Labas rytas
QUOTE(ATijA @ 2010 04 14, 01:00)
Labas vakaras,
Atsiprašau, kad įsibroviau į jūsų temą
bet aš čia iš nevilties
Už savaitės su puse sesės vestuvės, mane pakvietė liudininke, vestuvės nedidelės, kavinėje, be lauko pramogų ir antros dienos ir t.t. bet aš niekada nebuvau nei svočia nei liudininke, tai net nežinau nuo ko pradėti ir ką turiu būtinai suorganizuoti.
Šiuo metu auginu 8 mėn. sūnelį, tai laiko dienomis visai neturiu ir išlėkt iki parduotuvių galiu labai limituotai.
Bandžiau skaityt jūsų temas, čia tikrai daug gerų įdėjų, bet šiandien supratau, kad tikrai nespėsiu visko perskaityt ir surast kažką tinkamo.
Labai prašau padėkit man
gal kas galit trumpą scenarijų atsiųst
kokių įdomesnių žaidimų
ir šeip kokių gražių dalykų
jūs ten kalbat apie kažkokį gandro laišką? kas tai, gal galit ir man į az (mano sesė kaip tik laukiasi)
Iš anksto ačiū Jums
parašyk savo paštą, atsiūsiu visko ką turiu(gandro laišką, jaunųjų pasižadėjimus-įsipareigojimus, svečių įsipareigojimus jauniesiems(pasižadėjimus), keletą žaidimukų.., dar pažiūrėsiu ką nudingo turiu), gal kažką suspėsi pasidaryti
turiu labai fainą idėją, kažkieno, nugvelbus
padovanoti vienai ir kitai mamytei taupykles, batukus, perrištus mėlynu ir žydru kaspinėliu.. išsitraukia mamytės spalvą (nu ar mergaitei ar berniukui) ir pasižada ten kasdien iki leliuas gimimo dėti pinigėlius, o tada padovanoti .. man labai patiko šita mintis, būtinai darysiu..
MEMORI, nesijaudink, gerklę paskalauk kaip čia liepė tau.. ir pamatysi viskas bus gerai, būsi puiki svočiutė