Prisiminiau, kad kazkuri teiravotes apie natas
QUOTE(memori @ 2010 04 09, 19:38)
Oi gerulės
QUOTE(AudraB @ 2010 04 09, 16:01)
Gal ir man kas nors galetu atsiusti pasizadejimo korteles, buciau labai dekinga
andriuskaite@gmail.com
andriuskaite@gmail.com
Sveikos svociutes,atsiuskit ir man pasizadejimu korteles.aciu
rusinai5@gmail.com
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 09, 20:25)
Oi gerulės
jos ir siuose forumuose rastos
QUOTE(liwana @ 2010 04 09, 22:03)
Issiunciau
QUOTE(memori @ 2010 04 10, 07:52)
Aciu didelis
Sveikutės, kažkuriam čia psl. skaičiau loretitos2 scenarijuje, kad buvo kažkokie gyvenimo ženklai jauniesiems, ir siuntinys jaunąjam, kas tai yra?
Sveikos,
Sugalvojau,kad antra diena jaunavedziams iteiksiu Gandro laiska suvaidindama jiems Pepe Ilgakojine, islendancia is didelio raudono Kaledu senio maiso...
Papildyta:
Man labai patinka!
Girdejau,kad centre Sarma style makiaza daro super!
Gal kas galite pasakyti, kas turėtų jaunąjai mergvakarį organizuoti? Ką reiktų įpareigoti?
Vyriausia pamerge su svocia.O padeda visos drauges.
Sugalvojau,kad antra diena jaunavedziams iteiksiu Gandro laiska suvaidindama jiems Pepe Ilgakojine, islendancia is didelio raudono Kaledu senio maiso...
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 08, 21:23)
sveikutės.
AudraB, mano pasižadėjimai atrodys taip paprastai..sudėsiu į dėžutę ir siųsiu paeiliui
AudraB, mano pasižadėjimai atrodys taip paprastai..sudėsiu į dėžutę ir siųsiu paeiliui
Man labai patinka!
QUOTE(AudraB @ 2010 04 09, 12:54)
O tai sveciai veliau pasizades?
Beje gal zinot svociutes, kur Vilniuje daro gerai makiaza. Vieninteli karta driau ir tai Kaune. Na as tokio neryskaus noreciau. Niekas is jusu Sarma Style nesidariusios makiazo su sukuosena?
Beje gal zinot svociutes, kur Vilniuje daro gerai makiaza. Vieninteli karta driau ir tai Kaune. Na as tokio neryskaus noreciau. Niekas is jusu Sarma Style nesidariusios makiazo su sukuosena?
Girdejau,kad centre Sarma style makiaza daro super!
QUOTE(J.Mama @ 2010 04 09, 15:07)
Gal kas galite pasakyti, kas turėtų jaunąjai mergvakarį organizuoti? Ką reiktų įpareigoti?
Vyriausia pamerge su svocia.O padeda visos drauges.
labas visoms .mano pirsliavimas baigesi viskas praejo .o taip bijojau.ikelsiu savo paklode ir dar noriu visom padekot be jusu nezinau ka buciau dariusi.ACIU
neleidzia nuotraukos idet pabanddysiu veliau
neleidzia nuotraukos idet pabanddysiu veliau
gal ir man galetumet atsiusti pasizadejimo korteles digrytester@gmail.com
Aciu
Aciu