O gal kas žino etikečių išmatavimus? Loretita, o šampano su viršutine dalimi gal yra pas tave?
QUOTE(AudraB @ 2010 04 08, 19:44)
Jei tuoksis jie prie sodybos, tai pradet ta dalimi kai priseda prie stalo.
Bet ka sakyt pradzioje, na juk bus visi mate , kad susituoke jie. Nerodysi gi liudijimu. Hm net mezinau. Pirma kart liudininke esu tai labai baisu
Bet ka sakyt pradzioje, na juk bus visi mate , kad susituoke jie. Nerodysi gi liudijimu. Hm net mezinau. Pirma kart liudininke esu tai labai baisu
priklauso nuo to kokie žmonės bus, bet aš po ceremonijos po šampano taurės, padaryčiau keletą žaidimukų, su apdovanojimais.. paskui jei iškart bus sėdimas, tai pasakyčiau kad va kaip visis matėm susituokė .. ir .. kokias eiles pasakyti apie tai.. o toliau kaip jaunieji.. jei nelabai ko nori, tai gali padaryti pasižadėjimus vienas kitam, svečių pasižadėjimus jauniesiems, tada dar kokį šeimos banką išsiaiškint kas valdys.. nu ir kokį irgi vieną kitą žaidimuką, jei neprireiks, nedarysi..
šiaip reiktų pasikalbėti daugiau su ajunaisiais, gal visdėlto kažką sutiks kad padarytum..
ai, o paklodę tą tai taip, dovanoja prieš einant miegoti, kad pasimokintų kaip ką daryti
O po zaidimu duodat prizus ane?
O kokie tie pasizadejimai jaunuju?
Sveciu tai ant tu lapuku? Lapukus isdalint ar patys sveciai, kad paskytu, na dar skaiciau, kad tame sulankstyto torto gabaliukuose deda pasizadejimus su dovanelem ar ne.
Beje su tuo banku nelabai suprantu.... vienos pinigelius slepia tarp ryziu, kiti kazkokias taupykles perka......?
As galvojau prie pirmo susedimo gal ta seimos zidini duot ar geriau pries 12val.
Na zodziu man paciai nuo klausimu galva susisuko
O kokie tie pasizadejimai jaunuju?
Sveciu tai ant tu lapuku? Lapukus isdalint ar patys sveciai, kad paskytu, na dar skaiciau, kad tame sulankstyto torto gabaliukuose deda pasizadejimus su dovanelem ar ne.
Beje su tuo banku nelabai suprantu.... vienos pinigelius slepia tarp ryziu, kiti kazkokias taupykles perka......?
As galvojau prie pirmo susedimo gal ta seimos zidini duot ar geriau pries 12val.
Na zodziu man paciai nuo klausimu galva susisuko
sveikutės.
aš jau truputį žengiau priekin pasidariau keletą dalykėlių veselei:
taurės į gamtą,pasižadėjimai, akmenukai, sveikinimų knyga. Pradėjau papkutes ir paklodę (tik nelabai gražiai linijos gaunasi
noriu patarimo del papkių, susisuko visai galva, kaip jums jos, pasisakykit? galvoju gal graziau su balta juostele kazka sumodeliuot...
AudraB, mano pasižadėjimai atrodys taip paprastai..sudėsiu į dėžutę ir siųsiu paeiliui
taurės į gamtą,pasižadėjimai, akmenukai, sveikinimų knyga. Pradėjau papkutes ir paklodę (tik nelabai gražiai linijos gaunasi
noriu patarimo del papkių, susisuko visai galva, kaip jums jos, pasisakykit? galvoju gal graziau su balta juostele kazka sumodeliuot...
AudraB, mano pasižadėjimai atrodys taip paprastai..sudėsiu į dėžutę ir siųsiu paeiliui
Turiu gražius žodžius išleidžiant Jaunuosius iš namų. Gal kam prireiks.
Šiandien diena, kai praeitis lyg paukštė
Nuskris į tolį su jaunatviškom dienom.
Šiandien diena, kai pasirinkot kelią
Bendro gyvenimo, kurs veda nežinion.
Apsišarvuokit meile ir kantrybe,
Kai rūpesčių šešėliai slankios už langų.
O dabar eikite už rankų susikibę
Sumainyti auksu tviskančių žiedų.
Mes piršliavom vestuvėse, kur buvo tik jaunojo tėvai. Išvažiavom iš jo namų, todėl nesinorėjo per daug dėmesio rodyti jaunikiui, kad jaunoji nesijaustų nesmagiai. Todėl pasakėm šiuos žodžius, paprašėm tėvelių paduoti žiedus ir palaiminti jaunuosius.Žodžiu neakcentavom nei " sūnaus" nei " dukros"
Šiandien diena, kai praeitis lyg paukštė
Nuskris į tolį su jaunatviškom dienom.
Šiandien diena, kai pasirinkot kelią
Bendro gyvenimo, kurs veda nežinion.
Apsišarvuokit meile ir kantrybe,
Kai rūpesčių šešėliai slankios už langų.
O dabar eikite už rankų susikibę
Sumainyti auksu tviskančių žiedų.
Mes piršliavom vestuvėse, kur buvo tik jaunojo tėvai. Išvažiavom iš jo namų, todėl nesinorėjo per daug dėmesio rodyti jaunikiui, kad jaunoji nesijaustų nesmagiai. Todėl pasakėm šiuos žodžius, paprašėm tėvelių paduoti žiedus ir palaiminti jaunuosius.Žodžiu neakcentavom nei " sūnaus" nei " dukros"
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 08, 21:23)
sveikutės.
Siaip gras variantas, bet galvoju det gal i ta sulankstoma tortuka, tai tada reiktu mazu kokiu. Na as dar ieskau info.
sveikutes,
as jau irgi siek tiek susipainiojau - kas tie jaunuju pasizadejimai? Turbut kitaip sakant, pareigu pasiskirstymas?
O jaunuju priesaika tai neseniai buvo cia ideta, bet gal dar turite ka nors grazaus? Ar perspejate jaunuosius del tos priesaikos, juk jiems gali tie zodziai nepatikti, ne visi juk romantikai
Paaiskinimas Audrai.B del seimos banko - pinigelius galima slepti tarp ryziu, pupu ir pan., o po to, kai jaunieji juos isrinks, sudeti i taupykle Seimos banka. Kitos svociutes pinigu medzius gamina.
as jau irgi siek tiek susipainiojau - kas tie jaunuju pasizadejimai? Turbut kitaip sakant, pareigu pasiskirstymas?
O jaunuju priesaika tai neseniai buvo cia ideta, bet gal dar turite ka nors grazaus? Ar perspejate jaunuosius del tos priesaikos, juk jiems gali tie zodziai nepatikti, ne visi juk romantikai
Paaiskinimas Audrai.B del seimos banko - pinigelius galima slepti tarp ryziu, pupu ir pan., o po to, kai jaunieji juos isrinks, sudeti i taupykle Seimos banka. Kitos svociutes pinigu medzius gamina.
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Liepos 31 d.
Vestuvės broliuko, ilgai visų lauktos Mudu su vyru piršliausime jau antrą syk, tai panikos kaip ir nėra, bet... Šį syk bus dvi liudininkų poros, ta prasmes piršlių ir svotų. Jaunieji taip iki galo tiksliai nepaskyrė kurie yra kurie. Tai kažkokie visi keturiese mes pasimetę truputi. Abi moteriškės esama pakankamai aktyvios, bijau kad vyriškoji dalis gali būt užgožta....
Na bet bandysim, kažkaip derintis ir suktis. Minčių šiokių tokių jau turiu, tik nenoriu kol kas viešai rašyti, nes mūsų jaunoji tikrai skaitinėja čia, tai pasistengsiu viska aprašyti po
Liepos 31 d.
Vestuvės broliuko, ilgai visų lauktos Mudu su vyru piršliausime jau antrą syk, tai panikos kaip ir nėra, bet... Šį syk bus dvi liudininkų poros, ta prasmes piršlių ir svotų. Jaunieji taip iki galo tiksliai nepaskyrė kurie yra kurie. Tai kažkokie visi keturiese mes pasimetę truputi. Abi moteriškės esama pakankamai aktyvios, bijau kad vyriškoji dalis gali būt užgožta....
Na bet bandysim, kažkaip derintis ir suktis. Minčių šiokių tokių jau turiu, tik nenoriu kol kas viešai rašyti, nes mūsų jaunoji tikrai skaitinėja čia, tai pasistengsiu viska aprašyti po
sveikos.
Daluze, įdedu va ką aš turiu jauniesiems.. nors nežinau kuriuos dar darysiu
JAUNOSIOS ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAM
Aš, VARDAS , būdama sveiko proto, Jūsų akivaizdoje, iškilmingai prisiekiu:
1.Jei vyras neparneš algos, šaltieną virsiu iš jo galvos.
2.Su vyru elgsiuosi kaip su šunimi: gerai maitinsiu, prieš plauką neglostysiu, retkarčiais paleisiu nuo grandinės palakstyti.
3.Tikrai gerbsiu vyro draugus, bet ir kočėlas rankoj bus.
4. Griekų nedarysiu, bet jei vyras meilėje bus šaltas, tai nelaikysiu už grieką tai, kad vaikai bus panašūs į kaimynus.
5. 8 - ias valandas miegosiu, 8 - ias valandas svajosiu, 8 - ias vyrui ant nervų grosiu.
6. Penkvaikio planą įvykdyti neskubėsiu, kad nebūtų broko.
7.Saugosiu vyrą nuo kortų, arielkos ir svetimų bobų žabangų.
8. Neleisiu vyro į komandiruotes ilgiau kaip trims dienoms, kad neįvyktų paleistuvavimas tiek iš jo, tiek iš mano pusės.
JAUNOJO ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAI
Aš VARDAS, būdamas sveiko proto,
Jūsų akivaizdoje iškilmingai pasižadu:
1. Būsiu geru tėveliu. Skalbsiu ne tik vystyklus, bet ir žmonos kailį.
2. Pakelsiu darbo našumą, ir penkiavaikio planą įvykdysiu per keturis metus.
3. Naminės varymo aparatą perdirbsiu atgal į dulkių siurblį.
4. Dvi savaites po algos apsieisiu ir be žmonos.
5. Už netyčia padarytus griekus su kaimynėm - neatsakau.
6. Migdysiu žmoną visą naktį, o kai šešiom atsikels, kas 15 - iolika minučių sakysiu meilius žodžius.
7. Jei žmona mane muštų, tai bėgsiu į kaimyno rūsį. Ten nuo vyro jo žmona slepiasi.
8. Dėl strainumo neužmiršiu ir burnelę išlenkti.
9. Namo grįšiu pavargęs. Tegul žmona, viską dirbdama, figūrą taiso.
10. Negailėsiu lito pragerto su žmona.
10 ŽMONOS ĮSAKYMŲ VYRUI
Aš esu mylima žmona tavo, kuri ištraukiau tave iš senbernystės liūno, sudaužiau sukietėjusias kojines, ir išskalbiau apatines kelnes. Tau įsakau:
Nemylėk kitų moterų tiktai mane vieną;
Neplūsk savo pačios be reikalo;
Šeštadienį švęsk ne tik su draugais bare , bet ir su manimi kino ar koncertų salėje;
Gerbk uošvienę savo, nors tai tau ir labai sunku būtų;
Nežudyk nei savęs nei manęs besaikiu alkoholio vartojimu;
Nepaleistuvauk komandiruotėse, nes gali įvykti paleistuvystė ir iš mano pusės;
Nevok centų iš rankinuko, jei reikia gražiuoju paprašyk;
Nekalbėk tiesos apie mūsų prieš vestuvinius laikus;
Negeisk nei svočios savo, nei pamergės, nesikėsink į jų vainikėlį;
Negeisk nei vieno lito, kurį aš pasiliksiu kosmetikai
Mylėk savo žmoną visa širdimi, visomis proto jėgomis, o savo uošvę kaip pats save.
Piršlys :
10 VYRO ĮSAKYMŲ ŽMONAI:
Aš esu mylimas vyras tavo, kuris išvedžiau tave iš uošvijos senmergystės namų ir tau įsakau:
Neturėk kitų vyrų, tiktai mane vieną;
Netark vyro vardo bloguoju be reikalo;
Šventadienį švęsk su savo vyru karčemoje;
Nemušk girto vyro su kočėlu;
Gerbk bent jau tuos vyro draugus, kurių dar nosys nepamėlo;
Nepaleistuvauk išvykus vyrui į komandiruotę;
Nevok vyro užslėptų centų, nepanaudok jų kefyrui, jeigu jie skirti alui;
Nekalbėk netiesos apie mylimą savo vyrą;
Negeisk piršlio ir nė vieno pabrolio;
Negeisk nė vieno lito, kurį vyras pasiliko (pachmielkai) atsipagiriojimui;
Mylėk savo vyrą visa širdimi, visomis proto jėgomis, o jo draugus kaip pati save.
Darbų pasidalijimas:
Nuo šiol jaunieji žengs gyvenime kartu petys į petį, koja į koją. O kad po kojomis nesipainiotų žemiškoji buitis, čia ir dabar jaunieji nuspręs, kokias pareigas namuose jie atlikinės:
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
-Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
-Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
-Indus plausiu AŠ
-Pampersus mūsų vaikui keisi TU
-Vaikus gimdysi TU
-Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
-Su ufonautais kalbėsi TU
-Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
-Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
-Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
-Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
-Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
O čia truputį papildyti, bet nemažai kartojasi:
-Į kurortus važiuosiu AŠ
-Pinigus uždirbsi TU, o išleisiu AŠ
-Šiukšles nešiu AŠ
-Varvantį vandens čiaupą taisysi TU
-Valgyti gaminsiu AŠ, indus plausi TU
-Pampersus mūsų vaikui keisiu AŠ
-Vaikus gimdysiu AŠ
-Per tavo gimtadienį dovanas gausiu AŠ
-Pusryčius ir kavą i lovą nešiu AŠ
-Vaikus auginsiu AŠ
-Svečiuose lankysiuos AŠ
-Elektros lemputes keisi - TU
-Televizorių žiūrėsiu AŠ
-Laikraščius skaitysiu AŠ
-Piršlių namus tvarkysim MES
-Kai TU barsies AŠ gulėsiu po lova
-Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą MAN atnaujinsi TU
-Serenadas po langais MAN dainuosi TU
-Skalbsiu AŠ, lyginsi TU
-Vairuosiu mašiną AŠ, o plausi TU
Gersiu alų už du AŠ
Papildyta:
atsiprašau jei apkroviau eterį.. bet gal rasit kas ką naudingo
AUDRAB man asmeniškai gražesnė pirma papkutė, kur tiesia linija eina gėlytės, ne įstrižai beje, labai šauniai padirbėjus.. aš vis galvoju kaip tuos svečių pasižadėjimus pateikti, tai va tavo variantas visai neblogas
Daluze, įdedu va ką aš turiu jauniesiems.. nors nežinau kuriuos dar darysiu
JAUNOSIOS ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAM
Aš, VARDAS , būdama sveiko proto, Jūsų akivaizdoje, iškilmingai prisiekiu:
1.Jei vyras neparneš algos, šaltieną virsiu iš jo galvos.
2.Su vyru elgsiuosi kaip su šunimi: gerai maitinsiu, prieš plauką neglostysiu, retkarčiais paleisiu nuo grandinės palakstyti.
3.Tikrai gerbsiu vyro draugus, bet ir kočėlas rankoj bus.
4. Griekų nedarysiu, bet jei vyras meilėje bus šaltas, tai nelaikysiu už grieką tai, kad vaikai bus panašūs į kaimynus.
5. 8 - ias valandas miegosiu, 8 - ias valandas svajosiu, 8 - ias vyrui ant nervų grosiu.
6. Penkvaikio planą įvykdyti neskubėsiu, kad nebūtų broko.
7.Saugosiu vyrą nuo kortų, arielkos ir svetimų bobų žabangų.
8. Neleisiu vyro į komandiruotes ilgiau kaip trims dienoms, kad neįvyktų paleistuvavimas tiek iš jo, tiek iš mano pusės.
JAUNOJO ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAI
Aš VARDAS, būdamas sveiko proto,
Jūsų akivaizdoje iškilmingai pasižadu:
1. Būsiu geru tėveliu. Skalbsiu ne tik vystyklus, bet ir žmonos kailį.
2. Pakelsiu darbo našumą, ir penkiavaikio planą įvykdysiu per keturis metus.
3. Naminės varymo aparatą perdirbsiu atgal į dulkių siurblį.
4. Dvi savaites po algos apsieisiu ir be žmonos.
5. Už netyčia padarytus griekus su kaimynėm - neatsakau.
6. Migdysiu žmoną visą naktį, o kai šešiom atsikels, kas 15 - iolika minučių sakysiu meilius žodžius.
7. Jei žmona mane muštų, tai bėgsiu į kaimyno rūsį. Ten nuo vyro jo žmona slepiasi.
8. Dėl strainumo neužmiršiu ir burnelę išlenkti.
9. Namo grįšiu pavargęs. Tegul žmona, viską dirbdama, figūrą taiso.
10. Negailėsiu lito pragerto su žmona.
10 ŽMONOS ĮSAKYMŲ VYRUI
Aš esu mylima žmona tavo, kuri ištraukiau tave iš senbernystės liūno, sudaužiau sukietėjusias kojines, ir išskalbiau apatines kelnes. Tau įsakau:
Nemylėk kitų moterų tiktai mane vieną;
Neplūsk savo pačios be reikalo;
Šeštadienį švęsk ne tik su draugais bare , bet ir su manimi kino ar koncertų salėje;
Gerbk uošvienę savo, nors tai tau ir labai sunku būtų;
Nežudyk nei savęs nei manęs besaikiu alkoholio vartojimu;
Nepaleistuvauk komandiruotėse, nes gali įvykti paleistuvystė ir iš mano pusės;
Nevok centų iš rankinuko, jei reikia gražiuoju paprašyk;
Nekalbėk tiesos apie mūsų prieš vestuvinius laikus;
Negeisk nei svočios savo, nei pamergės, nesikėsink į jų vainikėlį;
Negeisk nei vieno lito, kurį aš pasiliksiu kosmetikai
Mylėk savo žmoną visa širdimi, visomis proto jėgomis, o savo uošvę kaip pats save.
Piršlys :
10 VYRO ĮSAKYMŲ ŽMONAI:
Aš esu mylimas vyras tavo, kuris išvedžiau tave iš uošvijos senmergystės namų ir tau įsakau:
Neturėk kitų vyrų, tiktai mane vieną;
Netark vyro vardo bloguoju be reikalo;
Šventadienį švęsk su savo vyru karčemoje;
Nemušk girto vyro su kočėlu;
Gerbk bent jau tuos vyro draugus, kurių dar nosys nepamėlo;
Nepaleistuvauk išvykus vyrui į komandiruotę;
Nevok vyro užslėptų centų, nepanaudok jų kefyrui, jeigu jie skirti alui;
Nekalbėk netiesos apie mylimą savo vyrą;
Negeisk piršlio ir nė vieno pabrolio;
Negeisk nė vieno lito, kurį vyras pasiliko (pachmielkai) atsipagiriojimui;
Mylėk savo vyrą visa širdimi, visomis proto jėgomis, o jo draugus kaip pati save.
Darbų pasidalijimas:
Nuo šiol jaunieji žengs gyvenime kartu petys į petį, koja į koją. O kad po kojomis nesipainiotų žemiškoji buitis, čia ir dabar jaunieji nuspręs, kokias pareigas namuose jie atlikinės:
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
-Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
-Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
-Indus plausiu AŠ
-Pampersus mūsų vaikui keisi TU
-Vaikus gimdysi TU
-Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
-Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
-Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
O čia truputį papildyti, bet nemažai kartojasi:
-Į kurortus važiuosiu AŠ
-Pinigus uždirbsi TU, o išleisiu AŠ
-Šiukšles nešiu AŠ
-Varvantį vandens čiaupą taisysi TU
-Valgyti gaminsiu AŠ, indus plausi TU
-Pampersus mūsų vaikui keisiu AŠ
-Vaikus gimdysiu AŠ
-Per tavo gimtadienį dovanas gausiu AŠ
-Pusryčius ir kavą i lovą nešiu AŠ
-Vaikus auginsiu AŠ
-Svečiuose lankysiuos AŠ
-Elektros lemputes keisi - TU
-Televizorių žiūrėsiu AŠ
-Laikraščius skaitysiu AŠ
-Piršlių namus tvarkysim MES
-Kai TU barsies AŠ gulėsiu po lova
-Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą MAN atnaujinsi TU
-Serenadas po langais MAN dainuosi TU
-Skalbsiu AŠ, lyginsi TU
-Vairuosiu mašiną AŠ, o plausi TU
Gersiu alų už du AŠ
Papildyta:
atsiprašau jei apkroviau eterį.. bet gal rasit kas ką naudingo
AUDRAB man asmeniškai gražesnė pirma papkutė, kur tiesia linija eina gėlytės, ne įstrižai beje, labai šauniai padirbėjus.. aš vis galvoju kaip tuos svečių pasižadėjimus pateikti, tai va tavo variantas visai neblogas