Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(AudraB @ 2010 04 09, 10:52)
Giedre K, tai ne mano papkute wink.gif
Tai kita svociute idejo wink.gif
Papildyta:
O tuos jaunuju pasizadejimus ( gal kai sveciai pasizada?) kada duodat pasakyti, kaip tai pasakot, kad darytu?

oj.. pasiklydau doh.gif
pas mane tai svečiai pasižadės, pirmo užsėdimo metu, kai bus prisistatymas, tada išsitrauks ir pasižadės biggrin.gif mes parodysim pavyzdį visiems iš pradžių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 09, 11:07)
oj.. pasiklydau  doh.gif
pas mane tai svečiai pasižadės, pirmo užsėdimo metu, kai bus prisistatymas, tada išsitrauks ir pasižadės  biggrin.gif mes parodysim pavyzdį visiems iš pradžių  cool.gif

O tai sveciai veliau pasizades?

Beje gal zinot svociutes, kur Vilniuje daro gerai makiaza. Vieninteli karta driau ir tai Kaune. Na as tokio neryskaus noreciau. Niekas is jusu Sarma Style nesidariusios makiazo su sukuosena?
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif
Aš jau kelias dienas skaitau temas ir visos jau man pažįstamos, kai kuriom jau parašiau į Až blush2.gif
Jungiuosi į jūsų būrį mano diena gegužės 8 bigsmile.gif
jau savo galvoje daug ką susidėliojau bendrą vaizdą draugų šventės susikūriau dabar jau liko kibti į darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 09, 12:54)
O tai sveciai veliau pasizades?

Beje gal zinot svociutes, kur Vilniuje daro gerai makiaza. Vieninteli karta driau ir tai Kaune. Na as tokio neryskaus noreciau. Niekas is jusu Sarma Style nesidariusios makiazo su sukuosena?

nu tai susėsime, papasakosim kur buvom, ką veikėm ir po tosto pirmojo, paprašysim visų pasisakyti kas esa jauniesiems ir išsitraukti pasižadėjimų korteles ir pasižadėti.
o dėl makiažo niekuo negaliu padėti.. aš kaune viską darysiuosi 4u.gif
Atsakyti
Labuka visom smile.gif

Visu pirma su praejusiom sventem 4u.gif

O antra - man jau kinkos dreba... Siaube, vos savaiciuke beliko... unsure.gif Perziurejau viska, atrodo turiu ko reikia, na ir ka galima bunant ne lt tureti. Truksta tik vieno - zodziu kai raskinamos spineles prie tilto. Gal kas turit???
Atsakyti
Sveikos, norčiau paprašyti pasižadėjimo kortelių ax.gif labai dėkoju wub.gif neringa.cernikova@festo.com

Gal kas galite pasakyti, kas turėtų jaunąjai mergvakarį organizuoti? Ką reiktų įpareigoti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.Mama: 09 balandžio 2010 - 14:07
QUOTE(J.Mama @ 2010 04 09, 14:07)
*Sveikos, norčiau paprašyti pasižadėjimo kortelių  ax.gif  labai dėkoju  wub.gif neringa.cernikova@festo.com

**Gal kas galite pasakyti, kas turėtų jaunąjai mergvakarį organizuoti? Ką reiktų įpareigoti?  drinks_cheers.gif

* Padaryta 4u.gif

** Nemanau kad kazkas privalo organizuot. Visada gi atsiranda jaunosios geriausia drauge ar sesuo, kuri imasi organizuot ir i ta veikla itraukia visas kitas meginas smile.gif Pvz pries metus dalyvavau geriausios drauges vestuvese. Jos sesuo organizavo viska, bet visos dalyves buvom uz kazka atsakingos ir, zinoma, siulem idejas. Mergvakaris gavos superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 08, 19:26)
Aciu! Na nerealiai daug etikeciu tu prisirinkusi. Visiems gyvenimo atvejams smile.gif

biggrin.gif tai kad daug kur tenka dalyvaut ir visi nori ,kad kazka pravesciau, nes zino mano linksma buda. O beto nepatinka man atsisesti prie stalo ir gerti ( as visai negeriu) drinks_cheers.gif , arba tyleti. Turi vykti veiksmas biggrin.gif. Karta buvo ,kad nieko nepasiruosiau, tai visi nustebo bigsmile.gif , bet sugalvojau ekspromtu
Papildyta:
QUOTE(tere @ 2010 04 08, 19:40)
O gal kas žino etikečių išmatavimus? Loretita, o šampano su viršutine dalimi gal yra pas tave? blush2.gif

Yra visas komplektas, pasirinksi koki noresi, yra pagal ismatavymus, tik nezinau kuriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 08, 21:23)
sveikutės.
aš jau truputį žengiau priekin smile.gif
noriu patarimo del papkių, susisuko visai galva, kaip jums jos, pasisakykit? galvoju gal graziau su balta juostele kazka sumodeliuot...

Bent as nieko daugiau nedaryciau, kad nebutu po to visko perdaug. Dabar graziai ir kukliai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sigritėlė @ 2010 04 08, 21:29)
Gal kas galit atsiųsti pasižadėjimus. Būčiau labai dėkinga.e.p fin.hotel@splius.lt

g.gif kazkodel neina nusiusti
Papildyta:
QUOTE(memori @ 2010 04 09, 13:45)
Labuka visom smile.gif

Visu pirma su praejusiom sventem 4u.gif

O antra - man jau kinkos dreba... Siaube, vos savaiciuke beliko... unsure.gif  Perziurejau viska, atrodo turiu ko reikia, na ir ka galima bunant ne lt tureti.  Truksta tik vieno - zodziu kai raskinamos spineles prie tilto. Gal kas turit???

4u.gif
ŠIRDŽIŲ SURAKINIMAS
( juostos, 2 širdys išgraviruotos, spynelė su raktu)
Širdis simbolizuoja meilę kadangi senovėje manyta, jog iš jos kyla visi jausmai. Širdis yra klasikinis meilės simbolis, neveltui meilės dievas Kupidonas strėle perveria širdį, kad auką užvaldytų meilė. Dovanojam Jums širdis ir surakinam spynele, linkime, kad Jus amžinai lydėtų karšta meilė.
(Į vandenį išmetami rakteliai nuo surakintų širdžių)

Atsakyti
Gal ir man kas nors galetu atsiusti pasizadejimo korteles, buciau labai dekinga smile.gif
andriuskaite@gmail.com
Atsakyti
Loretita2 notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 04 09, 14:30)
* Padaryta 4u.gif

** Nemanau kad kazkas privalo organizuot. Visada gi atsiranda jaunosios geriausia drauge ar sesuo, kuri imasi organizuot ir i ta veikla itraukia visas kitas meginas smile.gif Pvz pries metus dalyvavau geriausios drauges vestuvese. Jos sesuo organizavo viska, bet visos dalyves buvom uz kazka atsakingos ir, zinoma, siulem idejas. Mergvakaris gavos superinis thumbup.gif

o idomu ar daryti mergvakari jei ajunoji laukaisi ir vestuveje bus labai nedaug sveciu, tik patys artimiausi, ir jei daryti tai kam viska pradeti? Nes kiek zinau tai liudininkes enlabai daro mergvakarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 09, 16:01)
Gal ir man kas nors galetu atsiusti pasizadejimo korteles, buciau labai dekinga smile.gif
andriuskaite@gmail.com

Issiunciau 4u.gif

QUOTE(kaaatute @ 2010 04 09, 16:02)
o idomu ar daryti mergvakari jei ajunoji laukaisi ir vestuveje bus labai nedaug sveciu, tik patys artimiausi, ir jei daryti tai kam viska pradeti? Nes kiek zinau tai liudininkes enlabai daro mergvakarius smile.gif

Laukias ar ne, manau kiekviena nusipelno mergaitisko baliuko, jei tik jo nori... O mergvakaryje nebutinai dalyvauja vestuviu sveciai. Bet kuri jaunosios drauge gali tuo uzsiimti. Reikia tik truputuka noro ir iniciatyvos. Liudininkei gal per daug du renginius pravest.
Atsakyti