Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Klausykit, o kaip reiktu daryt jei jaunuosius reiks is tu paciu namu islydet. Pas viena ir tevu mirusi mama, o kito tevas. sad.gif
Atsakyti
as ir isleidau is vienu namu.

Paminek kad yra brangus zmones kuriu dabar negalima apkabinti negalima paprasyt patarimo , bet jie yra siai sitoje vestuveje , jie ten kur ir Jus , jie su jumis , jusu .sirdyse.Ir kaip jie dabar dziaugiasi nes nepeprastai grazi dukra , beprotiskai laimingas sunus

Atsakyti
Sveikos ir aš su klausimu piršlio kraujas kas tai? t.y. viduj gėrimas koks ar spec receptas yra ar tik raudonas vynas ar jį paįvairinti tongue.gif na kad ir pipirais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Noriu paklausti, gal yra tokiu svociuciu kurioms teko lietinga diena. Ka tada daret su gamta ir vidurnakciu kaip neina iseiti i lauka? g.gif

Dabar viska susigalvojusi, liko tik isigyti ivairiu dalykeliu, jau pirkiniu sarasiuka pasidariusi. Ir va sove mintis, jeigu ta diena lyja g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 12, 19:48)
Sveikos ir aš su klausimu piršlio kraujas kas tai? t.y. viduj gėrimas koks ar spec receptas yra ar tik raudonas vynas ar jį paįvairinti tongue.gif na kad ir pipirais biggrin.gif

Man kiek teke buti vestuvese ir ragauti "pirslio kraujo" tai jis tikrai nebuvo vynukas. Tan budavo toks brudas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , visko ten mano manymu galima primaisyti, nebutinai reikia pilti vyno ar degtines
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 04 12, 19:55)
Sveikutės  4u.gif

Noriu paklausti, gal yra tokiu svociuciu kurioms teko lietinga diena. Ka tada daret su gamta ir vidurnakciu kaip neina iseiti i lauka?  g.gif

Dabar viska susigalvojusi, liko tik isigyti ivairiu dalykeliu, jau pirkiniu sarasiuka pasidariusi. Ir va sove mintis, jeigu ta diena lyja  g.gif  doh.gif
Papildyta:
Man kiek teke buti vestuvese ir ragauti "pirslio kraujo" tai jis tikrai nebuvo vynukas. Tan budavo toks brudas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , visko ten mano manymu galima primaisyti, nebutinai reikia pilti vyno ar degtines

o jis antra diena duodamas ane?
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 12, 19:48)

Mes tai davem bobeline, sakem musu pirslys geras tai ir jo kraujas skanus. As ir buvau seip ragavus kartu ir neskanu, bet pagalvojau kad be reikalo bus pinigai ismesti, primaisysiu ten visokiu nesamoniu niekas neisgers ir reiks ipilti, o dabar nieks nesirauke, visi skaniai ragavo, kiek liko po vestuviu su jaunaisiais pabaigem
QUOTE(AudraB @ 2010 04 12, 20:28)
o jis antra diena duodamas ane?

taip jis duodamas antra diena po to kai kariamas pirslys ir ji isgelbeja jaunoji.
Atsakyti
Gal kas turit ka nors pirslio karimui, zodzius, koki scenariju, dabar suzinojau, kad bus, bet nesinori skaitinet temas ir vel ieskot sad.gif
Atsakyti
Va dar viena nuorodele
http://www.graviravimas.eu/

Gal kas zinot kur vilniuj ant metalo ir stiklo pigiau graviruoja?
Atsakyti
Sveiki,

o gal zinote, kur Kaune graviruoja ant metalo?
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 04 12, 13:11)
Sveikos  bigsmile.gif

Jungiuos į Jūsų gražų būrį. Liepos 10d kartu su vyru piršliausim brolio vestuvėse. Labai norėjom pabūt eiliniais pijokais, bet neišdegė  verysad.gif

Matau, kad nemažai darbelio turėsiu  bigsmile.gif  bet tikiuos, kad spėsim tinkamai pasiruošti.
Perskaičiau visą temutę. Labai labai patiko skregos piršliavimo įdėjos. Matosi, kad nuoširdžiai stengėsi ir atsakingai ruošėsi  thumbup.gif Širdies įdėją pasiūlysiu vyrui  bigsmile.gif

Natos  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Be reikalo pirmoji neužpatentavo to reikalo  lotuliukas.gif Nes dabar tai jau bus copy-paste.

Gal kuri galėtųmet persiųst gardro laišką? Iš anksto dėkui  4u.gif  eimutiene yahoo.com

Jaunieji nori tradicinių 2 dienų vestuvių. Vakare bus vedantysis. Tai mums dalis rūpesčių atkris, bet užtai ką darysim norisi padaryt puikiai  blush2.gif

Taip kad pasivaidensiu aš čia dažnokai  bigsmile.gif

Išsiunčiau gandro laišką mirksiukas.gif Sėkmės ruošiantis 4u.gif
Atsakyti
sveikos mielosios,
jungiuos i jusu buri jei tik priimsit... blush2.gif
busiu ne svocia bet liudininke,bet svotai nesiruosia nei ka ruost,nei ka kalbet,tai viskas gula ant musu peciu.vestuves geguzes 22diena,liudininke buvau pries kelis metus,bet ten sventem 4 vestuves,o dabar liaudies 10kart daugiau nusimato,tai noris pasiruost...
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet gandro laiska azuolinezasis@gmail.com is anksto dekui...
na ka,einu toliau semtis jusu patirties ir rinktis medziagos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2010 04 12, 21:59)
sveikos mielosios,
jungiuos i jusu buri jei tik  priimsit...  blush2.gif
busiu ne svocia bet liudininke,bet svotai nesiruosia nei ka ruost,nei ka  kalbet,tai viskas gula ant musu peciu.vestuves geguzes 22diena,liudininke buvau pries kelis metus,bet ten sventem 4 vestuves,o dabar liaudies 10kart daugiau nusimato,tai noris pasiruost...
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet gandro laiska azuolinezasis@gmail.com is anksto dekui...
na ka,einu toliau semtis jusu patirties ir rinktis medziagos...  4u.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti