikus puošybinis elementas, ypač sportiniuose automobiliuose.
2. Gali būti puiki atsipalaidavimo priemonė.
3. Labai efektyvi valymo priemonė.
ATLIKTŲ TESTŲ REZULTATAI
1. Grynas egzempliorius aptiktas natūralioje būsenoje įgyja rausvą spalvą.
2. Patalpintas greta pranašesnio egzemplioriaus pažaliuoja.
PAVOJAI
1. Ypatingai pavojinga nepatyrusiose rankose.
2. Nelegalu turėti daugiau kaip vieną egzempliorių, tačiau įmanoma išlaikyti keletą skirtingose vietose, jei egzemplioriai tiesiogiai nekontaktuoja tarpusavyje.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 19 kovo 2010 - 11:12
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 19, 10:57)
Labas rytelis  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif book.gif book.gif

labas labas smile.gif
Atsakyti