Norėčiau Skqretos paklausti iš kur gavot paveiksliukus su rankom issiuvinėtom
Paveikslika man issiuvinejo viena mazistama, kuri moka kryzeliu sivineti (gaila, bet pati tkio grozio daryti nemoku), darbo labai daug bet labai grazu jei reikia siuvinejimo schemutes galesiu atsiusti.
Labuka visoms svočiutėms
skgreta gal gali dar plačiau aprašyt pasaka apie 4 zvakes, kokia tai pasaka
Labai gražias prijuostes jauniesiems padovanojai, pasidalink paslaptimi, kur pirkai Kai rodėt filmą ar tu būtent apie jaunuosius asmeniškus žodžius skaitei ar kokia pasaką ar padavimą Ir dar, ar nebuvo sunku isismaginusių vestuvininkų suvadint prie stalo, kai šeimos židinį teikėt, ar nebuvo taip, kad pagalvojai, geriau būčiau prie pirmo stalo įteikusi Aš tai irgi žadėjau per antrą užsėdimą įteikt, bet bijau kad jau įsismaginę vestuvininkai nelabai klausys
skgreta gal gali dar plačiau aprašyt pasaka apie 4 zvakes, kokia tai pasaka
Labai gražias prijuostes jauniesiems padovanojai, pasidalink paslaptimi, kur pirkai Kai rodėt filmą ar tu būtent apie jaunuosius asmeniškus žodžius skaitei ar kokia pasaką ar padavimą Ir dar, ar nebuvo sunku isismaginusių vestuvininkų suvadint prie stalo, kai šeimos židinį teikėt, ar nebuvo taip, kad pagalvojai, geriau būčiau prie pirmo stalo įteikusi Aš tai irgi žadėjau per antrą užsėdimą įteikt, bet bijau kad jau įsismaginę vestuvininkai nelabai klausys
sveikos mielosios, kartais uzsuku ce paskaitineti, viskas labai idomu ir zavu , bet man vienas klausimelis kilo, ce gal kiek ne i tema bet vis ramybes neduoda.
Svociauti kaip zine nepigus malonumas, o dar ziurint kiek kai kurios prisiruosete, Kaip jus taretes ju jaunaisiais, Ar jie kiek finansuoja? Ar viska patys?
Viena drauge savo pirslems sumokejo nemaza suma viskam pasiruosti ir kaip sakant pati nusiplove
O stai kita prase pirsliu nepirkti dovanu,( nes jau ir taip daug isleidzia) ir dar kai kuriuos dalykus pati pirkosi. ( šeimos banka, )
Svociauti kaip zine nepigus malonumas, o dar ziurint kiek kai kurios prisiruosete, Kaip jus taretes ju jaunaisiais, Ar jie kiek finansuoja? Ar viska patys?
Viena drauge savo pirslems sumokejo nemaza suma viskam pasiruosti ir kaip sakant pati nusiplove
O stai kita prase pirsliu nepirkti dovanu,( nes jau ir taip daug isleidzia) ir dar kai kuriuos dalykus pati pirkosi. ( šeimos banka, )
QUOTE(Dzenete @ 2010 03 18, 13:32)
sveikos mielosios, kartais uzsuku ce paskaitineti, viskas labai idomu ir zavu , bet man vienas klausimelis kilo, ce gal kiek ne i tema bet vis ramybes neduoda.
Na mes kaip dovana buvom pirsliais, bet kad nebutu taip tusciai pasveikinom jaunosius simboliskai( grazus pintas krepsas su keliais brangiais gerimais).
skgreta, labai sauni svocia esi
QUOTE(skgreta @ 2010 03 16, 21:18)
kaip ir zadejau keliu nuotraukyte, kaip atrode seimos namas :
Matosi tik dvi smelio spalvos, bet buvo 8 berods, nera tokios nuotraukos kur matytusi visos smelio spalvos.
Nors svociavau praeita vasar bet vis dar uzeinu cia paskaitineti . Savo pasakojime buvau neidejusi keliu nuotrauku. Tad ikeliu jas dabar ir trumpai aprasysiu pora staigmenu jauniesiems kurios sulauke daug dziaugsmo ir susizavejimo :
Isejus is rotuses visiems atejusiems pasveikinti sveciams isdalinau po nedidele sirdele ir tusinuka, visi uzrase palinkejimus ir klijavo ant dideles sirdies, pasakiau kad katik susikure nauja seima bet tai zinom tik mes, tad lai jaunieji paleidzia balionus i dangu ir visas pasaulis suzino apie si nuostabu ivyki, o mes visi mintimis linkekime kad visi linkejimai issipildytu:
Isejus is baznycios pabroliai atnese didele deze, vaizduodami kad labai sunku , as pasakiau kad ten yra jaunuju mergautines svajones, laikas jas paleisti nes nuo siol teks svajoti kartu, ten buvo pilna deze baltu helio balionu, atrode pasakiskai, kai jie visi pakilo i dangu, o ant dugno buvo priristi du raudoni balionai daviau jauniesiems zirklutes ir liepiau sugalvoti pirmasias ju seimos svajones:
12 val pakvieciau visus i lauka iziebti nauja seimos zvaigzdyna ir paleisti dangaus zibintus ir kartu pasiziureti kaip stipriai dega ir liepsnoja jaunuju meile, taip pat sulauke didelio susizavejimo ir nuostabos:
Matosi tik dvi smelio spalvos, bet buvo 8 berods, nera tokios nuotraukos kur matytusi visos smelio spalvos.
Nors svociavau praeita vasar bet vis dar uzeinu cia paskaitineti . Savo pasakojime buvau neidejusi keliu nuotrauku. Tad ikeliu jas dabar ir trumpai aprasysiu pora staigmenu jauniesiems kurios sulauke daug dziaugsmo ir susizavejimo :
Isejus is rotuses visiems atejusiems pasveikinti sveciams isdalinau po nedidele sirdele ir tusinuka, visi uzrase palinkejimus ir klijavo ant dideles sirdies, pasakiau kad katik susikure nauja seima bet tai zinom tik mes, tad lai jaunieji paleidzia balionus i dangu ir visas pasaulis suzino apie si nuostabu ivyki, o mes visi mintimis linkekime kad visi linkejimai issipildytu:
Isejus is baznycios pabroliai atnese didele deze, vaizduodami kad labai sunku , as pasakiau kad ten yra jaunuju mergautines svajones, laikas jas paleisti nes nuo siol teks svajoti kartu, ten buvo pilna deze baltu helio balionu, atrode pasakiskai, kai jie visi pakilo i dangu, o ant dugno buvo priristi du raudoni balionai daviau jauniesiems zirklutes ir liepiau sugalvoti pirmasias ju seimos svajones:
12 val pakvieciau visus i lauka iziebti nauja seimos zvaigzdyna ir paleisti dangaus zibintus ir kartu pasiziureti kaip stipriai dega ir liepsnoja jaunuju meile, taip pat sulauke didelio susizavejimo ir nuostabos:
As be zado... Nu saunuole!!!
Kazkas ieskojot pasakos:
Ne visi žino, kaip jaunieji .. ir . susipažino, bet galim įsivaizduoti, kad buvo taip: maždaug prieš keletą metų, kažkur Šventosios miestelyje buvo gilus vakaras. Patekėjo mėnulis (iš pulko išrenkamas žmogus, kuris labiausiai panašus į mėnulį ir paaiškinama, kad kai bus pasakyti žodžiai " pateka mėnulis" jis turi atsitūpti ir atsistoti),toliau, vėl sakoma:pateka mėnulis, ošia pušys(išrenkami du svečiai, kurie turės vaizduoti pušis, jie turi ošti, kai pasakoma " ošia pušys"), tada vėl sakoma: pateka mėnulis, ošia pušys, mėnesienoje praliuoksi stirna( išrenkama stirna, kuri galės grakščiai praliuoksėti pro mėnulį ir pušis, kai bus pasakyta " mėnesienoje praliuoksi stirna"), tada vėl sakoma: pateka mėnulis, ošia pušys, mėnesienoje praliuoksi stirna, stovi namelis (išrenkami du svečiai, kurie iškėlę rankas vaizduoja namelį), tada vėl sakoma: pateka mėnulis, ošia pušys, mėnesienoje praliuoksi stirna, stovi namelas, namelyje gyvena mergelė (išrenkama mergelė, kuri vaizduoja jaunąją) ir vėl sakoma: ... staiga pasigirsta motociklo gaudesys (žirgo žvengimas, limuzino kaukimas ir t. t. ) tada įvažiuoja (atjoja...) bernelis (vienas iš svečių). Vėl viskas iš pradžių: pateka mėnulis... bernelis pasiūlo mergeliai pasivažinėti, mergelė sutinka, abu "išvažiuoja" ir sakoma: kaip ten toliau buvo, nieks nematė, nieks negirdėjo, bet šiandiena švenčiame šaunias vestuvias
Buvau kuri laika atitrukus nuo ruosos darbu... Isgyvenom sunkiu momentu, iskentem skaudziu netekciu... Bet laikas bega. Nors zaizdos ir negyja, bet norisi sesi grazios sventes Tad griztu ir as i sita buri
QUOTE(memori @ 2010 03 18, 17:35)
sveikos
memori šauni pasaka buvau dar tokios negirdėjus, tik apie raudonkepuraitę sveika sugrįžus
dėl dovanų jauniesiems.. tai mes kadangi piršliausim brolio vestuvėse, tai kaip ir jaučiame pareigą ne tik papiršliauti, bet ir dovanėlę įteikti jei kam reikia, galiu pasidalinti idėja dovanos.. žinom jaunųjų laimingą skaičių (nu jie vis juokias kad jis visur jiems pasitaiko), ir dovanosim tiek Eurų.. nes litais labai kukliai gautųsi
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 18, 18:10)
sveikos
memori šauni pasaka buvau dar tokios negirdėjus, tik apie raudonkepuraitę sveika sugrįžus
dėl dovanų jauniesiems.. tai mes kadangi piršliausim brolio vestuvėse, tai kaip ir jaučiame pareigą ne tik papiršliauti, bet ir dovanėlę įteikti jei kam reikia, galiu pasidalinti idėja dovanos.. žinom jaunųjų laimingą skaičių (nu jie vis juokias kad jis visur jiems pasitaiko), ir dovanosim tiek Eurų.. nes litais labai kukliai gautųsi
Mes ir i mano seses vestuves einam. Tad pasitare abu nusprendem, kad nera nieko svarbiau, kaip nuostabus prisiminimai Tad nusamdem foografa Jis paveiksluos seses mazyte svente ir dar + sesija studijoj jauniesiems.
QUOTE(memori @ 2010 03 18, 19:16)
Mes ir i mano seses vestuves einam. Tad pasitare abu nusprendem, kad nera nieko svarbiau, kaip nuostabus prisiminimai Tad nusamdem foografa Jis paveiksluos seses mazyte svente ir dar + sesija studijoj jauniesiems.
irgi puiki dovana
KLausykit, pas ms tokia situacija, kad gali buti, jog jaunojo tevai nedalyvaus... Del ko - as ne pati nzn. Tik sesuo parase, jog ju gali ir nebuti. Tai mastau, kaip dabar ta sutikima paruost ir seimos zidinio perdavima... Kazkaip man ie visi zodziai atrodo labiau skirti kai yra abieju tevaeliai... Gal kas turit ka nors neutralaus? Kazko paciai nesimasto isvis. Dingo visas kuribingumas
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 18, 11:30)
Labuka visoms svočiutėms
skgreta gal gali dar
1 plačiau aprašyt pasaka apie 4 zvakes, kokia tai pasaka
2 Labai gražias prijuostes jauniesiems padovanojai, pasidalink paslaptimi, kur pirkai
3 Kai rodėt filmą ar tu būtent apie jaunuosius asmeniškus žodžius skaitei ar kokia pasaką ar padavimą
4 Ir dar, ar nebuvo sunku isismaginusių vestuvininkų suvadint prie stalo, kai šeimos židinį teikėt, ar nebuvo taip, kad pagalvojai, geriau būčiau prie pirmo stalo įteikusi Aš tai irgi žadėjau per antrą užsėdimą įteikt, bet bijau kad jau įsismaginę vestuvininkai nelabai klausys
skgreta gal gali dar
1 plačiau aprašyt pasaka apie 4 zvakes, kokia tai pasaka
2 Labai gražias prijuostes jauniesiems padovanojai, pasidalink paslaptimi, kur pirkai
3 Kai rodėt filmą ar tu būtent apie jaunuosius asmeniškus žodžius skaitei ar kokia pasaką ar padavimą
4 Ir dar, ar nebuvo sunku isismaginusių vestuvininkų suvadint prie stalo, kai šeimos židinį teikėt, ar nebuvo taip, kad pagalvojai, geriau būčiau prie pirmo stalo įteikusi Aš tai irgi žadėjau per antrą užsėdimą įteikt, bet bijau kad jau įsismaginę vestuvininkai nelabai klausys
Po zidnio sudainavus ilgiausiu metu skaiciau Istorija apie 4 zvakes:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
Brangieji, Jūs katik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis ir kiekvienas Jūsų, visada savo širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Taigi Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.
2 Prijuostes pirkau senukuose, o siuvinejo tokia pazistama moteriske, ji siuvinejo man ir ranksluoscius.
3. Istorija apie jaunuosius sukuriau pati, na ten buvo tokia romantiska miles istorija, net ne ju, parinkau prasmingas mintis ir zodzius apie meile, dejau nuotrauku is ju vaikystes, paauglystes, paskui is draugystes. Istorija ne jumoristine, ne pasaka, tiesiog apie ju susitikima ir kad jiems buvo lemta kartu susitikti dar net negimus.
4. Seimos zidini galvojau daryt pirmo uzsedimo metu, bet pirmo uzsedimo metu buvo ir filmukas, jei ji buciau darius veliau butu prarades prasme, nes ta filmuka rodziau tik atsisedus uz stalo net neatidavus dokumentu, tai buvo tarsi izangini zodis. Susipazinimas ir komendantai antro uzsedimo metu irgi nelabai tiktu, o po zidinio ejo ta pasaka apie keturias zvakes tai tai sudeti i pirma uzsedima butu buve per daug, nes jau maciau kad publika pavargo prie stalo, nors uzsedimas nebuvo ilgas. Muzikantai man bande aiskinti kaip daryt bet dariau savaip ir viskas tiko.Daug kas irgi sake kad zidini daryciau anksciau bet as dariau pagal save ir nesigailiu. SUkviesti prie stalo nebuvo sunku, muzikantai sukviete, ir visi praktiskai klause. Seip tikrai reiktu susitaikyti su tuo kad atsiras kurie kalbesis kurie nores atsistoti ir pan, visada taip buna kiek man teko dalyvauti vestuvese, nereikia del to nervuotis ir pergyventi
QUOTE(Dzenete @ 2010 03 18, 13:32)
Na musu jaunieji prisidejo, jie pirko kai kuriuos suvenyrus, medalius, taures, sveciu knyga, zidini ir dar kitu smulkmenu. DOvanos jie primygtinai prase nepirkti sake kad mes esam dovana, bet as norejau kad jie turetu kazka ka prisimintu nuo musu ir po daug daug metu. Tad padovanojom dvi stiklines gulbes, labai grazios, ranku darbo, na labai graziai atrode , isgraviravom ju inicialus ir vestuviu data, jiems si dovana labai patiko.
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 18, 15:37)
skgreta, labai sauni svocia esi
QUOTE(memori @ 2010 03 18, 17:35)
As be zado... Nu saunuole!!!
dekui