Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Labukas 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų blush2.gif
Mus liepos 9d draugai pakvietė būti liūdininkais, bėda ta, kad jie (tiksliau jaunikis) nemėgsta trdicinių vestuvių ir sakė reiks tik paliūdyt. Tačiau nemanau, kad būtų gražu prasedėt visą vakarą .........
Dar vienas sunkumas pamergių su pabroliais nebus ir tuoksis turbūt prie pat tos sodybos kur ir vyks vestuvės mastau.gif
Atsakyti
sirdis jau kulnuose wacko.gif .papke jau pasiruosiau .liko paklode blink.gif astaip per savo vestuves nesinervavau doh.gif
Atsakyti
g.gif o jaunikio priesaika yra? jaunosios parasiau o jauniki pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 23:38)
sirdis jau kulnuose  wacko.gif .papke jau pasiruosiau .liko paklode blink.gif  astaip per savo vestuves nesinervavau doh.gif

kada tau vestuves bigsmile.gif
man dar visas menuo, bet kai pradedu apie viska galvoti irgi siurpuliukai begioja. mums dar visas menuo fear.gif
vakar jau scenariju pradejau rasyti, bet labai daug ko truksta, daug ka pakeisti reikes
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 23:38)
sirdis jau kulnuose  wacko.gif .papke jau pasiruosiau .liko paklode blink.gif  astaip per savo vestuves nesinervavau doh.gif

Prasom maza skiepuka drasos ir viskas bus gerai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 22:38)

Laikykis, viskas bus gerai mirksiukas.gif Juk mes ne tik supermamos, bet ir supersvočiutės thumbup.gif Sėkmės tau ir lauksim pasakojimo kaip viskas praėjo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 08, 08:42)
Prasom maza skiepuka drasos ir viskas bus gerai smile.gif
user posted image

Loretita gal turi vestuvinių etikečių ant degtinės butelių ax.gif O gal gali parašyt adresiuką kur radai etikečių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 04 08, 10:37)
Loretita gal turi vestuvinių etikečių ant degtinės butelių ax.gif O gal gali parašyt adresiuką kur radai etikečių mirksiukas.gif

As jas turiu ivairias pas save dokumentuose, tai kam reikia rasykit i az adresiukus ir atsiusiu. Ten visokiom progom surinkta is visur.
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 04 08, 08:53)
kada tau vestuves  bigsmile.gif
man dar visas menuo, bet kai pradedu apie viska galvoti irgi siurpuliukai begioja. mums dar visas menuo fear.gif
vakar jau scenariju pradejau rasyti, bet labai daug ko truksta, daug ka pakeisti reikes

RYT doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(kaaatute @ 2010 04 07, 20:31)

mielosios svočiutės, aš gaminu diplomus ir suabejojua ka rasyti ant jaunosios diplomo, ta prasme kokia pavardę mergautinę ar jau vyro. Diplomus įteiksime jau vakare, kad jie pabaigė meilės universitetą  blush2.gif

As rasyciau abidvi pavardes.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 18:30)

Sveikos
Jaučiu tą paklodę man reikėjo užpatentuoti lotuliukas.gif Žiūriu einamas reikaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 08, 10:46)
As jas turiu ivairias pas save dokumentuose, tai kam reikia rasykit i az adresiukus ir atsiusiu. Ten visokiom progom surinkta is visur.

Gal galetumei man atsiust el.p andriuskaite@gmail.com

Gal galit pasakyt kokiu momentu tie maiseliai su arbatom ir ka ten sako, ka ant ju uzrasyti
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 04 08, 12:56)
Sveikos
Jaučiu tą paklodę man reikėjo užpatentuoti  lotuliukas.gif Žiūriu einamas reikaliukas  thumbup.gif

tu padarei? bigsmile.gif
Atsakyti