Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 18:53)
Cia jums mielos mano smile.gif
user posted image

thumbup.gif
reikės man kokį likeriuką tokia etikete papuošti mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif man jis ir labai patiko. Jeskojau etikeciu jubiliejui tai tiek radau ivairiu, tai jau prisisaugojau, visom progom. Jei kam kokio reikes rasykit. Arba idesiu adresiuka pacios pasirinksit ko norisi jums smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirkau popierių visokiems darbeliams, tai taip apsidžiaugiau, nes balto lipnaus (jis labai gerai etiketėms daryti tinka) kainavo tik po 0,5 lt thumbup.gif , o jei spalvotas, tai apie 1,5 lt kainuoja. Kažkaip buvau nusiteikus, kad brangesnis bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 07, 19:29)
Šiandien pirkau popierių visokiems darbeliams, tai taip apsidžiaugiau, nes balto lipnaus (jis labai gerai etiketėms daryti tinka) kainavo tik po 0,5 lt thumbup.gif , o jei spalvotas, tai apie 1,5 lt kainuoja. Kažkaip buvau nusiteikus, kad brangesnis bus lotuliukas.gif

g.gif kur toki pigu radai
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 19:27)
biggrin.gif man jis ir labai patiko. Jeskojau etikeciu jubiliejui tai tiek radau ivairiu, tai jau prisisaugojau, visom progom. Jei kam kokio reikes rasykit. Arba idesiu adresiuka pacios pasirinksit ko norisi jums smile.gif

jei nesunku įmesk nuorodėlę, kur radai tokių etikečių.. nes mums artėja krikštynos, gal kažką įdomaus irgi rasčiau ax.gif

QUOTE(tere @ 2010 04 07, 19:29)

QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 19:31)

aha, tikrai kur taip pigiai ir gerai radai ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Jei yra panevėžiečių, tai aš "Sąvaržėlėj" pirkau ir irgi buvau nustebinta kainos thumbup.gif . Spausdinti spalvotai po 1,2 lt radau Žemgulio gatvėje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 30, 09:38)
Sveikos merginos,
Pasikartosiu dar karteli  biggrin.gif  Del tos papkes. Kokias perkate? Ar isvis be papkiu? Kaip jas papuost.  doh.gif
Manau vistiek tokia reikia tureti  g.gif

As naudosiu paprasa juoda segtuva, nenoriu,kad i akis kristu tai,kas pas mane rankoje, o ne ta, ka sakau. biggrin.gif

QUOTE(*zadiv* @ 2010 04 01, 07:14)
Sveikutes , gavau prasyma del scenarijaus ikelimo , viso scenarijaus nekelsiu nes rasiau asmeniskai jaunavedziams , galiu ikelti zodziu kokiu turiu pasirinkusi

Aciu, radau cia labai netiketai graziu zodziu. 4u.gif
QUOTE(zuikelee @ 2010 04 02, 12:17)
bigsmile.gif aciu labiausiai!!!

jei kam reik turiu diplomu tevams, seimininkams, muzikantams.  4u.gif

Reikia!!!!!
Edita.juskeviciene@inbox.lt

QUOTE(migliux7 @ 2010 04 06, 20:03)
, vienas geras dalykas kuris jau senai padarytas tai suknelė  jau išnuomota biggrin.gif

Ir as jau su suknele! O siaip dar daug ko neturiu, bet nejauciu jokio jaudulio... lotuliukas.gif

QUOTE(leliuga @ 2010 04 07, 14:46)
Sveikos, man jau drugeliai pilve skraido iš susijaudinimo doh.gif  kas bus vestuvių dieną swoon.gif 

Jūs man papasakokit,prieš pat 12 būna daug veiklos,šeimos židinys,jaunųjų priesaika,vainikėlio nusegimas,žibintai... kaip taip susirikiuojat viską,kad ir tarpeliai liktų atsikvėpt ir jauniesiems ir svečiams? blink.gif Gal aš ką painioju vietomis? Pas mus bus ir antra diena. biggrin.gif

Ir pas mus antra diena bus.Cia sitie darbai juk tokie trumpuciai.Manau,kad vainikeli gali jungti su zidiniu, t.y. viena po kito. (mano nuotaka vainikelio nesisegs).
O kokia cia ta jaunuju priesaika? Cia takur jie pasizada skirti laiko kiekvienas sau ir pan?
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 19:27)

Butinai imesk nuorodele.Aciu! 4u.gif

Atsakyti
laba visom penktadieni startuoju. doh.gif paklode jau ipusejau tik truputi nugribavau.nupirkau zibintus tik nerandu zodziu ka sakyt kai juos degsim. g.gif ir ka sakyt kai iteiksiu paklode.PADEKIT PRASAU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 20:10)
laba visom penktadieni startuoju. doh.gif paklode jau ipusejau tik truputi nugribavau.nupirkau  zibintus tik nerandu zodziu ka sakyt kai juos degsim. g.gif ir ka sakyt kai iteiksiu paklode.PADEKIT PRASAU verysad.gif

cia tu dangaus zibintus turi omeny? na mes juos ejom i lauka leisti po seimos zidinio iziebimo, tai muzikantai grojo daina "dega zidinys", o mes visus pakvietem i lauka kur sakem: Danguje daug žvaigždžių, bet norėtume pasiūlyti Jums įžiebti naują žvaigždyną: (jo) ir (jos) (pavarde) meilės žvaigždyną. Sugalvokim nuoširdžiausius linkėjimus naujai sukurtam žvaigždynui – ..... šeimai, ir kartu su jaunaisiais paleiskim juos į dangų. /O prieš paleidžiant dangaus žibintus, jaunieji prisieks meilės priesaika: Jaunųjų meilės priesaika
jis Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelią rodytum...
ji Noriu nešti meilę, bet noriu, kad man padėtum...
jis Noriu atsisėsti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum...
ji Noriu pasiekti žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
Abu kartu Jei neisi gyvenimu mano, aš pasiklysiu...
Abu kartu Aš tave myliu...
Abu kartu Bet jei meiles kartu mes nenešim, aš meilės neteksiu...

Papildyta:
o iteikiant paklode paprastai pasakem, kad iteikiam pirmos nakties sufleri- Meilės Simfonija - kad fantazijos nepritrūktų ir kad jusu meilės dainą šiąnakt visi svečiai girdėtųsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 18:31)

Aš mačiau Kaune senamiestyje nebloga popieriaus parduotuvėlė yra 4u.gif ten kainos irgi nelabai kandžiojasi 4u.gif

mielosios svočiutės, aš gaminu diplomus ir suabejojua ka rasyti ant jaunosios diplomo, ta prasme kokia pavardę mergautinę ar jau vyro. Diplomus įteiksime jau vakare, kad jie pabaigė meilės universitetą blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 07, 20:10)
laba visom penktadieni startuoju. doh.gif paklode jau ipusejau tik truputi nugribavau.nupirkau  zibintus tik nerandu zodziu ka sakyt kai juos degsim. g.gif ir ka sakyt kai iteiksiu paklode.PADEKIT PRASAU verysad.gif

sveikutė.
sėkmės tau didžiausios ir kantrybės, viskas pavyks 4u.gif kai turėsi laisvo laiko parašyk kas nesigavo su paklode, nes ruošiuosi ją daryti.. g.gif

QUOTE(kaaatute @ 2010 04 07, 20:31)
Aš mačiau Kaune senamiestyje nebloga popieriaus parduotuvėlė yra  4u.gif  ten kainos irgi nelabai kandžiojasi 4u.gif

mielosios svočiutės, aš gaminu diplomus ir suabejojua ka rasyti ant jaunosios diplomo, ta prasme kokia pavardę mergautinę ar jau vyro. Diplomus įteiksime jau vakare, kad jie pabaigė meilės universitetą  blush2.gif

reikės ir man ten apsilankyti, pažiūrėti kas geresnio rolleyes.gif
manau kad jau -ienė turėtų būti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 07, 20:04)
sveikutė.
sėkmės tau didžiausios ir kantrybės, viskas pavyks  4u.gif  kai turėsi laisvo laiko parašyk kas nesigavo su paklode, nes ruošiuosi ją daryti..  g.gif
reikės ir man ten apsilankyti, pažiūrėti kas geresnio  rolleyes.gif
manau kad jau -ienė turėtų būti..  mirksiukas.gif

na va padariau su -ienės pavarde :-D tikiuosi kad tiks wink.gif smile.gif

dar viena popieriaus parduotuve yra laisves pradzioj smile.gif
Atsakyti