Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Na manau nei viena nedrystu smile.gif

Na, manau reiktu tada ir svociutei sukne prisiderint prie jaunosios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 13 balandžio 2010 - 15:44
as derinau savo suknele prie pulko.
Bet pastebejau kad sampanine jaunosios suknele prastokai ziurisi ant fotkiu
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2010 04 13, 16:49)
as derinau savo suknele prie pulko. 
Bet pastebejau kad sampanine jaunosios suknele prastokai ziurisi ant fotkiu

Nu nesutikciau, kad sampanine suknele negraziai atrodo nuotraukose. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 04 13, 15:10)
labukas,
kas del sukneliu nuomos.panasiai uz ta pacia kaina imanoma nusipirkti turgui suknele ir jokios atsakomybes,ar suplesius ar siaip kaip nors sugadinus.

Aisku, jei turguj randi idealiai tinkancia, tai gal ir apsimoka, o jei reikia trumpinti, siaurinti - tai papildomos islaidos. Nuomos salone taisymas ieina i nuomos kaina. O ir kur paskui deti puosnia suknele...
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 13, 16:36)
Na tiesiog puiki vestuvine suknute
user posted image

O cia tai reiktu pamergem paziuret kaip gali nutikt labai norint pagaut puokste, nu ziauru...
http://s49.radikal.r...36519a13050.jpg

O dieve doh.gif
Atsakyti
Vasara teks piršliauti pirmą kartą tai dabar pasistojo klausymas, kuom skiriasi piršliai nuo svotų, nebesuprantu aš tų savo funkcijų doh.gif ir dar klausymas ar labai skiriasi rusų , lenkų ir lietuvių vestuvės.Dilema atsirado nes nežinau kokia kalba reiks vesti, jaunieji sako kad nėra labai svarbu bet aš įtariu kad lietuvių tose vestuvėse bus mažuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 13, 15:09)
sveika. vakar Kaune ieskojau sukneliu ir nieko gero neradau. radau pora grazesniu, bet nuoma buvo 350lt. man per brangu. siandien issinuomavau Vilniuje, cia ir gyvenu, uz 170lt, kartu su kaklaraisciu smile.gif suknute pusta, iliemenuota, lb grazi. beje, mano akimis, vakariniu sukneliu pasirinkimas Vilniuje yra skurdus, Kune dar baisiau biggrin.gif

mes jau už poros mėnesių į veseles einam. O suknelės paieška vis atidėlioju. reiks kitą savaitę tuo užsiimti.. o tai liksiu ievos kostiumu bigsmile.gif
Atsakyti
Vestuvių scenarijus piršliams
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 13, 16:43)
Na, manau reiktu tada ir svociutei sukne prisiderint prie jaunosios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Svočiutė tai dar dar bet jaunikis visai neprisiderinęs lotuliukas.gif

p.s. ačiū už pasisakymus apie kraują manasis irgi gal geras bus nu negi dabar gadinti gerą daiktą kažkaip linkstu prie raudono vyno tik tara reikia pasirūpinti g.gif

aš jau laikraštuką pribaigiau tik spausdinti beliko tai pirmas didelis darbas
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 04 13, 21:15)
Vasara teks piršliauti pirmą kartą tai dabar pasistojo klausymas, kuom skiriasi piršliai nuo svotų, nebesuprantu aš tų savo funkcijų  doh.gif ir dar klausymas ar labai skiriasi rusų , lenkų ir lietuvių vestuvės.Dilema atsirado nes nežinau kokia kalba reiks vesti, jaunieji sako kad nėra labai svarbu bet aš įtariu kad lietuvių tose vestuvėse bus mažuma  g.gif

buvau vestuvese Suvalkuose, tai lygiai tas pats kaip pas mus
Papildyta:
QUOTE(rassske @ 2010 04 13, 18:20)
Nu nesutikciau, kad sampanine suknele negraziai atrodo nuotraukose.  schmoll.gif

gal priklauso nuo stiliaus , gal ne visom tinka .Mano bendradarbe su sampanine suknele nuotraukose atrode kaip neturtinga naslaitele. o suknele tikrai buvo prabangi.
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2010 04 12, 21:59)
sveikos mielosios,
jungiuos i jusu buri jei tik  priimsit...  blush2.gif
busiu ne svocia bet liudininke,bet svotai nesiruosia nei ka ruost,nei ka  kalbet,tai viskas gula ant musu peciu.vestuves geguzes 22diena,liudininke buvau pries kelis metus,bet ten sventem 4 vestuves,o dabar liaudies 10kart daugiau nusimato,tai noris pasiruost...
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet gandro laiska azuolinezasis@gmail.com is anksto dekui...
na ka,einu toliau semtis jusu patirties ir rinktis medziagos...  4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 04 13, 15:10)
labukas,
kas del sukneliu nuomos.panasiai uz ta pacia kaina imanoma nusipirkti turgui suknele ir jokios atsakomybes,ar suplesius ar siaip kaip nors sugadinus.

siandien aplekiau gariunus, tai normalesne suknele bent 300lt kainuoja. ka ten normalesne...paprasta gofruota, man tokios be rysio. radau sau grazia, tai buvo 600lt.... doh.gif taigi issinuomojau uz 170lt superine thumbup.gif ikelsiu foto po visko wink.gif
Atsakyti