Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Sveikos svočiutės, ir aš jungiuos pagaliau prie jūsų, kakaip užsiėmus viskuombuvau, tai nebuvo kada su jumis palepėti 4u.gif
SKGRETA tu tikra šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(J.Mama @ 2010 03 17, 14:22)
O kaip su rūtų vainikėliu, kada ir kas jį prisega. ir kurioje pusėje? Nuotaka nuometo neturės..

Rūtų vainikėlį prisega jaunosios mama dešinėje nuometo pusėje (nu jaunosios dešinėje, gal neaiškiai pasakiau), o kaip jei nėra nuometo.. gal kažkur galvoje segasi..net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianike1980 @ 2010 03 17, 12:23)
labas svociutes ir liudininkes nezinau ar as jungiuosi prie jusu ar ne siaip jaunieji pakviete buti liudininkais,bet nezinom ar sutikti ar ne?nes vestuves netradicines nebus daininku tai kiek suprantu pagrindinis kruvis bus mums nors jie sako kad nieko nereiks daryt bet taigi nesedesi kaip mumija:) taigi gal kas buvot tokiose vestuvese?ka daret ir t.t.?dekui  smile.gif

Oi, koks sunkus uzdavinys.Bet siaip negrazu atsakyti - juk jie nori butent Jusu! Jiems tai didziulis ivykis, neatsakykit...

O kaip su rūtų vainikėliu, kada ir kas jį prisega. ir kurioje pusėje? Nuotaka nuometo neturės..

Prisega arba mama, arba kirpykloj iskart kai sukuosena daro.Sega kaireje puseje, kai jaunoji isteka, tada kaip ir gelyte jaunajam persega i desine puse.

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 17, 15:28)
Rūtų vainikėlį prisega jaunosios mama dešinėje nuometo pusėje (nu jaunosios dešinėje, gal neaiškiai pasakiau), o kaip jei nėra nuometo.. gal kažkur galvoje segasi..net nežinau  g.gif

Tu tikra?
Atsakyti
oj.. velnias.. taip pykstu teisi, iš pradžių kairėje, paskui persega į dešinę doh.gif atsiprašau, tikiuosi nesuklaidinau be reikalo blush2.gif
Atsakyti
Rūtų vainikėlį sega kairėje pusėje, mama, nors pagal papročius seniau segdavo pirmoji pamergė.
Atsakyti
QUOTE(jurgitulka @ 2010 03 16, 19:48)
Labas, mergaitės  4u.gif
Aš irgi noriu prijungti prie Jūsų mirksiukas.gif 
Piršlienė būsiu pirmą kartą gegužę, jaudinuosi... scare.gif

Noriu paklausti kam (jauniesiems, jų tėveliams, ...) ir kokius (popierinius, molinius, medinius) dovanojate medalius? Kokios yra nominacijos?
Gal galite pagelbėti?

Idedu is savo scenarijaus ka as buvau apdovanojusi, gal dar kas nores ir kazka panaudos. O medalius turejau pasiutus, jei domins atsiusiu foto.
APDOVANOJIMAI
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius :
Pirmiausia MAMYTĖMS. Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai – dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs – sūnaus ar marčios.
Jaunosios TĖČIUI – dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ).
JAUNAJAI dovanojam ( kočelą ), kad turėtu su kuo vyrą pasitikti ir (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI : R.. jinai griauš tave kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau ( pjūklą ).
Priza norėtume įteikti ir geriausiams šokėjams už miklias kojas (2vnt šokdinės).
Apdovanosime ir pačius balsingiausius, šauniausius dainorėlius (magnetukai ).
Dovanėlę gaus ir didžiausi miegaliai (pagalvės 2vnt.).
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias ( magnetukas ).
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (stringai ).
Taip pat daugiausia stopkiu kilnuotojui (alaus butelis ).
Geriausiams artistams ( kaukės 2vnt. )
Karščiausiai porai S.... (veduoklė ) M..... ( muzgaudė )
Negalime pamiršti mūsų makaronų kabintojo ( spageti )
Seksopotologas savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ).
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (rinkinys- greitosios mašinos).
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą ( musgaudžiai 4vnt. ).
Gaisrininkui už aistrų gesinimą (šautuvas su saldainiais ).

Taip pat mūsų šauniajai apsaugai ir policininkui (4vnt. darbinės pirštines).
O jau be spaudos atstovo ir pletkų rinkėjo neapseina joks renginys (2vnt.dideli pieštukai arba sąsiūvinys ).
Taros supirkėjui dovanojam jaunystės eleksyrą (vkš.buteliukas su gėrimų).
Reikėtų nepamiršt ir garbingų svečių iš vilniaus, tai seimo narės, kurios gal kartais skirs kokia finansine paramą mūsų jauniesiems ( stalo inventorius arba vazelės ).
Mūsų tarpe yra ir patys mažiausi dalyviai, kurie apdovanojami už ištvermė ir linksmumą ( saldaininis laikrodis ir lelytė ).
Už gerą muziką, trankius šokius dėkojam ir apdovanojam muzikantus ( žaislinis muzikos rinkinys ).

Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū šeimininkėms,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( šaukštų rinkinys ar kitka ).

Papildyta:
BŪSIMO VAIKELIO LAIŠKAS

Brangūs būsimieji mano tėveliai,
čia sveikinu Jus aš, Jūsų būsimas vaikelis. Tokia jau tvarka ant šito mažo svieto, kur du žmonės tuokiasi, ten neužilgo atsirandu ir aš – trečias. Ne kaip svečias, bet kaip pilnavertis ir reiklus šeimos narys. Į šį pasaulį aš ateinu nuogas, alkanas, visa gerkle šaukdamas. Už tai Jūs, mano tėveliai, juokitės, būkit patenkinti manęs sulaukę.
Ypač laimingas jausis tėtis, jeigu aš būsiu sūnus. Nors kas aš būsiu - sūnus ar duktė, pats dar nežinau, ir Jums iš anksto pažadėti negaliu. Iš anksto pranešdamas apie savo būsimą atvykimą, noriu išbandyti Jus. Ar esate jau pasiruošę mane priimti? Štai mano modelis, dalelę reikalingų daiktų, kurie bus man reikalingi. Švaros palaikymui įdedu: kempinę ir muilą. Taip pat įdedu maisto atsargų. Paragaukite tėveliai, būsimos močiutės ir būsimi seneliai. Pabandykit mane aprengti, pamaitinti, nuraminti ir pašnekinti.
Jūs laukit manęs ir aš tikrai pas Jus ateisiu.

JŪSŲ VAIKELIS
Atsakyti
aciu labai uz Jusu nuomone wink.gif gal kas galetu pasidalinti vienos dienos scenarijumi? buciau labai dekinga:)
Atsakyti
Na dar galiu pasiulyti (ideja ne mano) padovanoti jauniems vestuvinio medaus, kam bus idomu galesiu atsiust
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 03 17, 15:34)
Oi, koks sunkus uzdavinys.Bet siaip negrazu atsakyti - juk jie nori butent Jusu! Jiems tai didziulis ivykis, neatsakykit...
Prisega arba mama, arba kirpykloj iskart kai sukuosena daro.Sega kaireje puseje, kai jaunoji isteka, tada kaip ir gelyte jaunajam persega i desine puse.
Tu tikra?

Dabar rutu nera, tai kuo jas pakeiciate
Atsakyti
QUOTE(samiras @ 2010 03 17, 19:34)
Dabar rutu nera, tai kuo jas pakeiciate

Yra ,tik reik pas bobuciu turgui klaust.
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 16, 19:19)
Merginos visos kurios prašėt laiško gandrui, išsiunčiau. Sėkmės ruošiantis thumbup.gif
Na o aš noriu irgi patarimo: mano jaunieji gyvena kartu, išvažiuosim irgi visi kartu, tokių kaip išlydėtuvių ir palaiminimo nebus, bet kažkaip nesinori vien tik susirinkt sakyt na važiuojam ir išvažiuot doh.gif  Gal kam irgi taip buvo, ką darėt, pasidalinkit idėjomis 4u.gif

labutis na aš eisiu pirmą kartą į svočias pas sęsę ir jie taip pat kartu bus pas mane namie iš kurių ir išvyksim,kadangi jie gryžę iš užsienio pas manę apsistoja,tai va ir aš gal voju kaip čia tą pradžią daryti,nes filmuos.Tai kelis variantus mąstau:gal daryti kaip pelenės įstorija arba duris apipinti tipo voratinkliu ir jaunasis turės gražiais žodžiais pro jį praeitį,na įdėjų radau šiam forume nemažai.Juk galima sisitart su jaunaisiai kad pavaidintu manau nieko čia baisaus ir jiem bus atrakcija.Ką manot
Atsakyti
Tiesa jei nesunku įmeskit į až laišką ir atcakymą gandrui,gal dar kas turit diplomų pvz.tėvams ar tokiu rašo,nes jau kiek ieškojau ir per google kažkaip nieko tinkamo neradau ,gal pražiūrėjau .Dėkoju
Ps: jūsų įdėjos visų super,aš tikriausia 80lapų išsisaugojau reiks jau kurti scenarijų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 03 17, 11:55)
Noreciau ir as tokios svocios!!!!Fantastika!Lenkiu galva...

QUOTE(Agniulka @ 2010 03 17, 12:25)
Ačiū labai, kad pasidalinai clap.gif Daug ką panaudosiu ax.gif Mano jaunieji irgi nenori ilgų graudulingų kalbų, o ir aš manau kad per vestuves turi būti linksma ir daug staigmenų thumbup.gif Ir aš tokios svočios būčiau norėjusi notworthy.gif

dekui mergaites labai uz grazius zodzius blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 03 17, 13:17)
skgreta gal gali pasidalint dar ką į tuos maišelius kraičio skrynelei dėjai ir kokius žodžius ant kriauklyčių rašėt doh.gif

i maiseli "kai salta" idejau degtuku su jaunuju inicialais ir atvirute su pasiulymu uzsidegti seimos zidini;
i maiseli "vaziuojant susitikti su mazuoju angeliuku" idejau vilnones kojinytes ir atvirute su sveikinimu ir priminimu kad nepamirstu pasiimti sampano ir sirdele su vardais;
i maiseli "susipykus " idejau atvirute berods su siulymu pasiziureti vestuviu filma ir pasibuciuoti, nelabai pamenu
i maiseli "kai liudna" idejau irgi atvirute su kazkokiu palinkejim, nepamenu koki doh.gif
i maiseli "kai jauciates vienis" idejau atvirute su siulymu pasiziureti vestuviu nuotraukas ir sveciu knyga.
Gal but jau susimaisiau na bet galima ivairiu prigalvoti.
Ant kriaukliu rasiau daug: meile, pasitikejimas, vaikai, staigmenos, istikimybe, kantrybe ir t.t. paieskosiu gal kur nors rasiu tuos zodzius

vainikeli sega vyriausia pamerge i kaire puse.

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 17, 15:28)

SKGRETA tu tikra šaunuolė  thumbup.gif

dekui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti