Sveikutes,
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 30, 09:38)
Sveikos merginos,
Pasikartosiu dar karteli
Del tos papkes. Kokias perkate? Ar isvis be papkiu? Kaip jas papuost.
Manau vistiek tokia reikia tureti
As naudosiu paprasa juoda segtuva, nenoriu,kad i akis kristu tai,kas pas mane rankoje, o ne ta, ka sakau.
QUOTE(*zadiv* @ 2010 04 01, 07:14)
Sveikutes , gavau prasyma del scenarijaus ikelimo , viso scenarijaus nekelsiu nes rasiau asmeniskai jaunavedziams , galiu ikelti zodziu kokiu turiu pasirinkusi
Aciu, radau cia labai netiketai graziu zodziu.
QUOTE(zuikelee @ 2010 04 02, 12:17)
aciu labiausiai!!!
jei kam reik turiu diplomu tevams, seimininkams, muzikantams.
Reikia!!!!!
Edita.juskeviciene@inbox.lt
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 06, 20:03)
, vienas geras dalykas kuris jau senai padarytas tai suknelė jau išnuomota
Ir as jau su suknele! O siaip dar daug ko neturiu, bet nejauciu jokio jaudulio...
QUOTE(leliuga @ 2010 04 07, 14:46)
Sveikos, man jau drugeliai pilve skraido iš susijaudinimo
kas bus vestuvių dieną
Jūs man papasakokit,prieš pat 12 būna daug veiklos,šeimos židinys,jaunųjų priesaika,vainikėlio nusegimas,žibintai... kaip taip susirikiuojat viską,kad ir tarpeliai liktų atsikvėpt ir jauniesiems ir svečiams?
Gal aš ką painioju vietomis? Pas mus bus ir antra diena.
Ir pas mus antra diena bus.Cia sitie darbai juk tokie trumpuciai.Manau,kad vainikeli gali jungti su zidiniu, t.y. viena po kito. (mano nuotaka vainikelio nesisegs).
O kokia cia ta jaunuju priesaika? Cia takur jie pasizada skirti laiko kiekvienas sau ir pan?
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 19:27)
man jis ir labai patiko. Jeskojau etikeciu jubiliejui tai tiek radau ivairiu, tai jau prisisaugojau, visom progom. Jei kam kokio reikes rasykit. Arba idesiu adresiuka pacios pasirinksit ko norisi jums
Butinai imesk nuorodele.Aciu!
Sūnus gimė 4 620g 58 cm
Dukra gimė 4 234g 54 cm