Labukas
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Mus liepos 9d draugai pakvietė būti liūdininkais, bėda ta, kad jie (tiksliau jaunikis) nemėgsta trdicinių vestuvių ir sakė reiks tik paliūdyt. Tačiau nemanau, kad būtų gražu prasedėt visą vakarą .........
Dar vienas sunkumas pamergių su pabroliais nebus ir tuoksis turbūt prie pat tos sodybos kur ir vyks vestuvės
sirdis jau kulnuose .papke jau pasiruosiau .liko paklode astaip per savo vestuves nesinervavau
o jaunikio priesaika yra? jaunosios parasiau o jauniki pamirsau
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 23:38)
sirdis jau kulnuose .papke jau pasiruosiau .liko paklode astaip per savo vestuves nesinervavau
kada tau vestuves
man dar visas menuo, bet kai pradedu apie viska galvoti irgi siurpuliukai begioja. mums dar visas menuo
vakar jau scenariju pradejau rasyti, bet labai daug ko truksta, daug ka pakeisti reikes
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 22:38)
Laikykis, viskas bus gerai Juk mes ne tik supermamos, bet ir supersvočiutės Sėkmės tau ir lauksim pasakojimo kaip viskas praėjo
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 08, 08:42)
Loretita gal turi vestuvinių etikečių ant degtinės butelių O gal gali parašyt adresiuką kur radai etikečių
QUOTE(Agniulka @ 2010 04 08, 10:37)
Loretita gal turi vestuvinių etikečių ant degtinės butelių O gal gali parašyt adresiuką kur radai etikečių
As jas turiu ivairias pas save dokumentuose, tai kam reikia rasykit i az adresiukus ir atsiusiu. Ten visokiom progom surinkta is visur.
QUOTE(ausra101 @ 2010 04 08, 08:53)
kada tau vestuves
man dar visas menuo, bet kai pradedu apie viska galvoti irgi siurpuliukai begioja. mums dar visas menuo
vakar jau scenariju pradejau rasyti, bet labai daug ko truksta, daug ka pakeisti reikes
RYT
Sveikos,
mielosios svočiutės, aš gaminu diplomus ir suabejojua ka rasyti ant jaunosios diplomo, ta prasme kokia pavardę mergautinę ar jau vyro. Diplomus įteiksime jau vakare, kad jie pabaigė meilės universitetą
As rasyciau abidvi pavardes.
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 07, 20:31)
mielosios svočiutės, aš gaminu diplomus ir suabejojua ka rasyti ant jaunosios diplomo, ta prasme kokia pavardę mergautinę ar jau vyro. Diplomus įteiksime jau vakare, kad jie pabaigė meilės universitetą
As rasyciau abidvi pavardes.
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 18:30)
Sveikos
Jaučiu tą paklodę man reikėjo užpatentuoti Žiūriu einamas reikaliukas
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 08, 10:46)
As jas turiu ivairias pas save dokumentuose, tai kam reikia rasykit i az adresiukus ir atsiusiu. Ten visokiom progom surinkta is visur.
Gal galetumei man atsiust el.p andriuskaite@gmail.com
Gal galit pasakyt kokiu momentu tie maiseliai su arbatom ir ka ten sako, ka ant ju uzrasyti
QUOTE(Minnra @ 2010 04 08, 12:56)
tu padarei?