QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 08, 19:26)
Aciu! Na nerealiai daug etikeciu tu prisirinkusi. Visiems gyvenimo atvejams
tai kad daug kur tenka dalyvaut ir visi nori ,kad kazka pravesciau, nes zino mano linksma buda. O beto nepatinka man atsisesti prie stalo ir gerti ( as visai negeriu)
, arba tyleti. Turi vykti veiksmas
. Karta buvo ,kad nieko nepasiruosiau, tai visi nustebo
, bet sugalvojau ekspromtu
Papildyta:
QUOTE(tere @ 2010 04 08, 19:40)
O gal kas žino etikečių išmatavimus? Loretita, o šampano su viršutine dalimi gal yra pas tave?
Yra visas komplektas, pasirinksi koki noresi, yra pagal ismatavymus, tik nezinau kuriu
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 08, 21:23)
sveikutės.
aš jau truputį žengiau priekin
noriu patarimo del papkių, susisuko visai galva, kaip jums jos, pasisakykit? galvoju gal graziau su balta juostele kazka sumodeliuot...
Bent as nieko daugiau nedaryciau, kad nebutu po to visko perdaug. Dabar graziai ir kukliai atrodo
Papildyta:
QUOTE(sigritėlė @ 2010 04 08, 21:29)
Gal kas galit atsiųsti pasižadėjimus. Būčiau labai dėkinga.e.p fin.hotel@splius.lt
kazkodel neina nusiusti
Papildyta:
QUOTE(memori @ 2010 04 09, 13:45)
Labuka visom
Visu pirma su praejusiom sventem
O antra - man jau kinkos dreba... Siaube, vos savaiciuke beliko...
Perziurejau viska, atrodo turiu ko reikia, na ir ka galima bunant ne lt tureti. Truksta tik vieno - zodziu kai raskinamos spineles prie tilto. Gal kas turit???
ŠIRDŽIŲ SURAKINIMAS
( juostos, 2 širdys išgraviruotos, spynelė su raktu)
Širdis simbolizuoja meilę kadangi senovėje manyta, jog iš jos kyla visi jausmai. Širdis yra klasikinis meilės simbolis, neveltui meilės dievas Kupidonas strėle perveria širdį, kad auką užvaldytų meilė. Dovanojam Jums širdis ir surakinam spynele, linkime, kad Jus amžinai lydėtų karšta meilė.
(Į vandenį išmetami rakteliai nuo surakintų širdžių)