Na manau nei viena nedrystu
Na, manau reiktu tada ir svociutei sukne prisiderint prie jaunosios
as derinau savo suknele prie pulko.
Bet pastebejau kad sampanine jaunosios suknele prastokai ziurisi ant fotkiu
QUOTE(astarna @ 2010 04 13, 16:49)
as derinau savo suknele prie pulko.
Nu nesutikciau, kad sampanine suknele negraziai atrodo nuotraukose.
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 04 13, 15:10)
labukas,
kas del sukneliu nuomos.panasiai uz ta pacia kaina imanoma nusipirkti turgui suknele ir jokios atsakomybes,ar suplesius ar siaip kaip nors sugadinus.
kas del sukneliu nuomos.panasiai uz ta pacia kaina imanoma nusipirkti turgui suknele ir jokios atsakomybes,ar suplesius ar siaip kaip nors sugadinus.
Aisku, jei turguj randi idealiai tinkancia, tai gal ir apsimoka, o jei reikia trumpinti, siaurinti - tai papildomos islaidos. Nuomos salone taisymas ieina i nuomos kaina. O ir kur paskui deti puosnia suknele...
QUOTE(AudraB @ 2010 04 13, 16:36)
Na tiesiog puiki vestuvine suknute
O cia tai reiktu pamergem paziuret kaip gali nutikt labai norint pagaut puokste, nu ziauru...
http://s49.radikal.r...36519a13050.jpg
O cia tai reiktu pamergem paziuret kaip gali nutikt labai norint pagaut puokste, nu ziauru...
http://s49.radikal.r...36519a13050.jpg
O dieve
Vasara teks piršliauti pirmą kartą tai dabar pasistojo klausymas, kuom skiriasi piršliai nuo svotų, nebesuprantu aš tų savo funkcijų ir dar klausymas ar labai skiriasi rusų , lenkų ir lietuvių vestuvės.Dilema atsirado nes nežinau kokia kalba reiks vesti, jaunieji sako kad nėra labai svarbu bet aš įtariu kad lietuvių tose vestuvėse bus mažuma
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 13, 15:09)
sveika. vakar Kaune ieskojau sukneliu ir nieko gero neradau. radau pora grazesniu, bet nuoma buvo 350lt. man per brangu. siandien issinuomavau Vilniuje, cia ir gyvenu, uz 170lt, kartu su kaklaraisciu suknute pusta, iliemenuota, lb grazi. beje, mano akimis, vakariniu sukneliu pasirinkimas Vilniuje yra skurdus, Kune dar baisiau
mes jau už poros mėnesių į veseles einam. O suknelės paieška vis atidėlioju. reiks kitą savaitę tuo užsiimti.. o tai liksiu ievos kostiumu
QUOTE(AudraB @ 2010 04 13, 16:43)
Na, manau reiktu tada ir svociutei sukne prisiderint prie jaunosios
Svočiutė tai dar dar bet jaunikis visai neprisiderinęs
p.s. ačiū už pasisakymus apie kraują manasis irgi gal geras bus nu negi dabar gadinti gerą daiktą kažkaip linkstu prie raudono vyno tik tara reikia pasirūpinti
aš jau laikraštuką pribaigiau tik spausdinti beliko tai pirmas didelis darbas
QUOTE(Rituxx @ 2010 04 13, 21:15)
Vasara teks piršliauti pirmą kartą tai dabar pasistojo klausymas, kuom skiriasi piršliai nuo svotų, nebesuprantu aš tų savo funkcijų ir dar klausymas ar labai skiriasi rusų , lenkų ir lietuvių vestuvės.Dilema atsirado nes nežinau kokia kalba reiks vesti, jaunieji sako kad nėra labai svarbu bet aš įtariu kad lietuvių tose vestuvėse bus mažuma
buvau vestuvese Suvalkuose, tai lygiai tas pats kaip pas mus
Papildyta:
QUOTE(rassske @ 2010 04 13, 18:20)
Nu nesutikciau, kad sampanine suknele negraziai atrodo nuotraukose.
gal priklauso nuo stiliaus , gal ne visom tinka .Mano bendradarbe su sampanine suknele nuotraukose atrode kaip neturtinga naslaitele. o suknele tikrai buvo prabangi.
QUOTE(dinana @ 2010 04 12, 21:59)
sveikos mielosios,
jungiuos i jusu buri jei tik priimsit...
busiu ne svocia bet liudininke,bet svotai nesiruosia nei ka ruost,nei ka kalbet,tai viskas gula ant musu peciu.vestuves geguzes 22diena,liudininke buvau pries kelis metus,bet ten sventem 4 vestuves,o dabar liaudies 10kart daugiau nusimato,tai noris pasiruost...
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet gandro laiska azuolinezasis@gmail.com is anksto dekui...
na ka,einu toliau semtis jusu patirties ir rinktis medziagos...
jungiuos i jusu buri jei tik priimsit...
busiu ne svocia bet liudininke,bet svotai nesiruosia nei ka ruost,nei ka kalbet,tai viskas gula ant musu peciu.vestuves geguzes 22diena,liudininke buvau pries kelis metus,bet ten sventem 4 vestuves,o dabar liaudies 10kart daugiau nusimato,tai noris pasiruost...
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet gandro laiska azuolinezasis@gmail.com is anksto dekui...
na ka,einu toliau semtis jusu patirties ir rinktis medziagos...
Išsiunčiau
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 04 13, 15:10)
labukas,
siandien aplekiau gariunus, tai normalesne suknele bent 300lt kainuoja. ka ten normalesne...paprasta gofruota, man tokios be rysio. radau sau grazia, tai buvo 600lt.... taigi issinuomojau uz 170lt superine ikelsiu foto po visko